Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Γιατί μπορώ να κάνω χρήση και των άλλων υπηρεσιών που δεν έχουν οι άλλοι όπως το my deals που πραγματικά τα σνομπαρα ως απατεώνες και τελικά είναι γαμω τις υπηρεσίες. Εγώ δεν έχω αλλά έχει και χρησιμοποιεί η αδερφή μου και ξέρω.

Τέλος απλά θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και σε αυτό δεν βάζω τιμή. Θέλω να ξέρω ότι οποία στιγμή μου καυλωσει να πάρω ένα τηλέφωνο να μιλήσω σε κάποιον για το όποιο τεχνικό θέμα μου και να λυθεί το συντομότερο. Σε αυτά είναι που τα υποτιθεμενα 300 που θα γλυτώσεις θα τα έχεις πληρώσει αλλιώς όπως τα πληρώνω εγώ τώρα σε έξτρα υπηρεσίες, φασαρία και τέτοια.

To Deals For You το έχεις και με cosmokarta/what's up, δεν είναι ανάγκη να πληρώνεις μηνιαίο πάγιο για το σταθερό...

Τα τελευταία 3 χρόνια που έχω VDSL μέσω FTTC δεν είχα ποτέ πρόβλημα, προφανώς την διαφορά την κάνει το καινούριο ΚV.

Το aftermarket router που έχω θα το έπαιρνα ακόμα κι αν ήμουν στον ΟΤΕ, οπότε δεν έχασα κάτι από εκεί...

Αν προσέξεις μιλάω για τον εαυτό μου στο post που quotαρες, όχι γι' άλλους. O καθένας κάνει ό,τι θέλει, δεν πληρώνει από την τσέπη μου. :D

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ναι... Ούτε εμένα με τα χρεωσαν όλα αυτά που είπα ώσπου τώρα που θέλω να φύγω μου έβγαλαν ένα τελεσίδικο κοστούμι που το φυσαω και δεν κρυώνει. 130 τέλος απόδέσμευσης + 160 για άλλες παροχές και υπηρεσίες. Σχεδόν 3 κατοσταρικα. Δεν θα με κρατήσουν, να πάει να γαμηθει και ας τους τα πληρώνω αυτά δέκα δέκα ευρώ το μήνα και αν θέλουν ας με κυνηγήσουν.

Δεν μπορώ να βγάλω άκρη με αυτά που γράφεις, πριν ισχυρίστηκες πως μόνο ο ΟΤΕ δεν χρεώνει, τώρα γράφεις(αν κατάλαβα καλά) πως κιάλλες εταιρείες δεν χρεώνουν...

Όσο για το τέλος αποδέσμευσης στο χρεώνουν ΟΛΕΣ οι εταιρείες συμπεριλαμβανομένου του ΟΤΕ όταν φύγεις πριν λήξει το συμβόλαιο, οπότε πάλι δεν καταλαβαίνω τι νόημα είχε η αναφορά που έκανες σε αυτό.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Οι νέοι τεχνικοί στην OTEplus 500άρικο παίρνουν, όπως και στους εναλλακτικούς.

Να κάθομαι να πληρώνω κερατιάτικα για 50άρηδες που τρούπωσαν στα 80s και περιμένουν συνταξούλα, thanks, but no thanks... ήδη αρκετά έχουμε πληρώσει για εθελουσίες.

Plus τα 500-600m επιδότηση του ασφαλιστικού τους ταμείου κάθε χρόνο...

• Like 1
Δημοσ.

Αντε μια δυο φορές στα 2 χρονια να αντιμετωπίσεις τέτοιο πρόβλημα στη χειροτερη φερνεις έναν ηλεκτρολογο με ένα 60αρι και καθαρισες. Αντε σου βαζω και αλλα 60 τα ρουτερ. 120. Και παλι 300 ευρω ΔΕΝ θα τα δωσω στον ΟΤΕ! Είναι πολύ γελοιο όχι μονο γιααυτον αλλα και για οσους είναι επιχειρηματιες να σου λενε είμαι καλος θα με πληρώσεις ακριβοτερα. Την ιδια στιγμη που οι μισθοι πέφτουν κατακόρυφα , ανεβαινουν θα μου πεις οι φοροι του εντάξει ολο και καποιο παραθυράκι θα έχουν βρει δεν τους φοβάμαι μερικους!

ακούς τι λες?

