Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τσάι χειμώνα καλοκαίρι. Διάφορα-ζεστό / ροδάκινο κρύο αντίστοιχα.

Μπύρες!

Και άμα πιω καφέ (πιο σπάνια) freddo espresso σκέτο.

Δημοσ.

Απο καφε, πινω φραπε το καλοκαιρι στο χωριο. Φρεντο καπουτσινο τους ζεστους μηνες, καπουτσινο τους κρυους.

Κοκα κολα δεν εχω θεμα λαιτ ή κανονικη. Σπιτι μου την πινω κρυα απο το ψυγειο, χωρις παγακια γιατι την αραιωνουν. Εξω, οπως τη σερβιρουν, συνηθως με μια φετα λεμονι.

Τσαι πινω ζεστο καποια πρωινα αλλιως κρυο, πρασινο ή "απλο", καποιο συσκευασμενο ή απο το Δρομο του Τσαγιου.

Επισης απο αναψυκτικα συνηθως πινω Schweppes bitter lemon και σπανιως λεμοναδα, γκαζοζα ΕΨΑ.

Απο χυμους, αν οχι σπιτικο, τοτε Amita motion, Πορτοκαλι-Βερικοκο_Μηλο, ή σκετο μηλο.

Επισης μου αρεσουν τα ενεργειακα, red bull, monster, hell τα οποια πινω οταν εχω αναγκη να ξυπνησω και δε μπορω να πιω καφε (δε πινω καφε εκτος σπιτιου γιατι μου φερνει τουαλετα. Δυστυχια...)

• Like 1
Δημοσ.

Οχι πρωτα η κοκα μετα τα  παγακια αλλιως βγαζει πολυ αφρο και φευγει το ανθρακικο . Και παντα κουτακια οχι 1,5 λιτρο διοτι αυτο αν δεν το πιεεις την ιδια μερα δευτερη μερα δεν πινεται  για τον ιδιο λογο ανθρακικο Εμενα η λαιτ μου αρεσει πιο πολυ η κανονικη μου κανει πολυ γλυκεια δεν μπορω να την πιω πλεον .

Λοιπόν δοκίμασε κάποια στιγμή, απίστευτα παγωμένο γυάλινο μπουκαλάκι coca cola. Θα θυμηθείς τον pontez σου λέω!

Δημοσ.

Tι γυαλινο μπουκαλακι απιστευτα παγωμενο?

εδω λεμε βαζω" χιλιαδες"παγακια μεσα παγωνει  σε δευτερολεπτα ,δεν καθεται στο ποτηρι πολυ  την πινω σχετικα γρηγορα αυτο γιατι ειπαν μερικοι πως τα παγακια νερωνουν την κοκα.

Αν τα αφησεις να λιωσουν  πολυ μεσα λογικο .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...