dimitrisOP Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Πόσους. σορρυ δεν τους μέτρησα αυτούς αλλα είναι κάμποσοι το καλό είναι ότι πολλαπλασιαζονται ! 1
GreekMonkey Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Οι κύβοι knor μπαίνουν ψυγείο; Εγώ έξω τους έχω. Επίσης για πάμε και καταψύκτη μια. Γαρίδες Παγωτό Παγωτό 2ετίας Σπανακοτυρόπιτολουκανοπιτάκια Αρακά Καλαμπόκι
opcorsa Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 εγω εχω 2-3 ΚΟΛΩΝΙΕΣ στο ψυγειο... συμφωνα με το κορασιο που δουλευε στο μαγαζι που τις πηρα λεει βγαζουν καλυτερα το αρωμα αν ειναι στο ψυγειο.. ναι ειναι το πιο akward πραγμα να εχεις εκει μεσα
TriLoBiTe Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Άντε να πω και γω.. Αναφέρω τα πιο κοινά πράγματα (μη θεωρηθώ και επιδειξίας) που βλέπω αυτή τη στιγμή στο ψυγείο: Γάλα κάνναβης, κάτι χόρτα, μανιτάρια. 2
kaliakman Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Άντε να πω και γω.. Αναφέρω τα πιο κοινά πράγματα (μη θεωρηθώ και επιδειξίας) που βλέπω αυτή τη στιγμή στο ψυγείο: Γάλα κάνναβης, κάτι χόρτα, μανιτάρια. Τον δράκο ξέχασες. 3
TriLoBiTe Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Τον δρυοκολάπτη ξέχασα, κοντά έπεσες.. Ζγκατάψυξ... 3
Bspus Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτη τη στιγμη εχει μονο 2 μπανανες και κατι φετες γαλοπουλα και μαυρο ψωμι. Πρεπει να παω supermarket μετα τη δουλεια 1
Fotis13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 coca light κουτακια , παγωμενο νερο και πρασινα μηλα και τονους παγακια ,τιποτα αλλο . 1
DrLo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 2 x Beer can 500 ml 4 x Coca Cola Zero 1,5lt 1 x κατι σαν γιαούτρι αλλά πιο ρευστό ... με γευση φράουλα.
christie_web Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Μπύρες Φρούτα/ΛαχανικάΓαλοπούλαΤυρί/ζαμπόνΒραστή γλυκοπατάτα(τα σπάει με κανέλα)Φέτα/Cottage τη μαμά μου
tommybertsen Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Γαλα Νερά (2) Γκουντα Γερμανιας Τριμμενο Κασερι Μιλνερ (10 φετες που μειωνονται με γοργους ρυθμους) Τσενταρ (θα χρησιμοποιηθει σε τορτιγιες με μπαρμπεκιου κοτοπουλο- διαφορετικα σιγα μην ειχε τσενταρ) Καπνιστη γαλοπουλα Μαρουλια και τετοια Καπνιστη Μπερτζολα Γαλοπουλα και Ωμοπλατη sary Κολυβα απο τα 40 της γιαγιας Ελληνικο καφε Αυγα (7 , ομως μεθαυριο θα μεινει 1 γιατι θα φτιαξει η γυναικα σοκολατοπιτα) Βουτυρο Σαλτσες Μπαρμπεκιου (σως), Κετσαπ/Μουσταρδα Σαλτσα πουμαρο Σοδες ΑΒ Βασιλοπουλος (και του πουλιου το γαλα) Κομποστα Ψωμι τοστ Φιλαδελφεια Φρουτα (σταφυλια , δαμασκηνα, νεκταρινια - δε τα τρωω εγω δυστυχως) Σαλαμια σκυλου Λεμονια/Ντοματες Πρεπει να παω σουπερ μαρκετ αυριο 3
Mau-Maus Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 photo it's done happen Τα γλυκακια κατω κατω ειναι για κέρασμα αν ερθει κανείς η καμιά , δεν τα τρώω εγώ .. 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα