NiaUu Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Με πηραν απο Vodafone και μου είπαν για μια προσφορα που συμφέρει αλλά δν ξέρω.. Απεριοριστα σταθερά Απεριοριστο ιντερνετ έως 24mbps 5 ώρες σε κινητα με μονολεπτη χρέωση Επιστροφη 20ευρω κάθε μήνα με το που πληρωνεις, ώστε να τα ξοδέψεις σε οποιαδήποτε σούπερ μάρκετ σε επωνυμα είδη (μου ανέφερε καποια παραδειγματικα). Η προσφορά ισχύει για 2 χρόνια Και αν θες την ανανεώνεις ξανά και ισχύουν όλα ακριβώς το ίδιο. Οπότε ουσιαστικά πληρώνεις 2.20€ το μήνα. Εγώ το σκέφτομαι Ειμαι στη forthnet με πολυ καλη προσφορα Απεριοριστα σταθερο και ιντερνετ και 12 ώρες σε κινητά, 23 ευρω το μηνα. Ειμαινχρονια πελάτης και είμαι πολυ ευχαριστημενη από το ίντερνετ το οποίο στα τόσα χρόνια να χει κολλήσει 2 φορές άντε 3 μαξ. Το χει κάνει κανείς? Γνωρίζετε κάποιον που να το χει κάνει? Ή αλήθεια είναι ότι νιωθω ασφάλεια στη Forthnet για πολλούς λόγους. Μόνο για το οικονομικό το σκέφτομαι. Παντως όσες εταιρείες έχω δοκιμάσει απο αλλους Συγκεκριμενα Wind Cyta και πολύ παλια OTE ειδικά τα πρώτα 2 ήταν τόσο χάλια Τοσο αργα και έπεφταν καθε 3 και λίγο Και ήταν πριν 2-3 χρόνια που τα δοκιμασα.. Το ενα το χε η θεία μου το άλλο κάτι φίλοι μου και ήταν για τον πεύκο. Βάλαμε fortunate και ησυχάσαμε και μετά βαλανε και όλοι οι γνωστοί μου Και είναι ευχαριστημένοι Πολυ καλά σχολια έχω ακούσει και για HOL αλλά δν έχω δοκιμάσει από πουθενά. Για Vodafone όμως δν έχω ακούσει από κανέναν ποτε 1
giorgospet Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 έχεις τηλέφωνο που σε πήραν? από τα κεντρικά ήταν ή από εταιρία με προσφορές? ευχαριστώ
bedazzled Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Το πάγιο ΟΤΕ είναι περίπου €10 (το πληρώνουν όλοι οι πάροχοι για ενοικίαση βρόχου), οπότε πως ακριβώς βγάζουν κέρδος με €2,20; Δεν βγαίνουν τα κουκιά βρε παιδί μου... 1
zio10 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Το πάγιο ΟΤΕ είναι περίπου €10 (το πληρώνουν όλοι οι πάροχοι για ενοικίαση βρόχου), οπότε πως ακριβώς βγάζουν κέρδος με €2,20; Δεν βγαίνουν τα κουκιά βρε παιδί μου... Μόνο αν έχουν κάνει καλή συμφωνία με σούπερ μάρκετ...όπως πχ το θέμα που έκανε 2€ και έδινε κουπόνι 5€!
l337 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Ο τίτλος είναι εντελώς παραπλανητικός και πραγματικά απορώ.....
NiaUu Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 έχεις τηλέφωνο που σε πήραν? από τα κεντρικά ήταν ή από εταιρία με προσφορές? ευχαριστώ Της ζήτησα τηλέφωνο για να την καλεσω εγώ αν είναι για την προσφορα σε περίπτωση που τη θελήσω και μου είπε οτι παιρνει απο τα κεντρικα από το τμημα προσφορών της Vodafone κάπως έτσι και ότι ημερομηνία πάρει εκεινη όταν θελησω (τετοια ωρα αυριο της είπα) Το τηλέφωνο απο το οποίο με καλεσε όμως το έχω και είναι αυτό 2130393120
bedazzled Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μόνο αν έχουν κάνει καλή συμφωνία με σούπερ μάρκετ...όπως πχ το θέμα που έκανε 2€ και έδινε κουπόνι 5€! Εντάξει, αν μιλάμε για επώνυμα προϊόντα αξίας €5 που σε ιδιωτική ετικέτα τα βρίσκεις €2, πάλι δεν έχει να λέει κάτι. Δεν τετραγωνίζουν τον κύκλο.
NiaUu Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Το πάγιο ΟΤΕ είναι περίπου €10 (το πληρώνουν όλοι οι πάροχοι για ενοικίαση βρόχου), οπότε πως ακριβώς βγάζουν κέρδος με €2,20; Δεν βγαίνουν τα κουκιά βρε παιδί μου... Δε ξέρω τι να σ πω Γι αυτό και ρωτάω Ο τίτλος είναι εντελώς παραπλανητικός και πραγματικά απορώ..... Γιατι είναι παραπλανητικός? Ουσιαστικά πληρώνεις 2,20 λεπτά Πιστευω όλοι ψωνίζουν μια φορα το μήνα 20 ευρώ από σούπερ Που ακριβώς είναι η παραπλάνηση?
l337 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Γιατι είναι παραπλανητικός? Ουσιαστικά πληρώνεις 2,20 λεπτά Πιστευω όλοι ψωνίζουν μια φορα το μήνα 20 ευρώ από σούπερ Που ακριβώς είναι η παραπλάνηση? Εάν δεν καταλαβαίνεις γιατί είναι λάθος και παραπλανητικός τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.
NiaUu Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Εάν δεν καταλαβαίνεις γιατί είναι λάθος και παραπλανητικός τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Οτι να ναι
Phoenix7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Τα κουπόνια είναι για συγκεκριμένα προϊόντα όπως απορυπαντικα, καθαριστικά κλπ και όχι για ότι θες. Εσύ θα πληρώνεις το μηνα 22.50 και θα παίρνεις και τα κουπόνια για συγκεκριμένα είδη 2
NiaUu Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Πραγματικά όμως. Καλα ας μην το συνεχίσουμε αυτό.. Ξέρω οτι μπορεις να το τραβήξεις πολύ όπως μπορώ κ εγώ. Αλλά αυτα τυπου εχεις σοβαρό πρόβλημα και πράσινα αλογα τα βρίσκω υπερβολικά. Χαλαρωσε λιγο. Μακαρι να ταν τετοιο επίπεδο σοβαρότητας τα προβλήματα του κόσμου. Ουσιαστικά πληρώνεις 2,20€ Γιατι από τα 22,20€ που αρχικά δίνεις σου επιστρεφονται τα 20€ όχι σε με τρίτα αλλά σε μορφη κουπονιου, είναι μεγάλη η γκάμα προϊόντων που μπορεις να αγορασεις απο οποιοδηποτε σουπερ μαρκετ. 20€ τα χαλάνε όλοι στο σουπερ στο μήνα.. Αν όχι όλοι τουλάχιστον σίγουρα αυτοί που χαλάνε >20€ για τηλέφωνο. Οπότε έμμεσα πληρώνεις 2,20€
mary Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Πάντως και 22€ είναι αρκετά καλά για 24αρι ίντερνετ, λεπτά ομιλίας προς κινητά και σταθερά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα