idomeneas7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μου αρεσουν οι παιδικες ζωγραφιές και ιστοριες οποτε ας μαζεψουμε εδω μερικες, ειτε δικες μας ειτε των παιδιων - ανηψιων - βαφτιστηριων μας. Ξεκιναω με δυο σελιδες απο μια εφημεριδα που ειχα φτιαξει μικρη. 3
lifeowner771 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Πολύ ωραίο θέμα! Μικρότερος, μέχρι τα 12,13 μου άρεσε πολύ η ζωγραφική, αλλά με τον καιρό το παράτησα. Τα παρακάτω είναι οι αγαπημένες μου δημιουργίες. 4
stelios18120 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτές είναι οι παιδικές σου; Εγώ τραβαγα μία γραμμή ευθεια και μετά 2 λοξες για χέρια και άλλες 2 για πόδια και έλεγα αυτό ειναι άνθρωπος χαχαχχα Είχες ταλέντο φίλε. 3
lifeowner771 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Να'σαι καλά φίλε μου! Ναι η αλήθεια είναι έπιανε το χέρι μου. Απλώς πάντα έπρεπε να βλέπω κάτι για να το ζωγραφίσω. Δεν μπορούσα ποτέ να φτιάξω κάτι από φαντασία. 1
idomeneas7 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν βλεπω κινηση οποτε το επεκτεινω να γραφουμε και πραγματα που λενε. Διαλογος μπαμπα - κορης: -Το κτηριο χτιστηκε το 1975, πριν καν γεννηθω εγω. -ουαου, τόσο παλιά? Δηλαδη αμεσως μετα τους πολεμους? Παιδακι κανει οτι κολυμπαει στο χαλι -μαμα κοιτα, εχει ψαρακια -α ναι, να και ενας αστεριας -τι λες ρε μαμα, αστεριας στο χαλι? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα