idomeneas7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 'Οχι στα βυζγια. Η σιλικόνη στο νεροχύτη μου (διάφανη) πιάνει μούχλα από μέσα στο 6μηνο και στο νιπτήρα (λευκή) γίνεται ελαφρώς κίτρινη. 'Εχω δοκιμάσει διάφορες μάρκες (bison και henkel θυμάμαι τώρα) και σε διάφορες μορφές (σωληνάριο απλό και με πιστόλι). Πάντα βγάζω ολο το παλιό υλικό, στεγνώνω, αφήνω 24 ώρες πριν ρίξω νερά και πάλι μου χαλάνε. 'Ετσι γίνεται? 'Εχω σκεφτεί να φωνάξω υδραυλικό να το κάνει αλλά αυτοί πασαλείφουν λες και είναι σοβάς και με ενδιαφέρει πολύ το αισθητικό αποτέλεσμα.
idomeneas7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Επίτηδες το διατύπωσα έτσι να είναι clickbait μπας και πάρω καμιά απάντηση. 6
logokrimenos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω βάλει σε μπάνιο της ξαδέρφης μου μια αντιμουχλική της Parex. Είχε 11 ευρώ αν θυμάμαι καλά, αλλά είναι πάρα πολύ καλή, πάνω απο χρόνο τώρα και είναι σαν καινούργια. Να προσέχεις όμως γτ είναι πολύ περίεργη η υφή της και όπου ακουμπήσει το κάνει μουνίκαπέλο. * Δοκίμασε να χαρτώσεις πριν με χαρτοταινία την περιοχή, έτσι ώστε να μείνει μόνο η χαραμάδα και λίγο ακόμα απο αυτό που θές να κολλήσεις. Βάζεις αρκετό υλικό με το πιστόλι και δαχτυλώνεις με δύναμη να πάει καλά μέσα, σαρώνοντας το δάχτυλο κατα μήκος. Μετά αφαιρείς τις χαρτοταινίες και μένει ένα αποτέλεσμα πολύ καλό, και οπτικά πιο όμορφο.
idomeneas7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Πάντα με χαρτοταινία το κάνω και εννοειται παίρνω αντιμουχλική (τελευταία φορά έβαλα για ενυδρεία αλλά πάλι τα ίδια).
haris_216 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Σκέτη απογοήτευση το thread.... Σε νιώθω
bill999r Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Βαψε την με αντιμουχλικη μπογια. Και θα την μονωσεις και θα καθαρίζει πιο εύκολα
Mau-Maus Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Επίτηδες το διατύπωσα έτσι να είναι clickbait μπας και πάρω καμιά απάντηση. Εγώ πάντως δεν ψάρωσα Έχω δει φώτο σου και εάν θυμάμαι καλά έχεις πολύ μικρά .. 1
mylo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ πάντως δεν ψάρωσα Έχω δει φώτο σου και εάν θυμάμαι καλά έχεις πολύ μικρά .. Εγώ ψαρωσα από το σχόλιο σου Μάους και θέλω να δω τη φώτο 1
hliastsek Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ πάντως δεν ψάρωσα Έχω δει φώτο σου και εάν θυμάμαι καλά έχεις πολύ μικρά .. Γι αυτο εβαλε σιλικονατα... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα