Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικά απορρώ. Τι σημασία έχει ποιος ανακάλυψε τι! Τίποτα δεν δημιουργείται έτσι με τη μια. Τα περισσότερα προϊόντα είναι σύνολο διαφόρων πατεντών από διάφορους ανθρώπους και εταιρίες. Απλά κάποιοι όπως η apple έχουν τη δυνατότητα να τις αξιοποιούν με καλύτερο τρόπο και να τις πλασάρουν άψογα. Αυτό. Γιατί "σκοτώνεστε" λες και είναι δικές σας οι εταιρίες δεν μπορώ να το καταλάβω!

Στο θέμα μας τώρα, μακάρι η MS να βγάλει κάτι αξιόλογο, να υπάρχει ανταγωνισμός να πέφτουν σιγά σιγά οι τιμές και σε αυτή την κατηγορία και να αυξάνεται η λειτουργικότητα τους.

Δημοσ.

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά θεωρείς όσους αγοράζουν προϊόντα της Apple ξιπασμένους την ίδια στιγμή που έχεις αγοράσει ένα σωρό προϊόντα της Apple. Εντάξει, έχεις φτάσει σε ένα επίπεδο αυτογνωσίας που με ξεπερνά.

Ξανάδιαβασε τι γράφω... ΠΛΕΟΝ δεν είναι ούτε εργονομικές, ούτε λειτουργικές, ούτε καν ενδιαφέρουσες ως σχέδιο οι συσκευές της Apple. Βαρετές και επαναλαβανόμενες είναι που θυσιάζουν τη λειτουργικότητα στο το σνομπ δήθεν ύφος της πλειοψηφίας των αγοραστών τους...

Δημοσ.

Η φράση «που θυσιάζουν τη λειτουργικότητα στο το σνομπ δήθεν ύφος της πλειοψηφίας των αγοραστών τους» δεν βγάζει απολύτως κανέναν νόημα. Τι θα πει θυσιάζω τη λειτουργικότητα στο ύφος; Αυτά είναι ελληνικά επιπέδου έκτης δημοτικού.

Δημοσ.

Το κλασικο desktop ειναι πολυ μα πολυ απαρχαιωμενο κ πρεπει να εξαφανιστει. Δε ειναι τυχαιο οτι η apple ειναι πανω απο 10 χρονια που τα εχει εξαφανισει με μια μικρη καθυστερηση στο pro. Πλεον εχουν εξαφανιστει τα ανεμιστηρακια κ εχουμε παει στα ultra thin λαπτοπς με ssd δισκους. Ειναι ανεκδοτο να εχεις ενα λαπτοπ σαν ταμπλετ με ιδια spec με ενα pc που πιανει μισο γραφειο στο πατωμα

Για βάλε και ένα Witcher 3 να τρέξει σε αυτά.

Smartphone όπως το εννούμε σήμερα, που δεν χρειάζεσαι IT PhD για να το χρησιμοποιήσεις, αλλά ούτε και γυαλιά για μυωπία 50, έχουμε από το 2007.

Πάντως εγώ που δεν είχα ούτε το ένα ούτε το άλλο μια χαρά ήμουν με το S100 μου στο λύκειο το 2004.

Δημοσ.

Η φράση «που θυσιάζουν τη λειτουργικότητα στο το σνομπ δήθεν ύφος της πλειοψηφίας των αγοραστών τους» δεν βγάζει απολύτως κανέναν νόημα. Τι θα πει θυσιάζω τη λειτουργικότητα στο ύφος; Αυτά είναι ελληνικά επιπέδου έκτης δημοτικού.

Πράγματι έχεις δίκιο, είναι Ελληνικά δημοτικού... Ας προσπαθήσω λοιπόν να ανέβω επίπεδο μπας και καταλάβεις:

Σημαίνει: Αρμέγω τα πρόβατα που νομίζουν ότι αποκτούν κάτι διαφορετικό που τους προσδίδει αίγλη, ενώ αγοράζουν 160gr πλαστικό με υλικά της σειράς και R&D του κ@λου... Γκεγκε?????

Δημοσ.

Εντάξει, όποιος αγοράζει Apple είναι χαζό πρόβατο. Αφού το λες εσύ έτσι θα είναι.

Δημοσ.

τσιιιιπς πορτοκαλάαααααδες αναψυκτικά.........πααααασατεμπο.....καθήστε αναπαυτικά το μάτς αρχίζει εντώς ολίγου.......

αυτό που μερικοί με το που ξεκινήσει ένα θέμα αρχίζετε το "ποπκορν, κοκά κόλα και αρχίζει το ματς" δεν ξέρω μου δείχνει ότι είστε τόσο αργόσχολοι που δεν έχετε τίποτα καλύτερο να κάνετε από το να περιμένετε δημόσιες αντιπαραθέσεις για να περνάτε την ώρα σας. πάρε αγοράκι μου ένα popcorn και πήγαινε cinema να δεις καμιά ταινία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...