konstantinosgat Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 γεια σας! φετος ειμαι 2α λυκειου και προετοιμαζομαι σιγα σιγα για τις παννεληνιες με φροντιστιρια σε μαθηματικα και εκθεση (θα παω στην πρωην τεχνολογικη κατευθυνση "δεν ξερω πως λεγεται πια" πεμπτο πεδιο τελος παντων με πληροφορικη και αοθ). μεχρι να αρχισω να πηγαινω και στα 2 τελευταια μαθηματα που θα τα ξεκινησω μετα τα χριστουγεννα θα ηθελα να μου πει καποιος που ξερει αν μπορω να βρω καπου online books η κατι αλλο για να βοηθηθω πιο νωρις, (η αδερφη μου 5 χρονων μεγαλυτερη μου εχει το βιβλιο για το αοθ και μαλιστα μονο την υλη που χρειαζεται οχι ολο δλδ... ξερει κανεις αν εχει αλλαξει η να το συμβουλευτω; τι προτεινετε;
veteranos123 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Βιβλίο ΑΟΘ Βοήθημα ΑΟΘ Βιβλίο ΑΕΠΠ Βοήθημα ΑΕΠΠ Εξεταστέα ύλη ΑΟΘ 2016-2017 Εξεταστέα ύλη ΑΕΠΠ 2016-2017 Αυτά Καλή επιτυχία.
giorgos147 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Προσωπική άποψη, αυτά τα μαθήματα βγαίνουν άνετα μέσα στο έτος της τρίτης. Ειδικά το αοθ. Αν βρισκόμουν και πάλι στη θέση σου, θα έδινα περισσότερη βαρύτητα σε μαθηματικά/φυσική.
konstantinosgat Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 φυσικη δεν δινω στις παννεληνιες και στα μαθηματικα διαβαζω οσο μπορω...
giorgos147 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Είχα μία υποψία ότι την είχα αφαιρέσει από το πεδίο με το νέο σύστημα (γι'αυτό και το '/' παραπάνω), αλλά η αλήθεια δεν το περίμενα. Ό,τι ναναι. Πάντως, μη σκέφτεσαι από τώρα ΑΟΘ/Πληροφορική. Αν δεν έχει αλλάξει η ύλη και εκεί (το αποκλείω), είναι εύκολα. Δώσε, κυρίως, βάση σε μαθηματικά και έκθεση. Και ήρεμα, μην πήξεις τόσο από τώρα. Καλή επιτυχία. =)
afentiko Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 για το ΑΟΘ συμφωνω Για ΑΕΠΠ ενω συμφωνω οτι ειναι γενικα ευκολο υπαρχουν παιδια που για καποιο λογο δυσκολευονται πολυ, λειτουργει διαφορετικα το μυαλο τους δε ξερω τι παιζει και δεν μπορουν να σκεφτουν αλγοριθμικα, οποτε θα σου ελεγα να του ριξεις καμια ματια χαλαρα οποτε εχεις χρονο μηπως και εισαι σε αυτη τη μεριδα ατομων (φετος τα θεματα ΑΕΠΠ ηταν σχετικα δυσκολα για τα επιπεδα του ΑΕΠΠ παντα και κυριως η θεωρια, τα πρωτα 2 θεματα, τα προγραμματα ηταν βατα )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα