Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη κανεις παλι το κλασσικο που εμηνευεις οτι να ναι για να το φερεις στα μετρα θα στο πω ξανα και μετα οφφ.

Μενεις σε ενα σπιτι μονος σου χωρις γκομενες κτλ και εχεις στο μυαλο σου οτι ο κοσμος ειναι καλος και δεν θα σε κλεψει κανεις οποτε δεν κλειδωνεις την πορτα απλα την κλεινεις (δεν εχεις δωσει κλειδια σε κανεναν) ερχομαι εγω βλεπω οτι δεν εχεις κλειδωσει μπαινω μεσα παιρνω πραγμτα , γυρνας σπιτι το βλεπεις αγοραζεις καινουρια και συνεχιζεις να μην κλειδωνεις την πορτα οποτε εγω ερχομαι ξανα και ξανα. 

Με τη λογικη σου εγω σε εκμεταλλευομαι και δεν σε κλεβω ενω εγω σου λεω οτι σε κλεβω και οτι απλα εισαι μαλακας που δεν κλειδωνεις την πορτα!

Η διαφορα στο παραδειγμα ειναι οτι εσυ βάζεις και άλλα άτομα και μου λες οτι κάνω κατι που δεν θα εκανα. (Δεν θα εδινα το κλειδι σε άλλα άτομα ουτε θα αφηνα ξεκλειδωτα) δεν μπορεις να πεις οτι ολοι σε εκμεταλευτηκαν γιατι δεν υπάρχει συγκεκριμενο υποκειμενο. Εγω στο παραδειγμα σου λεω οτι αυτος ο ένας που εμπιστευτηκα το εκμεταλευτηκε τελικά και μου την έφερε.

Και γενικα ξέρω απειρα παραδειγματα γυναικων που εκμεταλευονται την καλοσυνη κάποιων αντρων που και εκεινοι εις γνωση τους την δινουν επειδη πχ συμπάθησαν την τυπισσα. Μαλακας θα ημουν σιγουρα αμα το εκανα αυτο με ολες και μετα ελεγα με εκμεταλευτηκαν αλλα το οτι στην αρχη δεν ξέρεις κάποια δειχνεις τον καλο σου εαυτο και αυτη στο τέλος στην φερνει εκμεταλευση δεν ειναι τι ειναι?

αυτο το επιχειρημα που σου λεω εχει υποστηριχθει απο δικηγορο σε δικαστηριο και εχει γινει δεκτο. Τωρα μη μου πεις ποιο δικαστηριο και ποιος δικηγορος ένας.... :-D

Η γυναικα εκμεταλευοταν οτι ο αντρας της εδειχνε εμπιστοσυνη και δεν ηξερε οτι τον απατά. Βγηκε εις βαρος της το διαζυγιο.

• Απαντ. 502
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για το σεατάκι δεν το λες golddigger. Copperdigger και πολύ σου λέω.

φιλε μεταξυ μας, 290 αλογα μαμα, οποτε θες κερναω τσαι... φιλικα :)

αλλα αν ειναι να μιλησουμε για τετοια πηγενε στο auto-moto να ανοιξουμε αλλο θεμα... οχι οφφ τοπικ εδω

Δημοσ.

Εγώ έχω αλλά και να μην είχα πολύ που χέστηκα.

θα μπορουσαμε να το μαθουμε?

μην αρχιζεις να γκουγκλαρεις ομως φωτογραφιες, και χαρακτηριστικα απο v8 mustang ξερωγω και τα σχετικα :P

Δημοσ.

Αν υπήρχε στο στοίχημα το ότι αυτό το νήμα θα φτάσει στις 30 σελίδες θα πλήρωνε 100 απόδοση !!

Τελικά στο στοίχημα όλα γίνονται, είδατε πως δεν είναι όλα στημένα??

• Like 3
Δημοσ.

θεωρω οτι το ποσοστο ειναι λιγοτερο στους ανδρες, ειναι λιγο πιο "ντομπροι" , χωρις να εννοω κατι συγκεκριμμενο...

