bedazzled Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Ντάξει σε λίγο θα μας πεις οτι αν τσάκωνες κανένα 40 άρη πιπινολάγνο να πασπατεύει την 20 χρονη κορούλα σου θα του έλεγες και μπράβο. Ενώ μια μιλφάρα 40άρα με τον 20χρονο γιόκα, εεεε;;;; Ανω τον 18 είναι η κοπέλα .Δεν βλέπω κάτι παράνομο 15 και άνω είναι νομιμότατο. 1
papresa Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Αν δεν κάτσει, έχω καβάτζα μια 64χρονη, πάλι από το νοσοκομείο, ήταν πριν από αυτούς. Καληνύχτα σας. Όποια κι αν πάρω θα ενημερωθείτε και θα φάτε κουφέτα. 1
anwnymh29 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Εχεις παρει σβαρνα οτι φορουμ υπαρχει ετσι?Σε διαβασα και αλλου.
bedazzled Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Εφόσον συναινεί η κοπελιά, να γράψεις άπαντες στα καμπανέλια σου. Τέλος!
idomeneas7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Άλλο ένα μπεο και άλλο ερωτευτηκα. Πόσο μάλλον όταν η μικρή δεν φαίνεται να είναι κάτι παραπάνω από ευγενική. 1
l337 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Την προηγούμενη βδομάδα νοσηλεύτηκα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για μια θεραπεία, προτελευταία βραδιά φέρανε στο διπλανό κρεβάτι έναν κύριο. Ήταν φορτωμένος παθήσεις, το επόμενο πρωί θα έκανε χειρουργείο, δεν έκανε γιατί βρήκαν ότι είχε ίωση. Τον άφησα μέσα, έγινε σήμερα. Στο θέμα, τώρα. Τον συνόδευε η κόρη του 20-22, το πολύ 25 χρονών. Την συμπάθησα, την λυπήθηκα. Ήρθαμε κοντά στην υπόλοιπη μιάμιση μέρα που ήμουν εκεί. Μέχρι εκεί καλά. Όταν έφυγα κατάλαβα οτιδήποτε δεν ήταν μόνο συμπάθεια, αλλά γερό δάγκωμα λαμαρίνας. Επικοινωνούμε φαίνεται να με έχει συμπαθήσει κι αυτή. Για καλή/κακή μου τύχη μια κυρία την είχε ρωτήσει αν είναι αρραβωνιασμένη ή παντρεμένη κι απάντησε κατηγορηματικά ελεύθερη. Υπάρχουν κάποια αγκαθάκια, τύπου τριανταφυλλιάς, η ηλικία, εγώ είμαι 40 και η απόσταση εγώ σε νησί των ανατολικών συνόρων κι εκείνη στα βορειοδυτικά σύνορα. Θέλω την γνώμη σας. Να δοκιμάσω την τύχη μου; Εσείς στη θέση μου τι θα κάνατε; Θα την άφηνα ήσυχη. Να μου έλεγες ότι είσαι 40 και σου γυάλισε κάποια 20 χρονών να πας να την σμπρώξεις.... άντε να το καταλάβω. Να μου λες όμως ότι είσαι 40 χρονών και ερωτεύτηκες την 20άρα, είναι σίγουρο πως κάτι δεν πάει καλά με σένα. 2
totem_lost Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Ενώ μια μιλφάρα 40άρα με τον 20χρονο γιόκα, εεεε;;;; Οι μιλφάρες υπάρχουν κυρίως στις τσόντες και στην φαντασία σου. Η πραγματική ζωή έχει πιπινολάγνους και γερομπαμπαλήδες.
bedazzled Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Οι μιλφάρες υπάρχουν κυρίως στις τσόντες και στην φαντασία σου. Η πραγματική ζωή έχει πιπινολάγνους και γερομπαμπαλήδες. Όντας κοσμογυρισμένη σε είχα για πιο ανοιχτόμυαλη πάντως... Έχουμε ισότητα ή δεν έχουμε; Άλλα στάνταρ για τους γιούς και άλλα για τις κόρες;
Demetra_ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Ο ερως χρονια δεν κοιταει. γιατι ωρε κοπελια, εσεις δν εχετε ερωτευτει για τν μπεο. να την ερωτευτει δηλωσε, οχι να την παντρευτει. 1
crom251 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Προσεξε μονο μην παθεις κατι παρομοιο με το ανεκδοτο. Με βλέπει πιπινάκι στο δρόμο. Παίρνω ύφος γόη. Οι γκρίζοι κρόταφοι μου προσθέτουν κύρος στην ήδη υπάρχουσα γοητεία μου. Πλησιάζει, χαμογελάει και με ρωτάει:»Θείο έχεις ώρα?» 2
Demetra_ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Οι μιλφάρες υπάρχουν κυρίως στις τσόντες και στην φαντασία σου. Η πραγματική ζωή έχει πιπινολάγνους και γερομπαμπαλήδες.Κανεις λαθος μεγα μαλιστα. Ελα στην ηλικια των 40 κ τα ξανα μελε... Και αν σε τρομαζει το 40 μιλφ εχω να σου δηλωσω κ για 60αρα που παει με τεκνα για την ηλικια της. 4
anwnymh29 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Mωρε αυτος καλα ερωτευτηκε απο το νοσοκομειο μεσα με το προβλημα αγαμιας στο ποδι..να ρωτησει και το κοριτσι ομως αν εχει αμοιβαια αισθηματα. 1
DDevil Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δέσαμε Το ξέρω οτι το λες για μενα και συμφωνω. Σε τέτοια θρεντ θα με έχετε συνεχως γιατι μου αρέσουν και θα καθομαι. Κοινως βρηκα στεκι και για αποψε (αν δεν κλειδωθει) υγ εχω πάει και με 50αρα 1
totem_lost Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Και αν σε τρομαζει το 40 μιλφ εχω να σου δηλωσω κ για 60αρα που παει με τεκνα για την ηλικια της. Άσε μόλις έφαγα. Όπως και να έχει αν έχεις πατήσει τα δεύτερα, τρίτα, τέταρτα -άντα και γλύφεσαι με φοιτητριούλες και νεαρούληδες κάτι συμβαίνει. Δεν χόρτασες σεξ στα νιάτα σου ή κάτι τέτοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις