Mau-Maus Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Ωραιο ψυγειο... Ευχαριστώ Γιατι δεν αφομοιώνεται???? Φαντάζεσαι να μπορούσαμε να κατεβάζουμε 200 γρ πρωτεΐνης σε καθε γεύμα ? σβατζενεγκερ θα ήμασταν ολοι ! υπάρχει όριο στην πρωτεΐνη που μπορεί να αφομοιώσει κάθε οργανισμός ανά γεύμα, αυτό το οριο βέβαια δεν ειναι ιδιο για όλους, παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο όπως το πόσα κιλα είμαστε , πόση μυική μάζα κουβαλάμε και χίλια δυο άλλα που βαριέμαι να γράφω, για τους κοινούς θνητούς ομως γύρω στα 35 με 40 γρ ανα γεύμα είναι μια χαρά, οπότε μην τρως παραπάνω γιατι παει χαμένη και ειναι κριμα η πρωτεΐνη κοστίζει (καλο νυχτερινό μαθημα ε , δεν εχεις παράπονο ) Ή άσπρη πρωτεΐνη γενικότερα. Ούτε αυτή παχαίνει! Ακριβώς !! ωμή , απο την παραγωγή στην κατανάλωση 2
DDevil Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστω Φαντάζεσαι να μπορούσαμε να κατεβάζουμε 200 γρ πρωτεΐνης σε καθε γεύμα ? σβατζενεγκερ θα ήμασταν ολοι ! υπάρχει όριο στην πρωτεΐνη που μπορεί να αφομοιώσει κάθε οργανισμός ανα γεύμα, αυτο το οριο δεν ειναι βέβαια για όλους ιδιο, παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο οπως το πόσα κιλα είμαστε , πόση μυική μάζα κουβαλαμε και χιλια δυο άλλα που βαριεμαι να γραφω, για τους κοινούς θνητούς ομως γύρω στα 35 με 40 γρ είναι το όριο (καλο νυχτερινο μαθημα ε , δεν εχεις παραπονο ) Ακριβώς !! ωμή , απο την παραγωγή στην κατανάλωση Η αληθεια είναι ότι αυτό δεν το ήξερα φιλε. Θένκ γιου 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Βερικοκα, ροδακινα, σταφύλια, ντομάτες, αγγουρια, μαρούλι, κρεμμύδια, λεμόνια, σκόρδα, πελτε ντομάτας, μουστάρδα με μέλι κρέμα βαλσαμικου με ρόδι και βανίλια, γιαουρτια, τυρί μιλνερ, ζαμπόν γαλοπούλα, (σπιτικη) μαρμελάδα φράουλα, νερό, τσάι του βουνού και κάτι breezer Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2016 από Επισκέπτης
iordanis77 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Την βαζω για να μην χαλάσει (βασικα δεν ξερω καν αν χαλάει έξω) μιας και την εχω ανοίξει εδω και κατι αιώνες Μα γιατι δε διαβαζεις τις οδηγιες στην ετικετα?... Αναφερεται που διατηρειται και πόσο. Σου αρεσει να παιζεις με ληγμενα? Ο λιναρόσπορος είναι σπασμένος θα τον μουλιάσω αυριο σε νερο , μπαινει ψυγειο για να μη ταγκισει και χάσει τα θρεπτικά του. Καλα ορισμένα σουπερ μάρκετ είναι απαράδεκτα μια και ειπα για ταγκισμα πας να πάρεις ξηρους καρπους και βρωμάνε ταγκιλα. Και τα παξιμάδια το ιδιο. Ο ΑΒ πουλάει λιναροσπορο ολοκληρο, αλλα λενε οτι ετσι δεν αφομοιωνεται, πρεπει να μαλακωσει στο νερο. Ο Σκλαβενιτης τον πουλάει σπασμενο, οποτε δε χρειαζεται μουλιασμα. Εννοειται οτι ουτε ψυγειο χρειαζεται, αν ηταν να χασει σε συστατικα τοτε τα εχει ηδη χαμενα ολο αυτο το διαστημα που ειναι στο ραφι. Πως μπορεις να μυρισεις τους ξηρους καρπους των sm? Eιναι συσκευασμενοι σε σακουλακια ή πλαστικα δοχεια. Βερικοκα, ροδακινα, σταφύλια, ντομάτες, αγγουρια, μαρούλι, κρεμμύδια, λεμόνια, σκορδα, πελτε ντονατας, μουστάρδα με μέλι κρέμα βαλσαμικου με ρόδι και βανίλια, γιαουρτια, τυρί μιλνερ, ζαμπόν γαλοπούλα, (σπιτικη) μαρμελάδα φράουλα, νερό, τσάι του βουνού και κάτι breezer Αφου βαζεις τα κρεμμυδια στο ψυγειο, γιατι οχι και τις πατατες? Το τσαι του βουνου ειναι ακατεργαστα κλωναρακια ή σε ποτο? Ενδιαφερον θα ειχε να πεις τι δεν βαζεις στο ψυγειο απο τροφιμα. Να πουμε και τι βαζουμε στη καταψυξη?
