Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ταυτότητα, εκκαθαριστικό, λογαριασμό κινητού (ή βεβαίωση από τον πάροχο αν είναι καρτοκινητό) λογαριασμό ΔΕΗ, νερό κλπ για επιβεβαίωση διεύθυνσης και μια δήλωση ότι δεν έχεις άλλο λογαριασμό σε τράπεζα νομίζω.

Δημοσ.

Καταρχας νομιζω λογαριασμο ανοιγεις πλεον μονο για μισθοδοσια.Αλλα η επιστημονικη ομαδα θα σε βοηθησει καταληλα για πληροφοριες σχετικα με τραπεζικα συστημα γραφτε.Εκπροσωπος και μετα για παραδεειγμα πειτε λογαριασμος και ο πρωτος εκπρωσοπος μας θας σας εξυπηρετησει.

• Like 1
Δημοσ.

Καταρχας νομιζω λογαριασμο ανοιγεις πλεον μονο για μισθοδοσια.Αλλα η επιστημονικη ομαδα θα σε βοηθησει καταληλα για πληροφοριες σχετικα με τραπεζικα συστημα γραφτε.Εκπροσωπος και μετα για παραδεειγμα πειτε λογαριασμος και ο πρωτος εκπρωσοπος μας θας σας εξυπηρετησει.

:-D

Υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις που μπορείς να ανοίξεις, όπως φοιτητής σε άλλη πόλη που δεν έχει άλλο λογαριασμό. Δεν ξέρω αν έχουν χαλαρώσει κι άλλο τα πράγματα κιόλας!  

Δημοσ.

Ταυτότητα, εκκαθαριστικό, λογαριασμό κινητού (ή βεβαίωση από τον πάροχο αν είναι καρτοκινητό) λογαριασμό ΔΕΗ, νερό κλπ για επιβεβαίωση διεύθυνσης και μια δήλωση ότι δεν έχεις άλλο λογαριασμό σε τράπεζα νομίζω.

+ Βεβαίωση σπουδών

• Like 1
Δημοσ.

Εντωμεταξύ ο μπρο μου άνοιξε λογαριασμό σε αλλοδαπό φίλο του με εργόσημο (εικονικό,μόνο για τους σκοπούς ανοίγματος του λογαριασμού το έβγαλε).

Eίναι legit τρόπος για bypass των περιορισμών των CC.

Δημοσ.

Εντωμεταξύ ο μπρο μου άνοιξε λογαριασμό σε αλλοδαπό φίλο του με εργόσημο (εικονικό,μόνο για τους σκοπούς ανοίγματος του λογαριασμού το έβγαλε).

Eίναι legit τρόπος για bypass των περιορισμών των CC.

αυτα ειναι

Δημοσ.

+ Βεβαίωση σπουδών

Ναι για φοιτητη χρειάζεται οπσδήποτε βεβαιωση σπουδών οπότε αν μπήκες τώρα φοιτητης μπορείς να ανοιξεις αφότου εγγραφεις στην σχολή σου.

Δημοσ.

ανοιξα χθες λογαριασμο στην πειραιως.τα δικαιολογητικα που μου ζητησαν ειναι:

1.ταυτοτητα

2.βεβαιωση της σχολης

3.ε1 των γονιων μου για να δουν οτι ειμαι εξαρτομενο μελος(ή εκαθαριστικο της εφοριας αν δεν εισαι εξαρτομενο μελος)

4.εναν λογαριασμο σταθερου τηλεφωνου ας μην ειναι στο ονομα σου (ξερω γω σε καποιον γονιο σου)

5.βεβαιωση αποδοσης αφμ (ειναι το χαρτι που σου δινουν οταν φτιαχνεις τον αφμ)

στον φτιαχνουν επιτοπου και σου βγαζουν και καρτα αμεσως. ολη η διαδικασια μου πηρε μια ωρα.

Δημοσ.

Καλά, υποτίθεται δεν ανοίγουν και άμα έχεις ήδη λογαριασμό αλλά σαν γνήσιοι έλληνες πολλοί γράφουν ψέματα στην υπεύθυνη δήλωση και τους ανοίγουν, το έχω ακούσει απο πολλούς.

Δημοσ.

ανοιξα χθες λογαριασμο στην πειραιως.τα δικαιολογητικα που μου ζητησαν ειναι:

1.ταυτοτητα

2.βεβαιωση της σχολης

3.ε1 των γονιων μου για να δουν οτι ειμαι εξαρτομενο μελος(ή εκαθαριστικο της εφοριας αν δεν εισαι εξαρτομενο μελος)

4.εναν λογαριασμο σταθερου τηλεφωνου ας μην ειναι στο ονομα σου (ξερω γω σε καποιον γονιο σου)

5.βεβαιωση αποδοσης αφμ (ειναι το χαρτι που σου δινουν οταν φτιαχνεις τον αφμ)

στον φτιαχνουν επιτοπου και σου βγαζουν και καρτα αμεσως. ολη η διαδικασια μου πηρε μια ωρα.

Aν ηταν στην εθνικη, θα εκανες αιτηση, θα περιμενες να εκδοθεί, θα στην έστελναν με ταχυδρομείο, συστημένο και θα έπρεπε να πας στο ταχυδρομείο, διαδικασία πανω απο 15-20 μερες, σε ερωτηση μου οτι, η πειραιως την βγαζει σε 1 ωρα, μου απαντησαν, κυριε δεν γίνονται αυτά

Η εθνικη πλησιάζει την ταχυτητα του φωτος στην έκδοση χρεωστικών

Καλά, υποτίθεται δεν ανοίγουν και άμα έχεις ήδη λογαριασμό αλλά σαν γνήσιοι έλληνες πολλοί γράφουν ψέματα στην υπεύθυνη δήλωση και τους ανοίγουν, το έχω ακούσει απο πολλούς.

Δεν διαβασες το προηγούμενα για αυτο απορείς

Δημοσ.

Aν ηταν στην εθνικη, θα εκανες αιτηση, θα περιμενες να εκδοθεί, θα στην έστελναν με ταχυδρομείο, συστημένο και θα έπρεπε να πας στο ταχυδρομείο, διαδικασία πανω απο 15-20 μερες, σε ερωτηση μου οτι, η πειραιως την βγαζει σε 1 ωρα, μου απαντησαν, κυριε δεν γίνονται αυτά

εμενα η ολη διαδικασια εγινε σε μια ωρα μαζι με την καρτα. την καρτα την εφεραν μπροστα μου την συνδεσαν με τον λογαριασμο και μετα πηγε σε ενα μηχανημα λιγο πιο διπλα και τυπωσε το ονομα μου. δεν ξερω τι σου ειπαν παντως ετσι εγινε. μαλιστα απο οσο ξερω μετα τα καπιταλ κοντρολ οι καρτες βγαινουν αμεσως.η αναμονη οντως υπηρχε παλιοτερα.

Δημοσ.

Δες εδώ για την Πειραιώς. Από τότε που εφαρμόστηκαν τα Capital Controls και μετά, προϋποθέτει όμως να μην έχεις αλλού λογαριασμό συν κάποια άλλα πραγματάκια που τα βλέπεις εδώ.

Δημοσ.

Δεν διαβασες το προηγούμενα για αυτο απορείς

Και η alpha με τις κάρτες το ίδιο κάνει...έρχεται μετά από μέρες η κάρτα και μετά έρχεται ξεχωριστά το πιν! Τρέχα γύρευε, η πειραιώς είναι μακράν πιο μπροστά σε αυτό το θέμα!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...