lovesucks Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν πήγα τον ίδιο πουθενά ρε συ, βασικά έγραψα τις σκέψεις μου πάνω στο "φοβάμαι τις σπείρες οργάνων". Για την ιστορία, θεωρώ το μέτρο που συζητάμε πάρα πολύ κακή ιδέα του Κούλη όχι γιατί δε θα έχει θετικό αποτέλεσμα αν εφαρμοστεί επιτυχώς, αλλά επειδή αυτά τα πράγματα δεν επιβάλλονται έτσι απλά. Ή ο κόσμος είναι έτοιμος και το συζητάει μόνος του, ή δεν είναι και θα σε πολεμήσει. Εμένα ο σκοπός μου είναι να πείσω κάποιους από αυτούς που διαβάζουν ότι θα μπορούσαν να συζητάνε αντί να πολεμούν. Συμφωνώ απόλυτα με ό,τι είπες..
randomcat Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Το ίδιο πράγμα κάνουμε σε όλους τους τομείς: έχουμε μια στρατηγική που δουλεύει καλά και αποδοτικά όταν ο κόσμος λίγο πολύ συνεργάζεται, και μια special στρατηγική για το πώς αντιμετωπίζουμε τους κακούς. Δε φτιάχνουμε την κανονική μας στρατηγική, που θα εφαρμοστεί στο 100% των περιπτώσεων, με βάση το πόσο αποτελεσματικά αντιμετωπίζει τη σπάνια περίπτωση του διεφθαρμένου κυκλώματος. Αυτό θα ήταν τελείως ηλίθιο. Ναι, υπάρχει θεωρητικά η περίπτωση να πέσει ένας-10-100 ασθενείς θύμα συνομωσίας από κύκλωμα καλά δικτυωμένων γιατρών που έχουν πλάτες από υψηλά ιστάμενους. Όχι, αυτό δε σημαίνει πως είναι λογικό να καθορίσουμε την πολιτική μας με βάση αυτό το σενάριο. Έχουμε άλλους τρόπους να το καλύψουμε: όταν σε πιάσω θα σε σκίσω. Special στρατηγική (!!!). Αποτελεσματικότητα. Αντιμετώπιση (!!!). Θα σε πιάσω και θα σε σκίσω - το κύκλωμα, με πλάτες από υψηλά ιστάμενους. Στην Ελλάδα. Καλό. 1
idomeneas7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δηλαδή οι πλούσιοι βγάζουν προκήρυξη ότι ψάχνουν όργανο με χ χαρακτηριστικά και όποιος γιατρός το φέρει πρώτος παίρνει την αμοιβή? Ή ο γιατρός τσεκαρει τι εμπορευμα κουβαλάει ο ετοιμοθάνατος δότης και μετά βρίσκει κάπως τους συμβατους πλούσιους και αρχίζει τα παζάρια?
The_Judas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Πρέπει να μάθουμε να ζυγίζουμε τα θετικά και τα αρνητικά της κάθε κίνησης. Σε διαφορετική περίπτωση: Να μην βάλουμε φανάρια στους δρόμους γιατί μπορεί κάποιος πλούσιος να περάσει με κόκκινο και να βάλει βύσμα για να γλιτώσει. Να μην βάλουμε βηματοδότη γιατί μπορεί να χαλάσει. Να μην βάλουμε προφυλακτικό γιατί μπορεί να χαλάσει. Να μην πάρουμε χάπια για την ασθένειά μας γιατί μπορεί να είναι διαφθαρμένη η φαρμακευτική. Να μην πάμε σε νοσοκομείο γιατί μπορεί να είναι διεφθαρμένος ο ιατρός. Να μην κάνουμε μηχανοργάνωση γιατί μπορεί να μας παρακολουθεί η κυβέρνηση. Στην συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι σε αναμονή που θα ευνοηθούν σύντομα ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα πεθάνουν. Αν τώρα μέσα σε αυτούς υπάρχουν 5-10 πλούσιοι που ευνοηθούν παραπάνω, είναι ένα ρίσκο που πρέπει να το πάρουμε και να προσπαθήσουμε να κάνουμε το σύστημα πιο αδιάβλητο. 6
giorpa Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Είμαστε όντως τόσο σκατόψυχοι σαν λαός? Ναι. Χώρια που ο καθένας πιστεύει ότι σκατοψυχία είναι η διαφωνία των άλλων με το δικό του τρόπο σκέψης.
xstreamgamer Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Πρέπει να μάθουμε να ζυγίζουμε τα θετικά και τα αρνητικά της κάθε κίνησης. Σε διαφορετική περίπτωση: Να μην βάλουμε φανάρια στους δρόμους γιατί μπορεί κάποιος πλούσιος να περάσει με κόκκινο και να βάλει βύσμα για να γλιτώσει. Να μην βάλουμε βηματοδότη γιατί μπορεί να χαλάσει. Να μην βάλουμε προφυλακτικό γιατί μπορεί να χαλάσει. Να μην πάρουμε χάπια για την ασθένειά μας γιατί μπορεί να είναι διαφθαρμένη η φαρμακευτική. Να μην πάμε σε νοσοκομείο γιατί μπορεί να είναι διεφθαρμένος ο ιατρός. Να μην κάνουμε μηχανοργάνωση γιατί μπορεί να μας παρακολουθεί η κυβέρνηση. Στην συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι σε αναμονή που θα ευνοηθούν σύντομα ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα πεθάνουν. Αν τώρα μέσα σε αυτούς υπάρχουν 5-10 πλούσιοι που ευνοηθούν παραπάνω, είναι ένα ρίσκο που πρέπει να το πάρουμε και να προσπαθήσουμε να κάνουμε το σύστημα πιο αδιάβλητο. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του δυτικού πολιτισμού αυτά που γράφεις πιο πάνω είναι τα αυτονόητα.Αλλά σοβαρά τώρα στην Ελλάδα ισχύουν τα αυτονόητα αυτά στον χώρο της υγείας;Στην Ελλάδα των ράτνζων στην Ελλάδα όπου το φακελάκι στους γιατρούς πάει σύννεφο αλλιώς σε αφήνουν να ψοφήσεις, στην Ελλάδα όπου κάποιοι κάνουν καριέρα σαν γιατροί χωρίς να έχουν σπουδάσει γιατροί σε αυτήν την χώρα πιστεύεις ότι θα είσαι ασφαλής σαν υποψήφιος δότης;Όσο για το παραπάνω ερώτημα άλλου μέλους αν οι γιατροί οι διεφθαρμένοι μπορούν να εντοπίσουν αν είσαι συμβατός με κάποιον πλούσιο φυσικά και μπορούν αλλιώς πως υπάρχει κύκλωμα εμπορίας οργάνων;Στην τύχη; Όχι κάποιοι που μπορούν να πληρώσουν να αποκτήσουν ένα όργανο πληρώνουν και το παίρνουν εκτός και αν πιστεύουν μερικοί ότι παίρνουν όποιο κάτσει.
jmirko15 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 ουκ εξ ιδιων κρινομεν τα αλλοτρια, θεωρω οτι στο θεμα αυτο δεν μπορει να επιβαλεται κατι ,ξεπερνα την ατομικη ελευθερια,τωρα οι γενικευσεις ειναι λαθος και εδω ειναι που χωλαινω ,ειμαστε ισως ο μονος λαος που θεωρει τον εαυτο του πατο της ευρωπης την στιγμη που οι αλλοι λαοι το ιδιο και το αυτο ειναι... ΥΓ ειμαι δοτης μυαλου των οστων εαν χρειαστει ατομο μυαλο των οστων και ειμαι συμβατος ,αλλα ηταν προσωπικη μου επιλογη ,δεν ξερω αν αποδεχομουν by default κατι τετοιο γιατι θεωρω οτι φτανει σε σημειο καταπατησης προσωπικων επιλογων.... Συνήθως αυτοί που λένε τα κατεβατά με ότι αρνητικό μπορούν να σκεφτούν, απλώς πιστεύουν ότι όλοι τους μοιάζουν. Και δυστυχώς είναι αρκετοί πλέον. Ξέρεις τα ίδια άτομα που έχουν πάντα την Χ σωστή άποψη και άμα δεν συμφωνείς μαζί τους εσύ έχεις το θέμα και είσαι ο "βάλε ότι -ιστής θες εδώ". Επίσης πιστεύουν ότι έξω όλα είναι "ρόδινα" ασχέτως άμα είναι στο ίδιο ή χειρότερο επίπεδο. 2
doubtful Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Logαρα facebook και τι να δω πρώτο πρώτο , την συγκεκριμένη είδηση και απο κάτω τα comments και δεν πίστευα στα μάτια μου . γελάνε , λυπούνται , βρίζουν , γράφουν άσχετα απλά για να βρίσουν και πέρα απο το ποιος το λέει που δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να σταθούμε εκεί , είναι κάτι που θα έπρεπε να έχουμε ως αυτονόητο! η απόλυτη σκατοψυχιά ξέρω γω τέτοιες αντιδράσεις , οτι θα πεθάνουν κ προτιμούν να γίνουν τροφή για σκουλήκια απ το να σωθεί κάποιος συνάνθρωπος τους! μπορεί αυτός ο κάποιος να είναι κ ένα μικρό παιδί αλλα το χειρότερο είναι το τι ακριβώς λένε , δώστε βάση θα ήθελα τη γνώμη σας και παρακαλώ να κρατήσουμε ένα επίπεδο μακριά απο κομματικά κτλ γιατι είναι offtopic. thanks Εσυ εισαι αυτος που ζει σε άγνοια και σου φαινοντε "κακοι" (εκφρασεις για 10χρονους) οι αλλοι. Μαθε σε τη κοσμο ζεις.
Vapir Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Εσυ εισαι αυτος που ζει σε άγνοια και σου φαινοντε "κακοι" (εκφρασεις για 10χρονους) οι αλλοι. Μαθε σε τη κοσμο ζεις. αν δεν θες να συμμετέχεις σοβαρά και δεν έχεις να πεις κάτι επι του θέματος τότε καλύτερα βρες κάποιο άλλο θέμα που μπορείς να κατανοήσεις και γράψε εκεί γιατι αυτό που μάλιστα το λες έκφραση για 10χρονους το έγραψες εσύ κ μόνο προσωπική επίθεση απο τα lidl . πέρα απο αυτό εγώ γνωρίζω πολύ καλά σε τι κόσμο ζω, άνοιξα το θέμα για να δω τι πιστεύουν και οι υπόλοιποι 1
doubtful Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Ανοιξες το θεμα και εθεσες και την αποψη σου οπως και εγω τωρα την δικη μου. Δημοκρατια λεγετε. Η σοβαροτητα και η κατανοηση που εχω εγω δεν συγκινετε με αυτο που μπορει να εχεις εσυ, ειμαι ετη φωτος μπροστα. Προφανεστατα ζεις σε αγνοια εσυ και ολοι εσεις που υποστηριζετε κατι τετοιο. Το προβλημα ειναι οτι με την αγνοια σας καταδικαζετε ολοι τη κοινωνια. Αν γουσταρεις να γινεις σκλαβος η επιλογη ειναι ολη δικη σου αλλα μην απετης να γινουμε ολοι σκλαβοι επειδη ο Κιτσος αποφασισε να βγαλει φραγκα. Αυτο το σχόλιο δεν απευθυνετε μονο σε εσενα απευθυνετε σε ολους αυτους που ειναι προθυμοι να γινουν σκαβοι και θελουν να παρασυρουν και τους υπολοιπους μαζι. Απλος δεν μπηκα στο κοπο να διαβασω 15 σελιδες. 1
noFEARgr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 σκλαβος με το να δωσεις τα οργανα μετα θανατον ... Μνημονια μεχρι το 2100 5
Fotis13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Ανοιξες το θεμα και εθεσες και την αποψη σου οπως και εγω τωρα την δικη μου. Δημοκρατια λεγετε. Η σοβαροτητα και η κατανοηση που εχω εγω δεν συγκινετε με αυτο που μπορει να εχεις εσυ, ειμαι ετη φωτος μπροστα. Προφανεστατα ζεις σε αγνοια εσυ και ολοι εσεις που υποστηριζετε κατι τετοιο. Το προβλημα ειναι οτι με την αγνοια σας καταδικαζετε ολοι τη κοινωνια. Αν γουσταρεις να γινεις σκλαβος η επιλογη ειναι ολη δικη σου αλλα μην απετης να γινουμε ολοι σκλαβοι επειδη ο Κιτσος αποφασισε να βγαλει φραγκα. Αυτο το σχόλιο δεν απευθυνετε μονο σε εσενα απευθυνετε σε ολους αυτους που ειναι προθυμοι να γινουν σκαβοι και θελουν να παρασυρουν και τους υπολοιπους μαζι. Απλος δεν μπηκα στο κοπο να διαβασω 15 σελιδες. Φιλε αυτο με τους σκλαβους να το "δειαδωσουμαι " η' οχι ? 3
doubtful Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 σκλαβος με το να δωσεις τα οργανα μετα θανατον ... Μνημονια μεχρι το 2100 Μετα θανατον...... :-D . Επρεπε να το φανταστω οτι μεχρι εκει σας κοβει (η αγνοια που λεγαμε?) Ολα ξεκινουν απο καπου, μετα εξελισσονται. Οι σοφοι ανθρωποι σαν εμενα μπορουν να δουν στο μελλον οποτε δεν θελουν να γινει η αρχη και αυτο επειδη ΞΕΡΩ ΣΕ ΤΗ ΚΟΣΜΟ ΖΩ. 1
defacer Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Απλος δεν μπηκα στο κοπο να διαβασω 15 σελιδες. Οι σοφοι ανθρωποι σαν εμενα μπορουν να δουν στο μελλον οποτε δεν θελουν να γινει η αρχη και αυτο επειδη ΞΕΡΩ ΣΕ ΤΗ ΚΟΣΜΟ ΖΩ. Σιγά, δεν είναι δύσκολο να δεις στο μέλλον. Θα έρθει ο defacer και θα πει μαλάκα, κάτι κάνω λάθος. Φαντάσου πόσο σοφός θα ήμουν και γω αν δεν έμπαινα στον κόπο να διαβάσω τίποτα όπως ο doubtful. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα