Rpanagos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Μια απορια ρε παιδια!Πως γινετε να παει καποιος να δουλεψει στο Πλαισιο χωρις να εχει πτυχιο?Και καλα οκ μπορει να παει ως πρακτηκαριος,αλλα να τον πληρωνουν κιολας?Το παιδι απο οτι καταλαβα δεν εχει τελειωσει την σχολη!
devill0 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Σε πριζουν ολοι μερα για τους στοχους Εχει δεν εχει κοσμο πρεπει να κανεις τον κεντερη μεσα στο καταστημα Καθε φορα να γινεσαι τσιμπουρη στους πελατες Πλυση εγκεφαλου για τα τουβλο-χ Το μονο καλο ειναι τα λεφτα. 3
MikeJ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Μια απορια ρε παιδια! Πως γινετε να παει καποιος να δουλεψει στο Πλαισιο χωρις να εχει πτυχιο? Και καλα οκ μπορει να παει ως πρακτηκαριος,αλλα να τον πληρωνουν κιολας? Το παιδι απο οτι καταλαβα δεν εχει τελειωσει την σχολη! Για αρκετές απλές θέσεις όπως πωλητή, ταμείο κλπ δε ζητάνε απαραίτητα πτυχίο. Πας και με απολυτήριο και απλά το πτυχίο θεωρείται συν αν το έχεις. Το μονο καλο ειναι τα λεφτα. Δε νομίζω να δίνουν τπτ το ιδιαίτερο από λεφτά (εκτός αν εννοείς ότι το μόνο καλό είναι ότι θα παίρνεις έστω ένα μισθό εγγυημένα)... τον απολύτως κατώτατο λογικά θα δίνουν και μάλιστα με παραβίαση των ωραρίων. Μου το είχε πει και φίλη μου που είχε περάσει συνέντευξη (για το τμήμα μάρκετινγκ νομίζω) και της είχαν πει ότι ήθελαν να τη προσλάβουν πως της είχαν πει στα ίσα ότι ουσιαστικά θα δουλεύει συνήθως και 10 και 11 και 12 ώρες (χωρίς να πληρώνεται φυσικά υπερωρίες) για γύρω στα 850 νομίζω αλλά τελικά η φίλη μου προτίμησε να μείνει στη τωρινή της δουλειά που παίρνει γύρω στα 600 αλλά τουλάχιστον τηρείται το 8ωρο.
deesnider Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Μια απορια ρε παιδια! Πως γινετε να παει καποιος να δουλεψει στο Πλαισιο χωρις να εχει πτυχιο? Όπως δούλευα κι εγώ - και πάρα πολλοί άλλοι - επί 20 χρόνια ως πωλητής λιανικής σε καταστήματα/αλυσίδες ηλεκτρικών, τύπου Κωτσόβολου. Γιατί να μη γίνεται; 2
Pablo_Hasan Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Κανονικά η ερώτηση έπρεπε να είναι, πώς γίνεται να δουλέψει πωλητής στο πλαίσιο κάποιος που έχει πτυχίο... 3
Βασίλης_29 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Κανονικά η ερώτηση έπρεπε να είναι, πώς γίνεται να δουλέψει πωλητής στο πλαίσιο κάποιος που έχει πτυχίο... Δεν χρειάζεται να έχεις πτυχίο για να γίνεις πωλητής πολύ απλά. 1
bedazzled Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν χρειάζεται να έχεις πτυχίο για να γίνεις πωλητής πολύ απλά. Εκτός αν πας στο Public...
YourTrueLegend Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Εκτός αν πας στο Public... Το οποιο ειναι ανακριβεια -το λιγοτερο-. Σε καμια αγγελια για θεση πωλητη (κι εχει αρκετες) το public δεν βλεπω να ζηταει οποιοδηποτε πτυχιο στα απαραιτητα προσοντα. Καλη ουρμπανια παντως, δεν μπορω να πω
bedazzled Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Το οποιο ειναι ανακριβεια -το λιγοτερο-. Σε καμια αγγελια για θεση πωλητη (κι εχει αρκετες) το public δεν βλεπω να ζηταει οποιοδηποτε πτυχιο στα απαραιτητα προσοντα. Καλη ουρμπανια παντως, δεν μπορω να πω Ψάχνεις ευκαιρία για ανακατωσούρα, αλλά δεν θα σου κάτσει: http://www.insomnia.gr/topic/549104-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B1-public/?do=findComment&comment=53617784 http://www.insomnia.gr/topic/549104-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B1-public/page-2?do=findComment&comment=53791581
YourTrueLegend Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Α επιμενει κιολας την ωρα που οι αγγελιες υπαρχουν αυτη τη στιγμη στο σαιτ του public και σε διαψευδουν για αλλη μια φορα πανηγυρικα. Η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα, δεν περιγραφω αλλο κλπ κλπ
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Γνωριζω προσωπικα ηδη 2 (δυο) πωλητες στα public που δεν εχουν καποιου ειδους πτυχιο. Just puttin it out there. 2
4saken Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Για οσους σταζουν χολη για το Πλαισιο! http://m.huffpost.com/gr/entry/15761498?1491145623&utm_source=Contra&utm_medium=huffpost_homebig&utm_campaign=24MediaWidget&utm_term=Pos1
Προτεινόμενες αναρτήσεις