Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

@devil

κανεις δεν μπορει να σε εκμεταλλευτεί αν δεν του το επιτρεψεις εσυ ο ιδιος αρα μαντεψε που παει το φταιξιμο! ;)

• Like 3
  • Απαντ. 502
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι βεβαια πάντα με καλη διάθεση!

Αρκει να το δινετε .... γιατι δεν θέλουμε μετα να ερχεστε στη δουλεια και να ειστε μέσα στα νευρα και τη ξινοφατσα. :devil:

Εισαι σιγουρος οτι κανενα κοριτσι δεν θα εκμεταλευτει την καλοσυνη ενος άντρα για να του την φέρει? το λες με το χέρι στη φωτιά αυτο?

ΗΡΩΑΣ!!!!! Πεστα αγορινα μου...

παντα καποιες απο εσας εχετε φερθει σκαρτα, για να ικανοποιησετε ίδιον οφελος... τι πεφτεις απο τα συνεφφα? μερικες φερεστε πολυ σκαρτα και ατιμα, ειτε στις διαπροσωπικες σχεσεις ειτε στο εργασιακο περιβαλλον...

• Like 1
Δημοσ.

@devil

κανεις δεν μπορει να σε εκμεταλλευτεί αν δεν του το επιτρεψεις εσυ ο ιδιος αρα μαντεψε που παει το φταιξιμο! ;)

Δεν πάει παντα ετσι φιλε. Γιατι κάποιες φορές πρέπει και να εμπιστευτεις. Οποτε λες εμπιστευομαι. Να σου πω το πιο απλο παράδειγμα τα έχω εγω με μια κοπελα.... εγω σκηνές για το τι θα φορέσει και με ποιες θα βγει δεν κάνω ουτε με ποιους ... αρκει αυτοι να μην ειναι πρώην της ή ατομα που παιζει φλερτ. Αν εσυ πεις οκ δεν βαριέσαι βγες ξερω γω με την τάδε φιλη σου και μετα θα ερθει και εκεινος ο γνωστος που εσυ νομιζες οτι δεν τρεχει τιποτα (ειναι αδυνατον να ξέρεια τα πάντα) αν αυτη στην κάνει τοτε ποιος φταιει? εσυ?

Γενικα δεν κάνεις σκηνές και κρατάς κάποιες ισοροπιες αν στη φέρει αυτη δεν σημαινει οτι εφταιξες εσυ που δεν ησουν συνεχως απο πισω της να την πρηζεις αυτη φταιει που εκμεταλευτηκε την εμπιστοσυνη σου.

• Moderators
Δημοσ.

Αν στην κανει φταιει αυτη αλλα το αν θα συνεχισεις να εισαι μαζι της (που εδω ερχεται η εκμεταλλευση που λες εσυ) τοτε φταις εσυ.

Και για να το πω πιο ξεκαθαρα αν ξερει οτι μπορει να πηδιεται με οποιον θελει και εσυ να μην την χωριζεις γιατι εισαι φουλ ερωτευμενος κτλ δεν σε εκμεταλλευται αυτη εσυ εισαι μαλακας! Ελπιζω να πιασες το νοημα τωρα

• Like 2
Δημοσ.

ΗΡΩΑΣ!!!!! Πεστα αγορινα μου...

παντα καποιες απο εσας εχετε φερθει σκαρτα, για να ικανοποιησετε ίδιον οφελος... τι πεφτεις απο τα συνεφφα? μερικες φερεστε πολυ σκαρτα και ατιμα, ειτε στις διαπροσωπικες σχεσεις ειτε στο εργασιακο περιβαλλον...

Γιατί πάντα κάποιοι από εσάς δεν φέρεστε με αυτόν τον τρόπο;

Τι είστε αγγελούδια όλοι σας;

Δημοσ.

Αν στην κανει φταιει αυτη αλλα το αν θα συνεχισεις να εισαι μαζι της (που εδω ερχεται η εκμεταλλευση που λες εσυ) τοτε φταις εσυ.

Και για να το πω πιο ξεκαθαρα αν ξερει οτι μπορει να πηδιεται με οποιον θελει και εσυ να μην την χωριζεις γιατι εισαι φουλ ερωτευμενος κτλ δεν σε εκμεταλλευται αυτη εσυ εισαι μαλακας! Ελπιζω να πιασες το νοημα τωρα

Το νοημα το έπιασα αλλα εγω νομιζω οτι και απο τη στιγμη που θα στην κάνει σε εκμεταλευτηκε ενω της έδειξες εμπιστοσυνη.

• Moderators
Δημοσ.

Τοτε δεν ξερεις τι ειναι η εκμεταλλευση. :)
Με τη λογικη σου αν αφηνεις την πορτα του σπιτι σου ξεκλειδωτη και εγω μπαινω και σου παιρνω τα πραγματα σε εκμεταλλευομαι (επειδη αφηνεις την πορτα ανοιχτη γιατι εμπιστευεσαι τον κοσμο) και δεν σε κλεβω..

Δημοσ.

Τοτε δεν ξερεις τι ειναι η εκμεταλλευση. :)

Με τη λογικη σου αν αφηνεις την πορτα του σπιτι σου ξεκλειδωτη και εγω μπαινω και σου παιρνω τα πραγματα σε εκμεταλλευομαι (επειδη αφηνεις την πορτα ανοιχτη γιατι εμπιστευεσαι τον κοσμο) και δεν σε κλεβω..

Την πορτα δεν την άφησα ξεκλειδωτη για τον κάθε αγνωστο , τα κλειδια τα έδωσα σε ένα ατομο που ειναι άξιο εμπιστοσυνης μέχρι εκεινη τη στιγμη ισως λανθασμένα. Τωρα αυτος μετα θεωρειται οτι αν παει ανοιξει και αφησει κλεφτες να μπουν μεσα οτι με εκμεταλευτηκε. Ετσι και η κοπελα τις αφηνεις κάποιες ελευθεριες μέχρι να δεις πως συμπεριφέρεται. Αρχικα δεν την ξέρεις πολυ καλά.

• Moderators
Δημοσ.

Επειδη κανεις παλι το κλασσικο που εμηνευεις οτι να ναι για να το φερεις στα μετρα θα στο πω ξανα και μετα οφφ.

Μενεις σε ενα σπιτι μονος σου χωρις γκομενες κτλ και εχεις στο μυαλο σου οτι ο κοσμος ειναι καλος και δεν θα σε κλεψει κανεις οποτε δεν κλειδωνεις την πορτα απλα την κλεινεις (δεν εχεις δωσει κλειδια σε κανεναν) ερχομαι εγω βλεπω οτι δεν εχεις κλειδωσει μπαινω μεσα παιρνω πραγμτα , γυρνας σπιτι το βλεπεις αγοραζεις καινουρια και συνεχιζεις να μην κλειδωνεις την πορτα οποτε εγω ερχομαι ξανα και ξανα. 

Με τη λογικη σου εγω σε εκμεταλλευομαι και δεν σε κλεβω ενω εγω σου λεω οτι σε κλεβω και οτι απλα εισαι μαλακας που δεν κλειδωνεις την πορτα!

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ bedazzled! 

Runner αν εσυ τον χωνεις και στα πολυμπριζα για να βγαλεις τα ενστικτα σου προβλημα σου. Στους υπολοιπους επετρεψε μας να το δινουμε εκει που γουσταρουμε,δεν νομιζω να ειναι και κατι αφυσικο ε?

Υπαρχουν και σαλιαρηδες εκει εξω μην εξαπτεσαι :)

Δυστυχώς δεν ισχύει αυτό γιατί για τον καθένα ξεχωριστά αν το πάρεις δεν είναι το ίδιο για όλους. Είναι ψευδαίσθηση που χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο από γυναίκες, άνδρες δεν θα ακούσεις και πολλούς να πουν κάποια "σαλιάρα".  Γιατί έχω γυναίκες που με έχουν χαρακτηρίσει ως "σαλιάρη" ή "γλοιώδη" επειδή γενικά είμαι πολύ ντόμπρος και ζητώ συνήθως με πολύ straight τρόπο αυτό που θέλω ενώ σε άλλες με ακριβώς την ίδια συμπεριφορά είμαι πολύ "ιδιαίτερος" και "ξεχωριστός". Ποια είναι η αλήθεια τελικά; Είμαι "γλοιώδης" ή είμαι "ξεχωριστός"; 

Αντίθετα, όταν μου την πέφτουν πιτσιρίκες (18-19 ετών ενώ είμαι 35 ο ίδιος) ή μεγάλες (50+) αισθάνομαι το ίδιο και το αυτό. Μια χαρά, ότι και να μου πουν, όσο "πιεστικές" και να είναι (και πίστεψε με οι θείες είναι πολύ straight και στο ψαχνό που αν στα έλεγε άντρας αυτά θα κοκκίνιζες). Είναι όλα μέρος της δουλειάς και προσωπικά το διασκεδάζω. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν το τραγικό της υπόθεσης που το παρουσιάζετε τόσο πολύ.  

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ikaruga

ο αντρας δε θα πει την αλλη σαλιαρα γιατι παντα θα θελει να πηδηξει ενω η γενικα δεν θελει να πηδηξει οτι εξεχει.

Οσο για αυτες που στην πεφτουν αν μεσο ορο στην πεφτουν 5 τη βδομαδα σε μια γυναικα μπορει να την πεφτουν 100 την βδομαδα και ο αριθμος ανεβαινει εκθετικα οσο πιο ομορφη ειναι οποτε παλι καταλαβαινεις οτι δεν τιθεται θεμα συγκρισης

Δημοσ.

Εεεεε αφού τα έχουμε πει τόσες φορές και δεν προσέχεις.

Εμείς είμαστε golddiggers και ενδιαφερόμαστε μόνο για αμάξια, βίλλες και πισίνες.

Για το σεατάκι δεν το λες golddigger. Copperdigger και πολύ σου λέω.

• Like 2
Δημοσ.

Γιατί πάντα κάποιοι από εσάς δεν φέρεστε με αυτόν τον τρόπο;

Τι είστε αγγελούδια όλοι σας;

θεωρω οτι το ποσοστο ειναι λιγοτερο στους ανδρες, ειναι λιγο πιο "ντομπροι" , χωρις να εννοω κατι συγκεκριμμενο...

μπορουν να ακουστουν οι οποιες αποψεις εδω..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...