idomeneas7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Οτι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείς όρους όπως "σαλιάρης" ή "γλοιώδης" ή "ανέχεται". Το "σαλιάρης" είναι χαρακτηρισμός τρόπου πεσίματος, όχι πεσίματος γενικά. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 κλασσικη γυναικεια απαντηση, δεν περιμενα αλλωστε και κατι παραπανω... το οτι 1 στις 6251 ειναι διαφορετικη δεν σημαινει κατι, μαζι με τα ξερα θα καουν και τα χλωρα... αυτο ισχυει και για τους ανδρες και για τα παντα γενικα.... το επιχειρημα που ειπες ειναι ατοπο διοτι κολλαει παντου... πχ ποιος ειναι αυτος που θα πει τα φιατ αναξιοπιστα ενω εμενα το δικο μου εχει 300 χιλ χλμ και εκαψε μονο μια λαμπα? αρα επιχειρημα να χαμε να λεγαμε... για εμενα τουλαχιστον Μόνο που δεν μιλάμε για άψυχα αντικείμενα, αλλά για ανθρώπους. Εγώ λοιπόν στη ζωή μου κρίνω τον κάθε ανθρωπο ως ξεχωριστή οντότητα και δεν βάζω ταμπέλες στον γενικό πληθυσμό. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις τι διαφορά, δεν φταίω εγώ.
anwnymh29 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μόνο που δεν μιλάμε για άψυχα αντικείμενα, αλλά για ανθρώπους. Εγώ λοιπόν στη ζωή μου κρίνω τον κάθε ανθρωπο ως ξεχωριστή οντότητα και δεν βάζω ταμπέλες στον γενικό πληθυσμό. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις τι διαφορά, δεν φταίω εγώ. Εδω διαβασαμε την λεξη "τεμαχιο" τι ψαχνεις τωρα? Οταν λοιπον βλεπεις την γυναικα σαν ενα κομματι "σφαχτο" κρεοπωλειου θα μπλεκεις και με τα αναλογα και θα νομιζεις κιολας οτι ειμαστε ολες κρεμαστα κατσικακια γαλακτος σε προσφορα 4
ikaruga24 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Το "σαλιάρης" είναι χαρακτηρισμός τρόπου πεσίματος, όχι πεσίματος γενικά. Ναι αλλά αυτό είναι που δεν έχουμε συμφωνήσει ακόμα. Τι είναι αυτό που κάνει τον άλλο "σαλιάρη" και "γλοιώδη"; Οπως έχω ήδη πει είμαι πολύ ντόμπρος τύπος και ζητώ με πολύ straight τρόπο αυτό που θέλω. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο έχω χαρακτηριστεί "σαλιάρης" και "γλοιώδης" από κάποιες ενώ από άλλες ήμουν "ξεχωριστός" και "ιδιαίτερος". Τελικά τι από τα δυο είμαι; 1
opcorsa Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μόνο που δεν μιλάμε για άψυχα αντικείμενα, αλλά για ανθρώπους. Εγώ λοιπόν στη ζωή μου κρίνω τον κάθε ανθρωπο ως ξεχωριστή οντότητα και δεν βάζω ταμπέλες στον γενικό πληθυσμό. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις τι διαφορά, δεν φταίω εγώ. το θεμα ειναι οτι εδω μεσα οι γυναικες μονο ειστε συμφωνες σε αυτο... εγω γενικα μιλησα, με αφορμη την κουβεντα της κοπελας του κολλητου, που παραδεχτηκε αυτο που ειπα... μιλουσε σε γενικες γραμμες... το αν εσυ , η στελλα απο την κορινθο, ο νικολλετα απο τα χανια και η δημητρα απο το καρπενησι ειστε ενταξει σε ολα, δεν σωζει την κατασταση.. 1
Haris San Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 χαχαχα αυτό ακριβώς! Το τι αρέσει στον καθένα είναι εντελώς υποκειμενικό. Εμένα για παράδειγμα με έριξε ένας πανέξυπνος, αστείος και ντροπαλός φυσικός! Ενώ με απωθεί απιστευτα κάποιος που κάνει π.χ. επίδειξη του πλούτου του και νομίζει ότι με ένα αμάξι ή με ένα κότερο έχει όποια θελει. (μου έχουν τύχει τέτοιες περιπτώσεις όταν δουλευα σε έκθεση, κι ήταν γλοιώδες στην καλύτερη). Είναι τι αρέσει στον καθένα και τι τον τραβάει! Εγω ξερω οτι ολες ομως ειστε κολλημενες με εναν τετοιο, που κανει επιδειξη του πλουτου του, και του αυτοκινητου του... Καμια δεν κολλησε με ενα "καλο παιδι", αλλωστε υπαρχει και το εξης: "Τα καλα παιδια τελειωνουν στην τουαλετα.." Μακαρι ολες σας να ψαχνατε για καλα παιδια...!! Εχω υπαρξει και τα 2, και οταν ημουν καλο παιδι την πατησα και τωρα λεω οτι επρεπε να αρπαξω οτι ευκαιρια ειχα αν καταλαβαινεις τι εννοω.. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 το θεμα ειναι οτι εδω μεσα οι γυναικες μονο ειστε συμφωνες σε αυτο... εγω γενικα μιλησα, με αφορμη την κουβεντα της κοπελας του κολλητου, που παραδεχτηκε αυτο που ειπα... μιλουσε σε γενικες γραμμες... το αν εσυ , η στελλα απο την κορινθο, ο νικολλετα απο τα χανια και η δημητρα απο το καρπενησι ειστε ενταξει σε ολα, δεν σωζει την κατασταση.. Από εδώ και στο εξής λοιπόν κι εγώ θα λέω ότι οι άνδρες είναι μαλάκες γιατί έχω γνωρίσει ουκ ολίγους από αυτή τη κατηγορία. Οι γενικότητες μας φάγανε στη ζωή... Ας ξεφύγουμε πια από το τρυπάκι της προσωπικής εμπειρίας. Ο κύκλος μας δεν αντιπροσωπεύει την κοινωνία ή τον πλανήτη. Εκτός και αν έχεις κάποια στατιστική έρευνα ή κάποιο τρόπο να αποδείξεις ότι όσες έχεις γνωρίσεις είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα του πληθυσμού (μάλλον όχι) Και επειδή αυτή το παραδέχτηκε, τί ακριβώς σημαίνει αυτό με βάση έναν λογικό συλλογισμό;
opcorsa Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Από εδώ και στο εξής λοιπόν θα λέω ότι οι άνδρες είναι μαλάκες γιατί έχω γνωρίσει ουκ ολίγους από αυτή τη κατηγορία . Και επειδή αυτή το παραδέχτηκε, τί ακριβώς σημαίνει αυτό με βάση έναν λογικό συλλογισμό; καλα, αυτο ειναι παροπιδισμος, λεγε οτι θες εγω δεν παρεξηγω.. κολλησες σε ενα συγκεκριμενο σημειο... αυτη η ιδια το ειπε, και εγω αλλα και σχεδον ολοι οι αντρες καταλαβαινουν τι λεω... παμε παρακατω γιατι δεν συνεννοουμαστε 1
DDevil Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Εδω διαβασαμε την λεξη "τεμαχιο" τι ψαχνεις τωρα? Οταν λοιπον βλεπεις την γυναικα σαν ενα κομματι "σφαχτο" κρεοπωλειου θα μπλεκεις και με τα αναλογα και θα νομιζεις κιολας οτι ειμαστε ολες κρεμαστα κατσικακια γαλακτος σε προσφορα αρνακια γαλακτος χαχαχαχ παθος για τα τεμάχια! 5
anwnymh29 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 αρνακια γαλακτος χαχαχαχ παθος για τα τεμάχια! Γεια σου ρε παθιαρη DDevil!! 2
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 καλα, αυτο ειναι παροπιδισμος, λεγε οτι θες εγω δεν παρεξηγω.. κολλησες σε ενα συγκεκριμενο σημειο... αυτη η ιδια το ειπε, και εγω αλλα και σχεδον ολοι οι αντρες καταλαβαινουν τι λεω... παμε παρακατω γιατι δεν συνεννοουμαστε Σαρκασμός... Δηλαδή αν εγώ πω κάτι , η γνώμη μου ισχύει για τους πάντες; Κοίτα τι μαθαίνω...
DDevil Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Γεια σου ρε παθιαρη DDevil!! αστα να πάνε έχω καει με τις γυναικες οποτε βλεπω ωραια γυναικα κάτι παθαινω χειροτερα απο οτι πιο μικρος. Τι αρρωστια ειναι αυτη ... δεν γιατρευεται με τιποτα. 2
SuicycoMania Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 παντως ελευθερες δεν υπαρχουν πουθενα! ολες σας η θα ειστε πιασμενες, η θα εχετε μολις χωρισει και θα ειστε κολλημενες ακομη η δεν θα μπορειτε γενικως η θα θελετε να "μεινετε μονες σας" και γενικως δεν θα ξερετε τι θελετε κτλ , ποτε μονες ομως!γιατι να μην ειμαστε πιο ανοιχτοι σαν ανθρωποι και να μοιραζομαστε τις σχεσεις μας με αλλα ατομα? αφου ουτως η αλλως τα ιδια πραγματα πανω κατω θα κανουμε... χαχαχαχα 3
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 παντως ελευθερες δεν υπαρχουν πουθενα! ολες σας η θα ειστε πιασμενες, η θα εχετε μολις χωρισει και θα ειστε κολλημενες ακομη η δεν θα μπορειτε γενικως η θα θελετε να "μεινετε μονες σας" και γενικως δεν θα ξερετε τι θελετε κτλ , ποτε μονες ομως! γιατι να μην ειμαστε πιο ανοιχτοι σαν ανθρωποι και να μοιραζομαστε τις σχεσεις μας με αλλα ατομα? αφου ουτως η αλλως τα ιδια πραγματα πανω κατω θα κανουμε... χαχαχαχα Εύκολη η απάντηση για εσένα. Ψάξε το πολυγαμικό community της Ελλάδας.
DDevil Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 παντως ελευθερες δεν υπαρχουν πουθενα! ολες σας η θα ειστε πιασμενες, η θα εχετε μολις χωρισει και θα ειστε κολλημενες ακομη η δεν θα μπορειτε γενικως η θα θελετε να "μεινετε μονες σας" και γενικως δεν θα ξερετε τι θελετε κτλ , ποτε μονες ομως! γιατι να μην ειμαστε πιο ανοιχτοι σαν ανθρωποι και να μοιραζομαστε τις σχεσεις μας με αλλα ατομα? αφου ουτως η αλλως τα ιδια πραγματα πανω κατω θα κανουμε... χαχαχαχα Αυτα γινονται σε κυκλους φιλε .... παιζουν τρενάκια εκει χαμος γινεται βλεπεις μια εξω σοβαρη κτλπ και αυτη το προηγουμενο βραδυ μπορει να συμμετειχε και εγω δεν ξερω σε τι! Παντα αναφερομαι σε στρεϊτ τρενάκια βεβαια 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις