lupus_Hegemonia Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Άρα - αυτό εννοώ - "έτσι απλά" δεν πάει η φωτό. ΚΑΙ εγώ ΚΑΙ ο άλλος, πρέπει να 'μαστε δικτυακά συνδεδεμένοι (κάπως).
kalogero Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Ε πως αλλιώς να παει φιλε μου ; Εννοείται οτι πρεπει να είσαι συνδεδεμένος ...
Haldol Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Άρα - αυτό εννοώ - "έτσι απλά" δεν πάει η φωτό. ΚΑΙ εγώ ΚΑΙ ο άλλος, πρέπει να 'μαστε δικτυακά συνδεδεμένοι (κάπως). Τι εννοείς "έτσι απλά"; Με τη σκέψη θες να περάσουν στο άλλο κινητό τα δεδομένα της φωτογραφίας; Δε πρέπει να υπάρξει κάποιος τρόπος να συνδεθούν τα δύο κινητά; Όταν στέλνεις ένα σκέτο (χωρίς φωτό) SMS, ή παίρνεις τηλέφωνο, "έτσι απλά" μεταφέρονται τα δεδομένα;
rednex Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Σήμερα αναβάθμιση σε 10.0.1 ΟΤΑ wifi,όλα καλά γύρω στο 15λεπτο ο χρόνος.Ιpad mini 4.
slk200gr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Σήμερα αναβάθμιση σε 10.0.1 ΟΤΑ wifi,όλα καλά γύρω στο 15λεπτο ο χρόνος.Ιpad mini 4. η μπαταρια ειναι οκ?το icloud ειναι οκ?προσεχε τ θα πεις ,ισως και να εισαι ο μοναδικος,εγω δεν τολμω να κανω αναβαθμιση με το air2
arxaggelos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Μου αρέσει περισσότερο σε ομορφιά η lock screen του 10 και νομίζω υπάρχει και αισθητή βελτίωση στη ταχύτητα, αλλά η προηγούμενη lock screen ήταν σαφέστατα πιο λειτουργική και πρακτική. Εκτός αν υπάρχουν ρυθμίσεις που δεν βρήκα ακόμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα