Donalhioy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 υπαρχει ειδικη λαβη στο κεφαλι για να ανοιξει το στομα... εκτος αν δεν σε ενδιαφερει αν θα κανεις ζημια στο σκυλι, οποτε κοπανας στο κεφαλι μεχρι να ακουσεις κρακ...
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Αμα δεν καταφερεις να αντιδρασεις και ο σκυλος ανηκει σε καποιον βρησκεις αυτον τον καποιον και τον σπας στο ξυλο το σκυλι οπως μαθει ετσι ακριβως θα αντιδραει κανενα σκυλι δεν ειναι εχθρικο αμα δεν το μαθει ο ιδιοκτητης του Εννοείται ότι εγώ δεν κατηγορώ τον σκύλο αλλά τον μπετόβλακα ιδιοκτήτη (την κυρά εν προκειμένω) Πού πας μωρή κλώσσα με τον βελγικό ποιμενικό χωρίς φίμωτρο στα στενά της πόλης..; Άμα δε μπορείς πάρ' ένα κανίς.
michael92 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Αμα δεν καταφερεις να αντιδρασεις και ο σκυλος ανηκει σε καποιον βρησκεις αυτον τον καποιον και τον σπας στο ξυλο το σκυλι οπως μαθει ετσι ακριβως θα αντιδραει κανενα σκυλι δεν ειναι εχθρικο αμα δεν το μαθει ο ιδιοκτητης του Τα σκυλιά είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι των λύκων. 1
Highlander Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Σύμφωνα με εκπαιδευτή σκυλιών, αν δεις μπροστά σου σκυλί έτοιμο να επιτεθεί, κάνεις την κίνηση ότι αρπάζεις μία πέτρα από το πάτωμα/άσφαλτο/χώμα και σύμφωνα με αυτόν, λόγω του ένστικτου που έχουν θα οπισθοχωρήσει. Τώρα, αν σε δαγκώσει ή δαγκώσει κάποιον, εκεί είναι ποιος έχει μεγαλύτερη ψυχραιμία. 1
Lanike71 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Παράδειγμα στο βίντεο, ο σκύλος δεν κάνει πίσω με τίποτα, γκλομπ,κλωτσιές,σπρέι πιπεριού. https://www.youtube.com/watch?v=XztoJ3BvpZU
parlapipas25 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Αν σου αρπαξει το ενα χερι του δινεις μπουνιες με το αλλο στα ματια.Αν σου αρπαξει το ποδι εχοντας και τα δυο χερια ελευθερα μπορεις να του βγαλεις τα ματια με τους αντιχειρες.Μετα να δουμε αν σε αφησει η οχι.. Βεβαια αυτα αν νιωσεις να απειλειται η ζωη σου κι οχι για απλο δαγκωμα. 1
anwnymh29 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Ειναι να μην σου τυχει..τι ψυχραιμια να βρεις εκεινη την ωρα?Ελπιζεις στην αδρεναλινη σου και στην βοηθεια περαστικων αν υπαρχουν. 1
DDevil Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτο που ελεγα χθες βασικά αμα ο σκύλος ειναι άγριος και σε αρπάξει τελειωσε μονο με σφαιρα αναισθησιας θα την γλιτώνε κάποιος. Παράδειγμα στο βίντεο, ο σκύλος δεν κάνει πίσω με τίποτα, γκλομπ,κλωτσιές,σπρέι πιπεριού. https://www.youtube.com/watch?v=XztoJ3BvpZU 1
SuicycoMania Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Παράδειγμα στο βίντεο, ο σκύλος δεν κάνει πίσω με τίποτα, γκλομπ,κλωτσιές,σπρέι πιπεριού. τον "δολοφονο" (γιατι σκυλος δεν ειναι) ολοι τον ακουμπανε , κανεις δεν τον βαραει... 1 δυνατη θελει κεφαλη και τελος ουτε σπρευ ουτε τραβηγμα τα ποδια. 2
Haldol Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Αν σου αρπαξει το ενα χερι του δινεις μπουνιες με το αλλο στα ματια.Αν σου αρπαξει το ποδι εχοντας και τα δυο χερια ελευθερα μπορεις να του βγαλεις τα ματια με τους αντιχειρες.Μετα να δουμε αν σε αφησει η οχι.. Βεβαια αυτα αν νιωσεις να απειλειται η ζωη σου κι οχι για απλο δαγκωμα. "Όχι για απλό δάγκωμα"; Πλάκα κάνεις τώρα; Περιμένεις ότι θα κάτσει ο καθένας να κάνει ψυχανάλυση στο σκυλί, κατά πόσο θέλει να τον ξεκοιλιάσει ή "απλά" να... του αφαιρέσει κάνα χέρι; Επίθεση με το πιο δυνατό / επικίνδυνο / φονικό μέσο που έχεις εκείνη τη στιγμή διαθέσιμο (είτε είναι χέρια, ή μαχαίρι, σίδερο, τούβλο, οτιδήποτε) μέχρι τουλάχιστον να υποχωρήσει και να φύγει από το σημείο ο σκύλος. Όχι που θα προσέξουμε κιόλας μην τραυματιστεί ή πεθάνει αυτός που μας επιτέθηκε! Σε λίγο θα διαβάσουμε και κάνα "άμα μπει κλέφτης σπίτι εξετάστε τι προθέσεις έχει μην του κάνετε τσάμπα ζημιά του κακομοίρη". 2
xstreamgamer Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Εμπειρικά και χωρίς να έχω γνώσεις από όλες τις ράτσες των σκύλων θα πω αυτό που ανέφερε και ενα άλλος πιο πάνω.Κάνετε ότι σκύβετε με ταχύτητα αν φυσικά υπάρχει ο χρόνος για αυτό.Εδώ τα τεράστια τσομπανόσκυλα που έχουμε (που παλεύουν ακόμα και λύκο, όχι μόνα τους φυσικά) κωλώνουν σε αυτήν την κίνηση και μερικά μάλιστα οπισθοχωρούν τρέχοντας.Μόνο ένα σκυλί που μου όρμηξε πρόπερσι δεν οπισθοχώρησε με αυτήν μου τη κίνηση ,πάντως η διάθεση του να μου επιτεθεί εκμηδενίστηκε έμεινε μόνο στο γάβγισμα ενώ πριν σκύψω ερχόταν πάνω μου με τα χίλια.Αλλά όλα αυτά επαναλαμβάνω ότι είναι καθαρά εμπειρικά μη πάρουμε στον λαιμό μας κάποιον.Δεν ξέρω π.χ τι αντίδραση θα έχει ένα πιτ-μπουλ σε μία τέτοια κίνηση η ένας γερμανικός ποιμενικός, ροντβάιλερ,ντόπερμαν κ.α
doubtful Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Βλέποντας κάποια σχετικά βίντεο με το θέμα, κυριολεκτικά σοκαρίστηκα. Οι σκύλοι των βίντεο, άρπαζαν τα θύματα που ήταν παιδί,σκύλος,ενήλικος και δεν τους άφηναν με τίποτα.Να είναι 10 άτομα και να τον κλωτσάνε,δέρνουν με γκλομπ κλπ και αυτός να μην τον αφήνει. Υπάρχει κάποιος τρόπος που μπορείς γρήγορα να αντιδράσεις και να αφήσει το θύμα από τα δόντια του; Δυστυχώς στην Ελλάδα υπάρχουν ασυνείδητοι, ως αφεντικά σκύλων και κάπως θα πρέπει να προστατευόμαστε. ΥΓ. Δεν είναι τρολοθρεντ. κουβαλας μαζι σου εναν σουγιά, αν σε ακουμπησει κανα κοπροσκυλο το βγαζεις και το σφαζεις επιτοπου. 1
skiabox Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Υπάρχει κάποιος δήμος στην Ελλάδα που να μην έχει αποτύχει στο ένα (μάζεμα σκύλων) από τα 2 αντικείμενα (το 2ο είναι τα σκουπίδια) που έχει να ασχοληθεί;
SuicycoMania Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Εδώ τα τεράστια τσομπανόσκυλα που έχουμε (που παλεύουν ακόμα και λύκο, όχι μόνα τους φυσικά) κωλώνουν σε αυτήν την κίνηση και μερικά μάλιστα οπισθοχωρούν τρέχοντας. Επειδη εχω 2 τετοια τεραστια τσοΜπανοσκυλα δεν θα κωλωναν... και δεν το λεω 100% αλλα πανω κατω ξερω τις συμπεριφορες τους. Επισης δεν νομιζω να εκαναν επιθεση στο ακυρο σε ανθρωπο , ειδικα αυτα τα ζωα. Προειδοποιουν παντα απο μακρια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις