Gtr34 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 1. Έχεις μια εταιρία επενδυεις 1,5 δις+ σε 4-5 χρόνια κάνεις και προσλήψεις μέσα στην κρίση, διατηρείς τους μισθούς των υπαλλήλων σε λογικά πλαίσια για την εποχή μας, και θες να κάνει αύξηση από πάνω? Η προτιμάς την forthnet Που από επενδύσεις άρχισε ένα πιλοτικό για ffth στην Αθηνα και το παράτησε σε ένα μηνά και απολύει κόσμο και έχει δανειστεί 300+ εκατομμύρια και τα 200+ εκατομμύρια δεν τα έχει πληρώσει στην ώρα της Και όλα αυτά για 10-15 ευρό διαφορά που αυτά θα σου φύγουν σε τσιγάρα, ποτά, βενζίνες για να πας μέχρι στο περίπτερο η supermarket που βρίσκεται στα 100 μετρά από το σπίτι σου(δεν μιλάω προσωπικα για σένα) Κατά τα άλλα ο ΟΤΕ γδέρνει κόσμο Εννοείται ότι θα επιλέξω την forthnet, γιατί να φάω στη μάπα το καπέλο της EETT ; Για να λέω ότι στηρίζω τον ΟΤΕ και τις επενδύσεις του ; Ετσι και αλλιώς το μεγαλύτερο ποσοστό των χρημάτων που δίνω στον ΟΤΕ καταλήγει, οπότε μία από τα ίδια αλλά με μικρότερο κόστος.
DDevil Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Καταρχήν να ξεκινήσουμε από το ότι δεν πιστευω πως υπάρχει λογική μισθών στην Ελλάδα. Τα 4-5 κατοστάρικα δεν είναι λογικά απλα οι εργοδότες έχουν έρθει στην δυσάρεστη θέση να προτεινουν αυτους τους μισθους πραγματικα ετσι και ερχοσουν σε δικιά μου δουλεια και επρεπε να σου προτείνω τέτοιο μισθο επειδή δεν μπορω να κάνω διαφορετικά θα ντρεπομουν. Θα εκανες μια γκάφα και θα κοιταζα να το καλυψω χωρις καν να σου κανω παρατηρηση επειδή σε εχω με 400 ευρω το μήνα. Είναι ντροπη αυτό το πράγμα ξεκιναμε από αυτό. Και το έχω πει στα μουτρα εργοδοτη. Γιατι εγω τα λογια μου όταν έχω δικιο δεν τα μασάω απευθύνονται σε νοήμονες σπουδαγμένους ανθρώπους όχι σε ζώα οποτε θα προσέχουν και τι λένε. Δευτερον από τη στιγμη που και οι 2 εταιρειες έχουν αυτους τους μισθους ή εστω αυτό το επιπεδο η διαφορα είναι μικρη και δεν υπάρχει λογικη όπως εξηγησα και πριν ... απλα επειδή η προηγουμενη γενιά κατέστρεψε τη χωρα οικονομικα πρέπει οσοι μεινουμε Ελλαδα να την ανεχτούμε. Άλλο ανεχομαι κάτι άλλο το δέχομαι και συμφωνω μαζι του. Είναι τελειως διαφορετικές περιπτώσεις. Στη προκειμενη ολοι οι εργαζόμενοι ανεχόμαστε. Κατά τα αλλα ναι θεωρω ότι ο ΟΤΕ όταν σου παιρνει το μηνα 15 ευρω παραπανω είναι 360 ευρω περιπου το χρονο. Τωρα τι εξοδα θα κάνει και πως θα τα καλυψει εγω θα το χρεωθώ? δηλαδή ο δικος σου εργοδότης χρεώνεται τα εξοδα σου? του λες ξερω γω ότι αυτό το μηνα εχω να πάω οδοντιατρο και σου λεει θα στον καλυψω εγω? όχι. Σου λεει δυστυχως αυτά είναι και κανε ότι μπορεις. Ωραια και εμεις σαν πελάτες λοιπον θα τους πουμε αυτά είναι κάθε μηνα που μπορούμε να δώσουμε και καντε ότι νομιζετε τι εξοδα εχετε δεν μας ενδιαφερει.
ikaruga24 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν διαφωνώ με το 2ο, αλλά το πρώτο αυτές τις εποχές έχει διαφορά. Για VDSL 50Mbps (απεριόριστα σταθερά και 300/360' κινητά) μέσω KV, στον OTE πάει 1062.44 euro τα 2 χρόνια, ενώ στη Wind πάει 738 euro. Πάνω από 300 euro διαφορά, 150 παραπάνω τον κάθε χρόνο. Όποιον κι από τους 2 αν διαλέξω, θα παίζω καρφωτά στα 50Mbps και χωρίς DCs. Γιατί να δώσω 324.44 euro παραπάνω? Γιατί μπορώ να κάνω χρήση και των άλλων υπηρεσιών που δεν έχουν οι άλλοι όπως το my deals που πραγματικά τα σνομπαρα ως απατεώνες και τελικά είναι γαμω τις υπηρεσίες. Εγώ δεν έχω αλλά έχει και χρησιμοποιεί η αδερφή μου και ξέρω. Τέλος απλά θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και σε αυτό δεν βάζω τιμή. Θέλω να ξέρω ότι οποία στιγμή μου καυλωσει να πάρω ένα τηλέφωνο να μιλήσω σε κάποιον για το όποιο τεχνικό θέμα μου και να λυθεί το συντομότερο. Σε αυτά είναι που τα υποτιθεμενα 300 που θα γλυτώσεις θα τα έχεις πληρώσει αλλιώς όπως τα πληρώνω εγώ τώρα σε έξτρα υπηρεσίες, φασαρία και τέτοια. 1
DDevil Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Εμενα παντως ποτε δεν μου παρουσιαστηκε πρόβλημα ουτε με την Wind oυτε με την Vodafone εντάξει το ρουτεράκι το πληρωσα 2 φορές δεν πειράζει, στον ΟΤΕ δεν τα δινω πάντως. Να χαμηλώσει τις τιμές είναι γελοιο να πηγαίνεις και να σου λένε θα δουλεψεις με λιγα λεφτα επειδή εχουμε κριση σαν υποψήφιος και σαν πελάτης να σου λενε πληρωσε υπηρεσίες επειδή ειμαστε καλοι. Ωραια και εσυ πληρωσε με τοτε επειδή είμαι καλος. Λαμογια πάσης φυσεως σε κάθε δουλεια και εταιρεια. Καταστρεψανε την Ελλαδα. Τωρα θελετε και κατανοηση. Εχω καλη κατανοηση να μοιράσω Την άλλη φορά γιατρος ζητησε 120 ευρω για μια επισκεψη είμαι λεει καθηγητης πανεπιστημιου και εγω είμαι αστροναύτης. Τα λεμε στο διάστημα.
Joshua21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μόνο ο ΟΤΕ προσφέρει δωρεάν τέτοιες υπηρεσίες. Μην παίρνεις και όρκο... Πριν 2-3 χρόνια ήρθε σπίτι μου τεχνικός από την HOL, διαπίστωσε ότι το πρόβλημα ήταν στη τηλεφωνική γραμμή του σπιτιού μου, αλλά προς μεγάλη μου έκπληξη ΔΕΝ χρεώθηκα τίποτα.
ikaruga24 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μην παίρνεις και όρκο... Πριν 2-3 χρόνια ήρθε σπίτι μου τεχνικός από την HOL, διαπίστωσε ότι το πρόβλημα ήταν στη τηλεφωνική γραμμή του σπιτιού μου, αλλά προς μεγάλη μου έκπληξη ΔΕΝ χρεώθηκα τίποτα. Ναι... Ούτε εμένα με τα χρεωσαν όλα αυτά που είπα ώσπου τώρα που θέλω να φύγω μου έβγαλαν ένα τελεσίδικο κοστούμι που το φυσαω και δεν κρυώνει. 130 τέλος απόδέσμευσης + 160 για άλλες παροχές και υπηρεσίες. Σχεδόν 3 κατοσταρικα. Δεν θα με κρατήσουν, να πάει να γαμηθει και ας τους τα πληρώνω αυτά δέκα δέκα ευρώ το μήνα και αν θέλουν ας με κυνηγήσουν.
Fotis13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 1. Έχεις μια εταιρία επενδυεις 1,5 δις+ σε 4-5 χρόνια κάνεις και προσλήψεις μέσα στην κρίση, διατηρείς τους μισθούς των υπαλλήλων σε λογικά πλαίσια για την εποχή μας, και θες να κάνει αύξηση από πάνω? Η προτιμάς την forthnet Που από επενδύσεις άρχισε ένα πιλοτικό για ffth στην Αθηνα και το παράτησε σε ένα μηνά και απολύει κόσμο και έχει δανειστεί 300+ εκατομμύρια και τα 200+ εκατομμύρια δεν τα έχει πληρώσει στην ώρα της Και όλα αυτά για 10-15 ευρό διαφορά που αυτά θα σου φύγουν σε τσιγάρα, ποτά, βενζίνες για να πας μέχρι στο περίπτερο η supermarket που βρίσκεται στα 100 μετρά από το σπίτι σου(δεν μιλάω προσωπικα για σένα) Κατά τα άλλα ο ΟΤΕ γδέρνει κόσμο +1000 Γιατί μπορώ να κάνω χρήση και των άλλων υπηρεσιών που δεν έχουν οι άλλοι όπως το my deals που πραγματικά τα σνομπαρα ως απατεώνες και τελικά είναι γαμω τις υπηρεσίες. Εγώ δεν έχω αλλά έχει και χρησιμοποιεί η αδερφή μου και ξέρω. Τέλος απλά θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και σε αυτό δεν βάζω τιμή. Θέλω να ξέρω ότι οποία στιγμή μου καυλωσει να πάρω ένα τηλέφωνο να μιλήσω σε κάποιον για το όποιο τεχνικό θέμα μου και να λυθεί το συντομότερο. Σε αυτά είναι που τα υποτιθεμενα 300 που θα γλυτώσεις θα τα έχεις πληρώσει αλλιώς όπως τα πληρώνω εγώ τώρα σε έξτρα υπηρεσίες, φασαρία και τέτοια. Και εγω ετσι ειμαι ,με το που διαβασα το θεμα του ντακον με επιασε πονοκεφαλος ,να παρω τον τεχνικο και να ερθει και να μου πει φταει ο οτε και ο οτε να μου πει φτιαει ο παροχος και αλλη ορεξη και χρονο δεν εχω να ασχολουμαι με μαλακιες. Οποτε ΟΤΕ μονοδρομος. 1
nomikarios Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Το θέμα είναι τι ποσοστό πελατών θα χρειαστεί να καλέσει τεχνικό και πόσες φορές...Οι περισσότεροι δεν έχουν αντιμετωπίσει τέτοια προβλήματα. Και εγώ είχα 1 φορά βλάβη με Forthnet, αλλά δεν χρεώθηκα τίποτα. Δεν έχει νόημα η αντιπαράθεση για αυτό το θέμα. Αν μιλάμε για ταχύτητες, εκεί να το συζητήσουμε. Σε κάθε περίπτωση, οι υπηρεσίες του ΟΤΕ είναι αδικαιολόγητα ακριβές. Όταν έμαθα τι μισθούς παίρνουν ορισμένα στελέχη της πλάκας στον ΟΤΕ, κατάλοιπα του παρελθόντος εννοείται, θεώρησα ότι δεν είχε νόημα να επιδοτώ αυτή την πολιτική παροχών με επιβάρυνση που φτάνει μέχρι και 300 ευρώ σε διετές συμβόλαιο, όπως είπε και κάποιος παραπάνω.
solidsnake222 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Εννοείται ότι θα επιλέξω την forthnet, γιατί να φάω στη μάπα το καπέλο της EETT ; Για να λέω ότι στηρίζω τον ΟΤΕ και τις επενδύσεις του ; Ετσι και αλλιώς το μεγαλύτερο ποσοστό των χρημάτων που δίνω στον ΟΤΕ καταλήγει, οπότε μία από τα ίδια αλλά με μικρότερο κόστος. Εμενα παντως ποτε δεν μου παρουσιαστηκε πρόβλημα ουτε με την Wind oυτε με την Vodafone εντάξει το ρουτεράκι το πληρωσα 2 φορές δεν πειράζει, στον ΟΤΕ δεν τα δινω πάντως. Να χαμηλώσει τις τιμές είναι γελοιο να πηγαίνεις και να σου λένε θα δουλεψεις με λιγα λεφτα επειδή εχουμε κριση σαν υποψήφιος και σαν πελάτης να σου λενε πληρωσε υπηρεσίες επειδή ειμαστε καλοι. Ωραια και εσυ πληρωσε με τοτε επειδή είμαι καλος. Λαμογια πάσης φυσεως σε κάθε δουλεια και εταιρεια. Καταστρεψανε την Ελλαδα. Τωρα θελετε και κατανοηση. Εχω καλη κατανοηση να μοιράσω Την άλλη φορά γιατρος ζητησε 120 ευρω για μια επισκεψη είμαι λεει καθηγητης πανεπιστημιου και εγω είμαι αστροναύτης. Τα λεμε στο διάστημα. Και στους δυο σας χαιρομαι που είστε ευχαριστημενοι από τις υπηρεσιες σας Έτσι ήμουν και εγώ μέχρι που όταν τους χρειάστηκα μετάνιωσα την ώρα και την στιγμή που είχα φύγει από τον ΟΤΕ, γιατί συνεχώς η απάντηση τους ήταν αυτή ''συγγνώμη δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι το δίκτυο ανήκει στον ΟΤΕ από αυτόν εξαρτάτε το θέμα ''(και μην μου πει κάνεις ότι φταίει ο ΟΤΕ γιατί δεν με προσέχει ενώ ήμουν σε άλλη εταιρία γιατί θα γελάνε και οι πέτρες) ΆΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΛΈΓΕΣΑΙ ΕΤΑΙΡΊΑ φτιάξε το δικό σου γ@μημενο δίκτυο και τότε θα είμαι ο πρώτος που θα έρθω σε εσένα αν τότε βέβαια έχεις ακόμα λογικές τιμές .. 1
bedazzled Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Οι νέοι τεχνικοί στην OTEplus 500άρικο παίρνουν, όπως και στους εναλλακτικούς. Να κάθομαι να πληρώνω κερατιάτικα για 50άρηδες που τρούπωσαν στα 80s και περιμένουν συνταξούλα, thanks, but no thanks... ήδη αρκετά έχουμε πληρώσει για εθελουσίες. 2
nomikarios Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Οι νέοι τεχνικοί στην OTEplus 500άρικο παίρνουν, όπως και στους εναλλακτικούς. Να κάθομαι να πληρώνω κερατιάτικα για 50άρηδες που τρούπωσαν στα 80s και περιμένουν συνταξούλα, thanks, but no thanks... ήδη αρκετά έχουμε πληρώσει για εθελουσίες. Και η φάση είναι ότι κάποιοι 50ρηδες του ΟΤΕ έχουν βολέψει και τα παιδιά τους μέσα...Εννοείται, βέβαια, όχι στις θέσεις των τεχνικών του 500ρικου που αναφέρεις, αλλά σε καλύτερες. Εγώ δεν πρόκειται να πληρώσω αυτήν την κατάντια, που εξακολουθεί να υφίσταται χρόνια μετά την "ιδιωτικοποίηση". 1
DDevil Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Και στους δυο σας χαιρομαι που είστε ευχαριστημενοι από τις υπηρεσιες σας Έτσι ήμουν και εγώ μέχρι που όταν τους χρειάστηκα μετάνιωσα την ώρα και την στιγμή που είχα φύγει από τον ΟΤΕ, γιατί συνεχώς η απάντηση τους ήταν αυτή ''συγγνώμη δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι το δίκτυο ανήκει στον ΟΤΕ από αυτόν εξαρτάτε το θέμα ''(και μην μου πει κάνεις ότι φταίει ο ΟΤΕ γιατί δεν με προσέχει ενώ ήμουν σε άλλη εταιρία γιατί θα γελάνε και οι πέτρες) ΆΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΛΈΓΕΣΑΙ ΕΤΑΙΡΊΑ φτιάξε το δικό σου γ@μημενο δίκτυο και τότε θα είμαι ο πρώτος που θα έρθω σε εσένα αν τότε βέβαια έχεις ακόμα λογικές τιμές .. Αντε μια δυο φορές στα 2 χρονια να αντιμετωπίσεις τέτοιο πρόβλημα στη χειροτερη φερνεις έναν ηλεκτρολογο με ένα 60αρι και καθαρισες. Αντε σου βαζω και αλλα 60 τα ρουτερ. 120. Και παλι 300 ευρω ΔΕΝ θα τα δωσω στον ΟΤΕ! Είναι πολύ γελοιο όχι μονο γιααυτον αλλα και για οσους είναι επιχειρηματιες να σου λενε είμαι καλος θα με πληρώσεις ακριβοτερα. Την ιδια στιγμη που οι μισθοι πέφτουν κατακόρυφα , ανεβαινουν θα μου πεις οι φοροι του εντάξει ολο και καποιο παραθυράκι θα έχουν βρει δεν τους φοβάμαι μερικους! 1
firewalker Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Οι εναλλακτικοί έχουν τεχνικούς; Σε εμένα τρεις φορές που ήρθε (Forthnet σύνδεση), κανείς από τους τρεις δεν εργάζονται στον πάροχο.
Alphaleader Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 απαραδεκτοι στη φορθεν ηρθε τεχνικος σε μενα περσι το καλοκαιρι και επειδη λεει ειχα αναποδα το σπλιτερ το θεωρει βλαβη και με χρεωσε 30 ευρω Δεν εχεις καταλαβει τιποτα μετα απο τοσες σελίδες. Σε χρεωσε γιατι τον κουβάλησες για κάτι που εν τελει δεν αφορουσε την εταιρια. ΑΣΚΟΠΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ. Στην θεση σου θα του ελεγα και ευχαριστω που σε ανοιξε τα ματια και σου ειπε τι αστοχια εκανες στην δικη σου καλωδιωση. Θα μπορουσε απλα να χε φυγει. @logistoulis: μπορεις να ξερεις αν φταις εσυ. Ειτε θα φερεις ηλεκτρολογο να τσεκαρει το δικο σου κομμάτι ή θα πας με το μοντεμ σου εκει που καταληγει το δισυρματο του ΟΤΕ και θα το συνδεσεις να δεις τι κάνει. Ετσι εχω κανει εγω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα