Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει καποιος νομος η καποιο συγκεκριμενο κριτηριο με το οποιο να συμπεραινουν ποσα πρεπει να πληρωσεις και ΑΝ πρεπει να πληρωσεις κατι. Οποτε κανουν οτι γουσταρουν. Δηλαδη θα μπορουσε να σου πει και 50, αλλα ξερει οτι θα ηταν too much οποτε σου λεει στα 30 δεν μπορει να μου πει κατι. Καταλαβες?

Για αυτη τη δουλεια που εκανε και 10 ευρω ηταν αρκετα.

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Moderators
Δημοσ.

Ο κάθε ένας με τον πόνο του, το adsl σε σας εκει πανω μάλλον περνάει μέσα από τις σωλήνες του νερου.

Και μεις εδω (Εσθονια) εχουμε κτιρια με pure ethernet στο καθε σπιτι !!

• Like 1
Δημοσ.

Θα μπορούσε να σου πει μούφες ο τεχνικός από το τηλέφωνο και να μοιράζουν τζάμπα 30άρια σε γριές και γέρους.

Δε το συζητάω στην περίπτωση που φέρω ηλεκτρολόγο βάλω καλώδια και εργασία από την μπρίζα στον κατανεμητή , πάρω τα @@ μου και τελικά ήταν πρόβλημα της Forthnet. Μετά πως το λύνω , με δικηγόρους και 2 ηλεκτρολόγους πάνω από τη μέτρηση στον κατανεμητή?

Δημοσ.

Κοιταξε να δεις όταν φέρνεις κάποιον να σου βρει το πρόβλημα .... λογικά θα του δωσεις κάτι που ηρθε. Εγω συνηθως δινω 20-30 ευρώ. Το θεμα είναι αν μπορει να στο φτιάξει κιολας σε αυτή τη τιμή.

Μη σκάς τωρα για ένα 30αρι. Γαμησε το.

Δημοσ.

Ρε δε σκάω για τα λεφτά. Στην τελική το φτιάχνω και δεν τα πληρώνω και ποτέ και τους λέω πως ο τεχνικός που φέρανε είπε ψέμματα και που να ξέρω εγώ τι διαβάζει αυτός στο μαραφέτι. Ηλεκτρολόγος είμαι?

30 ευρώ που κράζει ο Φώτης, τα γλιτώνω από τους μικρότερους λογαριασμούς από τον ΟΤΕ.  

Με τρελαίνει η απίστευτη αυτή πολιτική. 

• Like 1
Δημοσ.

Θα μπορούσε να σου πει μούφες ο τεχνικός από το τηλέφωνο και να μοιράζουν τζάμπα 30άρια σε γριές και γέρους.

Δε το συζητάω στην περίπτωση που φέρω ηλεκτρολόγο βάλω καλώδια και εργασία από την μπρίζα στον κατανεμητή , πάρω τα @@ μου και τελικά ήταν πρόβλημα της Forthnet. Μετά πως το λύνω , με δικηγόρους και 2 ηλεκτρολόγους πάνω από τη μέτρηση στον κατανεμητή?

Oπως ειπα και παραπανω. Το "μετα τον κατανεμητη" ειναι κατι που ο παροχος δεν εχει δικαιοδοσια να ακουμπησει (περα απο το modem που συνηθως ειναι δικο του ).

Ειναι το ιδιο ακριβως με το να κοψεις το καλωδιο του modem σου.

Δεν τον ενδιαφερει τον παροχο αν η ζημια ειναι στο 1 εκατοστο απο τον κατανεμητη, ή επειδη εβαλες ψαλιδι εσυ στο καλωδιο του modem. Ουτε τον ενδιαφερει αν θες ηλεκτρολογο να βρεις τη ζημια ή οχι. Αυτο που ισχυει -και ειναι λογικοτατο- ειναι οτι κληθηκε για βλαβη ενω το κομματι του δεν ειχε κανενα προβλημα (=χαμενος χρονος για τον τεχνικο, =καθυστερει εναν αλλο πελατη με actual βλαβη επειδη η επισκεψη σε σενα ηταν τελικα αχρειαστη, =βενζινες, =μεροκαματα, ε δεν γινεται να μην χρεωσει την επισκεψη διοτι με μια βαση εκατονταδων χιλιαδων συνδρομητων θα επρεπε να εχει 2-3 εξτρα συνεργεια σε καθε πολη να επισκεπονται αφιλοκερδως τους πελατες που νομιζουν οτι εχουν βλαβη ενω δεν εχουν).

Καταλαβαινω απολυτα αυτο που λες, οτι για τον τελικο πελατη ειναι κορωνα-γραμματα, αλλα αυτο δεν μπορει να το επωμιστει ουτε ο παροχος, ουτε ο ηλεκτρολογος με δικη του οικονομικη ζημια (εκτος αν στο συμβολαιο προβλεπεται κατι διαφορετικο).

Ειναι δηλαδη σαν να μεινει το αμαξι σου απο βενζινη Σαββατο ξημερωματα, να μην το προσεξεις και να φωναξεις οδικη / μαστορες κλπ και να σου κακοφανει που θα σε χρεωσουν.

Δημοσ.

Πολυ αμφιβολια και πολυ ιστορια για 30 ευρω.Δηλαδη αν πας στο γιατρο και σου πει ξαναελα να κανουμε μερικες εξετασεις ακομα τι θα του πεις ? Κανονισε να βρεις τιποτα για να μην ερθω με τους δικηγορους μου ? Δεν σε πληρωνω αν δεν μου βρεις αρρωστια ?  :lol:

Δημοσ.

Ρε δε σκάω για τα λεφτά. Στην τελική το φτιάχνω και δεν τα πληρώνω και ποτέ και τους λέω πως ο τεχνικός που φέρανε είπε ψέμματα και που να ξέρω εγώ τι διαβάζει αυτός στο μαραφέτι. Ηλεκτρολόγος είμαι?

30 ευρώ που κράζει ο Φώτης, τα γλιτώνω από τους μικρότερους λογαριασμούς από τον ΟΤΕ.  

Με τρελαίνει η απίστευτη αυτή πολιτική. 

Ακριβως. ΕΣΥ γνωση πανω στο πραγμα δεν εχεις. Οποτε ΔΕΝ ξερεις αν αυτο που σου λεει ειναι αληθεια η παραμυθη. Με λιγα λογια σου πηρε 30 μονο για την επισκεψη που εκανε.

• Like 1
Δημοσ.

FYI το αμαξι που ερχεται σπιτι σου καιει βενζινη/πετρελαιο περα απο τις φθορες του, επισης ο/οι τεχνικοι που ερχονται για ελεγχο, πληρωνονται μισθο, ΙΚΑ κλπ.

Αν ο πελατης σε καλει για βλαβη ενω δεν υπαρχει βλαβη στο δικο σου κομματι (ως παροχο) για ποιο λογο πρεπει να φας εσυ τη ζημια;

Ειναι ακριβως ιδια περιπτωση για τον παροχο, με το να κοψεις το καλωδιο του modem και να καλεσεις τον παροχο για βλαβη. Με τη λογική σου ο παροχος πρεπει να ερθει σπιτι να βρει το κομενο καλωδιο του modem και να μην χρεωσει τιποτα.

Κι αν εσυ είσαι τρελος και το ξανακοψεις την αλλη μερα, να ξαναρθουν και παλι να μη χρεωσουν.

Και αν το κανεις καθε μερα, να μη χρεωνουν τιποτα, διοτι ο ελεγχος πρεπει να ειναι δωρεαν.

Δηλαδή τώρα σοβαρά τα γράφεις αυτά.

Η εταιρεία για μένα πρέπει να έχει υποστήρηξη, τι θα πει η βλάβη είναι στον πελάτη και πλήρωνε, δηλαδή εγώ ο πελάτης είμαι υποχρεωμένος να ξέρω αν η βλάβη είναι δικη τους ή δικιά μου, θα μυρίσω τα νύχια μου ή θα γίνω γκουρού του ινσομνια?

Είσαι πελάτης τους, πρέπει να έρθει χωρίς χρέωση ασχέτως που είναι ή βλάβη και να ενημέρωση τον πελάτη να φτιάξει την γραμμή του, αυτη είναι σωστή πολιτική και όχι αυτή που μας έχουν γεμίσει τα μυαλά ότι είναι η σωστή.

Δημοσ.

Δηλαδή τώρα σοβαρά τα γράφεις αυτά.

Η εταιρεία για μένα πρέπει να έχει υποστήρηξη, τι θα πει η βλάβη είναι στον πελάτη και πλήρωνε, δηλαδή εγώ ο πελάτης είμαι υποχρεωμένος να ξέρω αν η βλάβη είναι δικη τους ή δικιά μου, θα μυρίσω τα νύχια μου ή θα γίνω γκουρού του ινσομνια?

Είσαι πελάτης τους, πρέπει να έρθει χωρίς χρέωση ασχέτως που είναι ή βλάβη και να ενημέρωση τον πελάτη να φτιάξει την γραμμή του, αυτη είναι σωστή πολιτική και όχι αυτή που μας έχουν γεμίσει τα μυαλά ότι είναι η σωστή.

Nαι τα γραφω πολυ σοβαρα. Κι επειδη βλεπω αρκετη ειρωνεια ενω μιλαω πολυ ομορφα εξηγωντας τη θεση μου με επιχειρηματα, θα στο πω πολυ πιο απλα :

Αν ξερεις εταιρειες/ελευθερους επαγγελματιες (δεν εννοω μονο στο κομματι των παροχων, αλλα ΓΕΝΙΚΑ εταιρειες/ελ. επαγγελματιες σε οποιοδηποτε επαγγελματικο τομεα) που πανε επισκεψεις on site στους πελατες για δωρεαν τεχνικους ελεγχους, στειλε μου τα τηλεφωνα τους να τα εχω υποψιν, ή ακομα καλυτερα γραψτα εδω να τους κανεις και διαφημιση.

Αν παλι δεν ξερεις τετοιους, τοτε απλα δεν εχεις ιδεα απο το πώς λειτουργει η αγορα, αδυνατεις/δε θες να σκεφτεις κιολας τα λογικα πραγματικα που γραφτηκαν και απλως κανεις το γκουρου του ινσομνια.

• Like 2
Δημοσ.

Τι να φτιάξει αφού το δίκτυο είναι του οτε

Δικτυο του ΟΤΕ μετα τον κατανεμητη; Μαλιστα, μετα απο ολα τα αλλα που εχεις γραψει, διαπιστωνουμε οτι δεν εχεις ιδεα και για τι πραγμα μιλας. Συνεχισε.

Kαι ποιος μπορει να το φτιάξει αυτό? ενας ηλεκτρολόγος μπορει?

Προφανως, διοτι ο ηλεκτρολογος ειναι αυτος που φτιαχνει το συγκεκριμενο κομματι οποιασδηποτε οικοδομης. Ο ΟΤΕ και ο καθε ΟΤΕ δεν εχει καμια δουλεια μετα τον κατανεμητη. Αν λοιπον ο ηλεκτρολογος ειναι της πλακας και δεν κανει σωστη δουλεια μεσα στην οικοδομη, τοτε πρεπει τα σπασμενα (βενζινες, μεροκαματα, χρονος για την επισκεψη κλπ) να τα πληρωσει ο παροχος συμφωνα με τον Νικο απο την Καλλιθεα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...