Προς το περιεχόμενο

H HTC ανακοίνωσε τα νέα Desire 10 Pro και Desire 10 Lifestyle


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δύο νέα smartphones ανακοίνωσε η HTC, τα Desire 10 Pro και Desire 10 Lifestyle, τα οποία μπορεί να μοιάζουν εμφανισιακά αλλά έχουν σημαντικές διαφορές. Και τα δύο διαθέτουν μεταλλικό πλαίσιο και μεταλλικές λεπτομέρειες.

Το HTC Desire 10 Pro είναι πλουσιότερο σε χαρακτηριστικά και διαθέτει ικανότερο hardware. Η οθόνη του έχει διαγώνιο 5,5 ιντσών και είναι τύπου LCD IPS με ανάλυση 1080 x 1920 pixels (Full HD). Η οθόνη προστατεύεται από μία έκδοση του Gorilla Glass που δεν διευκρινίζεται.

 

Η νέα συσκευή της HTC βασίζεται στο MediaTek Helio P10, το οποίο σε μία έκδοση συνοδεύεται από 4GB RAM και 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου ενώ σε μία δεύτερη έκδοση συνοδεύεται από 3GB RAM και από 32GB storage (υπάρχει υποδοχή για κάρτα μνήμης microSD). Το Desire 10 Pro προσφέρει συνδεσιμότητα 4G LTE Cat.6 και WiFi 802.11a/b/g/n/ac dual-band, Bluetooth 4.2 και NFC, ενώ δεν απουσιάζει η υποδοχή 3.5mm για τα ακουστικά, μία υποδοχή microUSB2.0 καθώς και ένας αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Η μπαταρία του επιδεικνύει χωρητικότητα 3000mAh.

 

Όσον αφορά στις κάμερες, η εμπρόσθια βασίζεται σε αισθητήρα 13 Megapixels με σύστημα φακών f/2.2 27.8mm-equivalent και στο λογισμικό υπάρχει ένα mode για πανοραμικές group selfies 150. Η κύρια κάμερα, που έχει παρόμοιο σύστημα φακών, βασίζεται σε αισθητήρα 20 Megapixels και συνοδεύεται από σύστημα εστίασης με λέϊζερ και dual-LED flash. Οι διαστάσεις του Desire 10 Pro είναι 156,5 x 76 x 7,9 χιλιοστά και το βάρος του είναι 165 γραμμάρια.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Το Desire 10 Lifestyle που διαθέτει παρόμοια εμφάνιση είναι οικονομικότερο και όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω εικόνα δεν διαθέτει σύστημα εστίασης με λέϊζερ και ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων απουσιάζει. Η οθόνη του, αν και διατηρεί την διαγώνιο των 5,5 ιντσών είναι τύπου LCD IPS και υποστηρίζει ανάλυση 720 x 1280 pixels (267ppi). Το γερασμένο SoC Qualcomm Snapdragon 400 που βρίσκεται στην καρδιά του συγκεκριμένου handset συνοδεύεται από 2GB RAM και 16GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου ή από 3GB RAM και 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου (μέσω microSD).

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Η συσκευή υποστηρίζει δίκτυα 4G LTE Cat.4, WiFi 802.11a/b/g/n, Bluetooth 4.1 και NFC ενώ διαθέτει microUSB 2.0 και NFC. Η εμπρόσθια κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα 5,0 Megapixels (f/2.8) ενώ η κύρια κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα 13 Megapixels, και ουσιαστικά είναι η εμπρόσθια κάμερα του Desire 10 Pro. Η μπαταρία του Desire 10 Lifestyle είναι 2700mAh. Οι διαστάσεις του είναι 156,9 x 76,9 x 7,7 χιλιοστά και το βάρος του είναι 155 γραμμάρια.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Και οι δύο συσκευές εξοπλίζονται με πλήκτρα αφής και θα κυκλοφορήσουν σε Stone Black, Polar White, Royal Blue και Valentina Flux. To Desire 10 Lifestyle κυκλοφορεί ήδη σε πολλές επιλεγμένες αγορές ενώ το Desire 10 Pro θα κυκλοφορήσει από τον ερχόμενο μήνα.

 

Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για τιμες 200 ευρω το pro και 120 το αλλο και παλι δεν αξιζει(και θα εχουν και παραπανω).Παιρνεις με 120 απο αλι xiaomi redmi note 3 pro.Τι helio p10 ειμαστε καλα?Και βλεπω καμια τιμη 350 ευρω

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

Πρεπει να υπαρχει καποια συμφωνια απο πισω για να τη στειλουν την HTC.

Δεν βγαζει αλλιως νοημα...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προβλεψη τιμης.

250 το μικρο

350 το μεγαλο.

Για αυτα που προσφερουν ειναι παρα πολλα ... αλλα να μου πεις η HTC παντα τσιμπαει τις τιμες 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...