Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν επειδή λέτε ότι κι ότι, η δουλειά είναι δουλειά.

Είτε είσαι στο πλαίσιο, είτε σκουπιδιάρης, δουλεύεις για χρήματα, όχι για διασκέδαση.

Δεν θα έρθει ποτέ κανείς εργοδότης να σου πει; <<Γεια, ξες κάτι, σου δίνω 5.000 ευρώ τον μήνα να κάθεσαι σε ένα γραφείο, να τρως να πίνεις τσάμπα, και να κάνεις "παρέα" στις υπαλλήλους. Επιπλέον θα σου δώσω και αμάξι, και θα γράψω την εταιρία στα παιδιά σου>>.

Εργασία και χαρά. Πες το και έτσι.

Αν το λες ειρωνικά, απλάαα.... άστο.

Δημοσ.

Εμένα μου την έδωσε που στις θέσεις εργασίας που ζητούσαν για τη θέση Ταμείο ζητούσαν αποκλειστικά κοπέλες... έλεος όμως... Άντε από καμία καφετέρια που θέλει να μαζεύει λιγούρηδες το καταλαβαίνουμε και το δεχόμαστε αλλά και από μεγάλη αλυσίδα ;;;

Πάντως κι εμένα μου είχε δημιουργηθεί η εντύπωση ότι στο πλαίσιο άμα κάνεις αίτηση σε παίρνουν σχεδόν κατευθείαν τηλέφωνο για συνέντευξη κλπ αλλά εμένα δε με πήραν και έχω κάτι μέρες που έκανα αίτηση. 

Δημοσ.

πηγαινε για την εμπειρια. στη χειροτερη θα εχεις βγαλει καποια χρηματα, θα δεις πως ειναι να δουλευεις υπο πιεση, να αντιμετωπιζεις πελατες και συναδελφους με ολες τις παραξενιες τους. ειδικα οταν καποια στιγμη στο μελλον βρεθεις σε πιο φυσιολογικο περιβαλλον εργασιας θα εκτιμησεις πολλα πραγματα και θα εχεις αλλη οπτικη αν εχεις "ψηθει" πρωτα σε μια τετοια κωλοδουλεια

• Like 5
Δημοσ.

Στο πλαίσιο εργάζεσαι πολύ σκληρά σαν ασταμάτητο ρομποτάκι 24/7.

Οι τακτικές που εφαρμόζονται είναι το ψέκασμα με ουσίες για την πλύση εγκεφάλου και οι τεχνικές ύπνωσης εν ώρα εργασίας.

Έτσι εργάζεσαι σκληρά χωρίς να αντιλαμβάνεσαι την κούραση.

Διαλέγεις και παίρνεις.

• Like 2
Δημοσ.

Μόλις τελειώσω εξεταστική μάλλον θα πάω να δω τι παίζει και τι θα μου πουν στην συνέντευξη,δεν νμζω να έδειξαν ενδιαφέρον για το τίποτα.

• Like 2
Δημοσ.

Είτε είσαι στο πλαίσιο, είτε σκουπιδιάρης, δουλεύεις για χρήματα, όχι για διασκέδαση.

Δεν θα έρθει ποτέ κανείς εργοδότης να σου πει; <<Γεια, ξες κάτι, σου δίνω 5.000 ευρώ τον μήνα να κάθεσαι σε ένα γραφείο, να τρως να πίνεις τσάμπα, και να κάνεις "παρέα" στις υπαλλήλους. Επιπλέον θα σου δώσω και αμάξι, και θα γράψω την εταιρία στα παιδιά σου>>.

Ρε φίλε ή τρολάρεις ή είσαι κανά παιδάκι που γράφει για λογαριασμού του Γεράνδου...

