Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πως έφτασες σε αυτό το συμπέρασμα;!

Από την αντίδραση του και από το ότι κάποια πράγματα δεν μου κολλάγαν αρχικά. Αλλά εφόσον το ξεκαθάρισε αργότερα ότι είμαι λάθος, εκείνος ξέρει καλύτερα από μένα, οπότε δεν έχει κάποιο νόημα.

Δημοσ.

Μου την επεσε ο καλυτερος μου φιλος                                                        Δεν τον εχω παρει τηλεφωνο δεν μεχει παρει τηλεφωνο. 

Ναι βέβαια

Δημοσ.

Απο την στιγμη που ο φιλος σου αρχισε να σε βλεπει ερωτικα ή ισως να το εξεφρασε απλα τωρα και να προυπηρχε,τι ακριβως να συνεχισεις?Θα νιωθεις ανετα με αυτο?Κανεις απο τους 2 δεν θα νιωθει ανετα.

Δημοσ.

Αυτή όμως είναι και η πεμπτουσία και ταυτόχρονα η ολοκλήρωση της φιλικής σχέσης όσο κι αν σου φαίνεται παράλογο.

Tώρα πλέον θα μπορείτε να αποκαλείστε πράγματι "κολλητοί". Κάποιοι κακοπροαίρετοι ήδη ξεσκονίζουν τα keyboard τους για να γράψουν "πισωκολλητοί" αλλά πραγματικά δεν έχουν ιδέα και αγνόησέ τους. Καλή συνέχεια φίλε.

Δημοσ.

Το δοκίμασες?Μπορεί και να σου αρέσει.

Καλή δύναμη και τοίχο τοίχο.

• Like 1
Δημοσ.

Πες του στα ισια οτι δεν το κανελωνεις το ρυζογαλο και τελος. Τι δυσκολη θεση και μαλακιες.Λες οτι σου χαϊδεψε τα μπουτια και θα τον φερεις εσυ σε δυσκολη θεση ?

• Like 1
Δημοσ.

Βρήκες κι εσύ forum να κάνεις τέτοιο ερώτημα. Σε έχουν σκίσει στο τρολάρισμα..... κουράγιο!

Απο την άλλη, τι διάολο κολλητοί είστε που εσύ απο την μία δεν πήρες χαμπάρι οτι είναι ο φίλος σου είναι γκεϊ αλλά κι αυτός σου την πέφτει* λες και δεν ξέρει οτι είσαι στρεητ.

Έβαλα το αστεράκι γιατί πρέπει να σιγουρευτείς ότι όντως σου την έπεσε. Μήπως ήταν κάποια κίνηση που την παρεξήγησες;

Όπως και να έχει, δεν έχει νόημα να κρύβεστε πίσω απο το δάχτυλό σας. Μίλα μαζί του, ξεκαθαρίστε την κατάσταση, πχ ότι όντως αυτός σε γουστάρει και ότι κι εσύ δεν είσαι τέτοιος τύπος. Αν δεν μπορεί να σε βλέπει πλέον φιλικά και μόνο, τότε αναγκαστικά διακόπτεις την επικοικωνία, για τον λόγο οτι είναι αδύνατον να αρκεστείς στην φιλία όταν βλέπεις ερωτικά κάποιον.

Προσωπικά, το είχα πάθει με μια κοπελιά και επειδή δεν βρήκα ανταπόκριση, προτίμησα να μην την ξαναδώ ποτέ, παρά να είμαι σε αναμένα κάρβουνα και αυτή απλά να με βλέπει ως φίλο.

Πάντως μην τρελένεσαι, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου και δεν καταλαβαίνω γιατί σιχάθηκες τον εαυτό σου. Δεν φταις ούτε εσύ σε κάτι, ούτε ο φίλος σου αν είναι έτσι η φύση του.

Δημοσ.

Αντρας ειμαι. Για αυτο ισως εχω παθει κ ενα μικρο σοκ απο την ολη υποθεση.. αλλα ας μου πει καποιος μια σοβαρη γνωμη. Να τον παρω εγω τηλ; Και πως να του πω οτι θελω να μεινουμε φιλοι αλλα να του ξεκαθαρισω οτι μονο αυτο θελω και τιποτα αλλο;

μέχρι αυτό το ποστ ήμουν έτοιμος να σου γράψω απάντηση στο "τι να κάνω" το εξής "κλοτσιά στα @@ και τρέχεις" τι πάει να πει σε ακούμπησε με περίεργες διαθέσεις? ποιος γκασμάς χουφτώνει στο χύμα κ ότι γίνει ιδικά τη φίλη του ? σε ταινία του Γαρδέλη είμαστε? ανοίγεις το στόμα σου , μιλάς και αμα γουστάρει η άλλη ρολάρει η κατάσταση 

τώρα που βλέπω οτι είσαι άντρας όμως θα σου έλεγα να τον στείλεις με όμορφο τρόπο , καλύτερα να τον αποφεύγεις , όχι για κανενα άλλο λόγο αλλα επειδή στο χαλαρό θα σου κάνει χαλάστρα με όποια γκόμενα προσπαθήσεις να μπιφτεκώσεις

Μη ξεχνάς ένας φίλος gay μπορεί να είναι τρελή βοήθεια να σου κάνει κονέ με γκόμενες , μπορεί όμως να σου κάνει και άνετα χαλάστρες , ιδικά αν φάει σκάλωμα 

ωραίο τρολοthread πάντως , γέλασα με τα comments

• Super Moderators
Δημοσ.

Πήγαινε σπίτι του να...δείτε ταινία και να το συζητήσετε...σαν αντρες

Brokeback mountain?

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...