opcorsa Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μα αν σας βλέπουμε ως φίλους τι να σας πούμε; Ότι σας βλέπουμε ως γκόμενους; και μετα πηγενετε στον κλασσικο μαλακα που σας απαξιωνει, σας πληγωνει, και μετα ψαχνετε τα "καλα παιδια" τετοιες ειστε... με το συμπαθειο.... αρκετοι θα πουν been there done that 1
panos0100 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 μωρε και ευθυς και ευθεως πως τον λεγανε αυτο τον φαλακρο στο σκαι, το θεμα ειναι οτι ολες κανουνε παιχνιδακια και μετα εξαφανιζονται, και εχω πολλα να πω εσυ τουλαχιστον φιλε ανεφερες ενα περιστατικο σου, εγω εχω αρκετα, γι αυτο και εκατσα και διαβασα ολο το νημα με ολες τις σελιδες, αν και με επιασε λιγο το κεφαλι μου τώρα απλά με κάνει με παρόμοια δικά μου ζητήματα που εχω με κοριτσακια, και απλα να ζητησω μερικες συμβουλές 2
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 και μετα πηγενετε στον κλασσικο μαλακα που σας απαξιωνει, σας πληγωνει, και μετα ψαχνετε τα "καλα παιδια" τετοιες ειστε... με το συμπαθειο.... αρκετοι θα πουν been there done that Ο καθένας /καθεμία κάνει ό,τι θέλει. Οι επιλογές τους δεν με αφορούν. μωρε και ευθυς και ευθεως πως τον λεγανε αυτο τον φαλακρο στο σκαι, το θεμα ειναι οτι ολες κανουνε παιχνιδακια και μετα εξαφανιζονται, και εχω πολλα να πω εσυ τουλαχιστον φιλε ανεφερες ενα περιστατικο σου, εγω εχω αρκετα, γι αυτο και εκατσα και διαβασα ολο το νημα με ολες τις σελιδες, αν και με επιασε λιγο το κεφαλι μου τώρα απλά με κάνει με παρόμοια δικά μου ζητήματα που εχω με κοριτσακια, και απλα να ζητησω μερικες συμβουλέςΜπογδάνος. Όχι δεν κάνουν όλες. Αυτές που γνώρισες κάνανε Δεν είναι κακό να παραδεχτούμε ότι κάναμε κακές επιλογές.
Vapir Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 και μετα πηγενετε στον κλασσικο μαλακα που σας απαξιωνει, σας πληγωνει, και μετα ψαχνετε τα "καλα παιδια" τετοιες ειστε... με το συμπαθειο.... αρκετοι θα πουν been there done that πως εννοείς το "καλά παιδιά"? περιέγραψε μου λίγο την συμπεριφορά ενός τέτοιου ανθρώπου προς την γκόμενα τους και τους άλλους γενικότερα , προσπαθώ να προσδιορίσω τι σημαίνει "καλό παιδί"
panos0100 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 ναι αλλα μην πεζετε μην μας κοροιδευτε τουλαχιστον αυτο το μισω και με την τελευταια που εγινε κατι τετοιο...... την θελω ακομα περισσοτερο ρε γμτ γιατι, αυτη καταλαβε βρηκε πατημα οτι δεν ειχα καμια και μαλον γι αυτο τα εκανε ολα αυτα θα ξεκινησω απο αυτην να λεω και μετα θα παω σε πιο παλιες
opcorsa Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 πως εννοείς το "καλά παιδιά"? περιέγραψε μου λίγο την συμπεριφορά ενός τέτοιου ανθρώπου προς την γκόμενα τους και τους άλλους γενικότερα , προσπαθώ να προσδιορίσω τι σημαίνει "καλό παιδί" δεν χρειαζεται να μπω καν στην διαδικασια, το κραταω για εμενα... παραπανω εδωσε η κοπελα την κλασσικη "κοπελιστικη" απαντηση, μπορεις να την δεις 1
Vapir Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 ναι αλλα μην πεζετε μην μας κοροιδευτε τουλαχιστον αυτο το μισω και με την τελευταια που εγινε κατι τετοιο...... την θελω ακομα περισσοτερο ρε γμτ γιατι, αυτη καταλαβε βρηκε πατημα οτι δεν ειχα καμια και μαλον γι αυτο τα εκανε ολα αυτα θα ξεκινησω απο αυτην να λεω και μετα θα παω σε πιο παλιες τον κύριο στο βίντεο τι τον έχεις? 1
Mau-Maus Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 πως εννοείς το "καλά παιδιά"? περιέγραψε μου λίγο την συμπεριφορά ενός τέτοιου ανθρώπου προς την γκόμενα τους και τους άλλους γενικότερα , προσπαθώ να προσδιορίσω τι σημαίνει "καλό παιδί" Ανοίγουν την πόρτα στο αμάξι , δεν βρίζουν κτλ όλα αυτά μεχρι να σπρώξουν και να μπούνε μέσα βέβαια .. ----- Εχουν ανοίξει 3-4 ιδια θέματα (πέσιμο , εμφάνιση κτλ) προτείνω στην διεύθυνση να τα ενώσει, να μην μπαίνουμε απο το ενα στο άλλο , βαριέμαι . 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 ναι αλλα μην πεζετε μην μας κοροιδευτε τουλαχιστον αυτο το μισω και με την τελευταια που εγινε κατι τετοιο...... την θελω ακομα περισσοτερο ρε γμτ γιατι, αυτη καταλαβε βρηκε πατημα οτι δεν ειχα καμια και μαλον γι αυτο τα εκανε ολα αυτα θα ξεκινησω απο αυτην να λεω και μετα θα παω σε πιο παλιες Δεν διαφωνώ σε αυτό. Δεν είναι σωστό να παίζεις με τον άλλον/ην. Παρ' όλα αυτά όταν το καταλαβαίνεις, ξεκολλάς και συνεχίζεις κανονικά τη ζωή σου. Το να απασχολείσαι με το παρελθόν απλώς χειροτερεύει την παρούσα κατάσταση σου (μιλάω γενικά όχι για εσένα συγκεκριμένα).
panos0100 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 εγω παντως το παιδι που αρχισε το νημα τον ζηλευω,(με καλο τροπο) τουλαχιστον ειχε κοριτσακια τωρα κι αυτη φερθηκε σκαρτα στο καφε αλλα τουλαχιστον ειχε πολλες ενω εγω καμια και με κανει να αναρωτιεμαι τι φταιει τι απο ολα να φτιαξω να διορθωσω το ντυσιμο τον χαρακτηρα μου τι απο ολα 2
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 εγω παντως το παιδι που αρχισε το νημα τον ζηλευω,(με καλο τροπο) τουλαχιστον ειχε κοριτσακια τωρα κι αυτη φερθηκε σκαρτα στο καφε αλλα τουλαχιστον ειχε πολλες ενω εγω καμια και με κανει να αναρωτιεμαι τι φταιει τι απο ολα να φτιαξω να διορθωσω το ντυσιμο τον χαρακτηρα μου τι απο ολα Φέρθηκε σκάρτα; Τί του έκανε ακριβώς; Η νοοτροπία "τι να διορθώσω " κατ' εμέ είναι προβληματική. Αν δεν (απο)δεχτείς τον εαυτό σου όπως είναι μην περιμένεις να το κάνουν και οι άλλοι.
vchristod84 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 εγω παντως το παιδι που αρχισε το νημα τον ζηλευω,(με καλο τροπο) τουλαχιστον ειχε κοριτσακια τωρα κι αυτη φερθηκε σκαρτα στο καφε αλλα τουλαχιστον ειχε πολλες ενω εγω καμια και με κανει να αναρωτιεμαι τι φταιει τι απο ολα να φτιαξω να διορθωσω το ντυσιμο τον χαρακτηρα μου τι απο ολαΘα πρέπει πρώτα απ' όλα να θωρακίσεις τον εαυτό σου, να μην επηρεάζεσαι από το τι θα κάνει άλλος και να αισθάνεσαι όμορφα με αυτό που είσαι. Ξεκίνα πήγαινε γυμναστήριο, βρες δουλειά που να σε ευχαριστεί, κανε παρέες με άτομα που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα. Μετά όποια και να γνωρίσεις που θα μπορεί να κάνετε "χωριό",θα σε γουστάρει γι' αυτό που είσαι,επειδή όμως πρώτα, θα σου αρέσει εσένα ο εαυτός σου
panos0100 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 μα ειμαι ο ευατος μου τι αλλο να κανω, αυτες τις ματιες τις μικρες που μια σε θελω μια οχι, ισως σου κατσω ισως οχι, σε θελω δεν σε θελω εε πες το καθαρα και τελειωνε κυρα μου, μην τα γυρνας συνεχεια ζαλιζομαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις