spyros73 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 για σας το προβλημα μου και η απορια μου ειναι . πιος καθορηζει αν τα γυαλια ηλιου ειναι γνησια ? μας πουλανε ενα ζευγαρι γυαλια και αλο εχεο 60 αλο 100 και αλο 300 , πιος ειναι αυτος που μπορει και πως να ξεχορησει ενα καλο ζευγαρι γυαλια ? και πως γηνετε εμεις να μαθουμε ? το να παμε να γηνουμε οπτικοι δεν ειναι λυση . αλλα και η μπανανα δεν δουλευει πλεον οι οφθαλμιατροι τα περνουν απο τους οπτηκους και τους τροφοδοτουν με πελατια εμεις ειμαστε ερμεα στην κρηση τους τεληκα ? 1
anwnymh29 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Eγω παντως δεν θα ελεγα οχι σε γυαλια ορασεως αυτη την στιγμη..μου πεταξες τα ματια εξω ατιμουτσικο! 16
zianna Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 για σας το προβλημα μου και η απορια μου ειναι . πιος καθορηζει αν τα γυαλια ηλιου ειναι γνησια ? μας πουλανε ενα ζευγαρι γυαλια και αλο εχεο 60 αλο 100 και αλο 300 , πιος ειναι αυτος που μπορει και πως να ξεχορησει ενα καλο ζευγαρι γυαλια ? και πως γηνετε εμεις να μαθουμε ? το να παμε να γηνουμε οπτικοι δεν ειναι λυση . αλλα και η μπανανα δεν δουλευει πλεον οι οφθαλμιατροι τα περνουν απο τους οπτηκους και τους τροφοδοτουν με πελατια εμεις ειμαστε ερμεα στην κρηση τους τεληκα ? Στα γυαλιά ηλίου δεν κοστίζει το τζάμι, ο σκελετός κοστίζει. Πάρε έναν γυαλί από μαύρο και τράβα σε οπτικό να σου αλλάξει το τζαμάκι αν γουστάρεις, δεν θα πάθουν τίποτα τα μάτια σου μετά. 1
Dakonblackblade Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Μετά από αυτό, πάνω από 40 ευρώ δεν ξαναδίνω 7
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Μετά από αυτό, πάνω από 40 ευρώ δεν ξαναδίνω πολύ κατατοπιστικά βίντεο. καλό είναι να τα δει κανείς.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ πάντως που φοράω γυαλιά ηλίου μαϊμούδες , δεν έχω πάθει τίποτα
jennyV Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Στα γυαλιά ηλίου δεν κοστίζει το τζάμι, ο σκελετός κοστίζει. Πάρε έναν γυαλί από μαύρο και τράβα σε οπτικό να σου αλλάξει το τζαμάκι αν γουστάρεις, δεν θα πάθουν τίποτα τα μάτια σου μετά. αυτό κάνω με τις φίλες μου χρόνια τώρα. υπολόγισε γύρω στα 30 ευρώ για αλλαγή φακου.(εγώ τουλάχιστον τόσα δίνω)
zianna Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ πάντως που φοράω γυαλιά ηλίου μαϊμούδες , δεν έχω πάθει τίποτα Με ποιο μεγάλα γράμματα γράψε να το καταλάβουμε καλύτερα τι βλακεία κάνεις.Γιατρός δεν είμαι, αλλά με την λογική να το δεις το πράγμα καταλαβαίνεις. Υπάρχει λόγος που η κόρη του ματιού συστέλλεται και διαστέλλεται. Στο σκοτάδι μεγαλώνει, ενώ όσο περισσότερο φως έχει, τόσο περισσότερο μικραίνει. Και αν έχει και πάρα πολύ θα σε θαμπώσει τελείως και θα κλείσεις τα μάτια σου. Όταν φοράς γιαλιά μαϊμού σκούρα, η κόρη δεν μικραίνει. Άρα εισέρχεται μέσα στην κόρη περισσότερο φως από όσο πρέπει, αφού το γυαλί δεν προστατεύει από τις υπεριώδεις ακτίνες. Χίλιες φορές να μην φοράς γυαλί παρά να φοράς ψεύτικο που μειώνει την φυσική προστασία ενάντια στον ήλιο που έχουν τα μάτια σου.