1. Bold Φαντάζομαι εσένα με τον ηλεκτρολόγο το βράδυ, τον ηλεκτρολόγο με τον κάβουρα  και εσύ με τον φακό από πίσω να προσπαθήσετε να ανοίξετε τα καφαο του οτε η να ανεβείτε πάνω στην κολόνα για να φτιάξετε το πρόβλημα γιατί στις περισσότερες  περιπτώσεις θα φταίει ο αρχαίος χαλκός που ερχεται στον σπίτι σου και όχι εσωτερική καλωδίωση αν αξίζουν όλα αυτά για 10 15 ευρώ το μηνά παραπάνω να έχεις τρεξίματα με δικαστήρια κκ 

2 Bold  Κάλως ήρθες στην παγκόσμια αγορά του 2016 φυσικά ότι πληρώνεις θα πάρεις η δύσκολη στιγμή ερχεται όταν πραγματικά  χρειαστείς τους ''φτηνούς και τίμιους παροχους'' γιατί όσο επικρατεί ο χαλκός που είναι ευαίσθητος στις παραβολές δεν θα είσαι πότε ήσυχος τότε και πάλι βεβαία θα καταριέσαι  τον ΟΤΕ γιατί δεν ερχεται να σε εξυπηρετησει .

Δημοσ.

Δεν μπορώ να βγάλω άκρη με αυτά που γράφεις, πριν ισχυρίστηκες πως μόνο ο ΟΤΕ δεν χρεώνει, τώρα γράφεις(αν κατάλαβα καλά) πως κιάλλες εταιρείες δεν χρεώνουν...

Όσο για το τέλος αποδέσμευσης στο χρεώνουν ΟΛΕΣ οι εταιρείες συμπεριλαμβανομένου του ΟΤΕ όταν φύγεις πριν λήξει το συμβόλαιο, οπότε πάλι δεν καταλαβαίνω τι νόημα είχε η αναφορά που έκανες σε αυτό.

Προφανώς και δεν με κατάλαβες. Το ότι δεν βλέπεις κάτι χρεωμενο άμεσα δεν σημαίνει ότι δεν χρεωθηκες. Αυτά γράφονται στο "μπλοκακι" και θα παρουσιαστουν στον τελικό λογαριασμό ή /και θα στα χρεώνουν με λεπτά του ευρώ ανά λογαριασμό.

Αυτά τα παραπάνω δεν υπάρχουν στον ΟΤΕ, είτε τα έχεις δωρεάν είτε αν είναι να πλερω θα το κάνεις απευθείας χωρίς πουστικες χρεώσεις και μπλοκάκια. Τα τέλη απόδέσμευσης τα γνωρίζω και δεν μασαω από αυτά, τα άλλα 160 που μου έβγαλαν όμως το έκαναν με πουστικο τρόπο. Ας μου έλεγαν εξ αρχής ότι στο πάγιο του συμβολαίου δεν περιλαμβάνει τίποτα από υποστήριξη και σέρβις και ότι χρειάζεται θα το πληρώνω και ήξερα μετά τι θα έκανα.

Οι περισσότεροι νομίζουν ότι με το πάγιο παίρνουν ακριβώς τα ίδια πράγματα που δεν ισχύει και οι άλλοι παροχοι κάνουν γαργαρα για ευνόητους λόγους.

Τέλος πάντων μετά από αυτά που τράβηξα τελείωσα με όλους. Μόνο ΟΤΕ ή άλλες εταιρίες με πραγματικά δικό τους δίκτυο γιατί τελικά η ρήση "αγοράζεις φτηνά, πληρώνεις ακριβά" σε εμένα τουλάχιστον αποδείχτηκε πραγματικότητα.

To Deals For You το έχεις και με cosmokarta/what's up, δεν είναι ανάγκη να πληρώνεις μηνιαίο πάγιο για το σταθερό...

Τα τελευταία 3 χρόνια που έχω VDSL μέσω FTTC δεν είχα ποτέ πρόβλημα, προφανώς την διαφορά την κάνει το καινούριο ΚV.

Το aftermarket router που έχω θα το έπαιρνα ακόμα κι αν ήμουν στον ΟΤΕ, οπότε δεν έχασα κάτι από εκεί...

Αν προσέξεις μιλάω για τον εαυτό μου στο post που quotαρες, όχι γι' άλλους. O καθένας κάνει ό,τι θέλει, δεν πληρώνει από την τσέπη μου. :D

Ναι ήταν απλώς ένα παράδειγμα, άλλος θα σου πει ότι θέλει το fon, εγώ πάλι κατά κύριο λόγο θέλω την ηρεμία μου και peace of mind ότι σε κάθε περίπτωση, όλες τις ώρες και όλες τις μέρες υπάρχει κάποιος να λύσει το θέμα μου, είτε λέγεται τηλεφωνικο κέντρο είτε φυσικό κατάστημα.

