μπιπ μπιπ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Με πήρε η wind και μου έκανε μια καλή προσφορά. Επειδή όμως πριν 2 μήνες μπήκα στην cyta, τους είπα δεν θέλω να πληρώσω το πρόστιμο. Και μου λέει η μαντάμ ότι με τον νόμο Ν.2251/94 δεν είμαι υποχρεωμένη να πληρώσω αν φύγω από την εταιρεία πριν την λήξη του συμβολαίου. Ψάχνω τον νόμο στο google (βρήκα αυτό: http://www.synigoroskatanaloti.gr/docs/law/gr/N_2251_1994_final_3587_2007.pdf ) Γράφει κάπου για εταιρείες ίντερνετ και δεν το βλέπω; Τον γνωρίζετε; Σπάνε τόσο εύκολα τα συμβόλαια;
zio10 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Λογικά στο λέει για να σε κάνει πελάτη και μετά τρέξε βγάλε άκρη μόνη σου...
e-tic Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Τη μαντάμ που σε πήρε την ενδιαφέρει να σου κλείσει συμβόλαιο, ακόμα και αν χρειαστεί να σου πεί ένα φορτηγό ψέματα και να σου τάξει όλο το φορτίο του Noor1 για δώρο. Έτσι της είπαν να λέει, έτσι σου λέει. Σιγά μην έχει κάτσει να διαβάσει και τους νόμους για να πάει να δουλέψει στην υπηρεσία ψαρέματος της wind. Άπαξ και τσιμπήσεις και υπογράψεις μετά χ3στηκ3 για εσένα, αυτή θα έχει πάρει τα ποσοστά της και εσύ δε πα να... 1
μπιπ μπιπ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 είπε κιόλας να πω στην cyta να την πάρουν για να τους τα πει η ίδια
Haldol Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Και παλιότερα η HOL σου έλεγε ότι θα σου φέρουν οπτική ίνα μέχρι το υπνοδωμάτιο. Μόλις υπέγραφες δε σε ήξεραν. Φυσικά και θα πληρώσεις ότι γράφει το συμβόλαιο που υπέγραψες με τη Cyta. Την τηλεπωλήτρια δε τη νοιάζει, αυτή θέλει το bonus της. Θα σου πει ό,τι της έρθει στο μυαλό για να σε ψήσει και μετά τρέχα βγάλε άκρη εσύ με τη Cyta. 2
Ison_ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Υπάρχει μια περίοδος υπαναχώρησης (τις πρώτες 15 μέρες ; ) στην οποία μπορείς να ακυρώσεις το συμβόλαιο χωρίς πρόστιμο. Στους 2 μήνες που είσαι εσύ δεν ισχύει.
NikosKallithea Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μια χαρα εισαι στην cyta, μακρια απο wind 1
μπιπ μπιπ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Και μου είπε ότι το πρόστιμο δεν θα πάει στην εφορία, ούτε θα έχει προσαυξήσεις. από αυτό το νούμερο με πήρε; 211192333 Υπάρχει μια περίοδος υπαναχώρησης (τις πρώτες 15 μέρες ; ) στην οποία μπορείς να ακυρώσεις το συμβόλαιο χωρίς πρόστιμο. Στους 2 μήνες που είσαι εσύ δεν ισχύει. Ο καταναλω τής δικαιούται να υπαναχω ρήσει από τις συμβά σεις των παραγράφων 1 και 2 ή να ανακαλέσ ει την πρόταση που υποβά λλετ αι κατά την παράγραφο 3, εντ ός δεκα τεσσάρων (14) ημερολογιακώ ν ημερών από την παραλαβή του εγγρ άφου της σύμβα σης ή από την τυχόν μεταγενέσ τερη παραλαβή του προϊόντος, εκτ ός αν στη σύμβα ση προβλέπ εται μεγα λύτερη προθεσμία. Σε περίπτωση που το δικαίωμα υπαναχώ ρησης ή η ανάκλη ση της πρότασης ασκηθούν εγγρ άφως, με έντ υπη ή ηλεκτ ρονική μορφή ή με σταθερό μέσο, κατά την έννο ια της περίπτωσης στ’ της παραγράφου 1 του άρθρου 4α , το οποίο τίθεται στη διάθεση του προμηθευτή και στο οποίο αυτός έχει πρόσβα ση, για την επ έλευ ση των αποτελεσ μάτων της υπαναχώ ρησης ή της ανάκλη σης της πρότασης, αρκεί ο καταναλω τής να έχει αποστείλει το σχετ ικό έγγρ αφο πριν λήξει η προθεσμία του προηγούμενο υ εδαφίου. Παραίτηση από το δικαίωμα αυτό είναι άκυρη. αυτό είναι; σελίδα 6 ωραία αντιγράφηκε, πολύ ευανάγνωστο
l337 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Και μου είπε ότι το πρόστιμο δεν θα πάει στην εφορία, ούτε θα έχει προσαυξήσεις. από αυτό το νούμερο με πήρε; 211192333 Παλιό το "κόλπο". Σε δουλεύουνε κανονικά. Αγνόησε την.
