bill987 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 http://www.mediamarkt.gr/el/product/_lg-49uh603v-1186865.html Επόμενη τιμή 649€ http://www.skroutz.gr/s/9867552/LG-49UH603V.html Αξίζει να πάω σε αυτήν;; Είναι καινούργια απ´ ότι βλέπω, ήμουν έτοιμος για την LG 49LH604V αλλά βγήκε αυτήν σε προσφορά, ποια η γνώμη σας για την συγκεκριμένη;;;
Aias Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 δυστυχως η LG αν και εχει τα καλυτερα panel και τις καλυτερες OLED TV στα απλα μοντελα πιανει πατο.Μιλαμε για ips panel με ξεπλυμμενο μαυρο και HDR software.Μετρια πραγματα. Περιμενε προσφορα παρομοια με την panasonic 50DX750 2
paragontikos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Και εγω θα απεφευγα τις low budget lg αν και σε φωτεινούς χωρους δεν ειναι ασχημες, σε απολυτο σκοταδι συνήθως απογοητευουν, παιζει ρολο και ποσο απαιτητικός εισαι βεβαια.
deltaf Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτή η άποψη που διαβάζω συνεχώς για τα ips panel της LG, ότι δηλαδή δεν αποδίδουν καλά το μαύρο, είναι μέτρια και γενικά ειναι προς αποφυγή έχουν πραγματική βάση, είναι αλήθεια ή ο καθένας αναπαράγει ότι έχει διαβάσει; Σε καθημερινή χρήση είναι τόσο χειρότερα από τα VA της Samsung; Στα χρώματα έχουν πρόβλημα; Η έκφραση ότι απογοητεύουν περιγράφει αλήθεια την καθημερινή χρήση; Φίλος που αγόρασε Samsung μετά από δική μου υπόδειξη, διαβάζοντας για τα αρνητικά της LG, μου λέει ότι τον έκαψα, γιατί δεν μπορεί να παρακολουθήσει άνετα, αφού είναι υποχρεωμένος να κάθεται ακριβώς απέναντι από την ΤV, ακόμη και όταν ξαπλώνει στον καναπέ χαλάει η εικόνα. Στα μόνιτορ για Η/Υ, που εκεί δεν είναι τόσο απαραίτητες οι μεγάλες γωνίες, συνεχώς διαβάζω για την υπεροχή των ips panel. Τι εξήγηση υπάρχει; 2
PS1563 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Και γω προτιμησα samsung με va panel για καλυτερη ποιοτητα... Οταν θελω να παιξω ή να δω ταινια καθομαι ακριβως μπροστα οποτε δεν παρατηρω παραμορφωση. Οταν απλα θελω να δω κατι πριν κοιμηθω δε με πειραζει που χαλαει η εικονα. Προφανως και το ηξερα αυτο οταν την πηρα και ο φιλος σου επρεπε να το χε καταλαβει καλα πριν προβει σε αγορα. Σε ευθεια η υπεροχη της samsung ειναι οφθαλμοφανης.
deltaf Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Η αλήθεια είναι ότι ο φίλος με εμπιστεύθηκε, γιατί τάχα εγώ ήξερα καλύτερα. Από ότι καταλαβαίνω, για σχεδόν απέναντι θέαση το VA Samsung υπερτερεί, αλλά για πιο ανήσυχους-περιπατητές μάλλον LG. Να προσθέσω και κάτι άλλο που υπάρχει στο φυλλάδιο για τις TV της LG έτους 2016 (όχι σε όλα τα μοντέλα), επειδή προφανώς αναγνωρίζει ότι τα πάνελ της έχουν προβληματικό μαύρο, είναι το χαρακτηριστικό True Black Panel που ίσως βελτιώνει τα πράγματα. Επομένως οι απόψεις για τα μοντέλα 2016, καλά είναι να εκφράζονται από ανθρώπους που έχουν ίδια αντίληψη για την ποιότητα της εικόνας, στις καινούργιες LG, μήπως και έχει βελτιωθεί το μαύρο.
ALekzUnder Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 imho όλα είναι υποκειμενικά τελικά, έχω μια LG 55LB731V και μια SAMSUNG UE55J6200, αν έπαιρνα ξανά μάλλον θα έπαιρνα LG σαν "σύνολο", παρ' όλα αυτά ισχύει ότι το μαύρο της SAMSUNG είναι πιο ωραίο, βέβαια για να καταλάβεις διαφορά πραγματικά θέλει ιδανικές συνθήκες θέασης με τον κατάλληλο φωτισμό και χωρίς αντανακλάσεις και και και, οπότε πάνε σε ένα κατάστημα, δες αν σου αρέσει και πάρε τη. Αυτά. (στα + η επέκταση εγγύησης της LG)
kostasbm Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 ειδα σημερα οτι επεσε και αλλο η τιμη της στα 469 https://www.mediamarkt.gr/el/product/_lg-49uh603v-1186865.html?rbtc=fba%7Cwc%7C2017_05_03_singleproduct_springsales_1186865%7Ctv%7Cp%7Csingleproduct%7C
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα