Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιός είπε το οτιδήποτε για πωλητές? Έχεις ιδέα τι είναι η πρακτική άσκηση? Σπουδαστής πληροφορικής να κάνει πρακτική ως πωλητής? lol

Δεν έχεις ιδέα τι γίνεται,ετσι; :)

• Like 1
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για το τεχνικό που γνωρίζω πάντως (πεδίο - κατανεμητής) είναι 523.5 για ΤΕΙ και 120 για ΙΕΚ, ωράριο 8-15.

Για ΑΕΙ δυστυχώς δεν έχω υπόψιν μου διότι στο τεχνικό έτσι και αλλιώς έρχονται κυρίως ηλεκτρονικοί / ηλεκτρολόγοι ΤΕΙ.

Αξίζει ο ΟΤΕ για πρακτική διότι είναι τυπικότατος στα ωράρια και στις πληρωμές.

Για κάποια post πιο πίσω που διάβασα ότι δεν υπάρχει στανταρ ωράριο κλπ, απλά δεν ξέρετε τι σας γίνεται.

Μηχανολόγος μηχανικός σαν τι να κάνεις πρακτική;

Τηλέφωνο φαντάζομαι...

Δημοσ.

Ξέρει κανεις αν εμείς που κάνουμε πρακτική και έχουμε καμ κτλπ και κωδικούς ξέρουμε αν έχουμε καλύτερη τιμή σε πακέτα σταθερής και ιντερνετ ΟΤΕ tv ?

Δημοσ.

Ξέρει κανεις αν εμείς που κάνουμε πρακτική και έχουμε καμ κτλπ και κωδικούς ξέρουμε αν έχουμε καλύτερη τιμή σε πακέτα σταθερής και ιντερνετ ΟΤΕ tv ?

Οχι, δεν δικαιούσαι το υπαλληλικό.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Kαλησπέρα,

ενδιαφέρομαι και εγώ για πρακτική στον ΟΤΕ και διάβασα ότι ισχύει το 120€ από Δημόσιο ΙΕΚ, τώρα για την ειδικότητά μου Τεχνικός Η/Υ δεν γνωρίζω. Καλή εμπειρία αλλά λίγα τα χρήματα όταν έχεις ανάγκες και είσαι all by your self.

*Έχω ένα χρόνο ακόμα, για να μπορέσω να κάνω την αίτηση καθώς είμαι στο α' εξάμηνο. Πάντως χωρίς να ξέρω έκανα αίτηση στον ΟΤΕ και μου απάντησαν το μεσημέρι, μετά έμαθα ότι θέλει να έχεις κάνει 3 εξάμηνα τουλάχιστον.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, zaf_4 είπε

Kαλησπέρα,

ενδιαφέρομαι και εγώ για πρακτική στον ΟΤΕ και διάβασα ότι ισχύει το 120€ από Δημόσιο ΙΕΚ, τώρα για την ειδικότητά μου Τεχνικός Η/Υ δεν γνωρίζω. Καλή εμπειρία αλλά λίγα τα χρήματα όταν έχεις ανάγκες και είσαι all by your self.

*Έχω ένα χρόνο ακόμα, για να μπορέσω να κάνω την αίτηση καθώς είμαι στο α' εξάμηνο. Πάντως χωρίς να ξέρω έκανα αίτηση στον ΟΤΕ και μου απάντησαν το μεσημέρι, μετά έμαθα ότι θέλει να έχεις κάνει 3 εξάμηνα τουλάχιστον.

καλησπερα φιλε ! και γω εκανα το ιδιο με σενα , με μονη διαφορα οτι ειμαι φοιτητης ΑΕΙ (στο οικονομικο τμημα) και με ρωτησε η κοπελα αν ειναι απαραιτητη η πρακτικη και αν το εσπα μπορει να χρηματοδοτησει την πληρωμη μου. Δε ξερω εγω στην δικια μου περιπτωση θελω να το κανω πιο πολυ για την εμπειρια παρα τα χρηματα αλλα οπως εχουν πει και αλλα ατομα η χρηματοδοτηση απο το ΕΣΠΑ σου δινει σημαντικα πιο πολλα λεφτα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Gkortzias είπε

καλησπερα φιλε ! και γω εκανα το ιδιο με σενα , με μονη διαφορα οτι ειμαι φοιτητης ΑΕΙ (στο οικονομικο τμημα) και με ρωτησε η κοπελα αν ειναι απαραιτητη η πρακτικη και αν το εσπα μπορει να χρηματοδοτησει την πληρωμη μου. Δε ξερω εγω στην δικια μου περιπτωση θελω να το κανω πιο πολυ για την εμπειρια παρα τα χρηματα αλλα οπως εχουν πει και αλλα ατομα η χρηματοδοτηση απο το ΕΣΠΑ σου δινει σημαντικα πιο πολλα λεφτα.

Καλησπερα φιλε μου. Εγω που τελειωσα την πρακτικη μου το προηγουμενο εξαμηνο (σε τραπεζα βεβαια) να ξερεις οτι εσπα πανε μονο τα ΤΕΙ. Σε ΑΕΙ ασφαλιση και πληρωμη την αναλαμβανει καθαρα το πανεπιστημιο γι αυτο και οι διαφορες στον μισθο. 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε

Καλησπερα φιλε μου. Εγω που τελειωσα την πρακτικη μου το προηγουμενο εξαμηνο (σε τραπεζα βεβαια) να ξερεις οτι εσπα πανε μονο τα ΤΕΙ. Σε ΑΕΙ ασφαλιση και πληρωμη την αναλαμβανει καθαρα το πανεπιστημιο γι αυτο και οι διαφορες στον μισθο. 

επειδή το πανεπιστήμιο μου έχει ένα γραφείο που λέγεται γραφείο πρακτικής άσκησης όπου είδα μέσα ότι αναφέρει για χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ αν θες σου το στέλνω κιόλας να το δεις 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ είμαι παιδιά από ΙΕΚ και δεν νομίζω ότι παίζει το ίδιο με εσάς από ΑΕΙ, ΤΕΙ. Οπότε ίσως αυτή η διαφορά που άκουσα πχ για ΟΤΕ 500€ περίπου ΤΕΙ και 120€ από ΙΕΚ. Σίγουρα θες την πρακτική, αλλά μιλάμε αλλαγή καριέρας θέλω να κάνω (ως Τεχνικός Η/Υ), είμαι ήδη μεγάλη οπότε να πληρώνομαι για μένα παίζει ρόλο πέρα από την εμπειρία. 

Αν υπάρχει κάποιος από ΙΕΚ που μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι πληρώνεται και πόσο περίπου, ας το συζητήσουμε κλπ. Δεν ξέρω εάν έχει διαφορά Δημόσιο και Ιδιωτικό ΙΕΚ.

Επεξ/σία από zaf_4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΙΕΚ 120€ παίζει περίπου όντως. Το μεγαλύτερο πρόβλημα σου θα έπρεπε να είναι, πως ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ για πρακτική ΙΕΚ (χωρίς βύσμα) !!!!

Ποτέ δεν ξέρεις όμως...

Επεξ/σία από sphinxgr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, sphinxgr said:

ΙΕΚ 120€ παίζει περίπου όντως. Το μεγαλύτερο πρόβλημα σου θα έπρεπε να είναι, πως ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ για πρακτική ΙΕΚ (χωρίς βύσμα) !!!!

Ποτέ δεν ξέρεις όμως...

Απο πότε ;

Επεξ/σία από Thulogur

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...