Δεν είναι τυχαίο ότι το πήραν το παιδί τηλ αμέσως και ότι ψάχνουν συνέχεια άτομα. Μιλάμε για μια εταιρεία που έχει επενδύσει στο να ξεζουμίζει τν εργαζόμενο και μετά να παίρνει άλλον. Καμία εταιρεία δεν θα δώσει 5.000 ευρώ, αλλά οι σοβαρές εταιρείες θα δώσουν και ένα σοβαρό περιβάλλον εργασίας! BTW, αν γουστάρεις τόσο τράβα δούλεψε εκεί (αν και κάτι μου λεει ότι ήδη δουλεύεις εκεί...)

Για τον ΤS αν είσαι φοιτητής και ψάχνεις κάτι προσωρινό για το χαρτζηλίκι σου κρίμα να πας σε αυτή την χαβούζα. Τράβα καμιά τεχνική υποστήριξη ή σε καμιά άλλη εταιρεία με ηλεκτρονικά αν θες... Τόσες υπάρχουν και είναι πιο σοβαρές. Δεν χρειάζεται ούτε φυλλάδια να μοιράζεις, ούτε γκαρσόνι να γίνεις, ούτε να πας στο πλαίσιο, που προσωπικά θα πήγαινα μόνο αν κινδύνευα να μπω στην φυλακή.

Δημοσ.

Ρε φίλε ή τρολάρεις ή είσαι κανά παιδάκι που γράφει για λογαριασμού του Γεράνδου...

Δεν είναι τυχαίο ότι το πήραν το παιδί τηλ αμέσως και ότι ψάχνουν συνέχεια άτομα. Μιλάμε για μια εταιρεία που έχει επενδύσει στο να ξεζουμίζει τν εργαζόμενο και μετά να παίρνει άλλον. Καμία εταιρεία δεν θα δώσει 5.000 ευρώ, αλλά οι σοβαρές εταιρείες θα δώσουν και ένα σοβαρό περιβάλλον εργασίας! BTW, αν γουστάρεις τόσο τράβα δούλεψε εκεί (αν και κάτι μου λεει ότι ήδη δουλεύεις εκεί...)

Για τον ΤS αν είσαι φοιτητής και ψάχνεις κάτι προσωρινό για το χαρτζηλίκι σου κρίμα να πας σε αυτή την χαβούζα. Τράβα καμιά τεχνική υποστήριξη ή σε καμιά άλλη εταιρεία με ηλεκτρονικά αν θες... Τόσες υπάρχουν και είναι πιο σοβαρές. Δεν χρειάζεται ούτε φυλλάδια να μοιράζεις, ούτε γκαρσόνι να γίνεις, ούτε να πας στο πλαίσιο, που προσωπικά θα πήγαινα μόνο αν κινδύνευα να μπω στην φυλακή.

Με πληρώνει το πλαίσιο να μαζεύω φοιτητές στα καταστήματα και να τους πίνουμε το αίμα.

• Like 2
Δημοσ.

Η γνωμη μου ειναι να πας αν και μονο αν δεν προκειται να μπει σε δευτερη μοιρα η σχολη. Ακομα κι αν δεν τα καταφερεις ή αν ζοριστεις ή ή ή θα ειναι ενα καλο ψησιμο για σενα και σιγουρα κατι χρησιμο για το μελλον σου (ισως οχι απο πλευρας cv, αλλα απο πλευρας ψησιματος σε απαιτητικο χωρο εργασιας).

Γνωστή μου φοιτήτρια, ζήτησε άδεια 1 ημέρας για να δώσει το μάθημά της (σε άλλη πόλη) και της το αρνήθηκαν. Επειδή δεν έχει οικονομικό πρόβλημα ο μπαμπάς, η κοπέλα απλά παραιτήθηκε.

Fact : Και να μη βάλεις εσύ τη σχολή σε δεύτερη μοίρα, τη βάζει το Πλαίσιο.

• Like 2
Δημοσ.

Έχω αρκετούς γνωστούς που έχουν δουλέψει στο πλαίσιο.

Έχει πολύ δουλειά αλλά μαθαίνεις (θεώρησε το σχολείο!)

Ειδικά αν ασχολείσαι και με πληροφορική θα είναι καλό για το βιογραφικό.

Δημοσ.

Κάποιοι γράφετε καλύτερα delivery η σερβιτόρος η φυλλάδια χωρίς να έχετε κάνει τις συγκεκριμένες δουλειές οι οποίες είναι χειρότερες απο το Πλαίσιο. :)

• Like 3
Δημοσ.

Δεν θα διαφωνήσω με αυτά που λες αλλά.................

Αλλά καλώς ή κακώς τα παράπονα ακούγονται για το Πλαίσιo και όχι για την αποκομιδή των σκουπιδιών.

Αν εξαιρέσουμε το σενάριο της συνομωσίας για την σπίλωση του Πλαισίου τότε μάλλον καταλήγουμε στο ότι "όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά".

Τέλος, όταν μια εταιρία ζητάει συνεχώς (ποιο "συνεχώς" δεν υπάρχει) προσωπικό αυτή την περίοδο με την υπερπροσφορά που υπάρχει, και όχι γιατί ανοίγει 2 νέα καταστήματα το μήνα, τότε κάτι βρωμάει.

Εννοείται πως αν ο ts θέλει να πάει για να "ψηθεί" στο θέμα δουλειά ή γιατί πιστεύει ότι στην περίπτωσή του θα είναι διαφορετικά, ε τότε καλό του κατευόδιο.

• Like 1
Δημοσ.

Κάποιοι γράφετε καλύτερα delivery η σερβιτόρος η φυλλάδια χωρίς να έχετε κάνει τις συγκεκριμένες δουλειές οι οποίες είναι χειρότερες απο το Πλαίσιο. :)

Πες τα ρε φίλε!

Μην συγκρίνετε Πλαίσιο με διανομή φυλλαδίων ή σερβιτόρος. Το παλικάρι θα βγάζει τα ίδια (αν όχι ελαφρώς καλύτερα) λεφτά με τις άλλες δουλειές "του ποδαριού", και στην τελική θα έχει επαφή με το αντικείμενό του. Για εμένα πήγαινε. Ακόμη κι αν φύγεις στην πρώτη μέρα, δεν παύει να είναι μια εμπειρία σε αγορά εργασίας σχετική με την πληροφορική.

• Like 2
Δημοσ.

Πες τα ρε φίλε!

Μην συγκρίνετε Πλαίσιο με διανομή φυλλαδίων ή σερβιτόρος. Το παλικάρι θα βγάζει τα ίδια (αν όχι ελαφρώς καλύτερα) λεφτά με τις άλλες δουλειές "του ποδαριού", και στην τελική θα έχει επαφή με το αντικείμενό του. Για εμένα πήγαινε. Ακόμη κι αν φύγεις στην πρώτη μέρα, δεν παύει να είναι μια εμπειρία σε αγορά εργασίας σχετική με την πληροφορική.

Το να είσαι πωλητής γενικά (στο Πλαίσιο ειδικότερα) δεν κάνει την εργασία σου "σχετική με την πληροφορική" εκτός αν είσαι στο service.

Σε οποιοδήποτε άλλο πόστο, το γεγονός ότι περιφέρεσαι μέσα σε tech area και προσπαθείς να προμοτάρεις συγκεκριμένα προϊόντα ασχέτως specs σε κάνει τόσο σχετικό με την πληροφορική όσο ο ντιλιβεράς με το...ψήσιμο.

Και μια που αναφέρατε "δουλειές του ποδαριού" πχ τον διανομέα φυλλαδίων, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η καθόλου εύκολη (σε επίπεδο σωματικό) δουλειά τους σε καμιά περίπτωση δεν έχει το ψυχικό stress και την πίεση που έχουν οι εργαζόμενοι στο Πλαίσιο (άσχετα αν την "βγάζουν" μέσα στα κλιματιζόμενα high-tech καταστήματα)

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...