Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Και αν σου φερουν στο γαμο 10 μπλεντερ ? Μιση ντροπη δικη σου , μιση ντροπη δικη τους λοιπον  :-D

E τα αλλαζεις. Τωρα αν δεν εχουν καρτα αλλαγης, οκ απο το να τα εχεις σε αχρηστια τα δινεις σε καναν φιλο. Για να μην παει στραφι το δωρο. Γι'αυτο. :lol:

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

ο θειος μου,μου ειχε παρει πριν δυο-τρια χρονια ενα ποδηλατο μεγαλης χρηματικης αξιας,περυσι πηρα ομως ενα σκουτερ και εχω να το χρησιμοποιησω απο τοτε

Σε λιγες μερες που θα ειμαι 18 θα παρω ενα  παπι 125,ομως γιατι δεν φτανουν τα λεφτα σκεφτηκα να πουλησω το ποδηλατο αλλα απο την αλλη φοβαμαι μην παρεξηγηθει ο θειος μου(που μενουμε και στο ιδιο σπιτι),τι θα κανατε?

το δωρο δε δωριζεται...

Δημοσ.

Πόσο συχνά κυκλοφορείς με το ποδήλατο;

Ποτε,αυτος ειναι ο λογος που το σκεφτομαι,τουλαχιστον να το ευχαρηστηθει καποιος αλλος και χρειαζομαι και τα λεφτα για να μπορεσω να παρω το παπι που θελω

Τωρα ο θειος μου δεν ειναι κανενας ορθολογιστης και σιγουρα θα σπαστει

Stormain η γνωμη μου ειναι πως σκεφτεσαι πιο σωστα απο ολους

Δημοσ.

Πούλα το σκούτερ....άσε το ποδήλατο αφού ξέρεις ότι θα σπαστεί ο θείος...είναι δύσκολοι καιροί και μ αυτούς που σου κάνουν ακριβά δώρα...να τα χεις καλά !! ;)

Ξεκίνα εσύ τις συζητήσεις για παπί...και που ξέρεις...μπορεί να τσοντάρει ο θείος αυτά που σου λείπουν....

• Like 1
Δημοσ.

Πουλα το ποδήλατο και πες οτι στο κλέψανε να σου πάρει αλλο

ετσι θα εχεις και παπί και ποδήλατο ;)

Τι έγινε ρε ολοι αυτο σκεφτήκατε ΄, ολοι  απατεώνες είστε εδω μεσα ?

• Like 2
Δημοσ.

Ξεκίνα εσύ τις συζητήσεις για παπί...και που ξέρεις...μπορεί να τσοντάρει ο θείος αυτά που σου λείπουν....

Το καλύτερο αυτό! Και μετά πουλάς και το ποδήλατο ;)
  • Like 1
Δημοσ.

Πες οτι επαθες μηνισκο και δεν κανει να ξανακαβαλησεις ποδηλατο και λυπασαι πολυ γι αυτο γιατι ησουν ετοιμος να κανεις το γυρο της Ευρωπης με το ποδηλατο του θειου.

(Κρατα το,σε λιγο καιρο θα καταλαβεις και οταν θα πας να αγορασεις ενα καλο ποδηλατο θα σε τσουξει)

Δημοσ.

...

Τωρα ο θειος μου δεν ειναι κανενας ορθολογιστης και σιγουρα θα σπαστει

Stormain η γνωμη μου ειναι πως σκεφτεσαι πιο σωστα απο ολους

Ο ορθολογιστής δεν είναι κατ ανάγκην συναισθηματικά ανάπηρος…

Εάν σου είναι άχρηστο ρωτάς τον θείο σε πιο συγγενή ή φίλο θα τον ευχαριστούσε να το χαρίσεις.

Ή αν εγκρίνει την επιλογή σου να το χαρίσεις σε κάποιον συγκεκριμένο άνθρωπο.

(δεν γίνεται να το χαρίσεις σε κάποιον που δεν του λέει καλημέρα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...