zio10 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Φίλη μου που έσπασε συμβόλαιο πρόσφατα πάντως πλήρωσε κανονικά πρόστιμο. Άλλαξε μόνο αν σε συμφέρει υπολογίζοντας και το πρόστιμο.
l337 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Κανονικότατα πληρώνεις. Απορώ που αναπαράγουμε ακόμη την παραπάνω παπάτζα και δεν έχει κλειδώσει το νήμα. 1
aGka8l Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Θεωρητικά το συμβόλαιο σου δίνει ένα προϊόν σε τιμή προσφοράς αντί τιμής καταλόγου .Δε νομίζω ότι λένε τέτοια ψέματα οι εσωτερικές πωλήσεις της wind αλλά κάποιος συνεργάτης που στο δίπλα pc κάποιος μπορεί να πουλάει κ Cyta ή κ Cosmote. Έχεις υπογράψει το συμβόλαιο άρα πληρώνεις ότι έχεις δεχτει ... Τέλος με το ίδιο σκεπτικο έπρεπε να της πεις δλδ και από tην wind άμα φύγω δε θα πληρωσω συμβόλαιο ? Άμα έχω κέφια καμία φορά με παίρνουν πχ από την wind λέω δουλεύω Cyta κ ξέρω ή άμα παίρνουν από Cyta λέω δουλευω wind χχχχ Μία φορά μ λέει ένας τώρα που θα φαληρησετε και θα κλησετε θα σου πω εγώ χαχαχα επίσης έχω ακούσει θα τα αναλάβουμε εμείς τα τέλη πρόωρης αποσύνδεσης να τα πληρωσουμε 1
μπιπ μπιπ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Με ξαναπήραν και μου μίλησε ο προιστάμενος. Του λέω ότι αν μου υπογράψουν ένα χαρτί ότι αναλαμβάνουν το χρέος στην cyta θα το κάνω. Και μου απαντάει ότι δεν υφίσταται τέτοιο χρέος. Και μου έφερε σαν παράδειγμα τα συμβόλαια ενοικίου. Ότι αν φύγεις νωρίτερα από την λήξη του συμβολαίου δεν θα σε κυνηγήσει ποτέ κανείς. Του λέω επειδή ο ιδιοκτήτης δεν θα έχει όρεξη να σε κυνηγήσει , εδώ μιλάμε για εταιρεία. Τελικά νευρίασε και μου το έκλεισε. Θεωρητικά το συμβόλαιο σου δίνει ένα προϊόν σε τιμή προσφοράς αντί τιμής καταλόγου .Δε νομίζω ότι λένε τέτοια ψέματα οι εσωτερικές πωλήσεις της wind αλλά κάποιος συνεργάτης που στο δίπλα pc κάποιος μπορεί να πουλάει κ Cyta ή κ Cosmote. Έχεις υπογράψει το συμβόλαιο άρα πληρώνεις ότι έχεις δεχτει ... Τέλος με το ίδιο σκεπτικο έπρεπε να της πεις δλδ και από tην wind άμα φύγω δε θα πληρωσω συμβόλαιο ? Άμα έχω κέφια καμία φορά με παίρνουν πχ από την wind λέω δουλεύω Cyta κ ξέρω ή άμα παίρνουν από Cyta λέω δουλευω wind χχχχ Μία φορά μ λέει ένας τώρα που θα φαληρησετε και θα κλησετε θα σου πω εγώ χαχαχα επίσης έχω ακούσει θα τα αναλάβουμε εμείς τα τέλη πρόωρης αποσύνδεσης να τα πληρωσουμε ποια εταιρεία θα κλείσει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα