Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικα δεν ξερουν τι θελουν! Μιλουσα με μια κοπελα στο fb την οποια ειχα κανει add αλλα επειδη δεν με τρελανε και τοσο δεν της εστειλα ποτε τιποτα... Μετα απο 2 μερες (απο το αντ) μου στελνει αυτη απο μονη της και αρχισε να μου πιανει κουβεντα, τεςπα εγω δεν τις εδινα πατηματα και της απαντουσα κοφτα, αλλα αυτη το συνεχιζε ολη την ωρα, ε και επειδη ηταν doable απλα δεν με ειχε τρελανει στην αρχη μετα ειπα αντε θα το συνεχισω...Μιλουσαμε καμια βδομαδα πολυ καλα που σχεδον ολες τις φορες εστελνε αυτη! Εβλεπε τα ποστ που εβγαζα και μου πετουσε σποντες βγαινεις εξω και δεν διαβαζεις κτλ ε και της λεω να βρεθουμε να τα πουμε και απο κοντα μια μερα και λεει και αυτη ναι... Τεςπα επειδη εκεινη την περιοδο δεν ειχα χρονο λογω σχολης δεν της προτεινα κατευθειαν, οταν ξαναμιλησαμε της εριξα την ιδεα να παμε για κανα ποτο γιατι το επαιζε και πολυ ποτης αυτη και η κουβεντα εμεινε εκει, ουτε της εστειλα ουτε και αυτη ξανα.... wtf ολα αυτα γιναν σε μια περιοδο 1.5 βδομαδας δεν το καθυστερησα πολυ!

Μια αλλη μιλαμε (και αυτη fb) της λεω να βγουμε και δεν ειπε οχι αλλα δεν ειπε και ναι! Μου ειπε και καλα δεν εχω χρονο αυτη την βδομαδα οποτε θα μιλησουμε για την επομενη... Εντωμεταξυ βγαζει κατι post κλαψα full που σημαινει οτι ειναι κολλημενη με πρωην κτλ Αλλα οταν μιλαμε μιλαει μια χαρα γι αυτο αλλωστε της ζητησα και να βγουμε...

Μια αλλη που τραβιωμασταν (fuck buddies) πριν απο 6 μηνες μου στελνει μηνυμα ετσι στα ξεκαρφωτα λεγοντας "Σε σκεφτομουν και ειπα να σου στειλω" την παιρνω 1 ωρα μετα τηλεφωνο και της επιασα την κουβεντα και μου λεει ενταξει μην μιλαμε και πολυ, της λεω καλα εσυ μου εστειλες, λεει ε απλα σε σκεφτομουν και σου εστειλα, και της λεω ποτε προλαβες και γ@μηθηκες κιολας? και μου το εκλεισε χαχαχαχαχα

Γενικα αυτο που βλεπω ειναι οτι πλεον οι κοπελες δεν ξερουν τι θελουν! Δεν μπορεις να τις πιασεις πουθενα! Ενας φιλος μου ειχε βγει ραντεβου με μια και αυτη για να γυρισει σπιτι ειχε αποσταση 30λεπτα, της στελνει μνμ και της λεει "εφτασες σπιτι ολα οκ?" και αυτη ξενερωσε και δεν του απαντησε και οταν την ρωτησε αυτος τι εγινε λεει αυτη "εε ενταξει πολυ ενδιαφερον, δεν μαρεσουν αυτα". Πραγματικα γελαω... Και μετα βγαζουν post στο fb οτι εχουν μαλακομαγνητη, και ενας ενας οι μαλακες ολοι θα με γνωρισετε...

Τουλαχιστον εμεις οι ανδρες ξερουμε τι θελουμε, τι θελεις? βυζια. Ποτε τα θελεις? Βυζια. Απλα και λιτα.

Δημοσ.

Δεν κανω τρολ, αυτα οντως μου εχουν τυχει οπως και η φαση με τον φιλο μου που μενει Αθηνα... Απλα μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση τωρα που τα συνδυασα ολα τα περιστατικα (ενα απο αυτα εγινε χθες) και γι αυτο εκανα το post...

Δημοσ.

Το τελευταίο θυμάμαι μου την έσπαγε κι εμένα, ούτε οι γονείς μου δεν το έκαναν και το άκουγα από δήθεν "προστάτες".

• Like 2
Δημοσ.

Αν ηθελα να κανω τρολλ θα εγραφα για κουραδες που βουλωσαν σωληνες και για υγρα πυρ... τεςπα αν νομιζετε οτι αυτα τα εβγαλα απο το μυαλο μου οκ, ας κλεισει το θεμα.. Απλα μια συζητηση γυρω απο το θεμα ηθελα να γινει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...