• Like 1
Δημοσ.

Προφανώς και δεν με κατάλαβες. Το ότι δεν βλέπεις κάτι χρεωμενο άμεσα δεν σημαίνει ότι δεν χρεωθηκες. Αυτά γράφονται στο "μπλοκακι" και θα παρουσιαστουν στον τελικό λογαριασμό ή /και θα στα χρεώνουν με λεπτά του ευρώ ανά λογαριασμό.

Αυτά τα παραπάνω δεν υπάρχουν στον ΟΤΕ, είτε τα έχεις δωρεάν είτε αν είναι να πλερω θα το κάνεις απευθείας χωρίς πουστικες χρεώσεις και μπλοκάκια. Τα τέλη απόδέσμευσης τα γνωρίζω και δεν μασαω από αυτά, τα άλλα 160 που μου έβγαλαν όμως το έκαναν με πουστικο τρόπο. Ας μου έλεγαν εξ αρχής ότι στο πάγιο του συμβολαίου δεν περιλαμβάνει τίποτα από υποστήριξη και σέρβις και ότι χρειάζεται θα το πληρώνω και ήξερα μετά τι θα έκανα.

Οι περισσότεροι νομίζουν ότι με το πάγιο παίρνουν ακριβώς τα ίδια πράγματα που δεν ισχύει και οι άλλοι παροχοι κάνουν γαργαρα για ευνόητους λόγους.

Τέλος πάντων μετά από αυτά που τράβηξα τελείωσα με όλους. Μόνο ΟΤΕ ή άλλες εταιρίες με πραγματικά δικό τους δίκτυο γιατί τελικά η ρήση "αγοράζεις φτηνά, πληρώνεις ακριβά" σε εμένα τουλάχιστον αποδείχτηκε πραγματικότητα.

Ναι ήταν απλώς ένα παράδειγμα, άλλος θα σου πει ότι θέλει το fon, εγώ πάλι κατά κύριο λόγο θέλω την ηρεμία μου και peace of mind ότι σε κάθε περίπτωση, όλες τις ώρες και όλες τις μέρες υπάρχει κάποιος να λύσει το θέμα μου, είτε λέγεται τηλεφωνικο κέντρο είτε φυσικό κατάστημα.

Τι σε κάνει να νομίζεις ότι εγώ προσωπικά στερούμαι της ικανότητας να αντιληφθώ αν η HOL(πλέον vodafone σταθερή) μου φούσκωσε τον τελικό λογαριασμό ή ότι μου φούσκωνε τον μηνιαίο λογαριασμό μερικά λεπτά?

Όσο για τις "πούστικες" χρεώσεις, από προσωπική εμπειρία θα έλεγα πως ο ΟΤΕ έχει τα πρωτεία. Πχ χωρίς να το έχεις ζητήσει σου χώνει μέσα στο λογαριασμό ένα "τέλος συντήρησης τηλεφωνικής συσκευής", χωρίς καν να έχεις αγοράσει συσκευή από αυτόν!

Όσο για τα 160 δεν μπορώ να εκφέρω άποψη γιατί δεν αναφέρεις καν τι είναι.

• Like 1
Δημοσ.

ακούς τι λες?

1. Bold Φαντάζομαι εσένα με τον ηλεκτρολόγο το βράδυ, τον ηλεκτρολόγο με τον κάβουρα  και εσύ με τον φακό από πίσω να προσπαθήσετε να ανοίξετε τα καφαο του οτε η να ανεβείτε πάνω στην κολόνα για να φτιάξετε το πρόβλημα γιατί στις περισσότερες  περιπτώσεις θα φταίει ο αρχαίος χαλκός που ερχεται στον σπίτι σου και όχι εσωτερική καλωδίωση αν αξίζουν όλα αυτά για 10 15 ευρώ το μηνά παραπάνω να έχεις τρεξίματα με δικαστήρια κκ 

2 Bold  Κάλως ήρθες στην παγκόσμια αγορά του 2016 φυσικά ότι πληρώνεις θα πάρεις η δύσκολη στιγμή ερχεται όταν πραγματικά  χρειαστείς τους ''φτηνούς και τίμιους παροχους'' γιατί όσο επικρατεί ο χαλκός που είναι ευαίσθητος στις παραβολές δεν θα είσαι πότε ήσυχος τότε και πάλι βεβαία θα καταριέσαι  τον ΟΤΕ γιατί δεν ερχεται να σε εξυπηρετησει .

Eγω ξέρω ότι αυτά που μου λες 3 χρονια τώρα δεν τα εχω αντιμετωπισει ποτέ. Και ποια δικαστηρια? καμια φορά τα θεματα λυνονται χωρις να πας στο δικαστηριο. Τελοςπαντων ο καθενας κανει τις επιλογες του με τους παροχους. Αν εσυ εισαι ευχαριστημένος με τον ΟΤΕ οκ.

Δημοσ.

Αυτο που ακομα μερικοι νομιζετε οτι ο ΟΤΕ ειναι δημοσιο και τα ξυνουν ολοι με μισθους δημοσιου, σχεδον μια δεκαετια μετα το ξεπουλημα, ειναι αστειο...Λιγος σεβασμος στα παιδια των 400 ευρω δεν βλαπτει.

Κατα τα αλλα ισχυει και εδω το "ο,τι πληρωσεις παιρνεις", ο καθενας κρινει αναλογα με την τσεπη του και αγοραζει. Οι τιμες του ΟΤΕ κατα την γνωμη μου ειναι υψηλες για την εποχη, αλλα μεσα στις τιμες ειναι πολλα περισσοτερα απο μια adsl συνδεση και χρονο ομιλιας. Τεχνικη υποστηριξη, καποιοι ανεφεραν το my deals, υπαρχει και το my wifi και γενικα ο καταλογος ειναι μακρυς. Το αν καποιος τα θελει αυτα και ειναι διατεθιμενος να πληρωσει παραπανω ειναι καθαρα υποκειμενικο μαλλον.

• Like 2
Δημοσ.

Eγω ξέρω ότι αυτά που μου λες 3 χρονια τώρα δεν τα εχω αντιμετωπισει ποτέ. Και ποια δικαστηρια? καμια φορά τα θεματα λυνονται χωρις να πας στο δικαστηριο. Τελοςπαντων ο καθενας κανει τις επιλογες του με τους παροχους. Αν εσυ εισαι ευχαριστημένος με τον ΟΤΕ οκ.

Άμα πας εσύ με τον κάβουρα και ανοίγεις τα κουτιά του ΟΤΕ τι πιστεύεις ότι  θα τα βρείτε με τα λογία με τον ΟΤΕ?

Τελος πάντων ο καθένας διαλέγει και παίρνει σε αυτό συμφωνούμε τουλάχιστον 

Δημοσ.

Άμα πας εσύ με τον κάβουρα και ανοίγεις τα κουτιά του ΟΤΕ τι πιστεύεις ότι  θα τα βρείτε με τα λογία με τον ΟΤΕ?

Τελος πάντων ο καθένας διαλέγει και παίρνει σε αυτό συμφωνούμε τουλάχιστον 

Αν ηταν έτσι τοσος κοσμος με άλλους παροχους θα ειχε κάνει σκάνδαλο!!! Είναι δυσκολο να τυχει τοσο στραβη περιπτωση και όταν τυχει θα την αντιμετωπίσουμε. Θα πηγαινα εγω αυτοπρποσωπως να πιάσω τον προϊσταμενο τους να βρεθει λύση. Όχι με τσαμπουκά .... με καλες διαθέσεις.

Δεν είναι τωρα θέμα για δικαστηριο αυτό ... ας έστελναν αυτοι έναν δικο τους και πολύ πολύ τον πληρώνουμε. Σου ξαναλεω για μενα το θεμα είναι να φτιάξει η βλαβη δεν θα κατσω να ασχοληθώ με άλλες μαλακιες δικές τους.

Δημοσ.

Αυτο που ακομα μερικοι νομιζετε οτι ο ΟΤΕ ειναι δημοσιο και τα ξυνουν ολοι με μισθους δημοσιου, σχεδον μια δεκαετια μετα το ξεπουλημα, ειναι αστειο...Λιγος σεβασμος στα παιδια των 400 ευρω δεν βλαπτει.

