Moderators stormrain Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Και αν σου φερουν στο γαμο 10 μπλεντερ ? Μιση ντροπη δικη σου , μιση ντροπη δικη τους λοιπον E τα αλλαζεις. Τωρα αν δεν εχουν καρτα αλλαγης, οκ απο το να τα εχεις σε αχρηστια τα δινεις σε καναν φιλο. Για να μην παει στραφι το δωρο. Γι'αυτο.
Ghost_Rider Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 ο θειος μου,μου ειχε παρει πριν δυο-τρια χρονια ενα ποδηλατο μεγαλης χρηματικης αξιας,περυσι πηρα ομως ενα σκουτερ και εχω να το χρησιμοποιησω απο τοτε Σε λιγες μερες που θα ειμαι 18 θα παρω ενα παπι 125,ομως γιατι δεν φτανουν τα λεφτα σκεφτηκα να πουλησω το ποδηλατο αλλα απο την αλλη φοβαμαι μην παρεξηγηθει ο θειος μου(που μενουμε και στο ιδιο σπιτι),τι θα κανατε? το δωρο δε δωριζεται...
snow22 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Πόσο συχνά κυκλοφορείς με το ποδήλατο;Ποτε,αυτος ειναι ο λογος που το σκεφτομαι,τουλαχιστον να το ευχαρηστηθει καποιος αλλος και χρειαζομαι και τα λεφτα για να μπορεσω να παρω το παπι που θελω Τωρα ο θειος μου δεν ειναι κανενας ορθολογιστης και σιγουρα θα σπαστει Stormain η γνωμη μου ειναι πως σκεφτεσαι πιο σωστα απο ολους
andreapaog328 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 πουλα το και πες του οτι στο κλέψανε
snow22 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 πουλα το και πες του οτι στο κλέψανε Το σκεφτηκα,χωρις πλακα
cosmos000 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Πούλα το σκούτερ....άσε το ποδήλατο αφού ξέρεις ότι θα σπαστεί ο θείος...είναι δύσκολοι καιροί και μ αυτούς που σου κάνουν ακριβά δώρα...να τα χεις καλά !! Ξεκίνα εσύ τις συζητήσεις για παπί...και που ξέρεις...μπορεί να τσοντάρει ο θείος αυτά που σου λείπουν.... 1
Mau-Maus Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Πουλα το ποδήλατο και πες οτι στο κλέψανε να σου πάρει αλλο ετσι θα εχεις και παπί και ποδήλατο Τι έγινε ρε ολοι αυτο σκεφτήκατε ΄, ολοι απατεώνες είστε εδω μεσα ? 2
Razor_7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Ξεκίνα εσύ τις συζητήσεις για παπί...και που ξέρεις...μπορεί να τσοντάρει ο θείος αυτά που σου λείπουν....Το καλύτερο αυτό! Και μετά πουλάς και το ποδήλατο 1
georgekz750 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Πες οτι επαθες μηνισκο και δεν κανει να ξανακαβαλησεις ποδηλατο και λυπασαι πολυ γι αυτο γιατι ησουν ετοιμος να κανεις το γυρο της Ευρωπης με το ποδηλατο του θειου. (Κρατα το,σε λιγο καιρο θα καταλαβεις και οταν θα πας να αγορασεις ενα καλο ποδηλατο θα σε τσουξει)
filipN Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 ... Τωρα ο θειος μου δεν ειναι κανενας ορθολογιστης και σιγουρα θα σπαστει Stormain η γνωμη μου ειναι πως σκεφτεσαι πιο σωστα απο ολους Ο ορθολογιστής δεν είναι κατ ανάγκην συναισθηματικά ανάπηρος… Εάν σου είναι άχρηστο ρωτάς τον θείο σε πιο συγγενή ή φίλο θα τον ευχαριστούσε να το χαρίσεις. Ή αν εγκρίνει την επιλογή σου να το χαρίσεις σε κάποιον συγκεκριμένο άνθρωπο. (δεν γίνεται να το χαρίσεις σε κάποιον που δεν του λέει καλημέρα)
idomeneas7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 και σου μιλαει καποιος με "καλο" αυτοκινητο στα 25 του... Ελπίζω να μην λες για το corsa. 3
DhZou Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Πες του θείου να σου κάνει δώρο ένα παπί. Κιμπάρης φαίνεται έτσι κι αλλιώς... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα