Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφήνοντας απ' έξω το θέμα όπλο, το οποίο είναι παράνομο να κουβαλάς, θα σου πρότεινα να ρωτήσεις σε κάποια σχολή εκπαιδεύσεως σκύλων. Δε νομίζω σε τέτοια θέματα είναι πολύ καλό να ακολουθείς ό,τι λέει ο καθένας σ' ένα φόρουμ.

Eννοει ότι θα ειχε και άδεια οπλου για να το φέρει. Το καλυτερο από όλα θα ηταν να είναι εφοδιασμένοι οι αστυνομικοι με οπλα που 'εχουν σφαιρες αναισθησίας οποτε με 1-2 θα μπορουσαν να εξουδετερώσουν το σκυλο χωρις να τον σκοτώσουν και μετα να προχωρησουν την διαδικασια με την ησυχια τους πχ να ψάξουν σε ποιον ανηκει και ξέφυγε , και αν δεν ανηκει σε κανεναν ή μαλλον δεν μπορουν να εντοπισουν σε ποιον ανηκει και τον παράτησε (γιατι όλα τα σκυλια ειχαν κάποιον ιδιοκτητη) να δουν τι θα τον κάνουν.

Αλλα εγω θα ημουν υπερ μιας τέτοιας λυσης. Υπάρχει πρόβλημα με σκυλο που έχει αρπάξει κάποιον ειδοποιείς το πλησιεστερο ΑΤ φτάνουν οπλιζουν 1-2 και τέλος.

• Moderators
Δημοσ.

Αν ο σκυλος εχει "κλειδωσει" τα σαγονια του , αν βρεις καποιο καταλληλο "εργαλειο" το βαζεις στο σημειο που ανοιγει το στομα πισω πισω . Ετσι μπορει στιγμιαια να ανοιξει το στομα του και να τραβηξεις το θυμα.

Επισης μια αλλη μεθοδος ειναι να του σηκωσεις τα πισω ποδια. Εκει ο σκυλος χανοντας την ισοροπια του θα γυρισει προς τα πισω. Βεβαια αυτο εχει τον κινδυνο να σε δαγκωσει οποτε πρεπει να προσεχεις πολυ

Τhis.

• Moderators
Δημοσ.

Eννοει ότι θα ειχε και άδεια οπλου για να το φέρει.

Αυτό πολύ θέλω να το δω.

Όπλο εννοούσα μαχαίρι, όχι πυροβόλο, αλλά δεν έχει και πολλή σημασία για τι όπλο μιλάμε.

Δημοσ.

Eννοει ότι θα ειχε και άδεια οπλου για να το φέρει. Το καλυτερο από όλα θα ηταν να είναι εφοδιασμένοι οι αστυνομικοι με οπλα που 'εχουν σφαιρες αναισθησίας οποτε με 1-2 θα μπορουσαν να εξουδετερώσουν το σκυλο χωρις να τον σκοτώσουν και μετα να προχωρησουν την διαδικασια με την ησυχια τους πχ να ψάξουν σε ποιον ανηκει και ξέφυγε , και αν δεν ανηκει σε κανεναν ή μαλλον δεν μπορουν να εντοπισουν σε ποιον ανηκει και τον παράτησε (γιατι όλα τα σκυλια ειχαν κάποιον ιδιοκτητη) να δουν τι θα τον κάνουν.

Αλλα εγω θα ημουν υπερ μιας τέτοιας λυσης. Υπάρχει πρόβλημα με σκυλο που έχει αρπάξει κάποιον ειδοποιείς το πλησιεστερο ΑΤ φτάνουν οπλιζουν 1-2 και τέλος.

Εννοεις οτι την ωρα,που θα μου την εχει πεσει ο σκυλος,θα περναει  ενας απο τους πολλους αστυνομικους,που κυκλοφορουν ή οτι θα τον καλεσει καποιος και σε χρονο μηδεν θα ειναι παρων?  :-D

Δημοσ.

Αυτό πολύ θέλω να το δω.

Όπλο εννοούσα μαχαίρι, όχι πυροβόλο, αλλά δεν έχει και πολλή σημασία για τι όπλο μιλάμε.

Σε έχει αρπάξει ευκολα ο σκύλος με το μαχαιρι και έχεις χάσει τη μπάλα. Τον σκύλο απαξ και τον αφησεις και σε πλησιάσει τελειωσες. Βεβαια εντάξει τα πολύ άγρια σκυλια δεν μασάνε από φωνές και απειλές οποτε καλυτερα να μην βρεθεις αντιμέτωπος με κάμια τέτοια ράτσα.

Οσο για το οπλο εντάξει βγάζεις αμα θες αδεια οπλοφοριας για να εισαι νομιμος απλα θέλει κάποια δικαιολογητικά και να εξηγήσεις για ποιο λογο το θες να περάσεις από ψυχιατρο κτλπ. τωρα το κατά ποσο θα το χρησιμοποιήσεις ακομα και αν δεις ληστη μέσα στο σπιτι σου είναι άλλο θεμα ειμαστε στην Ελλαδα όχι στην Αμερική :devil:  εδώ μπλέκεις και δικιο να έχεις.

Α! Επισης καλο είναι να μη κυκλοφορεις με μαχαιρια πάνω σου γιατι θεωρούνται οπλα οποτε πριν σε αρπάξει κανας σκυλος μπορει να σε προλάβει καμια ασφαλεια σε γενομενο έλεγχο. :-D

Εννοεις οτι την ωρα,που θα μου την εχει πεσει ο σκυλος,θα περναει  ενας απο τους πολλους αστυνομικους,που κυκλοφορουν ή οτι θα τον καλεσει καποιος και σε χρονο μηδεν θα ειναι παρων?  :-D

Εγω προσωπικά βλεπω αστυνομικούς συχνα πυκνά να βολτάρουν τωρα εντάξει δεν ξέρω αν θα ηταν λιγοτερος ο χρονος μέχρι να έρθει κάποιος και να τον εξουδετερώσει (με την αναλογη προετοιμασια βεβαια για τέτοια περιστατικα πχ πάω εκει ξέρω τι βηματα θα ακολουθησω όχι ψάχνομαι εκεινη την 'ωρα) από το να περιμένεις κάποιος που υποτίθεται ξέρει να του πιέσει κανα σημειο και να ανοιξει το στομα και πάλι υπάρχει κίνδυνος να ξαναπιάσει έναν από τους 2 εκτος και αμα μαζευτεί πολυς κοσμος και του την πέσουν ολοι μαζι πραγμα που δεν γινεται όπως θα εχεις δει σε τέτοια περιστατικα 1-2 να χωθουν οι αλλοι απλα κανουν ένα κυκλο κοιτάνε για να πάνε μετα να ανεβάσουν ποστ στο φβ. Δελτιο τυπου κανονικα τι εγινε κτλπ

Δημοσ.

Τι αιχμηρά αντικείμενα και τρόποι αντίδρασης μου λέτε.. Να περπατάς στο πεζοδρόμιο και να εμφανιστεί φάτσα κάρτα μπροστά σου ένα δαιμονισμένο τέτοιο

Belgian010.jpg

(όπως ακριβώς το βλέπουμε στη φωτογραφία, ένα τέτοιο θηρίο -και μάλιστα επιθετικό- , χωρίς φίμωτρο, μες στην πόλη) Εκεί το μόνο που μετράει είναι αντανακλαστικά καταρχάς για να μη σε γραπώσει  και φυσικά τύχη (θα καταφέρει η κυρά που το πάει βόλτα να το κρατήσει?? ή θα την πάει εκείνο βόλτα?)  Στο τσακ μπόρεσε και το κράτησε..

• Like 2
Δημοσ.

Τι αιχμηρά αντικείμενα και τρόποι αντίδρασης μου λέτε.. Να περπατάς στο πεζοδρόμιο και να εμφανιστεί φάτσα κάρτα μπροστά σου ένα δαιμονισμένο τέτοιο

Belgian010.jpg

(όπως ακριβώς το βλέπουμε στη φωτογραφία, ένα τέτοιο θηρίο -και μάλιστα επιθετικό- , χωρίς φίμωτρο, μες στην πόλη) Εκεί το μόνο που μετράει είναι αντανακλαστικά καταρχάς για να μη σε γραπώσει  και φυσικά τύχη (θα καταφέρει η κυρά που το πάει βόλτα να το κρατήσει?? ή θα την πάει εκείνο βόλτα?)  Στο τσακ μπόρεσε και το κράτησε..

Θα βγάλεις τη χατζάρα που κουβαλάς για να κοβεις τα μηλαράκια και θα του πεις "Hello beasty" :cry:  :cry:

• Like 1
Δημοσ.

Θα βγάλεις τη χατζάρα που κουβαλάς για να κοβεις τα μηλαράκια και θα του πεις "Hello beasty" :cry:  :cry:

Πού το ξέρεις ότι κυκλοφορώ με χατζάρα; Tι να κάνω.. μου αρέσουνε τα μήλα  :cry:  :cry:  :cry:

• Like 2
Δημοσ.

βγαζεις μαχαιρι και ξεκινας να του κοβεις το κεφαλι, φωναζοντας allah akbar....

Τελευταια φορα πάντως που με δαγκωσε σκυλος γυρισα και αρχισα να τον κλωτσαω και να τον κυνηγαω....  τυχερος γιατι ετρεχε πιο γρηγορα απο μενα. Αν τον επιανα, θα τον εστελνα στα θυμαρακια.

• Like 1
Δημοσ.

Αμα δεν καταφερεις να αντιδρασεις και ο σκυλος ανηκει σε καποιον βρησκεις αυτον τον καποιον και τον σπας στο ξυλο το σκυλι οπως μαθει ετσι ακριβως θα αντιδραει κανενα σκυλι δεν ειναι εχθρικο αμα δεν το μαθει ο ιδιοκτητης του

Δημοσ.

Πού το ξέρεις ότι κυκλοφορώ με χατζάρα; Tι να κάνω.. μου αρέσουνε τα μήλα  :cry:  :cry:  :cry:

Έχω μαζέψει πληροφοριες και για σένα .... :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Αμα δεν καταφερεις να αντιδρασεις και ο σκυλος ανηκει σε καποιον βρησκεις αυτον τον καποιον και τον σπας στο ξυλο το σκυλι οπως μαθει ετσι ακριβως θα αντιδραει κανενα σκυλι δεν ειναι εχθρικο αμα δεν το μαθει ο ιδιοκτητης του

τα σκυλια ειναι ζώα και έχουν ενστικτα... η εκπαιδευση βοηθαει μεν, αλλα οχι πάντα... ειδικα για καποιες ρατσες/θηρευτες...

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...