Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μολις επεστρεψα απο ενα συντομο ταξιδακι στη θεσσαλονικη..πολυ ομορφη πολη..πολυ καλο φαι,νυχτερινη ζωη στο κοκκινο, ωραια σποτ...συμπαθησα πολυ και τους ανθρωπους της..εξυπηρετικοι, κοινωνικοι και χαλαροι..επισης ειναι ολα κοντα...ειχαν απεργια τα λεωφορεια και δεν με χαλασε καθολου..ολα ειναι διπλα...δεν ξερω πως ειναι η θεσσαλονικη σε μονιμη βαση, αλλα για διακοπες ειναι σουπερ..

εφτιαξα και ενα βιντεακι απο τις διακοπες μου εκει...βαριομουν να ειμαι ολη την ωρα με τη καμερα, γιαυτο δεν εχω πολλα πλανα..κυριως ειναι απο τον Λευκο Πυργο, αλλα και απο την Τουμπα που πηγα για να δω τον αγωνα του Παοκ...δεν εφερα γουρι:P

• Like 6
Δημοσ.

αυτα τα κλιπ δευτερολεπτου,κοψτα.....δεν προλαβαινει να καταλαβει ο θεατης τι βλεπει,και εχεις αλλαξει πλανο.απο το ολο βιδεο,δεν φαινεται οτι η σαλονικα ειναι παραθαλασσια.μονο στα πλανα του πυργου. που ειναι και τα αρχικα.

Δημοσ.

Δεν εχει καμμια σχεση με την Θεσσαλονικη του 1977-1984 που εζησα εγω εκει !!!!! Πηγα περυσι και απαγοητευτικα !!! Φυσικα για παντα ειναι μεσα στην καρδια μου!!!

Ήταν ο λευκός πύργος τότε;; :P :D

• Like 1
Δημοσ.

αυτα τα κλιπ δευτερολεπτου,κοψτα.....δεν προλαβαινει να καταλαβει ο θεατης τι βλεπει,και εχεις αλλαξει πλανο.απο το ολο βιδεο,δεν φαινεται οτι η σαλονικα ειναι παραθαλασσια.μονο στα πλανα του πυργου. που ειναι και τα αρχικα.

εγω αρκετα παραθαλασσια πλανα ειδα..πραγματι το παρακανει λιγο με τα τοσο συντομα πλανα, αλλα ωραιο βιντεο ηταν..σου μετεφερε λιγο σαλονικα.

Δημοσ.

εγω αρκετα παραθαλασσια πλανα ειδα..πραγματι το παρακανει λιγο με τα τοσο συντομα πλανα, αλλα ωραιο βιντεο ηταν..σου μετεφερε λιγο σαλονικα.

ευχαριστω..θα μπορουσα να ειχα και περισσοτερα πλανα, αλλα το βραδυ ειδικα βαριεμε τρελα να ειμαι με μια καμερα στο χερι..

Δημοσ.

Απ'ότι κατάλαβα πήγες μόνο στα "κεντρικά" σημεία της πόλης... Όμορφα και αυτά εννοείται, αλλά η όλη ομορφιά βρίσκεται στην Άνω Πόλη.

Πύργος του Τριγωνίου, Γεντί Κουλέ, τσινάρι και φυσικά το Σέιχ Σου. σε αυτά τα μέρη βλέπεις όλα όσα έδειξες στο βίντεο στο... πιάτο!

• Like 1
Δημοσ.

Απ'ότι κατάλαβα πήγες μόνο στα "κεντρικά" σημεία της πόλης... Όμορφα και αυτά εννοείται, αλλά η όλη ομορφιά βρίσκεται στην Άνω Πόλη.

Πύργος του Τριγωνίου, Γεντί Κουλέ, τσινάρι και φυσικά το Σέιχ Σου. σε αυτά τα μέρη βλέπεις όλα όσα έδειξες στο βίντεο στο... πιάτο!

και ομως πηγα στην Ανω Πολη..πραγματικα υπεροχη, αλλα δυστυχως δεν ειχα φορτισει τη καμερα :P

Δημοσ.

Θεσσαλονικιός εδώ.

Σίγουρα ήρθες στην Θεσσαλονίκη και εντυπωσιάστηκες με την ομορφιά της πόλης?

Γιατί και η Θεσσαλονίκη και η Αθήνα και το 90% των ελληνικών πόλεων δεν είναι τίποτα παραπάνω από κακοχτισμένες βαλκανιοπόλεις χωρίς καμία αρχιτεκτονική, με άσχημα κουτιά για σπίτια και με κακοτεχνίες και κιτσαριό παντού.

Από κει και πέρα μπορεί να υπάρχουν 4-5 σημεία σε κάθε πόλη που υπό την κατάλληλη οπτική γωνία και μόνο να φαίνονται όμορφα.

Τα ίδια σημεία σε μια ευρωπαική πόλη δεν θα αποτελούσαν αξιοθέατο αλλά μια μέση γειτονιά.

Αν δεν είχαμε και κανα αρχαίο θα ήταν για ολοκληρωτικό γκρέμισμα. Αν και στην Θεσσαλονίκη σιγά τα αρχαία που έχουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Θεσσαλονικιός εδώ.

Σίγουρα ήρθες στην Θεσσαλονίκη και εντυπωσιάστηκες με την ομορφιά της πόλης?

Γιατί και η Θεσσαλονίκη και η Αθήνα και το 90% των ελληνικών πόλεων δεν είναι τίποτα παραπάνω από κακοχτισμένες βαλκανιοπόλεις χωρίς καμία αρχιτεκτονική, με άσχημα κουτιά για σπίτια και με κακοτεχνίες και κιτσαριό παντού.

Από κει και πέρα μπορεί να υπάρχουν 4-5 σημεία σε κάθε πόλη που υπό την κατάλληλη οπτική γωνία και μόνο να φαίνονται όμορφα.

Τα ίδια σημεία σε μια ευρωπαική πόλη δεν θα αποτελούσαν αξιοθέατο αλλά μια μέση γειτονιά.

Αν δεν είχαμε και κανα αρχαίο θα ήταν για ολοκληρωτικό γκρέμισμα. Αν και στην Θεσσαλονίκη σιγά τα αρχαία που έχουμε.

κοιτα εχω κολλημα με την αρχιτεκτονικη των πολεων..ειναι και που κοιταω στις πολεις που επισκεπτομαι….η Θεσσαλονικη εχει αδιαφορη αρχιτεκτονικη, η Αθηνα ακομα χειροτερη…οπως τα γραφεις ειναι..οταν λεω ομορφη πολη εννοω κυριως οσον αφορα το γενικοτερο κλιμα και τον τροπο ζωης…περισσοτερες επιλογες στο τι να κανεις..τουλαχιστον τις λιγες μερες που καθισα περασα πολυ καλα, βεβαια εσυ ξερεις καλυτερα!!!

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικα μου κανει εντυπωση που βρισκουν τοσο  ομορφη τη Θεσσαλονικη ασχετοι με αυτη και εχω και παραδειγματα εντος οικογενειας .......

Για μενα ειναι στην καρδια μου ομορφη μιας και  εζησα εκει τα πιο ομορφα 7 χρονια μου σαν φοιητης και φανταρος και πριν πολλες 10ετιες οποτε εχω ...ελαφρυντικα.

Οχι οτι η Αθηνα ειναι καλυτερη , με τιποτα κατι τετοιο , αλλα μια τσιμεντουπολη ειναι κι αυτη .

• Like 2
Δημοσ.

^αυτό που λες είναι μεγάλη αλήθεια, με τι έχεις συνδέσει κάθε πόλη.

Ετσι ακριβως ...Αυτο το μπαλκονι που καποτε δεν ειχε ουτε λουλουδια ουτε κλιμαστικο σημαινει παρα πολλα για μενα.

post-40980-0-04381300-1475409704_thumb.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...