Προφανώς δεν ξέρεις κόσμο που δουλεύει στον ΟΤΕ. Εμείς που ξέρουμε, γνωρίζουμε ότι υπάρχουν αυτοί που δουλεύουν σκληρά και εκείνοι που δουλεύουν τον κόσμο, διορισμένοι εδώ και αρκετά χρόνια. Ποιος μίλησε για τα παιδιά των 400 ευρώ; (ξέρω και από αυτά, και είναι γύρω στα 600 ευρώ, όχι πολλά σε κάθε περίπτωση, προφανώς υπάρχουν διάφορες χαμηλά αμειβόμενες θέσεις). Γι' αυτό μην βιάζεσαι να πεις οτι κάτι είναι αστείο, εφόσον δεν γνωρίζεις προσωπικά καταστάσεις.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Όταν δίναμε και δίνουμε ακόμα κάπου στα 500 με 600 εκατ το χρόνο επιδότηση για τις συντάξεις του ΟΤΕ (κι άλλα τόσα για αυτές της ΔΕΗ), δεν φτάνουν τα παιδιά αυτά για να επανέλθει ο σεβασμός... :(

• Like 1
Δημοσ.

600+ (γύρω στα 650 ίσως) παίρνουν όσοι μπήκαν στην οτεπλάς 2013 και μετά (με πτυχίο τει)

και πλέον δεν είναι στην οτεπλας αλλά στον οτε (μπήκαν πριν 1μιση χρόνο)

επίσης παίρνουν 250 ευρώ έξτρα τον μήνα αν έχουν παιδί κάτω από 2 ετών και συνεχίζουν να τα παίρνουν μέχρι να πάει 4 αν φέρουν αποδείξεις ότι πληρώνουν κάποιον να το προσέχει

μπορούν να λείπουν μία μέρα την εβδομάδα αν έχουν μικρό παιδί (ή να δουλεύουν μειωμένο ωράριο κάθε μέρα)

επίσης παίρνουν δώρο αν παντρευτούν 2500 μικτά

επίσης 1500 για κάθε τίτλο ξένων γλωσσών επιπέδου lower αν τον πάρουν όσο είναι μέσα στον οτε

και 3000 για κάθε τίτλο επιπέδου προφίσιενσι

πληρώνονται 2 φορές το μήνα (πάντα στην ώρα τους), πληρώνονται επίσης όσες υπερωρίες και κυριακές δουλέψουν

εντάξει για έναν πτυχιούχο τει ίσως τα 600+ το μήνα να θεωρούνταν λίγα πριν 10 χρόνια, αλλά σίγουρα δεν είναι λίγα τώρα (μαζί με όλες τις παροχές) σε σχέση με το τι κυκλοφορεί στην αγορά και την ανεργία που υπάρχει

με βάση τις συνθήκες που επικρατούν στην αγορά ΤΩΡΑ, ο οτε θεωρείται καλός εργοδότης ακόμα και για τους νεοπροσληφθέντες

• Like 2
Δημοσ.

Plus τα 500-600m επιδότηση του ασφαλιστικού τους ταμείου κάθε χρόνο...

Νόμιζα ότι μόνο η ΔΕΗ είχε τέτοια προνόμια... να μας ζήσει η «ιδιωτική» Deutsche Telekom! :D

Δημοσ.

Προφανώς δεν ξέρεις κόσμο που δουλεύει στον ΟΤΕ. Εμείς που ξέρουμε, γνωρίζουμε ότι υπάρχουν αυτοί που δουλεύουν σκληρά και εκείνοι που δουλεύουν τον κόσμο, διορισμένοι εδώ και αρκετά χρόνια. Ποιος μίλησε για τα παιδιά των 400 ευρώ; (ξέρω και από αυτά, και είναι γύρω στα 600 ευρώ, όχι πολλά σε κάθε περίπτωση, προφανώς υπάρχουν διάφορες χαμηλά αμειβόμενες θέσεις). Γι' αυτό μην βιάζεσαι να πεις οτι κάτι είναι αστείο, εφόσον δεν γνωρίζεις προσωπικά καταστάσεις.

Παντου υπαρχουν οι βολεμενοι και αυτοι που δουλευουν για 400 ευρω (επαναλαμβανω το ποσο μπας και ξυπνησετε και καταλαβετε τι ετος εχουμε και σε ποια χωρα ζειτε). Μαντεψε ποιοι ειναι "ο ΟΤΕ" και με ποιων την δουλεια στεκεται ο ομιλος. 

Αυτα, δεν θα ξαναβιαστω να πω κατι σε καποιον που "ξερει", "ειδε", "ακουσε", του "ειπαν" γιατι δουλεω ο ιδιος μεσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...