elenit24 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ είμαι υπέρ σε αυτό που γράφουν, έναν σκελετό απο κάποιον πλανώδιο και αλλάζεις φακούς μόνος σου σε κάποιο κατάστημα. Αν και εγώ δεν το έχω κάνει ποτέ.Το να δώσω 100€ στα 3 χρόνια για ένα γυαλί ηλίου δεν μου φαίνονται πολλά,μια φορά τα δίνεις, υπάρχουν άλλοι που ακολουθάνε τη μόδα,ή που αγοράζουν 400€ γυαλιά ηλίου.Που μετά απο κάποια τιμή είναι το όνομα και οι λεπτομέριες που λένε.Αλλά αξίζει να τα δώσεις για ένα γυαλί τόσα λεφτά? σιγουρα με τόσα λεφτά έχεις καλύτερα πράγματα να αγοράσεις.
saxos55 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Με ποιο μεγάλα γράμματα γράψε να το καταλάβουμε καλύτερα τι βλακεία κάνεις. Γιατρός δεν είμαι, αλλά με την λογική να το δεις το πράγμα καταλαβαίνεις. Υπάρχει λόγος που η κόρη του ματιού συστέλλεται και διαστέλλεται. Στο σκοτάδι μεγαλώνει, ενώ όσο περισσότερο φως έχει, τόσο περισσότερο μικραίνει. Και αν έχει και πάρα πολύ θα σε θαμπώσει τελείως και θα κλείσεις τα μάτια σου. Όταν φοράς γιαλιά μαϊμού σκούρα, η κόρη δεν μικραίνει. Άρα εισέρχεται μέσα στην κόρη περισσότερο φως από όσο πρέπει, αφού το γυαλί δεν προστατεύει από τις υπεριώδεις ακτίνες. Χίλιες φορές να μην φοράς γυαλί παρά να φοράς ψεύτικο που μειώνει την φυσική προστασία ενάντια στον ήλιο που έχουν τα μάτια σου. Θέλει ρύθμιση ο «ανιχνευτής σαρκασμού» σου zianna. Το έγραψε επίτηδες με τεράστια γράμματα και τα αλλήθωρα emoticons για να δείξει και καλά ότι έχει πάθει ζημιά η όρασή του. 3
Menelaos83 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Οποιος θελει να παιξει με την υγεια του ειναι ελευθερος να το κανει.Ας ερθει να μας πει μετα απο χρονια ομως αν το μετανοιωσε.Με την υγεια δεν παιζουμε,απλα ακομα μερικοι δεν το εχουν καταλαβει.Οταν θα ειναι αργα ομως....
forgotten Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 και στην πραγματικοτητα τα γυαλια δεν τους κοστιζουν πανω απο πενηνταρι,εδω και καιρο hawkers και ησυχασα.... 1
haris_216 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Στην πραγματικότητα ΤΙΠΟΤΑ δεν κοστίζει όσο το αγοράζουμε (τις περισσότερες φορές εντυπωσιακά λιγότερο και έξω από τη λογική του όποιου "λογικού κέρδους"). Τουλάχιστον αναφορικά με τα γυαλιά ηλίου τα πράγματα είναι πιο εύκολα και ξεκάθαρα σε σχέση με άλλα προϊόντα. Αν θες να προστατέψεις τα μάτια σου τότε πολύ καλοί φακοί και οικονομικός σκελετός (τελικό ποσό αρκετά λογικό). Αν θέλεις design θα το πληρώσεις. Για την ακρίβεια αν δεν το πλήρωνες ακριβά δεν θα είχες λόγο να το πάρεις αφού μόνο τότε (όταν στοιχίζει) τονώνεται η ματαιοδοξία κάποιων και πουλάνε μούρη
Razor_7 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 και στην πραγματικοτητα τα γυαλια δεν τους κοστιζουν πανω απο πενηνταρι,εδω και καιρο hawkers και ησυχασα....Τα hawkers των 12,5Ε δεν έχω ιδεα ομως ποσο καλα μπορει να ειναι. Βασικά ηθελα να πάρω μόνο και μόνο για παραλία να τα πετάω σε μια τσάντα και να μη με νοιάζει τιποτα αλλά και πάλι δεν πείστηκα από τα όσα διάβασα και δεν πηρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα