Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου αρεσουν οι παλιακοι προβληματισμοι

Ξεχνω τη αληθινη πραγματικοτητα

σας ευχαριστω

εξτρα λαηκ που κανεις δεν εχει πει για μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος / αστειο για μετρο θεσσαλονικης που δεν εχει πρεζονια

Δημοσ.

Σχετικά με την εμφανιση μου με προβληματίζει πολύ το γεγονός ότι ξεχωρίζω σε τέτοιο βαθμό από το σύνολο που ουσιαστικά δέχομαι ρατσισμό για την εμφάνιση μου σε ένα πλήθος άσχημων...

Ξεχωρίζεις και για τη μετριοφροσύνη σου πρώτα απ' όλα..

Εγώ πάντως πέρα απο την πλάκα έχω παρατηρήσει κάστες στα ΜΜΜ όχι μόνο ανα κατηγορία αλλά και στην ίδια κατηγορία πχ μετρό

η πάνω μπλέ γραμμή ειναι πάντα καλοντυμένοι ή στην χειρότερη με ευπρεπές casual ντύσιμο (ακόμη και η ασθενέστεροι οικονομικά ας ειναι καλά τα ζάρα κτλ)  δεν στριμώχνονται ιδιαίτερα (περιμένουν το επόμενο αν γίνεται) μάλιστα συνήθως υπάρχει άπλα μυρίζουν κάποιο άρωμα και ειναι αρκετά ήσυχοι (το πολύ πολύ να ακούνε μουσική απο τα ακουστικά τους και να ακους λίγο και εσύ ή να ακούς να αλλάζουν σελίδα στο βιβλίο που διαβάζουν) το μετρό δεν μυρίζει (εκτός απο κανένα άρωμα όπως είπα) και ειναι δροσερό το καλοκαίρι (μάλιστα νομίζω ότι βάζουν τα "καλα" σε αυτή την γραμμή και τα λίγο ταλαιπωρημένα σε άλλες) 

απο το κέντρο και μετά η μπλε γραμμή γεμίζει με την ανώτερη μικρή οικονομικά τάξη θα δεις κανένα καημένο που και πού, σιγα σιγα σαν να σου έρχεται στο ρουθούνι μασχαλίλα αλλά όχι έντονη... το μετρό ειναι πλέον σε θερμοκρασία δωματίου και υπάρχει αρκετό στριμωξίδι... που και πού θα δείς και κανέναν ζητιάνο με κομμένα πόδια ή κάτι άλλο ιδιαίτερα σιχαμερό να ζητιανεύει μέσα στον συρμό.

Κόκκινη γραμμή απο την μέση και κάτω χάλια (σχεδόν ίδιος κόσμος με το τρένο) απο την μέση και πάνω σαν να διορθώνονται τα πράματα λίγο αλλα όχι τιποτα σπουδαίο

Πράσινη γραμμή ηλεκτρικός... welcome to the dungeon !  Ζεστή, ιδρωτίλα βρομιά δυστυχισμένος κόσμος πολύ φτωχός και συνήθως άπλυτος... εκει θα κάνουν πάρτι ζητιάνοι και πρεζάκια κάθε μέρα θα δεις τσιγγάνους με την πραμάτεια τους και γενικά αρκετό τσιρκο (εντελώς παχύσαρκες σλαβόφωνες με καμένα μαλλιά και κολλάν με τιραντάκια να φωνάζουν και να καγχάζουν και γενικά ό,τι περίεργο εμφανισιακά μπορείς να φανταστείς εκει θα το δεις )

Κοινωνικός ρατσισμός εις το τεράγωνο με μπόλικες δόσεις ανοησίας.

• Like 5
Δημοσ.

Ναι! Από τον Οίκο του Feanor. Eσύ; xD

Sindar, οπότε προέρχομαι από τους Telerin :P

Δημοσ.

Sindar, οπότε προέρχομαι από τους Telerin :P

Χμμ καμιά στενή συγγένεια με τους Teleri του Alqualonde; Αλλά τί σημασία έχει. Περασμένα ξεχασμένα ^_^

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Είμαι μόνιμος κάτοικος Αθήνας και πλέον χρησιμοποιώ τα ΜΜΜ εδώ και 1 χρόνο περίπου

Μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση οι φάτσες που παρατηρώ κάθε μέρα στο λεωφορείο αλλά και στον ηλεκτρικό. Πραγματικά σχεδόν όλες οι φάτσες που αντικρίζω θυμίζουν περισσότερο ανθρωποειδή ή γκόλουμ...

Η αισθητική τους δε για τα πανυγήρια.

Μπαίνει ο άλλος γυμνασμένος με πουκάμισο lacoste, σορτσάκι adidas, γιαλιά ηλίου rayban, παπούτσι πανινο μποτακι και φάτσα τετραγωνοκεφαλη λες και ήρθε από τη Μordor.

Οι δε γυναίκες ελάχιστες είναι εμφανίσιμες αλλά και αυτές που είναι κλασσικά θεωρούν τον εαυτό τους υπερβολικά όμορφο ενώ δεν είναι τιποτα περισσότερο από μια μετριότητα. Ο Μ.Ο γυναικών πάντως είναι στα επίπεδα κουβά με πόδια.

Αυτά κυρίως για ηλικίες 20-75.

Ντάξει δεν βάζω στο χορό τα 20χρονα (και μικρότερα), αυτα ουτως η άλλως χάλια είναι με σιδεράκια, σπυράκια, 40 κιλά το καθένα ...

Έτσι λοιπόν από αυτά που αντικρίζουν τα μάτια μου καθημερινά στο δρόμο πιστεύω πως οι Έλληνες είναι γενικά άσχημος λαός στην καλύτερα θα μας χαρακτήριζα... Θα ηθελα πάνω σε αυτό να ακούσω τις απόψεις σας.

Ευχαριστώ.

Εγω θα εμβαθυνω λιγο ακομα.

Ο κοσμος νομιζει οτι τα γονιδια δεν αλλαζουν αλλα αυτο δεν ειναι αληθεια. Ακομα και αν εσυ εισαι ομορφος (παντα μιλαμε για το εμφανισιακο) και παρεις μια ομορφη γυναικα αυτο δεν εγγυαται οτι και τα παιδια σας θα ειναι ομορφα. Τα ομορφα χαρακτηριστικα ειναι αποτελεσμα της ψυχικης καταστασης των γονιων, ειναι αποτελεσμα ειλικρινης και παθιασμενης σχεσης. Η γνησιοτητα και η ταπεινοτητα του ανθρωπου επισης εχουν μεγαλη επιδραση.

Για να σου δοσω να καταλαβεις. Το παιδι που ειναι αποτελεσμα στιγμης παθους μιας ιεροδουλης και ενος αγνωστου θα ειναι πιο ομορφο και πιο υγιες (σωματικα και ψυχολογικα) απο το παιδι που θα κανουν ενα ζευγαρι παντρεμενον οι οποιοι το παιδι το βλεπει σαν καθηκον.

Τα ομορφα παιδια ειναι καρπος ερωτα. Οσο απλη ακουγετε αυτη η εκφραση τοσο σωστη ειναι.

Περα απο αυτο ο ανθρωπος σε μικρη ΚΑΙ σε μεγαλη ηλικια μπορει να ομορφυνει και να ασχημυνει αναλογα με τον ψυχικο του κοσμο.

Η ψυχικη καλλιεργεια επηρεαζει την εμφανιση του ανθρωπου. Οπως η ποιοτικη μουσικη, η ασκηση, το διαβασμα.

Οποτε ψυχικη κατασταση πανω απο ολα.

Τελος ερχετε η διατροφη να βαλει το κερασακι στη τουρτα.

• Like 2
Δημοσ.

Ο κοσμος νομιζει οτι τα γονιδια δεν αλλαζουν αλλα αυτο δεν ειναι αληθεια. Ακομα και αν εσυ εισαι ομορφος (παντα μιλαμε για το εμφανισιακο) και παρεις μια ομορφη γυναικα αυτο δεν εγγυαται οτι και τα παιδια σας θα ειναι ομορφα. Τα ομορφα χαρακτηριστικα ειναι αποτελεσμα της ψυχικης καταστασης των γονιων, ειναι αποτελεσμα ειλικρινης και παθιασμενης σχεσης.

Για να σου δοσω να καταλαβεις. Το παιδι που ειναι αποτελεσμα στιγμης παθους μιας ιεροδουλης και ενος αγνωστου θα ειναι πιο ομορφο και πιο υγιες (σωματικα και ψυχολογικα) απο το παιδι που θα κανουν ενα ζευγαρι παντρεμενον οι οποιοι το παιδι το βλεπει σαν καθηκον.

Τα ομορφα παιδια ειναι καρπος ερωτα. Οσο απλη ακουγετε αυτη η εκφραση τοσο σωστη ειναι.

Περα απο αυτο ο ανθρωπος σε μικρη ΚΑΙ σε μεγαλη ηλικια μπορει να ομορφυνει και να ασχημυνει αναλογα με τον ψυχικο του κοσμο. Η γνησιοτητα και η ταπεινοτητα του ανθρωπου επισης εχουν μεγαλη επιδραση.

Η ψυχικη καλλιεργεια επηρεαζει την εμφανιση του ανθρωπου. Οπως η ποιοτικη μουσικη, η ασκηση, το διαβασμα.

.

Δημοσ.

Ρε ψηλέ μήπως ήσουν εσύ ??

Απελασαν τρεις αντρες λογω υπερβολικης ομορφιας

''....ειδική επιτροπή στη Σαουδική Αραβία, έδιωξε από τη χώρα τρεις άντρες, οι οποίοι είχαν καταφτάσει για να παραβρεθούν σε τοπικό φεστιβάλ με τη δικαιολογία ότι ήταν εξωπραγματικά όμορφοι και θα... αναστάτωναν τον ντόπιο γυναικείο πληθυσμό!''

χαχαχα αμαν ρε maus που τα βρισκεις? σαν γυναικες ειναι αυτοι !!  :lol:

• Like 2
Δημοσ.

Κοινωνικός ρατσισμός εις το τεράγωνο με μπόλικες δόσεις ανοησίας.

λολ απο πότε μια παρατήρηση ειναι κοινωνικός ρατσισμός;

δηλαδή αν πάω στην νέα υορκη και πω οτι στο μπρούκλιν έχει πολλούς περισσότερους μαύρους απότι άσπρους κατοίκους θα ειμαι ρατσιστής; 

ή αν πω ότι στο μπανγκαλόρ της Ινδίας βρωμάνε όλα τα στενά (επιτρέπεται η αφόδευση στους δρόμους γενικά στην ινδία) θα είμαι ρατσιστής; 

Το έχεις χάσει μου φαίνεται. 

Ρατσιστής δεν ειναι αυτός που λέει κάτι που έχει παρατηρήσει (ακόμη και αν εκλαμβάνεται ως αρνητικό απο την υποκειμενική σου κρίση) 

Ρατσιστής ειναι αυτός που κατανέμει ανθρώπους σε ανώτερους και κατώτερους βάσει ράτσας ή έστω βάσει κάποιου κριτηρίου (πχ κοινωνική θέση) στην πιο πλατιά ερμηνεία του όρου. 

Τέλος ανοησία μόνο στο δικό σου ποστ βρίσκω και στους χαιρέκακους που του πάτησαν like όχι στο δικό μου. 

Ο κοσμος νομιζει οτι τα γονιδια δεν αλλαζουν αλλα αυτο δεν ειναι αληθεια. Ακομα και αν εσυ εισαι ομορφος (παντα μιλαμε για το εμφανισιακο) και παρεις μια ομορφη γυναικα αυτο δεν εγγυαται οτι και τα παιδια σας θα ειναι ομορφα. Τα ομορφα χαρακτηριστικα ειναι αποτελεσμα της ψυχικης καταστασης των γονιων, ειναι αποτελεσμα ειλικρινης και παθιασμενης σχεσης. Η γνησιοτητα και η ταπεινοτητα του ανθρωπου επισης εχουν μεγαλη επιδραση.

Περα απο αυτο ο ανθρωπος σε μικρη ΚΑΙ σε μεγαλη ηλικια μπορει να ομορφυνει και να ασχημυνει αναλογα με τον ψυχικο του κοσμο.

Εγώ θα συμφωνήσω στο ότι η ψυχική κατάσταση η πνευματική καλλιέργεια αλλά και ο χαρακτήρας βοηθάνε στο να τονωθούν τα καλά μας χαρακτηριστικά και να επισκιαστούν οι όχι και τόσο όμορφες λεπτομέρειες μας...

Αλλά εσύ το πήγες σε εντελώς άλλο επίπεδο ότι κάπως τώρα ο έρωτας ή η καλοσύνη στέλνει κύματα και επηρεάζει το DNA :P ελπίζω να τα λες για πλάκα αυτά. 

Ναι! Από τον Οίκο του Feanor. Eσύ; xD

amin utua lle ar' miqula lle beleg no' i' anto

• Like 3
Δημοσ.

λολ απο πότε μια παρατήρηση ειναι κοινωνικός ρατσισμός;

δηλαδή αν πάω στην νέα υορκη και πω οτι στο μπρούκλιν έχει πολλούς περισσότερους μαύρους απότι άσπρους κατοίκους θα ειμαι ρατσιστής; 

ή αν πω ότι στο μπανγκαλόρ της Ινδίας βρωμάνε όλα τα στενά (επιτρέπεται η αφόδευση στους δρόμους γενικά στην ινδία) θα είμαι ρατσιστής; 

Το έχεις χάσει μου φαίνεται. 

Ρατσιστής δεν ειναι αυτός που λέει κάτι που έχει παρατηρήσει (ακόμη και αν εκλαμβάνεται ως αρνητικό απο την υποκειμενική σου κρίση) 

Ρατσιστής ειναι αυτός που κατανέμει ανθρώπους σε ανώτερους και κατώτερους βάσει ράτσας ή έστω βάσει κάποιου κριτηρίου (πχ κοινωνική θέση) στην πιο πλατιά ερμηνεία του όρου. 

Τέλος ανοησία μόνο στο δικό σου ποστ βρίσκω και στους χαιρέκακους που του πάτησαν like όχι στο δικό μου.

Το προηγούμενο post σου είναι γεμάτο κοινωνικό ρατσισμό είτε το καταλαβαίνεις είτε όχι.

Φαντάζομαι διαβάζοντας αυτό θα σου θυμίζει και το αντίστοιχο post.

Δημοσ.

Το προηγούμενο post σου είναι γεμάτο κοινωνικό ρατσισμό είτε το καταλαβαίνεις είτε όχι.

Φαντάζομαι διαβάζοντας αυτό θα σου θυμίζει και το αντίστοιχο post.

ναι τα ίδια με αυτά που είπα εγώ λέει το link πάλι δεν σε καταλαβαίνω...

έγραψα πουθενά για κατώτερους και ανώτερους ανθρώπους ;

Κοινωνικός ρατσισμός (όπως το είπα ξαναλέω και όπως το γράφει και στο link σου) δεν ειναι η αναγνώριση ύπαρξης κοινωνικών στρωμάτων (δηλαδή το να παραδέχεσαι/ξέρεις πχ πως Αγιά Βαρβάρα θα βρεις φτωχολογιά και στην εκάλη πλούσιους ή πως ο πλούσιος φοράει καλύτερης ποιότητας ρούχα απο τον φτωχό στην πλειοψηφία των περιπτώσεων )

Αλλά ο διαχωρισμός τους σε ανώτερους ή κατώτερους με βάση την κοινωνική τους θέση. 

Δημοσ.

Εγω βλεπω οτι η γυναικεια μοδα παει απ το κακο στο χειροτερο..Οτι μαλακια βαλει η μενεγακη που το βαζει επειδη της τα ακουμπανε γινετε αναρπαστο...ειδικα αυτα τα παντοφλε με ασπρες σολες κ χρυσες κορδελες απο πανω καποτε τα φορουσαν οι γυφτισες η τα παπουτσια που ειναι σαν αντρικα σκαλιστα για μενα ειναι α σ χ η μ α συν αλλα πολλα ρουχα που γενικα φορανε στις μερες μας

• Like 3
Δημοσ.

Οπου και να πας η πλειοψηφια των ανθρωπων ειναι ασχημοι. Εκτος αν πας Σκανδιναβια,Αγγλια,κεντρικη Ευρωπη. Εκει καπως το ποσοστο των ομορφων ανεβαινει.

Ασε που στην Αθηνα το 50% του πληθυσμου δεν ειναι Ελληνες,ειδικα αν κινεισαι στο κεντρο.

Εντυπωση μου κανει οταν ειμαι στο κεντρο της Θεσσαλονικης,σε μαγαζια με ρουχα ή στις καφετεριες.Εκει πραγματικα εχει ομορφο κοσμο.

Δημοσ.

Εγω βλεπω οτι η γυναικεια μοδα παει απ το κακο στο χειροτερο..Οτι μαλακια βαλει η μενεγακη που το βαζει επειδη της τα ακουμπανε γινετε αναρπαστο...ειδικα αυτα τα παντοφλε με ασπρες σολες κ χρυσες κορδελες απο πανω καποτε τα φορουσαν οι γυφτισες η τα παπουτσια που ειναι σαν αντρικα σκαλιστα για μενα ειναι α σ χ η μ α συν αλλα πολλα ρουχα που γενικα φορανε στις μερες μας

^^^^αυτό!!!!!

Είναι ελάχιστες αυτές που δεν παρασυρονται από τη μόδα που πλασαρουν οι "μοντελες/παρουσιαστριες" ή έστω ξέρουν τι να διαλεξουν που θα τους ταιριάζει.

Ειδικά αυτά τα πέδιλα με τον άσπρο χοντρό πάτο είναι από τα πιο άσχημα που έχω δει να φοριουνται.

Βολικα, ξεβολικα είναι κακασχημα. Χίλιες φορές ένα επώνυμο αθλητικό

• Like 2
Δημοσ.

Οπου και να πας η πλειοψηφια των ανθρωπων ειναι ασχημοι. Εκτος αν πας Σκανδιναβια,Αγγλια,κεντρικη Ευρωπη. Εκει καπως το ποσοστο των ομορφων ανεβαινει.

Χαχα ναι ρε Αγγλία είναι όλες κάτι θεογκόμενες και οι άνδρες τρελά μοντέλα! Πάτε καλά ρε; Κάθε χώρα έχει τους όμορφους και τους άσχημους ανθρώπους της. Κάτι που έχει συνηθήσει να βλέπει το μάτι σου μπορεί για άλλον να είναι τρομερά ελκυστικό.

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...