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Αφου βαζεις τα κρεμμυδια στο ψυγειο, γιατι οχι και τις πατατες? Το τσαι του βουνου ειναι ακατεργαστα κλωναρακια ή σε ποτο? Ενδιαφερον θα ειχε να πεις τι δεν βαζεις στο ψυγειο απο τροφιμα. Γιατί ωμές πατάτες δεν βάζω στη σαλάτα, γι' αυτό. Τα λαχανικά μου αρέσουν κρύα. Ποτά. Τα κλωναράκια τα έχω έξω. Όσπρια και ζυμαρικά,μπαχαρικά κτλ
iordanis77 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Γιατί ωμές πατάτες δεν βάζω στη σαλάτα, γι' αυτό. Τα λαχανικά μου αρέσουν κρύα. Δηλαδη στο ψυγειο τα βαζεις μόνο για να ειναι κρυα την ωρα που θα τα φας? Εγω τα βαζω για να διατηρουνται και να μη σαπιζουν
haris_216 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 ΜΕΡΕΝΤΑ Στο ψυγειο; Ιεροσυλια απο τις λιγες Οκ, αν θες να την απλώσεις σε ψωμί ή να την βάλεις σε καμιά κρέπα, δεν βολεύει να είναι από ψυγείο. Αν όμως τη "βουτήξεις" σκέτη με το κουτάλι (πχ σε μεταμεσονύχτιο ξύπνημα με υπογλυκαιμικές "ανησυχίες"), βγαίνει σαν...σοκολατάκι και μου είναι άψογη. Ασε που κρύα όταν αδειάζεις το βαζάκι (με το κουτάλι που προανέφερα) καθαρίζει τέλεια κι δεν χάνεις τίποτα ενώ όταν είναι στην παχύρευστή της φάση, ξύνεις εδώ ξύνεις εκεί μέχρι να το αδειάσεις τελείως Πάντως με εξέπληξε η απουσία αναψυκτικών (πέρα από κάποιον που ανέφερε "κόκα" το οποίο βέβαια είναι αμφιλεγόμενο ) από τα ψυγεία σας. Αισθάνομαι τόσο (μα τόόόσο) μόνος
tommybertsen Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Οκ, αν θες να την απλώσεις σε ψωμί ή να την βάλεις σε καμιά κρέπα, δεν βολεύει να είναι από ψυγείο. Αν όμως τη "βουτήξεις" σκέτη με το κουτάλι (πχ σε μεταμεσονύχτιο ξύπνημα με υπογλυκαιμικές "ανησυχίες"), βγαίνει σαν...σοκολατάκι και μου είναι άψογη. Ασε που κρύα όταν αδειάζεις το βαζάκι (με το κουτάλι που προανέφερα) καθαρίζει τέλεια κι δεν χάνεις τίποτα ενώ όταν είναι στην παχύρευστή της φάση, ξύνεις εδώ ξύνεις εκεί μέχρι να το αδειάσεις τελείως Τσεκαρε το επομενο μηνυμα μου (μετα απο αυτο που εκανες παραθεση) για το παραπανω που λες
haris_216 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Τσεκαρε το επομενο μηνυμα μου (μετα απο αυτο που εκανες παραθεση) για το παραπανω που λες Δεν το πρόσεξα ότι περνάς κι εσύ φάσεις που "εξαναγκάζεσαι" να χρησιμοποιήσεις κουτάλι It's a dirty job but somebody has to do it 1
tommybertsen Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν το πρόσεξα ότι περνάς κι εσύ φάσεις που "εξαναγκάζεσαι" να χρησιμοποιήσεις κουτάλι "Τυχαινει"
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δηλαδη στο ψυγειο τα βαζεις μόνο για να ειναι κρυα την ωρα που θα τα φας? Εγω τα βαζω για να διατηρουνται και να μη σαπιζουν Έλα δεν το πιστεύω.
phanispal Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 http://www.iefimerida.gr/news/133463/%CF%84%CE%B1-10-%CF%84%CF%81%CF%8C%CF%86%CE%B9%CE%BC%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%88%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%BB%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B1 Και είναι κι άλλα που δεν μπαίνουν στο ψυγείο. Το κλασικό βέβαια είναι οι ντομάτες, που είναι τραγικό να μπαίνουν στο ψυγείο. Είναι απίστευτο πόση άγνοια υπάρχει γύρω μας. 1
iordanis77 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 http://www.iefimerida.gr/news/133463/%CF%84%CE%B1-10-%CF%84%CF%81%CF%8C%CF%86%CE%B9%CE%BC%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%88%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%BB%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B1 Και είναι κι άλλα που δεν μπαίνουν στο ψυγείο. Το κλασικό βέβαια είναι οι ντομάτες, που είναι τραγικό να μπαίνουν στο ψυγείο. Είναι απίστευτο πόση άγνοια υπάρχει γύρω μας. Τουλαχιστον ομως ενας φιλος ειπε οτι δεν τα βαζει λογω αγνοιας, αλλα για να διατηρουνται κρυα για τη σαλατα του
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Νερό Γάλα κάτι χαλασμένες φακές μία παλιά κέτσαπ και παγάκια Αυτά.
tommybertsen Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Τα παγακια και εγω στο ψυγειο τα βαζω. Δε γουσταρω να ειναι πολυ παγωμενα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα