Προς το περιεχόμενο

Το Pokémon Go έφτασε ταχύτερα από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι τα $500 εκατομμύρια σε έσοδα


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σταμάτησα το Pokemon GO εδω και 2-3 εβδομάδες και το επιπεδο της ζωής μου έχει ανέβει κατακόρυφα! Η ζωή δεν είναι ολη μέρα πάνω απο ένα κινητό να κυνηγάμε pokemon..έλεος 30 χρονων μαντράχαλοι! Επίσης έσβησα το facebook και είμαι καλύτερα απο ποτε! Τέρμα ο "μεγάλος αδερφος" που παρακολουθούσε τι κάνω, που είμαι και τι τρωω..ειμαι πλέον ελεύθερος και ανεξάρτητος! Σας συμβουλεύω να κάνετε το ίδιο!

 

Θεός χααχαχα... περιμένω μηνύματα οργής προς το πρόσωπο σου από αυτούς που δεν έχουν καταλάβει τι κάνεις :)

Ενδοπαλαμικη πεοταλαντωση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμενα παντως με εκανε να σταματησω να παιζω η περιοχη που μενω .... 2 gym , 4 pokestops σε ολο το Μαραθωνα .... Παλευα να ανεβω , πηγα μεχρι 18 με αρκετο καψιμο και Αθηνα τα πιανανε 5-5 με ποκεστοπ ΠΑΝΤΟΥ , με αποτελεσμα με την μιση προσπαθεια να ειναι 25+ 

 

Ρατατα και Πιτζι μεχρι να σβησει ο ηλιος !!!! :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι cheat που εγω έπαιζα με fake gps γιατί στην Σαμοθράκη δεν έχει ούτε ratata αλλά δεν είναι cheat που ο άλλος μένει απέναντι από το central Park και τα έχει όλα εξελιγμένα στο μπαλκόνι του.. Έλεος πια.. Στο κάτω κάτω, τα Ban απλά τα έκαναν.. Δεν έστειλαν κάποια ειδοποίηση που να λέει αν ξανά κάνεις αυτό θα φας Ban. Εγω εκεί ξενέρωσα.. Στείλε βρε Niantic ένα mail. Αν χρησιμοποιήσεις ξανά nox, bluestacks, fake gps, bot κλπ, θα φας Ban. Στην δικιά μου περίπτωση έφαγα Ban, μετά από 4 μέρες μου ήρθε mail ότι με banaran και εγω αναρωτιόμουν τι έφταιγε..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

στο μαρκοπουλο εχει 4 ποκε στοπ με μεγαλη αποσταση μεταξυ τους κ 2 τζιμ ενω σε κεντρικα σημεια μια βολτα να εκανες στην γειτονια σου γεμιζες ποκεμπολ.πως να συνεχισεις μετα το παιχνιδι (μονο για οσους παιζουμε κανονικα κ οχι με cheat )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...