mixalis- Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι μόνιμος κάτοικος Αθήνας και πλέον χρησιμοποιώ τα ΜΜΜ εδώ και 1 χρόνο περίπου Μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση οι φάτσες που παρατηρώ κάθε μέρα στο λεωφορείο αλλά και στον ηλεκτρικό. Πραγματικά σχεδόν όλες οι φάτσες που αντικρίζω θυμίζουν περισσότερο ανθρωποειδή ή γκόλουμ... Η αισθητική τους δε για τα πανυγήρια. Μπαίνει ο άλλος γυμνασμένος με πουκάμισο lacoste, σορτσάκι adidas, γιαλιά ηλίου rayban, παπούτσι πανινο μποτακι και φάτσα τετραγωνοκεφαλη λες και ήρθε από τη Μordor. Οι δε γυναίκες ελάχιστες είναι εμφανίσιμες αλλά και αυτές που είναι κλασσικά θεωρούν τον εαυτό τους υπερβολικά όμορφο ενώ δεν είναι τιποτα περισσότερο από μια μετριότητα. Ο Μ.Ο γυναικών πάντως είναι στα επίπεδα κουβά με πόδια. Αυτά κυρίως για ηλικίες 20-75. Ντάξει δεν βάζω στο χορό τα 20χρονα (και μικρότερα), αυτα ουτως η άλλως χάλια είναι με σιδεράκια, σπυράκια, 40 κιλά το καθένα ... Έτσι λοιπόν από αυτά που αντικρίζουν τα μάτια μου καθημερινά στο δρόμο πιστεύω πως οι Έλληνες είναι γενικά άσχημος λαός στην καλύτερα θα μας χαρακτήριζα... Θα ηθελα πάνω σε αυτό να ακούσω τις απόψεις σας. Ευχαριστώ. 6
Δημοφιλής ανάρτηση LongTom Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Είναι και Παρασκευή σήμερις, γράφτηκες και πριν κανά μισάωρο.... 36
alex_000 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μπαίνει ο άλλος γυμνασμένος με πουκάμισο lacoste, σορτσάκι adidas, γιαλιά ηλίου rayban, παπούτσι πανινο μποτακι και φάτσα τετραγωνοκεφαλη λες και ήρθε από τη Μordor. Ούτε στην Mordor δεν φοράνε πουκάμισο Lacoste με σορτσάκι Adidas φίλε 26
bedazzled Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Βάλε φωτό σου OP, να δούμε αν είσαι κατηγορία Σπαλιάρα και άνω. 13
j0hnn1e Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Στα εκδοτήρια των ΜΜΜ θα υπαρχει ζυγαριά και face scanner. Δεν γινεται αλλο αυτή η κατάσταση. Να μπαίνεις αγουροξυπνημένος η κουρασμένος στο λεωφορείο και η αλλη / ο άλλος να ειναι κάτω απο 7αρι. Ντροπής πραγματα, πως θα κανεις και το κονε; 13
stelios18120 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 βάλε μας καμία φωτό να δούμε την δικιά σου φάτσα και στυλ φιλε 3
HERTHAN Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Ούτε στην Mordor δεν φοράνε πουκάμισο Lacoste με σορτσάκι Adidas φίλε Λογικα λεει γι'αυτους που εφυγαν απο την Μordor για να ερθουν προς τα εδω και ειναι μεταμφιεσμενοι για να μην τους παιρνουν χαμπαρι. 1
fastnq2 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτά κυρίως για ηλικίες 20-75. Ντάξει δεν βάζω στο χορό τα 20χρονα (και μικρότερα), αυτα ουτως η άλλως χάλια είναι με σιδεράκια, σπυράκια, 40 κιλά το καθένα ... Έτσι λοιπόν από αυτά που αντικρίζουν τα μάτια μου καθημερινά στο δρόμο πιστεύω πως οι Έλληνες είναι γενικά άσχημος λαός στην καλύτερα θα μας χαρακτήριζα... Θα ηθελα πάνω σε αυτό να ακούσω τις απόψεις σας. Ευχαριστώ. Καλυτερα ασχημοι στην εμφανιση,παρα στην ψυχη.Φιλακια 3
defacer Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Ο Μ.Ο γυναικών πάντως είναι στα επίπεδα κουβά με πόδια. Πες τα ρε άνθρωπε γιατί ο Μ.Ο. αντρών νομίζει πως είναι βυζιά με πόδια. 12
Mikeasdf Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Κοιτα Μιχαλη μου το χάλι σου.. :( @OP, τι σε νοιαζει ρε φιλε πως ντυνεται ο καθενας. Τι εισαι εσυ fashion police ? Το μονο που με ενοχλει οταν βγαινω εξω ειναι που το 99% των ανθρωπων πλεον εχουν κατι μουτρα κατεβασμενα μεχρι το πατωμα, σε κοιτανε λες και τους χρωστας λεφτα ή τους σκοτωσες την οικογενεια ξερω γω.Καμια χαρα πλεον. Και μετα ειναι και αυτοι που το παιζουν υπερανω. 3
ProponitisTouKanape Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι μόνιμος κάτοικος Αθήνας και πλέον χρησιμοποιώ τα ΜΜΜ εδώ και 1 χρόνο περίπου Μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση οι φάτσες που παρατηρώ κάθε μέρα στο λεωφορείο αλλά και στον ηλεκτρικό. Πραγματικά σχεδόν όλες οι φάτσες που αντικρίζω θυμίζουν περισσότερο ανθρωποειδή ή γκόλουμ... Η αισθητική τους δε για τα πανυγήρια. Μπαίνει ο άλλος γυμνασμένος με πουκάμισο lacoste, σορτσάκι adidas, γιαλιά ηλίου rayban, παπούτσι πανινο μποτακι και φάτσα τετραγωνοκεφαλη λες και ήρθε από τη Μordor. Οι δε γυναίκες ελάχιστες είναι εμφανίσιμες αλλά και αυτές που είναι κλασσικά θεωρούν τον εαυτό τους υπερβολικά όμορφο ενώ δεν είναι τιποτα περισσότερο από μια μετριότητα. Ο Μ.Ο γυναικών πάντως είναι στα επίπεδα κουβά με πόδια. Αυτά κυρίως για ηλικίες 20-75. Ντάξει δεν βάζω στο χορό τα 20χρονα (και μικρότερα), αυτα ουτως η άλλως χάλια είναι με σιδεράκια, σπυράκια, 40 κιλά το καθένα ... Έτσι λοιπόν από αυτά που αντικρίζουν τα μάτια μου καθημερινά στο δρόμο πιστεύω πως οι Έλληνες είναι γενικά άσχημος λαός στην καλύτερα θα μας χαρακτήριζα... Θα ηθελα πάνω σε αυτό να ακούσω τις απόψεις σας. Ευχαριστώ. Η αποψη μου ειναι οτι εισαι τρολ 2
mary Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μετακόμισε Θεσσαλονίκη να ανοίξει το μάτι σου. Εδώ πάνω το 90% των γυναικών και στο περίπτερο πάνε βαμμενες. 10
SuicycoMania Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μετακόμισε Θεσσαλονίκη να ανοίξει το μάτι σου. Εδώ πάνω το 90% των γυναικών και στο περίπτερο πάνε βαμμενες. συν οτι σου κανουν απο μονες τους πεσιμο, σε καλουν σπιτι τους ακομα και αν εισαι αγνωστος...best town λεμε! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις