Centurion Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Ασε μαςνρε. Εδω απο ταυρος γιοου μαω και ετσι κλπ εγινα κερατας... Από κυριλέ κερατάς, έγινες κλαρινοκερατάς.
deesnider Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Η ενασχόληση με τα ζώδια μου έφερνε ανέκαθεν αλλεργία... Το ίδιο και σ' εμένα και, συγκεκριμένα, στις παλάμες: Δεν το 'χω κάνει μέχρι τώρα - τέρας ψυχραιμίας με βρίσκω - αλλά, κάθε βλάκα που μού πετάει το αριστούργημα «Ε, καλά! Κλασσικός Μινώταυρος/Καβουρογαμώσαυρος...» και τα σχετικά, θέλω απελπισμένα να τον αρχίσω στα χαστούκια και να μη σταματήσω αν δε μουδιάσουν... 3
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δηλαδή από αιγόκερως έγινα τοξότης; Συνάδελφε! Εγώ πάντως τοξότης παρέμεινα. Τι λεει αυτό για μένα? Σταθερότης σταθεροτήτων, τα πάντα σταθερότης. έγινα οφιούχος Μεταξύ μας τώρα.. πάντα τέτοιος ήσουνα 1
zio10 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 από δίδυμος, ταύρος; Ε ,όχι :Ρ πάει,αυτό με σημάδεψε. όλη η ζωή μου τώρα θα αλλάξει ,τίποτα δε θα είναι πια το ίδιο.... Για πάντα δίδυμος, nasa και βλακείες!
george_gr1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Πάλι τοξοτης είμαι, τη γλίτωσε για μια μέρα. Όχι τίποτε άλλο αλλά ποιος άλλαζε τώρα από περιπέτειωδης τυπος σε φλογερο εραστη
Anorymous Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δηλαδή εγώ από σκορπιός έγινα ζυγός ? Unbelievable
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Εγινα κριος. Στη Λίτσα Πατέρα το είπες? Η ενασχόληση με τα ζώδια μου έφερνε ανέκαθεν αλλεργία... Eσύ μη της το πεις
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Εγινα ταυρος ! Απο διδυμος. Ειναι αυτο που λενε γυρναει ο τροχος ...θα ρθουν καλυτερες μέρες. Εφόσον τα αστρα μετακινουνται και αλλαζουν θεση αλλαζει και η ροη των γεγονοτων στην ζωη μας...Γιατι στο συμπαν το ενα επηρεαζει το αλλο.
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Εφόσον τα αστρα μετακινουνται και αλλαζουν θεση αλλαζει και η ροη των γεγονοτων στην ζωη μας...Γιατι στο συμπαν το ενα επηρεαζει το αλλο. Πάρε μια ντουντούκα και φώναξέ το
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Βασικα ειχα μεθυσει και εγραφα οτι να ναι οποτε δεν ισχυει το αποπανω που γραψα.συγγνωμη Ειμαι επιστημονας.Δε ξερω γιατι εγραψα αυτες τις ασυναρτησιες 1
randomcat Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Καλά πήδαγα τόσα χρόνια - το νέο ζώδιο δεν ξέρω αν θα αρέσει στις γκόμενες!!! Τι μου έκανες ρε NASA;;;
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Βασικα ειχα μεθυσει και εγραφα οτι να ναι οποτε δεν ισχυει το αποπανω που γραψα.συγγνωμη Bρε ναιιιιιιιιιιι/ναιαιαιαιαι Τι μου έκανες ρε NASA;;; χαλάστρα;
elenit24 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 εμείς που αφιερώσαμε ώωωρες ολόκληρες για το ζώδιο μας για να δούμε με ποιον ταιριάζουμε, με ποιον δεν ταιριάζουμε ( ), τα στοιχεία του χαρακτήρα μας (για να ταιριάξουμε), τωρα τί θα καθόμαστε να διαβάζουμε για τον υδροχόο εκ νεου? απαπα.....ένα ψάρι που έγινε υδροχόος.(οχι τιποτα άλλο θα πρέπει να ψάχνουμε και ο άλλος τι ζώδιο ήταν και τί έγινε)
bluesattack Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 εμείς που αφιερώσαμε ώωωρες ολόκληρες για το ζώδιο μας για να δούμε με ποιον ταιριάζουμε, με ποιον δεν ταιριάζουμε ( ), τα στοιχεία του χαρακτήρα μας (για να ταιριάξουμε), τωρα Aν παντος τα ερωτικα δεν σας πηγαν οπως τα περιμενατε, να ξερετε οτι δεν φταιγατε εσεις , εισασταν απλα παραπλανημενες/οι 2
elenit24 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Aν παντος τα ερωτικα δεν σας πηγαν οπως τα περιμενατε, να ξερετε οτι δεν φταιγατε εσεις , εισασταν απλα παραπλανημενες/οι έφταιγε που κοιτάγαμε λάθος ζώδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα