Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Iσχυει ρε το πρωι  γινονται εκρηξεις τεστο , δεν ειναι  θεμα ορμονικου ρολογιου αλλα ωραριου που εχει ο καθενας.

Ειναι ο αλλος φοιτητης ,ανεργος κτλπ .Κοιμαται καθε βραδυ στις 4  αυτος πλεον  ειναι βρικολακας.Ξυπναει το μεσημερι  λογικο ειναι να ειναι ζομπι για κανα 2 ωρο ολοι περασαμε απο αυτο το σταδιο .

Τυχαινει να ξυπνησει μια φορα πρωι νομιζει πως θα πεθαινει αφου  ειναι σοκ για τον οργανισμο .Μολις πιασουν κανονικη δουλεια θα τους φυγουν αυτα τα συμπτωματα εκτος αν δουλευουν ως μπαρμαν η' νυχτοφυλακες ...

Αν λοιπον αφαιρεσεις ολους αυτους  που δεν μετρανε γιατι ειναι σε "ανωριμο " σταδιο ακομα ,μενουν οι εξαιρεσεις που οντως  ο οργανισμος τους λειτουργει καλυτερα το βραδυ αλλα αυτοι ειναι ελαχιστοι . 

τότε είμαι η εξαίρεση γιατι και σε απαιτητικές χειρονακτικές εργασίες που έκανα για μήνες το ίδιο συνέβαινε , γιαυτό έγραψα αρχικά πως ξυπνάω πάντα πρωί και κοιμάμαι 12-2 τη νύχτα , αλλα η διαφορά είναι πως όταν εργαζόμουν σε μεταφορική που είχε full κουβάλημα χρειαζόμουν 1 ώρα ύπνο το μεσημέρι , το βράδυ πάλι κοιμόμουν 5-6 ώρες max

ίσως παίζει ρόλο και η ηλικία βέβαια , πολύ μικρότερος ξυπνούσα πάντα 6 το πρωί , δεν πα να ήταν Σ/Κ , διακοπές δεν είχε σημασία, μεγαλώνοντας το 6 έγινε 8-9  

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό συμβαίνει απο πάντα, έχω φωτοευαισθησία σύμφωνα με την δερματολόγο και τον οφθαλμίατρο μου οπότε αναρωτιέμαι παίζει ρόλο αυτό ? μπορεί να με επηρεάζει τόσο το δυνατό φως? η αλήθεια είναι πως νιώθω πολύ ωραία στο απόλυτο σκοτάδι .

• Like 2
Δημοσ.

Όταν λέω βράδυ εννοώ από την δύση του ηλίου γενικά.. ο Ηλιος για μένα είναι σαν δηλητήριο. 

Ναι ε ? 

Δεν σε ειδα να ειχες ιδιαιτερο προβλημα στα εξωτικα μερη που πηγες  ομως χαχαχα κατω απο την ηλιο και παραλια ησουν 

• Like 4
Δημοσ.

Ναι ε ? 

Δεν σε ειδα να ειχες ιδιαιτερο προβλημα στα εξωτικα μερη που πηγες  ομως χαχαχα κατω απο την ηλιο και παραλια ησουν 

H παραλίες εξαιρούνται.. εκεί αντέχω :D

Δημοσ.

Προσωπικά είμαι ή του ύψους ή του βάθους. Λατρεύω τη νύχτα, εχω απίστευτη ενεργεια τότε, πλήρη διαύγεια και καλύτερη διάθεση. Αν πρέπει όμως να σηκωθώ πρωί τότε θέλω να είναι πολύ νωρίς σχεδόν αξημέρωτα. Αν σηκωθω αργά, μετά τις 10-11 νιώθω το κεφάλι μου είναι βαρύ κι έχω την αίσθηση ότι έχασα τη μέρα μου.

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ πάλι σε όλη την ζωή μου επειδή δούλευα πάντα σε δουλειές όπου απαιτούνταν όλες οι βάρδιες(εργοστάσια -security)όλες τις ώρες της ημέρας τις βλέπω πια ίδιες.ότι ώρα θέλεις κοιμάμαι ότι ώρα θέλεις δουλεύω, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός.Μοναδική φορά που τα έχω παίξει σχετικά ήταν όταν δούλεψα μια εφταετία συνεχόμενα ως μουσικός(νύχτα) με ελάχιστα ρεπό καθότι τότε ο κάμπος βεβαίως βεβαίως ήταν συνεχώς πάνω στις πίστες και στα τραπέζια.Τότε μου είχε λείψει πολύ όχι τόσο ο ύπνος όσο το να έχω αράξει το βράδυ στον καναπέ μου και να χουζουρεύω όπως και το να πάω βόλτα με τους φίλους μου για κανένα ποτάκι.Θα μου πείτε ότι ήμουν στο επίκεντρο της διασκέδασης έτσι και αλλιώς αλλά εν πάσι περιπτώσει πρώτα ήταν δουλειά και ύστερα έβλεπα τους φίλους μου να κάθονται στο τραπέζι να διασκεδάζουν και να χορεύουν να αγκαλιάζονται με τις κοπέλες τους και εγώ ο μαλάκας καθόμουν με το μπουζούκι στην πίστα και με το υποχρεωτικό χαμόγελο που έπρεπε να έχω έτσι και αλλιώς. Τεσπα λειτουργώ το ίδιο όλες τις ώρες του 24ώρου!

• Like 2
Δημοσ.

απο πάντα(ακόμα και τα καλοκαίρια των σχολικών χρόνων) ξυπνούσα και ξυπνάω χωρίς ξυπνητήρι μεταξύ 6 και 8 το πρωί , αρκεί να σκεφτώ τι ώρα πρέπει να ξυπνήσω και ξυπνάω, άσχετα απ το τι ώρα θα κοιμηθώ

Λοιπόν, αυτό ακριβώς το έχω και εγώ. Τις περισσότερες φορές δεν χρειάζεται να βάλω ξυπνητήρι και σηκωνομαι την ώρα που πρέπει, είτε είναι πχ να πάω βόλτα στην αγορά είτε γιατί ξέρω ότι θα μου έχουν στείλει email απο τη δουλειά είτε οτιδήποτε άλλο. Είναι λες και έχω μέσα μου ρολόι.

Όσο για το πρωινό ξύπνημα, μου είναι τρομερά δύσκολο. Ότι δουλειά ειχα πρωί πήγαινα νυσταγμένη και με κοροϊδευαν.. Θέλω τουλάχιστον 3 ώρες για να πω ότι έχω ξυπνήσει και μπορώ να κάνω παραγωγική δουλειά.

Το πρωί αργώ να πάρω μπρος.Πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 1-2 ώρες,το καλύτερο διάστημα για μένα είναι το 2-7 το απόγευμα.

This ^^^.

• Like 1
Δημοσ.

Λειτουργώ καλύτερα την μέρα.

Θυμάμαι επι εποχές 3ης λυκείου ξυπνούσα 7 η ώρα και μπορούσα να αποστηθίσω 2 σελίδες ΑΟΔΕ σε 10 λεπτά - αμέσως μετά το ξύπνημα.

• Moderators
Δημοσ.

Λειτουργώ καλύτερα την μέρα.

Θυμάμαι επι εποχές 3ης λυκείου ξυπνούσα 7 η ώρα και μπορούσα να αποστηθίσω 2 σελίδες ΑΟΔΕ σε 10 λεπτά - αμέσως μετά το ξύπνημα.

Όλοι εδώ λέτε λέτε λέτε αλλά άμα μπω 4-5 το πρωί δεν υπάρχει ψυχή εδώ.

Δημοσ.

άμα μπω 4-5 το πρωί δεν υπάρχει ψυχή εδώ.

Δω είμαι

Πιστεύω πως αν μου λέγανε να διαλέξω αν θέλω να δουλεύω πολύ πρωί ή βράδυ θα διάλεγα βράδυ, αλλά μετά χάνεσαι απ'όλους κι έχεις δικό σου πρόγραμμα...

Mπαίνεις σε πρόγραμμα ινσόμνια B)

• Like 2
Δημοσ.

Πρωινος τυπος. Δεν εχω κανενα προβλημα με πρωινο ξυπνημα και ειμαι στο 100% απο την αρχη. Οσο περναει η μερα σιγα σιγα πεφτω.

Επισης και εγω μπορω να ξυπνησω οτι ωρα χρειαστει χωρις ξυπνητηρι. Παντα οταν χτυπαει ειμαι ηδη ξυπνιος και το περιμενω.

Το καλοκαιρι (απο τελη Ιουνιου μεχρι αρχες Αυγουστου) που εχει πολλη ζεστη ομως το βραδυ ο υπνος μου διαταρασσεται και τη μερα ειμαι σαν κοτοπουλο. Ειναι η μονη περιοδος επισης που μπορω να κοιμηθω το μεσημερι (αναγκαστικα λογω στερησης υπνου το βραδυ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...