zio10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 http://www.iefimerida.gr/news/133463/%CF%84%CE%B1-10-%CF%84%CF%81%CF%8C%CF%86%CE%B9%CE%BC%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%88%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%BB%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B1 Και είναι κι άλλα που δεν μπαίνουν στο ψυγείο. Το κλασικό βέβαια είναι οι ντομάτες, που είναι τραγικό να μπαίνουν στο ψυγείο. Είναι απίστευτο πόση άγνοια υπάρχει γύρω μας. Αυτό με τις ντομάτες γιατί; Τι παθαίνουν; Έχω προσέξει ότι στο ψυγείο διατηρούνται περισσότερο και είναι και πιο ωραίες δροσερές!
phanispal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 http://www.thestival.gr/xalllara/item/189138-giati-den-prepei-na-bazete-tis-ntomates-sto-psygeio Αν έχεις αναρωτηθεί ποτέ όταν πας και τρως σε ταβέρνες/εστιατόρια ντοματοσαλάτα/χωριάτικη για ποιο λόγο η ντομάτα είναι άνοστη («πεπόνι» που λέμε), τώρα ξέρεις το λόγο. Δε λέμε για τις περιπτώσεις που η ντομάτα είναι άθλια ακόμα και χωρίς να έχει μπει στο ψυγείο. Κάνε ένα πείραμα: Όταν πάρεις ντομάτες που έχουν ένα στοιχειώδες άρωμα και γεύση, κράτα μία έξω και βάλε τις υπόλοιπες στο ψυγείο. Μετά από ώρες κόψε αυτή που έχεις εκτός ψυγείου, και μία κρύα. Και πες μου τι παρατήρησες. 1
soteras Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ λέω να μας κάνετε το τραπέζι όλοι εσείς που έχετε τη σάρα και τη μάρα στο ψυγείο σε εμάς που απλά έχουμε ένα νεράκι,ένα χυμό ένα μίλκο και κάτι τυριά /ζαμπόν του τοστ
bedazzled Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 http://www.thestival.gr/xalllara/item/189138-giati-den-prepei-na-bazete-tis-ntomates-sto-psygeio Αν έχεις αναρωτηθεί ποτέ όταν πας και τρως σε ταβέρνες/εστιατόρια ντοματοσαλάτα/χωριάτικη για ποιο λόγο η ντομάτα είναι άνοστη («πεπόνι» που λέμε), τώρα ξέρεις το λόγο. Δε λέμε για τις περιπτώσεις που η ντομάτα είναι άθλια ακόμα και χωρίς να έχει μπει στο ψυγείο. Κάνε ένα πείραμα: Όταν πάρεις ντομάτες που έχουν ένα στοιχειώδες άρωμα και γεύση, κράτα μία έξω και βάλε τις υπόλοιπες στο ψυγείο. Μετά από ώρες κόψε αυτή που έχεις εκτός ψυγείου, και μία κρύα. Και πες μου τι παρατήρησες. Ασχέτως αυτού, οι ντομάτες έχουν χάσει το φυσικό τους άρωμα λόγω γενετικών τροποποιήσεων (φαίνονται πιο όμορφες, αλλά είναι πιο άγευστες)...
