ikaruga24 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Αν την πεσεις σε μια γκομενα η οποια για τον α ή β λογο δεν σε γουσταρει, εισαι σαλιαρης, γλοιωδης και πεφτουλας. Αν στην ιδια γκομενα την πεσει καποιος που τον γουσταρει, ακομα και αν την πεσει με ακριβως τον ιδιο τροπο που την επεσες και εσυ, αυτος αυτοματα βαφτιζεται ξεχωριστος, ιδιαιτερος και θαρραλεος... Ή με λιγα λογια αν η γκομενα σε γουσταρει εισαι ξεχωριστος-ιδιαιτερος-θαρραλεος κλπ, αν δεν σε γουσταρει εισαι σαλιαρης-γλοιωδης-πεφτουλας κλπ. Ο τροπος πεσιματος εχει ελαχιστη σημασια (δεν μιλαμε για κραυγαλεες περιπτωσεις βεβαια...) Ανα γεια σου, εκεί θέλω να καταλήξω. Γι αυτό είναι ψευδαίσθηση και δυο μέτρα και δυο σταθμά. Επίσης είναι κατ΄εξοχήν γυναικείο χαρακτηριστικό να λένε ότι ο τάδε είναι "σαλιάρης" ή "γλοιώδης" ή οτιδήποτε. Γενικότερα οι άντρες δεν το έχουμε αυτό και σε προσωπικό επίπεδο δέχομαι φλερτ κάθε είδους από κάθε γυναίκα (γουστάρω δε γουστάρω) ως καλοπροαίρετο και καλοδεχούμενο χωρίς χαρακτηρισμούς "σαλιάρα" ή "λυσάρα" ή "καριολοπουτάνα" ή οτιδήποτε. Αν χαρακτηρίσω κάποια θα είναι καθαρά σε επίπεδο ψυχής και χαρακτήρα. 1
Runner25 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Ανα γεια σου, εκεί θέλω να καταλήξω. Γι αυτό είναι ψευδαίσθηση και δυο μέτρα και δυο σταθμά. Επίσης είναι κατ΄εξοχήν γυναικείο χαρακτηριστικό να λένε ότι ο τάδε είναι "σαλιάρης" ή "γλοιώδης" ή οτιδήποτε. Γενικότερα οι άντρες δεν το έχουμε αυτό και σε προσωπικό επίπεδο δέχομαι φλερτ κάθε είδους από κάθε γυναίκα (γουστάρω δε γουστάρω) ως καλοπροαίρετο και καλοδεχούμενο χωρίς χαρακτηρισμούς "σαλιάρα" ή "λυσάρα" ή "καριολοπουτάνα" ή οτιδήποτε. Αν χαρακτηρίσω κάποια θα είναι καθαρά σε επίπεδο ψυχής και χαρακτήρα. μα το φλερτ ειναι κατι ομορφο γιατι να σε πειραξει μονο οι γυναικες το βλεπουν "πως τολμησε να μου τη πεσει" και με υφος και ξερω γω μπορεις ξεκαθαρα αν δεν ενδιαφερεσαι να το δηλωσεις με ευγενικο τροπο ακομα και με ευθυ τροπο αρκει να εισαι κοσμιος αλλα οι γυναικες οι πιο πολλες οι 9 στις 10 ειναι απλα κομπλεξικα ανθρωπακια που οσοι δε θελουν να τα αυτωσουν τα χουν στη φαπα δεν αξιζουν κατι αλλο περα απο αυτο αναμεσα στα ποδια τους, με τη πρωτη ευκαιρια βγαζουν τη ξινιλα τους και τους κακιστους τροπους διαγωγης 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 μα το φλερτ ειναι κατι ομορφο γιατι να σε πειραξει μονο οι γυναικες το βλεπουν "πως τολμησε να μου τη πεσει" και με υφος και ξερω γω μπορεις ξεκαθαρα αν δεν ενδιαφερεσαι να το δηλωσεις με ευγενικο τροπο ακομα και με ευθυ τροπο αρκει να εισαι κοσμιος αλλα οι γυναικες οι πιο πολλες οι 9 στις 10 ειναι απλα κομπλεξικα ανθρωπακια που οσοι δε θελουν να τα αυτωσουν τα χουν στη φαπα δεν αξιζουν κατι αλλο περα απο αυτο αναμεσα στα ποδια τους, με τη πρωτη ευκαιρια βγαζουν τη ξινιλα τους και τους κακιστους τροπους διαγωγης Ενώ εσύ από ότι φαίνεται είσαι Άγγλος gentleman.
Runner25 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Ενώ εσύ από ότι φαίνεται είσαι Άγγλος gentleman. εγω θελω να δω τι εισαι εσυ περα απο τη γυναικεια σου υποσταση 1
Zito_H_Ergatia Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Εδω διαβασαμε την λεξη "τεμαχιο" τι ψαχνεις τωρα? Οταν λοιπον βλεπεις την γυναικα σαν ενα κομματι "σφαχτο" κρεοπωλειου θα μπλεκεις και με τα αναλογα και θα νομιζεις κιολας οτι ειμαστε ολες κρεμαστα κατσικακια γαλακτος σε προσφορα Κατσικακια γαλακτος ειστε και μαλιστα δεν προτιματε τον φουρνο του φτωχου αλλα μονο το αντικριστο. 1
idomeneas7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Σαλιαρης η πεφτουλας ειναι αυτος που την πεφτει με απωθητικό τρόπο και/η επιμένει. Το τι θεωρει η καθεμια απωθητικό διαφέρει, ενδεικτικα αναφερθηκε η επίδειξη που τυχαινει να με απωθει κι εμένα. Πχ θυμαμαι τυπο ντουλαπα που ενω ημουν σε ραντεβου με καποιον μικροσωμο, με πετυχε στην τουαλετα και μου ειχε πει μια μπαρουφα οτι σαν αυτον ειναι οι πραγματικοί αντρες. 2
DDevil Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Καλα πες του εντάξει αντε τραβα φάε 200 γρ κοτοπουλο και ξαναέλα. 2
optimistic_83 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 αλλα οι γυναικες οι πιο πολλες οι 9 στις 10 ειναι απλα κομπλεξικα ανθρωπακια Οποιος τσουβαλιαζει βγαζει κομπλεξ..Το πιο βολικο ειναι να ριχνεις παντα το φταιξιμο στους αλλους ομως καποια στιγμη πρεπει να κοιταξεις μηπως κι εσυ κανεις κατι λαθος..Αλλαξε νοοτροπια,με γκρινια και τσουβαλιασμα δεν θα δεις ποτε διαφορα στην σχεση σου με τις γυναικες.. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) εγω θελω να δω τι εισαι εσυ περα απο τη γυναικεια σου υποστασηΑρειανή καουμπόισα. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2016 από Επισκέπτης
Runner25 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Οποιος τσουβαλιαζει βγαζει κομπλεξ..Το πιο βολικο ειναι να ριχνεις παντα το φταιξιμο στους αλλους ομως καποια στιγμη πρεπει να κοιταξεις μηπως κι εσυ κανεις κατι λαθος..Αλλαξε νοοτροπια,με γκρινια και τσουβαλιασμα δεν θα δεις ποτε διαφορα στην σχεση σου με τις γυναικες.. δεν συμβαινει παντα να ειναι σκαρτος ο αλλος εχω γνωρισει και ενταξει γυναικες και εχω και φιλες αλλα υπαρχει πολυ σκαρτο πραμα και οχι μονο γυναικες αλλα και αντρες
optimistic_83 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 δεν συμβαινει παντα να ειναι σκαρτος ο αλλος εχω γνωρισει και ενταξει γυναικες και εχω και φιλες αλλα υπαρχει πολυ σκαρτο πραμα και οχι μονο γυναικες αλλα και αντρες Ασχολησου λοιπον με τις γυναικες που για σενα ειναι ενταξει και ασε αυτες που εχουν θεματα..Αν εχεις καποια εμπειρια αυτες που εχουν θεματα τις ξεχωριζεις απο νωρις και δεν χανεις και τον χρονο σου..Οτι σου συμβαινει ειτε θετικο ειτε αρνητικο πρεπει να το βλεπεις σαν εμπειρια,μαθαινεις απο αυτο και κανεις την ζωη σου πιο ευκολη
Mau-Maus Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Καλα πες του εντάξει αντε τραβα φάε 200 γρ κοτοπουλο και ξαναέλα. Συνήθως αυτοί που λένε τέτοιες παπαριες το κοτόπουλο το τρώνε ενέσιμο ! 3
Razor_7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 της εδωσα κι εγω το δικο μου, προτειμω ετσι, αν θελει θα επικοινωνησει... ειναι λιγο αβολο να της ζηταω κινητο... πρωτα φβ και μετα κινητο ... το κινητο το δινουν πλεον πιο δυσκολα, ακομα κι εγω δεν θα το εδιναΑρσενικό, κάνα poke μην ξεχάσεις να κανεις.
opcorsa Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 εγω θελω να δω τι εισαι εσυ περα απο τη γυναικεια σου υποσταση ΗΡΩΑΣ Αρσενικό, κάνα poke μην ξεχάσεις να κανεις. εισαι απλα γελοιος... μα καλα τι λεω, γαυρος εισαι, πλεονασμος... αντε γεια.... που να ξερεις εσυ απο τροπους
Προτεινόμενες αναρτήσεις