Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκλεισα το facebook και παράτησα το διαδικτυακό καμάκι πριν 6-7 μήνες και ήδη έχω πολύ μεγαλύτερη πέραση! Τέρμα τα check-in να μας δει το γκομενάκι με την πελφετέρε στο μαρκίζ, τέρμα τα compare hotness και τα τιντερ! Η μαγεία μάγκες βρίσκεται στην πραγματική ζωή και όχι πίσω απο έναν υπολογιστή! Αφήστε τα αυτα...βγείτε διασκεδάστε, κάντε κροσφιτ, γινετε φέτες, αφήστε το μουσι σας, χτυπήστε το μανίκι σας και θα δείτε οτι όλα θα πανε καλα!

ετσι πέφτουν οι καλες ?  

• Like 1
  • Απαντ. 502
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εκλεισα το facebook και παράτησα το διαδικτυακό καμάκι πριν 6-7 μήνες και ήδη έχω πολύ μεγαλύτερη πέραση! Τέρμα τα check-in να μας δει το γκομενάκι με την πελφετέρε στο μαρκίζ, τέρμα τα compare hotness και τα τιντερ! Η μαγεία μάγκες βρίσκεται στην πραγματική ζωή και όχι πίσω απο έναν υπολογιστή! Αφήστε τα αυτα...βγείτε διασκεδάστε, κάντε κροσφιτ, γινετε φέτες, αφήστε το μουσι σας, χτυπήστε το μανίκι σας και θα δείτε οτι όλα θα πανε καλα!

ναι σαφως ειναι εξω και οχι στα social media αλλα αυτα που αναφερεις ,κροσφιτ,φετες,μουσι,μανικι πρωτον ειναι τερμα γκευ και δευτερον αυτα προυποθετουν fb,instagram κλπ Media για να δειξεις τι κλαρινο/hipster εισαι! το ενα αναιρει το αλλο δηλαδη..δεν στεκει.

• Like 2
Δημοσ.

με εχασες στο κροσφιτ.

Δημοσ.

ναι σαφως ειναι εξω και οχι στα social media αλλα αυτα που αναφερεις ,κροσφιτ,φετες,μουσι,μανικι πρωτον ειναι τερμα γκευ και δευτερον αυτα προυποθετουν fb,instagram κλπ Media για να δειξεις τι κλαρινο/hipster εισαι! το ενα αναιρει το αλλο δηλαδη..δεν στεκει.

xaxaxaxa :cry:  :cry:

Δημοσ.

opcorsa βλέπεις ότι είναι δυσκολο να κάνεις παιχνιδι εκει γυρω έχει και την άλλη κοντά εχει και πελάτες. Εισαι λιγο αποτομος. Θα μπορουσες να το πας πιο χαλαρα και απλα να ρωτήσεις στην αρχη πως τη λενε ... σιγα σιγα να της ελεγες καμια μερα σημερα σε βλεπω λιγο ακεφη ... η δουλεια πως παει κτλπ .... και μολις εβρισκες την καταλληλη ευκαιρια θα "κτυπούσες" με προταση. Εκει θα καταλάβαινες και αν θελει κατι παραπανω ή σε αποφευγει.

Aμα ξερεις κιολας ότι δουλευει εκει για καμποσο καιρο μπορεις το 1ο μηνα να το πας χαλαρη γνωριμια μέχρι να πέσει η προταση. Εγω θυμαμαι σε μια τετοια περιπτωση μιλουσα πρωτα κανα 2-3μηνο και μετα εριξα προταση αφου είχαμε καποια "οικειοτητα" αμα δεις ότι αποφευγει χέστην. Δεν ψηνεται.

Αλλα εντάξει κατά τη γνωμη μου όταν βλέπεις ότι δεν μπορεις ή δεν βοηθάνε οι συνθηκες .... μην το κανεις βεβιασμένα. Ασε λιγο χρονο θα ερθουν καλυτερες ευκαιριες. Πχ ανοίγετε μια μέρα κουβεντα για μέρη ή για μπάνιο (φθινοπωριασε βεβαια πλεον) αλλα εγω σου λεω δεν είναι ευκολοτερη πάσα? να πεις πχ "εγω πηγαινω εκει είναι πολύ καλα.... θες να έρθεις καμια μερα?"

Έτσι... Όταν θες να σπρώξεις δεν χτυπάς, σπρώχνεις. Όπως έλεγε κι ο κουμπάρος μου, "βάζεις ένα λιθαράκι και περιμένεις".

• Like 1
Δημοσ.

Καρχιες...οταν το λαικο παιδι σκαει μυτη με το opel corsa να παρει καφε και σας ζηταει να βγειτε εσεις δεν ...θυμαστε ουτε το ονομα του.

Οταν ομως σκαει μυτη ο βουτυροχλεχλες απο τα Β.Π. με το Landcruiser που πηρε με τα λεφτα του νταντι, και σας λεει πηδα μεσα μωρο...παμε για καφε στο κολωνακι......αρχιζετε τα οοοοοοο γουατ α χιουτζ καρ......και τρεχετε να μπειτε μεσα γονυπετης για να αρχισετε τα πλοουτσοπ και το κουτακι σας κατεβαζει πιο πολλα υγρα αποτι ο κιφησος μετα απο μπουρινι !!!! αυτες ειστε!!!

• Like 7
Δημοσ.

Έτσι... Όταν θες να σπρώξεις δεν χτυπάς, σπρώχνεις. Όπως έλεγε κι ο κουμπάρος μου, "βάζεις ένα λιθαράκι και περιμένεις".

Ε ναι αφου δεν έχεις άλλη επιλογή! Αμα περιμένεις λιγο όμως μπορει να προκυψει κάτι και αν δεν προκυψει πάς παρακατω.

Επισης σκέψου το εξης ... αμα η άλλη δεν σε προκαλέσει ή δεν σε βρισει δεν σε πειράζει να την αφησεις απλα γνωστη. Μπορει κάποια στιγμη να χρειαστείς κάτι γιατι να μην έχεις μουρη?

εγω ειχα μια που γνωρισα σαν φοιτητης πολύ εντυπωσιακη αλλα ηθελε να προκαλει μονο και ως εκει .... για να δειτε καμια φορα ποσο ρευστα μπορει να είναι τα πραγματα μολις εκοψα να ασχολουμαι μαζι της αυτή μου εστειλε μηνυμα που χάθηκα... αυτό δεν σημαινει ότι ηθελε κάτι απλα δεν της άρεσε που έχασε κάποιον που ασχολούνταν μαζι της. Τεσπα την εχω ακομα φβ από το 2010 να φανταστείς απλα δεν ασχολουμαι μαζι της. Πριν λιγο καιρο με βοηθησε σε κάτι που ηθελα όμως.

Δημοσ.

Το χουμε ξαναπει. Η γυναικα πεφτει μονο με το χρημα. Τα φατσομπουκ και τα κινητα στις καφετεριες δεν πιανουν. Την επομενη που θα πας για καφε φορα ενα ακριβο ρολοι, ρολεξ κατα προτιμηση, φορα ακριβα παπουτσια δερματινα και καποιο καλο σακακι, οταν θα πας να πληρωσεις πηγαινε κοντα στην κοπελα αν τυχει και ειναι προς το ταμειο και ανοιξε το πορτοφολι σου, φροντησε να το εχει γεμισει με 100ευρα μεσα που να φαινονται ευκολα προς την κοπελα. Αυτη αμεσως θα γυρισει το βλεμμα της και θα κοιταξει.

Μετα θα δουμε αν θα ερθει απο μονη της η επαφη στο φατσομπουκ και δεν θα αρχισει το ψησιμο απο τα μηνηματα. Εσυ μαλιστα αν θες να της την σπασεις πες της, χμμμμ δεν θυμαμαι πια εισαι........

Προχτές με κέρασε 7 ευρώ Perrier μπάρμαν όταν άνοιξα το πορτοφόλι, έχεις δίκιο μετράει αυτό

δεν ανηκω στην ανωτερω κατηγορια.

λοιπον μυστες μου εχω νεα.

πηγα απο εκει , ντυμενος πιστολι οπως πρεπει γιατι γυρνουσα και απο βιβλιοθηκη γιατι διαβαζα για κατι μεταπτυχιακα, με τα βιβλια στα χερια.. ηταν αυτη και αλλη μια, ειχε κοσμο και οταν παρειγγειλα ειπαμε μονο τι θελω, μετα αδιασε ομως και στο περιμενε μπορουσε να ανοιξει συζητηση και εγω περιμενα (θα μπορουσα να μιλησω εγω αλλα στην προκειμενη δεν ηθελα) , αλλα δεν... μου δινει τον καφε με ενα απλο οριστε -ευχαριστουμε, λεω καλο απογευμα καλη συνεχεια και την κανω για το σπιτι...

σημειωνουμε: Λεω να δωσω τελος, να τραβηξω κοκκινη γραμμη που λεει και το τραγουδι :P , προφανως δεν της κανω, για να εχει και σημερα τετοια συμπεριφορα. Ειμαι οκ με αυτο και βεβαιως μπαινει στο τσουβαλι με τις χιλοπιτες :) .

απο εδω και περα μονο καφες και τιποτα παραπανω, απο μερους μου τουλαχιστον. Παμε για αλλα :)

Παρακληση να μην μπαχαλεψουν το θρεντ οι γνωστοι μπαχαλακηδες ( :devil: :devil: :devil: ) ας μεινει σαν αναμνηση και σαν μερικα καλα remarks για το πεσιμο και τα γκομενικα γενικα. Μερικοι μιλησαν πολυ ωραια !

Αυτα, και παμε για αλλα :D

Μήπως ήταν οι δύσκολες μέρες του μήνα; γι'αυτό σε έκλασε;

Δημοσ.

Καρχιες...οταν το λαικο παιδι σκαει μυτη με το opel corsa να παρει καφε και σας ζηταει να βγειτε εσεις δεν ...θυμαστε ουτε το ονομα του.

Οταν ομως σκαει μυτη ο βουτυροχλεχλες απο τα Β.Π. με το Landcruiser που πηρε με τα λεφτα του νταντι, και σας λεει πηδα μεσα μωρο...παμε για καφε στο κολωνακι......αρχιζετε τα οοοοοοο γουατ α χιουτζ καρ......και τρεχετε να μπειτε μεσα γονυπετης για να αρχισετε τα πλοουτσοπ και το κουτακι σας κατεβαζει πιο πολλα υγρα αποτι ο κιφησος μετα απο μπουρινι !!!! αυτες ειστε!!!

ελιωσααααα!ΧΑΧΑΧΑ

Δημοσ.

Σόρρυ δε μου αρέσουν τα Landcruiser, μόνο σε Range Rover μπαίνω.

Δημοσ.

το λαικο παιδι με το Leon cupra*

κατα τα αλλα συμφωνω :D

Δημοσ.

το λαικο παιδι με το Leon cupra*

κατα τα αλλα συμφωνω :D

Εεεε με Leon Cupra τι περίμενες και εσύ.
Δημοσ.

Κουράγιο φίλε υπάρχουν κι άλλες καφετέριες

αστα φιλε, αντε να ζησεις μετα απο αυτη την κατραπακια :wacko:

Εεεε με Leon Cupra τι περίμενες και εσύ.

δεν ειμαι badge snob συγγνωμη :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...