tommybertsen Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ λέω να μας κάνετε το τραπέζι όλοι εσείς που έχετε τη σάρα και τη μάρα στο ψυγείο σε εμάς που απλά έχουμε ένα νεράκι,ένα χυμό ένα μίλκο και κάτι τυριά /ζαμπόν του τοστ Τυρια και ζαμπον του τοστ= ειδη πολυτελειας. Τι το χρειαζεσαι το τοστ , ε;
soteras Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Τυρια και ζαμπον του τοστ= ειδη πολυτελειας. Τι το χρειαζεσαι το τοστ , ε; Ηηηη και έχω μετά το θράσος να ζητώ να μας κάνετε το τραπέζι ζητώ ταπεινά συγνώμη.Ίσως έχουν μείνει από πρόπερσυ που βάλαμε και πετρέλαιο 2-3 σταγόνες άσε άλλη πολυτέλεια ελάτε με τα φαγητά εδώ να ανάψω θέρμανση να φύγουν η 2 σταγόνες να ζεσταθεί το κοκκαλάκι μας. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Τουλαχιστον ομως ενας φιλος ειπε οτι δεν τα βαζει λογω αγνοιας, αλλα για να διατηρουνται κρυα για τη σαλατα του Δεν είμαι φίλος σου. Και επειδή δεν κατάλαβες θα σου το εξηγήσω Μερικά τρόφιμα που δεν χρειάζονται ψυγείο τα βάζω έτσι κι αλλιώς γιατί δεν μου αρέσουν ζεστά. Έχεις κάποιο πρόβλημα; Ή πρέπει οι προτιμήσεις μου να συμβαδίζουν με τις δικές σου για να είναι σωστές;
livefreeordie Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 http://www.iefimerida.gr/news/133463/%CF%84%CE%B1-10-%CF%84%CF%81%CF%8C%CF%86%CE%B9%CE%BC%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%88%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%BB%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B1 Και είναι κι άλλα που δεν μπαίνουν στο ψυγείο. Το κλασικό βέβαια είναι οι ντομάτες, που είναι τραγικό να μπαίνουν στο ψυγείο. Είναι απίστευτο πόση άγνοια υπάρχει γύρω μας. Η ντοματα ζεστη δε λεει καθολου στη σαλατα -.- 3
Anorymous Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Γάλα Δέλτα Σοκολατούχο Φάρμα Κουκάκι Βούτυρο Τσένταρ Μπέικον Βικος Κόλα 1
phanispal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Η ντοματα ζεστη δε λεει καθολου στη σαλατα -.- Άποψή σου.
thleorasakias Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 γλαροσουπα μολις τωρα εδεσε στο μεσαιο ραφι
haris_216 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Γάλα Δέλτα Σοκολατούχο Φάρμα Κουκάκι Βούτυρο Τσένταρ Μπέικον Βικος Κόλα Στο ψυγείο αυτό το σοκολατούχο; Κανονικά πρέπει στο χρηματοκιβώτιο (με την τιμή που έχει )
Anorymous Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Στο ψυγείο αυτό το σοκολατούχο; Κανονικά πρέπει στο χρηματοκιβώτιο (με την τιμή που έχει ) Δεν έμεινε και πολύ
iordanis77 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν είμαι φίλος σου. Και επειδή δεν κατάλαβες θα σου το εξηγήσω Μερικά τρόφιμα που δεν χρειάζονται ψυγείο τα βάζω έτσι κι αλλιώς γιατί δεν μου αρέσουν ζεστά. Έχεις κάποιο πρόβλημα; Ή πρέπει οι προτιμήσεις μου να συμβαδίζουν με τις δικές σου για να είναι σωστές; Δεν ειπα οτι εισαι φιλος μου, αν ηταν θα ελεγα "ενας φιλος μου", εγω ειπα σκετος φιλος, δηλαδη φιλος του φορουμ. Γενικα μη κολλας σε τετοιες τυπικες προσφωνησεις. Απο που προκυπτει οτι εχω προβλημα με τις προτιμησεις σου? Απλα επανελαβα με ευθυμη διαθεση αυτο που ειπες. Γιατι οπως και να το κανουμε ειναι λιγο αστειο να ενδιαφερεσαι περισσοτερο να ειναι κρυα η σαλατα, παρα ασφαλη τα τροφιμα που θα καταναλωσεις.
Mau-Maus Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Γιατι οπως και να το κανουμε ειναι λιγο αστειο να ενδιαφερεσαι περισσοτερο να ειναι κρυα η σαλατα, παρα ασφαλη τα τροφιμα που θα καταναλωσεις. Φυσικά , γιατι όπως όλοι ξέρουμε αν σου αρέσει κρύο το κρεμμύδι και κάνεις το λάθος και το βάλεις στο ψυγείο δεν είσαι ασφαλής κινδυνεύεις με δηλητηρίαση από σαλμονέλα η ακόμη και απο ηπατίτιδα η έιτζ !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα