Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 1) βγαλε ολα τα στοιχεια του καθως ονομα κτλ 2) και γω μπορω να σου κοψω τον υδατανθρακα απο παντου να σε μπουκωσω σε κοτοπουλα.αυγα,σαλατες κτλ και θα αδυνατησεις! Ο υδατανθρακας δεν ειναι κακος αντιθετος ειναι η βασικη πηγη ενεργειας. Αυτο που χρειαζεται ειναι απλα να προσεχεις ποσοτητες και τιποτα αλλο. ΥΓ: δεν λεω να τρως ολη μερα σοκολατες και να κοιτας ποσοστηες/θερμιδες (που στο τελος παλι θα χασεις βαρος αλλα η υγεια σου και η εμφανιση θα ναι στα ταρταρα)
DDevil Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω όπως έχω ξαναγραψει και σε άλλο θρεντ σωστη διατροφή κάνω από μικρο παιδι (οσο ημουν στο ελεγχο της μανας μου και του πατέρα μου) γιατι έχουν παρελθει και εποχές που εχω κανει και εγω τις κραιπάλες μου.Αυτά που έγραψες χωρις να θελω να στο παιξω κάποιος τα τρώω από μικρος δεν ξύπνησα ξαφνικα ένα πρωϊ και πηγα σε έναν ειδικο να μου τα προτεινει. Παντζάρια - σπαράγγια - ανανάδες - χουρμάδες - χυμους ροδιου - τζιντζερ - λιναροσπορο , λοτους , παπαγιες , σπανάκια , χορτα , ροκα και αλλα πολλά. το σπιτι μου είναι γεμάτο από τέτοια ... δεν μπαινουν ουτε κοκα κολες ουτε ζαμπονια ουτε λιπαρά τυρια ουτε κρέατα πολλά ουτε τιποτα από όλα αυτά! Ο μπαμπας εχει φτασει 70 χρονων δοξα το θεο και είναι καλα στην υγεια του δεν παιρνει ουτε ένα χάπι. Η μαμα τα ιδια στα 65 της. Δεν έχεις αναγκη κανεναν γιατρο αμα τρως και φροντιζεις τον οργανισμο σου. Ζήσε καλα , πήδα πολύ , μη μπλέκεις με μαλακισμενες και μαλακισμένους , μην αφηνεις την στεναχωρια να σε τρωει οποιος σε προσβάλλει εξωτερικευσε το , κανε πολλη γυμναστικη , τρωγε σωστα , κοιμησου καλα , μην έχεις αγχος (φυλακη δεν θα μπεις ποτε αμα δεν κάνεις μαλακιες ποινικές) και θα ζησεις ηρεμα μέχρι τα γεράματα μέχρι που μια μέρα (αν δεν εισαι ατυχος) θα πεθάνεις ηρεμα στον υπνο αγκαλιά με την γυναικα σου! Ουτε νοσοκομεια ουτε περιεργες αρρώστιες και άλλες τέτοιες μαλακιες! ΥΓ Και να τσεκάρεις παντα αυτά που σου λενε οι γιατροι παλιοτερα ενας γιατρος μου εδινε φαρμακα για δηθεν παλινδρομηση στομάχου (ειχα καποιες ενοχλήσεις) σε κάποια φαση του λεω ρε γιατρε δεν βλεπω και κανα αποτέλεσμα λεει θα διπλασιάσουμε την δοση λεω από μεσα μου πέσαμε σε μαλακα σηκωθηκα και εφυγα πηγα εκανα γαστροσκοπηση και τελικα δεν ειχα τιποτα. Φαινοταν ψυχαναγκαστικος αυτος αρχισε να μου λεει θα μασάς 30 φορές μου εκανε κατι σχεδιάκια με συνολα εκει και μαθηματικα λέει 5 μπουκιες σημερα 5 μπουκιες το απόγευμα. Για τα πανηγυρια θα έπρεπε να ειχε να κάνει σεξ πολύ καιρο αυτος τον ειχε βαρέσει εκει χαχαχα γενικα δεν εμπιστεύομαι ανθρώπους που ενώ μπορουν να σου πουν με απλά λογια κατι χρησιμοποιούν επιτηδευση για να κάνουν τις φιρμες. 2
enlightened Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 2) και γω μπορω να σου κοψω τον υδατανθρακα απο παντου να σε μπουκωσω σε κοτοπουλα.αυγα,σαλατες κτλ και θα αδυνατησεις! Ο υδατάνθρακας δεν κόβεται έτσι εύκολα φίλε....
totem_lost Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Συμφωνώ με τον DDevil. Το να κάνεις υπερβολές (πχ ξεχνας μακαρόνια/ψωμί τρως μόνο άνοστα φαγητά που σιχαίνεσαι) δεν νομίζω οτι δουλεύει συχνά. Αργά ή γρήγορα θα κουραστείς και θα αρχίσεις τα σουβλάκια και τις πίτσες. Τα θέμα είναι να τρως υγιεινές γευστικές τροφές και με μέτρο. Για lunch στη δουλειά τι τρώτε; Εγώ συνήθως σαλάτες με τόνο, μαρούλι, ντομάτα και κους κους ή σάντουιτς με σαλάτα, γαλοπούλα, cottage-cheese (ή αβοκάντο) και κουκουνάρι. Καμιά άλλη ιδέα γιατί αρχίζω να βαριέμαι; 1
DDevil Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Πωπω ξέχασα και το αβοκάντο ναι! Με ψημένο ψωμάκι φουρνου και να το αλοιφεις από πάνω με λαδάκι και φετούλα είναι ονειρο. Χαιρομαι που συμφωνούμε κυρια μου! εγω φτιάχνω και μπισκοτάκια κουάκερ με ταχινι σταφιδες και μέλι μεσα και παιρνω 6-7 στη δουλεια! Aμα θες θα σου δωσω συνταγή για ταχινοπιτες ή μπισκότα τέτοια. Είναι όμως πολύ ελαφρυ ουτε ζαχαρη βαζω μεσα ουτε βουτυρο μονο μέλι , σταφιδες ισως και χυμο πορτοκαλιου. Δεν ξερω ο ενδοκρινολόγος του γιατι του εκοψε τα μακαρονια εγω παντως από τη δικη μου διατροφή δεν τα κοβω είναι άμυλα βεβαια οποτε θελουν μέτρο.
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 το αβοκαντο γαμ...ται. Αν δεν το φας τη σωστη μερα παει το χασες Πετας σε ενα μιξερ αβοκαντο με λιγο λεμονι και το χτυπας μεχρι να γινει κρεμα και εχεις ετοιμη σαλτσα για μακαρονια. Μπορεις να βαλεις και οτι αλλο θες πχ σκορδο κτλ 1
revolver1990 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Είμαι σε μακροχρόνιο μπαλκ και τουλάχιστον ηδονίζομαι με όλα αυτά που διαβάζω. 1
katergaris79 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Πωπω ξέχασα και το αβοκάντο ναι! Με ψημένο ψωμάκι φουρνου και να το αλοιφεις από πάνω με λαδάκι και φετούλα είναι ονειρο. Χαιρομαι που συμφωνούμε κυρια μου! εγω φτιάχνω και μπισκοτάκια κουάκερ με ταχινι σταφιδες και μέλι μεσα και παιρνω 6-7 στη δουλεια! Aμα θες θα σου δωσω συνταγή για ταχινοπιτες ή μπισκότα τέτοια. Ω, ναι αν μπορείς τη συνταγή για τα μπισκότα.
EimaiMiaXara Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 το ξερετε οτι δεν μπορω να βγαλω ακρη ετσι ? αλλα λεει ο ενας αλλα λεει ο αλλος.. απο που και ως που να μην τρωω μια φορα την εβδομαδα? μακαρονια και ρυζι ? απο που και ως που.. ?
DDevil Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Ω, ναι αν μπορείς τη συνταγή για τα μπισκότα. εχω συνηθισει με το μάτι τις ακριβείς ποσοτητες θα στις δωσω το βράδυ εδώ (αν δεν κλεισει το θρεντ) αν κλεισει θα στο στειλω με πμ. Πάντως η συνταγή έχει μέσα τα υλικά : - ταχινι - νιφάδες -σταφιδες -χαρουπαλευρο - κανελα - χυμο πορτοκαλι (μισο φλιτζάνι όχι παραπάνω) - μελι και αφου γινει πηχτο και του δωσεις σχημα το χώνεις στο φουρνο σε λαδοκολα. Σε 10 λεπτά είναι έτοιμο! 2
Mau-Maus Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 το ξερετε οτι δεν μπορω να βγαλω ακρη ετσι ? αλλα λεει ο ενας αλλα λεει ο αλλος.. απο που και ως που να μην τρωω μια φορα την εβδομαδα? μακαρονια και ρυζι ? απο που και ως που.. ? Δεν είναι το τι τρως αλλά το πως το τρως ! Αν τα μακαρόνια δηλαδή τα τρως με σάλτσες γάλακτος καρμποναρες και τέτοια να στάζει το πιάτο από αυτήν την άσπρη αηδία με τα μπέικον και τα τυριά τότε οχι ούτε μια φορά την βδομάδα αλλα ούτε μια φορά τον χρόνο μην τα τρως ! αν το ρυζάκι όμως είναι αυτό , Και το τρως μολις το εχεις βγάλει απο το ανάλατο νερακι καυτο καυτο και όπως αχνίζει ρίξεις απο πάνω λίγη φρέσκια σάλτσα απο ντομάτα συν ασπράδια η ψαράκι η φιλετάκι κοτόπουλο, τότε τρώγε το άφοβα καθε μέρα μέχρι να πονέσουν τα σαγόνια σου ! 3
GeorgeHellas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν είναι το τι τρως αλλά το πως το τρως ! Αν τα μακαρόνια δηλαδή τα τρως με σάλτσες γάλακτος καρμποναρες και τέτοια να στάζει το πιάτο από αυτήν την άσπρη αηδία με τα μπέικον και τα τυριά τότε οχι ούτε μια φορά την βδομάδα αλλα ούτε μια φορά τον χρόνο μην τα τρως ! αν το ρυζάκι όμως είναι αυτό , Και το τρως μολις το εχεις βγάλει απο το ανάλατο νερακι καυτο καυτο και όπως αχνίζει ρίξεις απο πάνω λίγη φρέσκια σάλτσα απο ντομάτα συν ασπράδια η ψαράκι η φιλετάκι κοτόπουλο, τότε τρώγε το άφοβα καθε μέρα μέχρι να πονέσουν τα σαγόνια σου ! Αν τρως το κανονικό λευκό ρύζι ή το μπασματι πειράζει;
Mau-Maus Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Αν τρως το κανονικό λευκό ρύζι ή το μπασματι πειράζει; το καλύτερο ρυζι ειναι το καστανο ομως και το λευκό αν το τρως σωστα μια χαρα είναι , οχι δεν πειραζει .. 1
TEOKOS Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 το ξερετε οτι δεν μπορω να βγαλω ακρη ετσι ? αλλα λεει ο ενας αλλα λεει ο αλλος.. απο που και ως που να μην τρωω μια φορα την εβδομαδα? μακαρονια και ρυζι ? απο που και ως που.. ? Σιγά την φιλοσοφία. Βρίσκεις πόσες θερμίδες συντήρησης χρειάζεται ο όργανισμός σου. Τρώς λιγότερες αδυνατίζεις. Τρώς περισσότερες παχαίνεις.Η διατροφή σου πρέπει να έχει μέσα από όλα. Υδατάνθρακες,πρωτείνες,λίπη,βιταμίνες και λοιπά ιχνοστοιχεία . Το πως θα βρείς τις θερμίδες συντήρησης σου και την περιεκτικότητα των τροφίμων από ολα αυτά,απλά google it Μια γενική ιδέα πάρε εδώ. Μην δίνεις σημασία που είναι από body building forum, τα συμπεράσματά σου θα τα βγάλεις http://forum.bodybuilding.gr/showthread.php?5923-Διατροφη-για-αρχαριους-και-οχι-μονο
zio10 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ δεν πολυασχολούμαι μ'αυτά αλλά μου έκανε εντύπωση παραπάνω που ο ειδικός πρότεινε προσούτο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα