Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν λιγες μερες μου συνεβει το περιστατικο (δεν ειναι τρολαρισμα, ειλικρινα θελω μια γνωμη). Μου την επεσε ο καλυτερος μου φιλος (ειμαστε κολλητοι ουτε και εγω ξερω απο ποτε). Απο τοτε δεν εχουμε μιλησει. Δεν τον εχω παρει τηλεφωνο δεν μεχει παρει τηλεφωνο. Απο τη μια εχω φαει τη φρικη της ζωης μου, ισως ακουστει υπερβολικο αλλα το γεγονος οτι απλα με ακουμπησε με περιεργες διαθεσεις με εκανε να νιωθω ενα αισθημα σαν αυτα που ακουω στην τηλεοραση που λενε σιχαινομουν τον εαυτο μου. Ενα τετοιο πραγμα ενιωσα. Προφανως δε μπορω να το συζητησω με γνωστους και φιλους γιατι δεν θελω να τον εκθεσω. Να τον παρω τηλεφωνο εγω; Και αν ναι τι να του πω, Οτι δεν με πειραζει και να το ξεχασουμε και θα γινουμε φιλοι; Η ετσι παιζει να επαναληφθει; Μου ειναι αδιανοητο να ξεγραψω τον καλυτερο μου φιλο, μου ειναι αδιανοητο οτι ο καλυτερος μου φιλος μου την επεσε και γενικα η ολη φαση μεχει τρελανει. Μεσα στη μερα το σκεφτομαι και το ξανασκεφτομαι αφου ορισμενες φορες λεω δεν μπορει το φανταστηκα αποκλειεται να εγινε αυτο. Τι να κανω;

• Like 1
  • Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εφοσον δεν ακουμπησουν οι ορχεις σου με τους δικους του δεν υπαρχει προβλημα.

Απλα μην ξεχασεις να πεις την χαρακτηστικη εκφραση "no homo"

• Like 4
Δημοσ.

Καλά ο καλύτερος φίλος σου και δεν τον πήρες χαμπάρι?

δεν εχει κατι εμφανισιακα που να σε κανει να το σκεφτεις. και γενικα ειναι αρκετα εσωστρεφες ατομο, μου ειχε αναφερει κατα διαστηματα μου αρεσει η ταδε κτλ

Δημοσ.

δεν εχει κατι εμφανισιακα που να σε κανει να το σκεφτεις. και γενικα ειναι αρκετα εσωστρεφες ατομο, μου ειχε αναφερει κατα διαστηματα μου αρεσει η ταδε κτλ

Ξεκάρφωμα ή/και μπάι.

Δημοσ.

Μου ειναι αδιανοητο να ξεγραψω τον καλυτερο μου φιλο,

Ε τότε γύρνα και σκύψε

• Like 16
Δημοσ.

Δηλαδή τι ακριβώς σου είπε/έκανε; Μήπως τα υπερβάλεις; Λες να είναι γκέι και να την πέσει έτσι χύμα στον στρέιτ κολλητό του;

Δημοσ.

Περιμένουμε τον Τόξο της καρδιάς μας να καταθέσει την πολύχρονη πείρα του πάνω στο καυτό ζήτημα του φίλου μας και να τον καθοδηγήσει όπως μόνο αυτός ξέρει...

• Like 2
Δημοσ.

Δηλαδή τι ακριβώς σου είπε/έκανε; Μήπως τα υπερβάλεις; Λες να είναι γκέι και να την πέσει έτσι χύμα στον στρέιτ κολλητό του;

Τωρα που σκεφτομαι αναδρομικα καποια σκηνικα βγαζει λιγο περισσοτερο νοημα. Πχ μου ειχε πει μια φορα σχετικα προσφατα οτι μου παει ενα ρουχο η οτι ειμαι ωραιος με ενα ρουχο που φοραγα δε θυμαμαι ακριβως πως το ειχε διατυπωσει. Επισης τον τελευταιο καιρο ολο ερχοταν σπιτι μου και μεναμε μεσα (συνηθως βγαιναμε εξω οι δυο μας η σπιτι ερχοταν αυτος και αλλοι 3-4 φιλοι και φιλες). Απο την αλλη θυμαμαι μια φορα που μια φιλη δικια του και γνωστη δικια μου του ειπε να πανε σινεμα και αντι να μου πει ελα και εσυ με παρατησε μονο μου σαββατοβραδο αφου πρωτα μου ειχε πει οτι θα μεναμε παρεα το σαββατο. γιατι να το κανει αυτο αφου με γουσταρε πχ; και οχι δεν υπερβαλλω, αρχισε να μου χαιδευει το ποδι και να με κοιταει περιεργα τον κοιταξα κ εγω με ενα υφος wtf?? και μετα λεει ενα οχι οχι δεν πρεπει και εφυγε σαν κυνηγημενος.. εγω παιζει μετα απο 5 λεπτα να καταλαβα τι ειχε γινει και οτι εφυγε. ισως ακουγεται υπερβολικο αλλα ηταν σοκ.

• Like 1
Δημοσ.

Aφου τον κοιταξες απλά και δεν του κοπάνησες καμια μπάτσα πάλι καλα. :ph34r:

Μη μπαινεις στη διαδικασια τωρα να σκέφτεσαι αυτες τις ανοησιες. Ηταν μαλακια που σου εκρυψε αυτη την ιδιαιτεροτητα προκειμενου να βρει ευκαιρια να στην πέσει. Άνανδρος.

Για αυτο με τα φιλαράκια πάντα συζητάω για γκομενες ή τέτοια σκηνικα... ολο και κάτι θα καταλαβεις. Βεβαια οποιος βγαινει μαζι μου βραδυ για γυναικες πρεπει να ειναι έτοιμος για ολα ... για καμακια ... για κωλομπαρα αμα λάχει για τα πάντα! Να περάσουμε καλα βγαινουμε! Ποτε δεν παιρνω μαζι βεβαια παντρεμενους των οποιων τις γυναικες ξέρω. Το θεωρω πουστια εις βαρος της γυναικας τους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...