μπορουν να ακουστουν οι οποιες αποψεις εδω..

Τότε πώς δικαιολογείς ότι η 1 στις 3  γυναίκες πέφτουν ή έχουν πέσει θύμα κακοποίησης από άνδρα; Γιατί είστε όλοι τόσο καλοί και άγιοι ε;

Αν υπήρχε στο στοίχημα το ότι αυτό το νήμα θα φτάσει στις 30 σελίδες θα πλήρωνε 100 απόδοση !!

Τελικά στο στοίχημα όλα γίνονται, είδατε πως δεν είναι όλα στημένα??

Μαου να τα ξεκινησουμε :P

Δημοσ.

Εγώ έχω αλλά και να μην είχα πολύ που χέστηκα.

Επειδη ειναι seat δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλο αυτοκινητο... Το cupra ειναι απο τα καλυτερα hot hatches και ξεφτυλιζει mercedes και audi σε οδικη συμπεριφορα... Αμα εχεις κανα audi a3 πχ μην νομιζεις οτι εχεις "καλυτερο" αυτοκινητο... αλλα αυτο ειναι offtopic!

@opcorsa 

Γαμει το cupra ρε φιλε αλλα δεν πιστευω να περιμενες να ριξεις την γκομενα με το αμαξι... Γιατι καποια μπορει να καυλωσει καποια αλλη δεν θα δωσει καν σημασια...

• Like 1
Δημοσ.

Ikaruga

ο αντρας δε θα πει την αλλη σαλιαρα γιατι παντα θα θελει να πηδηξει ενω η γενικα δεν θελει να πηδηξει οτι εξεχει.

Οσο για αυτες που στην πεφτουν αν μεσο ορο στην πεφτουν 5 τη βδομαδα σε μια γυναικα μπορει να την πεφτουν 100 την βδομαδα και ο αριθμος ανεβαινει εκθετικα οσο πιο ομορφη ειναι οποτε παλι καταλαβαινεις οτι δεν τιθεται θεμα συγκρισης

Φίλε spect μιλάμε καθαρά πάνω στο επάγγελμα της γκαρσονικής, ειπώθηκε ότι οι καημένες οι γκαρσόνες πρέπει να "ανέχονται" τον κάθε "σαλιάρη" στη βάρδια τους. Δηλαδή εγώ στο ίδιο επάγγελμα που συναναστρέφομαι με πάνω από 2000 άτομα στη βάρδια μου με 8 στους 10 να είναι γυναίκες όλων των ηλικιών πίστεψε με το ίδιο συμβαίνει και με εμάς. Δεν πάω σπίτι μου κάθε φορά που δουλεύω χωρίς να έχω από το πουθενά πάνω από 10 νούμερα τηλεφώνων στην τσέπη μου. Είναι η φύση της δουλειάς αυτή. 

Γιατί λοιπόν δεν χαρακτηρίζω ως "σαλιάρα" και "γλοιώδη" την κάθε σαφρακιασμένη 50+ θεία που μου την πέφτει και μάλιστα με χοντροειδέστατο τρόπο; Γιατί αναγνωρίζω ότι ο κόσμος που έρχεται στη δουλειά μου έρχεται για να περάσει καλά και έτσι του βγαίνει. Σε έναν χώρο που η κάθε παρέα είναι κουμπωμένη στο καβούκι της και δεν γίνεται καμιά κίνηση από κανέναν εσύ ως σερβιτόρος/α που έχει κάποια άνεση λόγου φτάνεις να "ξεχωρίζεις" οπότε τραβάς όλη την προσοχή επάνω σου ακόμα και αν δεν το θέλεις.

Είναι αστείο λοιπόν ο όποιος χαρακτηρισμός για πελάτη που έρχεται να περάσει καλά. Μπενάκιας και βγαινάκιας το λέγαμε παλιά. Ακου, χαμογέλα και πάνε παρακάτω. Δεν χρειάζεται να βάλεις ταμπέλα.   

• Like 3
Δημοσ.

Τότε πώς δικαιολογείς ότι η 1 στις 3  γυναίκες πέφτουν ή έχουν πέσει θύμα κακοποίησης από άνδρα; Γιατί είστε όλοι τόσο καλοί και άγιοι ε;

Μαου να τα ξεκινησουμε :P

δεν γνωριζω, ποτε δεν εχω φερθει ασχημα σε γυναικα, αλλα με την δικη σας λογικη θα πει καποιος "εσεις φταιτε που κανατε λαθος επιλογες" αλλωστε ακουστηκε και παραπανω οτι "οπου θελετε το δινετε"

σεβαστο, απλα κανω Observation του τι εχει ειπωθει

Επειδη ειναι seat δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλο αυτοκινητο... Το cupra ειναι απο τα καλυτερα hot hatches και ξεφτυλιζει mercedes και audi σε οδικη συμπεριφορα... Αμα εχεις κανα audi a3 πχ μην νομιζεις οτι εχεις "καλυτερο" αυτοκινητο... αλλα αυτο ειναι offtopic!

@opcorsa 

Γαμει το cupra ρε φιλε αλλα δεν πιστευω να περιμενες να ριξεις την γκομενα με το αμαξι... Γιατι καποια μπορει να καυλωσει καποια αλλη δεν θα δωσει καν σημασια...

ξαναλεω, ειπα το αμαξι επειδη καποιος ρωτησε, η συγκεκριμενη παιζει να μην με εχει δει καν με το αμαξι στην καφετερια.... παρκαρω παντα σχετικα μακρια οπου και να παω γιατι μαρεσει το περπατημα...

(ρε μπας και σκασω με αλαρμ καμια μερα εξω απο το καφε? :P :P )

• Like 1
Δημοσ.

δεν γνωριζω, ποτε δεν εχω φερθει ασχημα σε γυναικα, αλλα με την δικη σας λογικη θα πει καποιος "εσεις φταιτε που κανατε λαθος επιλογες" αλλωστε ακουστηκε και παραπανω οτι "οπου θελετε το δινετε"

σεβαστο, απλα κανω Observation του τι εχει ειπωθει

Το πόιντ μου δεν ήταν οι επιλογές, το πόιντ μου είναι ότι δεν είστε οι αθώοι που το παίζετε κάποιοι (δεν μιλάω για εσένα, αλλά γενικώς).

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν ισχύει αυτό γιατί για τον καθένα ξεχωριστά αν το πάρεις δεν είναι το ίδιο για όλους. Είναι ψευδαίσθηση που χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο από γυναίκες, άνδρες δεν θα ακούσεις και πολλούς να πουν κάποια "σαλιάρα".  Γιατί έχω γυναίκες που με έχουν χαρακτηρίσει ως "σαλιάρη" ή "γλοιώδη" επειδή γενικά είμαι πολύ ντόμπρος και ζητώ συνήθως με πολύ straight τρόπο αυτό που θέλω ενώ σε άλλες με ακριβώς την ίδια συμπεριφορά είμαι πολύ "ιδιαίτερος" και "ξεχωριστός". Ποια είναι η αλήθεια τελικά; Είμαι "γλοιώδης" ή είμαι "ξεχωριστός"; 

Αντίθετα, όταν μου την πέφτουν πιτσιρίκες (18-19 ετών ενώ είμαι 35 ο ίδιος) ή μεγάλες (50+) αισθάνομαι το ίδιο και το αυτό. Μια χαρά, ότι και να μου πουν, όσο "πιεστικές" και να είναι (και πίστεψε με οι θείες είναι πολύ straight και στο ψαχνό που αν στα έλεγε άντρας αυτά θα κοκκίνιζες). Είναι όλα μέρος της δουλειάς και προσωπικά το διασκεδάζω. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν το τραγικό της υπόθεσης που το παρουσιάζετε τόσο πολύ.  

Kανετε ενα λαθος εδω σε αυτο το θρεντ,να παιρνετε προσωπικα αυτα που λεγονται,τα οποια λεγονται υπο το πρισμα μιας γενικης συζητησης.

Λυπαμαι αν σε εχουν αποκαλεσει σαλιαρη και γλοιωδη.Προσωπικα δεν θεωρω εναν ξεκαθαρο ανθρωπο σαλιαρη. Σαλιαρη θεωρω αυτον που δεν γνωριζει το οχι,που την απορριψη την μεταφραζει ως "καριολιά" της γυναικας,που παει να πιει εναν καφε και επειδη του γυαλισε-ερωτευτηκε την γκαρσονα θεωρει οτι το αντικειμενο του ποθου του εχει υποχρεωση να τον παρει κιολας.

Αυτο ειναι το σαλιαρισμα για εμενα.

Απο εκει και περα μην συζηταμε τα αυτονοητα,ο καθενας δινει και δεχεται το φλερτ εκει που θελει.Χωρις αυτο να σημαινει οτι θα εισαι η ξινιλω που δεν θα δεχεται κουβεντα.Μιλησα συγκεκριμενα για την δουλεια της γκαρσονας.

• Like 2
Δημοσ.

Το πόιντ μου δεν ήταν οι επιλογές, το πόιντ μου είναι ότι δεν είστε οι αθώοι που το παίζετε κάποιοι (δεν μιλάω για εσένα, αλλά γενικώς).

συμφωνουμε..

Δημοσ.

Kανετε ενα λαθος εδω σε αυτο το θρεντ,να παιρνετε προσωπικα αυτα που λεγονται,τα οποια λεγονται υπο το πρισμα μιας γενικης συζητησης.

Λυπαμαι αν σε εχουν αποκαλεσει σαλιαρη και γλοιωδη.Προσωπικα δεν θεωρω εναν ξεκαθαρο ανθρωπο σαλιαρη. Σαλιαρη θεωρω αυτον που δεν γνωριζει το οχι,που την απορριψη την μεταφραζει ως "καριολιά" της γυναικας,που παει να πιει εναν καφε και επειδη του γυαλισε-ερωτευτηκε την γκαρσονα θεωρει οτι το αντικειμενο του ποθου του εχει υποχρεωση να τον παρει κιολας.

Αυτο ειναι το σαλιαρισμα για εμενα.

Απο εκει και περα μην συζηταμε τα αυτονοητα,ο καθενας δινει και δεχεται το φλερτ εκει που θελει.Χωρις αυτο να σημαινει οτι θα εισαι η ξινιλω που δεν θα δεχεται κουβεντα.Μιλησα συγκεκριμενα για την δουλεια της γκαρσονας.

Δεν ειναι κακο να φας χυλοπιτα, ολα μεσα στο παιχνιδι ειναι... Απλα οι περισσοτερες για να πουμε την αληθεια δεν εντυπωσιαζονται απο την ομορφια! Και αυτο αποδεικνυεται ευκολα αν βγεις μια βολτα εξω και κοιταξεις τα ζευγαρια, θα δεις πολλες κοπελες 8αρια που τα χουν με 5 αρια αντρες (το αντιστροφο δυστηχως δεν ισχυει). Αυτα τα ατομα ειναι συνηθως μπαρμαν,dj,σερβιτοροι, ποδοσφαιριστες στον Δ τοπικο κτλ Πραγματικα οποιος κλωτσαει μια μπαλα εχει μαγνητη πανω του!

Μετα αν ενα αντικειμενικα ωραιο παιδι, ας πουμε 7.5, παει να την πεσει σε μια κοπελα του επιπεδου του, τρωει πιτα επειδη ειναι κολλημενη με τον σαπιο μπαρμανα που την κερνουσε jagger σφηνακια... Αυτο συνηθως οδηγει σε rage, και τα συναφη που ειπες...

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...