Vapir Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Για κάποιο περίεργο λόγο ανεξαρτήτως τι ώρα κοιμάμαι , πόσο κοιμάμαι και πόσο καλά κοιμάμαι πάντα το βράδυ νιώθω ποιο πολύ ενέργεια , δύναμη , focus κτλ σε σχέση με τη μέρα .Αυτό συμβαίνει απο πάντα, έχω φωτοευαισθησία σύμφωνα με την δερματολόγο και τον οφθαλμίατρο μου οπότε αναρωτιέμαι παίζει ρόλο αυτό ? μπορεί να με επηρεάζει τόσο το δυνατό φως? η αλήθεια είναι πως νιώθω πολύ ωραία στο απόλυτο σκοτάδι .Εδώ να σημειώσω πως τις μέρες που έχει συννεφιά και βαρύ καιρό παρατηρώ το ίδιο αλλα σε μικρότερη κλίμακα κ επίσης δεν πάσχω απο αϋπνία , μια χαρά κοιμάμαι Υπάρχει κανείς άλλος που είναι νυχτοπούλι και νιώθει καλύτερα τη νύχτα? αν ξέρει και κάποιος μια εξήγηση ας την δώσει και αν κάποιος λειτουργεί τελείως αντίθετα ας το γράψει επίσης 3
idomeneas7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Η νύχτα είναι καλύτερη. Λόγω υποχρεώσεων βέβαια έχω γίνει πρώινος τύπος αναγκαστικα αλλά τώρα στο νοσοκομείο εκμεταλλευομαι την κατάσταση και ξυνομαι αναλόγως. Από τη μέρα με χαλάει το ότι μόλις έχω ξυπνήσει και μου παίρνει ώρες να το ξεπεράσω. Σχεδόν όλη τη μέρα νυσταζω και ξυπναω πραγματικά όταν νυχτωσει, όπου κοντεύει ή ωρα να κοιμηθώ. Απορω για την αιτία. 3
GoDRiC- Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 για καποιο περιεργο λογο κι εγω την μερα καποιες φορες νιωθω αδυναμος ή βαρεμενος κλπ κλπ... παντα την νυχτα νιωθω ορεξατος και δυσκολα να κοιμηθω πριν τις 12.... κατι που πρεπει να αλλαξω γιατι δε κανει καλο, αλλα ναι φιλε μου κι εγω σαν εσενα ειμαι 1
*nenya* Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι ρε Νικοτς, σε καταλαβαινω! Απεχθανομαι το πρωινο ξυπνημα και τις καλημερες. Απογευμα και μετα νιωθω οτι ειμαι στο peak της παραγωγικοτητας και το βραδυ με εμπνεει να διαβασω, να γραψω, να παιξω, να κανω τις δουλειες του σπιτιου κλπ. Μακαρι η πρωινη μου δουλεια να μετατρεποταν ως εκ θαυματος σε βραδινη ή working from home να κανω τα κουμαντα μου... 1
dimitrisOP Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 ήμουν νυχτοπούλι , άλλα τι να κάνω που έπρεπε να μπω σε πρόγραμμα , την νύχτα λειτουργώ πολύ καλύτερα, 2
Mikeasdf Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Τη νυχτα νιωθω πως λειτουργω στο 1000% και μπορω να κανω τα παντα, ενω μεσα στη μερα ειμαι μεχ...Γιαυτο επισης θελω να δοκιμασω 24ωρο γυμναστηριο! Βεβαια που και που κανω και τη μαλακια (οπως σημερα) να κοιμηθω 10+ το βραδυ και ξυπναω 5 Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2016 από Mikeasdf 1
kaliakman Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=BPJ0729NVjw Εδώ είσαι. Night owl και δεν είμαι καλά. 2
Vapir Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 ήμουν νυχτοπούλι , άλλα τι να κάνω που έπρεπε να μπω σε πρόγραμμα , την νύχτα λειτουργώ πολύ καλύτερα, απο πάντα(ακόμα και τα καλοκαίρια των σχολικών χρόνων) ξυπνούσα και ξυπνάω χωρίς ξυπνητήρι μεταξύ 6 και 8 το πρωί , αρκεί να σκεφτώ τι ώρα πρέπει να ξυπνήσω και ξυπνάω, άσχετα απ το τι ώρα θα κοιμηθώ, αλλα τη νύχτα νιώθω λες και όλες οι αισθήσεις/λειτουργίες του σώματος είναι αυξημένες κατα πολύ [ ] Εδώ είσαι. Night owl και δεν είμαι καλά. ωραίος , έτσι εξηγείται λοιπόν
stelios18120 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Νύχτερινη δουλεια ή γυμναστήριο ή οτιδήποτε είναι καλύτερα γ εμένα Το πρωινό ξύπνημα είναι θάνατος. 1
Soulseeker Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Πρωινός ξεκάθαρα. Ειδικα αν ειναι ΣΚ. Οταν ειμαι στην δουλεια ομως ,η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο δυσκολα Γενικα παντως το πρωι (<11) ειναι ολα πιο ωραια. Βολτες, αθληση...τουμπανοπρωινα . To μονο κακο ειναι οτι τα ΣΚ οι περισσοτεροι ξυπνανε αργα οποτε δεν βρισκεις ευκολα ατομα για να κανεις οτι θες 1
Silverage Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Βραδυνός γιατί το πρωί έχει δουλειά, απο τον ύπνο πας στον "ύπνο" πάλι.
evabb Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 πρωι και παλι πρωι, ανθρωπος ειμαι οχι νυχτεριδα. αν κοιμασαι σωστα την νυχτα νιωθεις και καλα την μερα. 2
Vapir Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 μια χαρά κοιμάμαι και μια χαρά νιώθω , απλά τη νύχτα νιώθω παραπάνω απο καλά , ιδικά στο θέμα της ακοής και εγρήγορσης και όλων των αισθήσεων. Δεν έχω βρει άλλο λόγο πέρα απο αυτό που λέει στο βίντεο του kaliakmanγια να το εξηγήσω καλύτερα , μπορεί μέσα στη μέρα να κάνω κάτι που καταπονεί το σώμα και όταν έρθει το βράδυ αντί να νυστάζω και να νιώθω πως θέλω να πάω για ύπνο να νιώθω πως γέμισαν οι μπαταρίες μου. Αν πάω και ξαπλώσω βέβαια να κοιμηθώ κοιμάμαι εύκολα , ελαττώνω τους χτύπους της καρδιά μου και την αναπνοή μου και κοιμάμαι σχεδόν αμέσως
Fotis13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 πρωι και παλι πρωι, ανθρωπος ειμαι οχι νυχτεριδα. αν κοιμασαι σωστα την νυχτα νιωθεις και καλα την μερα. Αυτο το βραδυ υπολειτουργω ,μεχρι φοιτητης ειναι οκ αντε βαρια μεχρι 30 μετα εχεις προβλημα να το κοιταξεις . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα