Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

apodiksi.jpg

Διακοπές με τη γυναίκα μου από Ηράκλειο προς Νάξο… η διαδρομή είναι περίπου 3.30 ώρες και είπαμε να πάρουμε ένα καφεδάκι … κοιτάξτε την απόδειξη.

Μόνο εμένα μου φαίνονται τόσο τραγικά ακριβά τα πάντα ;

Μέχρι πριν 2-3 χρόνια έκανα πολύ συχνά το Πειραιάς Ηράκλειο κυρίως με MINOAN καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου και τέτοιες τιμές ειλικρινά δεν είχα δει (δε ξέρω τώρα βέβαια).

Για Νάξο το καράβι (ο θεός να το κάνει) ήταν της εταιρίας SEAJET και οι τιμές στη καφετέρια για όσους δεν κατάλαβαν είναι :

Freddo Espresso (Μικρός) : 4.90  !!! (Ο μεγάλος έκανε 6 ευρώ)

Cappucino μικρός 5.10 (ούτε ρώτησα πόσο κάνει ο μέγαλος...)

Μη ψαρώνετε με τη λέξη premium δίπλα… μιλάμε σε χάρτινο ποτηράκι και καφές της κακιάς ώρας.

Υγ : Καλά μη σχολιάσω και τα 94 ευρώ ανά άτομο , ανά διαδρομή για Νάξο λες και πηγαίναμε χιονάσεμπουρκ.  

Υγ2 : Κατά τα άλλα μια χαρά η Νάξος και με μια χαρά normal τιμές στο νησί (σε αντίθεση π.χ. με Σαντορίνη που είναι τσιμπημένη). 

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Τι γίνεται με τις αισχροκέρδειες σήμερα; Στα καράβια τέτοιες είναι οι τιμές εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

• Like 7
Δημοσ.

εγω στο καραβι πληρωνω θυμαμαι 3.5 για φρεντο εσπρεσο . Η ποιοτητα ειναι στανταρ χαλια . πρεπει να ειναι κατι σαν στανταρακι , δν υπαρχει πλοιο με καλον καφε. Τα εισητηρια εννοειται απαραδεκτα αλαλ παιζει προφανως μονοπωλειο οποτε δν τους νοιαζει . για μενα καλυτερα αεροπλανακι αν ξερεις ημερομηνιες απο νωρις . τα βρισκεις και κοντα στα 110 ευρω κ πας κ ξεκουραστα. 

εντιτ -> Πηρες ομως εξωτικο καφε απο την Ονδουρα :P

Δημοσ.

Την έκφραση "τον πλήρωσα βαπορίσιο" την έχεις ακούσει;

Τόσο έχουν ρε παιδιά τα πράγματα σε καράβια, τουριστικά μέρη, αεροδρόμια, αν είναι Κυριακή και ο άλλος είναι ο μόνος ανοικτός, κτλ.

Στα βαράνε όλα στα αυτιά. Αν καίγεσαι το πληρώνεις και λες και ευχαριστώ, αν αντέχεις, κάνεις υπομονή και κρατάς τα λεφτά σου.

• Like 6
Δημοσ.

... και είπαμε να πάρουμε ένα καφεδάκι …

Τι καφεδάκι ρε φίλε εσείς πήρατε όλο το κυλικείο  :)

• Like 18
Δημοσ.

Είναι τσιμπημένα ναι, τα bluestar καλύτερες τιμές έχουν. Επίσης, υπάρχουν κάποια προϊόντα υποχρεωτικά με στάνταρ τιμή και έχω την εντύπωση ότι πρέπει να υπάρχουν και στα καράβια.

Την έκφραση "τον πλήρωσα βαπορίσιο" την έχεις ακούσει;

Τόσο έχουν ρε παιδιά τα πράγματα σε καράβια, τουριστικά μέρη, αεροδρόμια, αν είναι Κυριακή και ο άλλος είναι ο μόνος ανοικτός, κτλ.

Στα βαράνε όλα στα αυτιά. Αν καίγεσαι το πληρώνεις και λες και ευχαριστώ, αν αντέχεις, κάνεις υπομονή και κρατάς τα λεφτά σου.

Στα αεροδρόμια πχ είναι υποχρεωμένοι να έχουν κάποια προϊόντα με στάνταρ (χαμηλές) τιμές. Όπως πχ εσπρέσο, νερό, τοστ κλπ.

Τι καφεδάκι ρε φίλε εσείς πήρατε όλο το κυλικείο  :)

Καλά που δεν ήταν πιο πολλές ώρες το ταξίδι! :D

• Like 1
Δημοσ.

εντιτ -> Πηρες ομως εξωτικο καφε απο την Ονδουρα :P

LOL - Έτσι εξηγείτε το ότι ήταν πανάκριβος ή το ότι ήταν μαλακιά ;

Να ξέρω δηλαδή, γιατί αν εκεί στην Ονδούρα έχουν τέτοιο καφέ να μη πάω ποτέ μου. 

Δημοσ.

HONDURAS PREMIUM

Ποικιλία 100% Arabica από την Ονδούρα.

Ένα εξαιρετικά σπάνιο χαρμάνι, από 100% κόκκους Arabica που παράγονται στην Ονδούρα, σε ιδανικές συνθήκες, σε υψόμετρο 1.900 μέτρων.

Ο καρπός που καλλιεργείται σε πολύ περιορισμένη ποσότητα, προσλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά του εδάφους, όπως ακριβώς επιτάσσουν οι speciality καφέδες που προέρχονται από μία μόνο φάρμα-single estate.

Χαρακτηρίζεται από ιδανικό σώμα, διακριτικό άρωμα μελιού και επίγευση πικρής σοκολάτας που διαρκεί. Η εκλεπτυσμένη του ποιότητα, σας επιτρέπει να το απολαύσετε μέχρι το βράδυ.

----

Μάλλον δεν ήξερε να φτιάχνει καφέ ο/η τύπος/τύπισσα. Είναι και το κλασσικό προβλημα με πολλές καφετέριες. Δεν φταίει πολλες φορές ο καφές, αλλά η έλλειψη σωστου εξοπλισμού ή αυτος που τον φτιάχνει.

• Like 2
Δημοσ.

Είναι τσιμπημένα ναι, τα bluestar καλύτερες τιμές έχουν. Επίσης, υπάρχουν κάποια προϊόντα υποχρεωτικά με στάνταρ τιμή και έχω την εντύπωση ότι πρέπει να υπάρχουν και στα καράβια.

Στα αεροδρόμια πχ είναι υποχρεωμένοι να έχουν κάποια προϊόντα με στάνταρ (χαμηλές) τιμές. Όπως πχ εσπρέσο, νερό, τοστ κλπ.

Καλά που δεν ήταν πιο πολλές ώρες το ταξίδι! :D

+1

Υπάρχουν, τοστ και απλοί καφέδες

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε τιμοκατάλογο δε βλέπεις οταν παραγγελνεις; Τουλάχιστον σ αυτα το γραφουν.

Αν δε σου αρεσει η τιμή, δεν παιρνεις.

• Like 16
Δημοσ.

Ποτέ δεν πρέπει να μπαίνεις σε καράβι, χωρίς να έχεις εφοδιαστεί με όσα φαγώσιμα ή πόσιμα μπορεί να σου χρειαστούν, γιατί τότε θα πρέπει να κάνεις αυτό που έκανες, να ξηλωθείς....

• Like 6
Δημοσ.

Αν και δεν πίνω καφέ οπότε δεν κοιτάω καν τιμές. Τσιμπιμένη τιμή ναι, αλλά σίγουρα και άλλα μαγαζιά καφετέριες εκτός των πλοίων θα το έχουν τόσο. Εγώ έψαχνα για milk shake μια φορά αρχές Αυγούστου και το είχανε 4.5 ευρώ σε ένα μαγαζί, τελικά βρήκαμε αλλού με 2.3.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...