Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει αρχισει να μη μου αρεσει το ντυσιμο μου, ολο φοραω φορμα η σορτσακι με ενα T-shirt.. θελω κατι πιο "ενδιαφερον" στο ντυσιμο μου.. βλεπω αλλους συνομιληκους και ντυνονται τοσο ωραια.. εχετε καποιο μαγαζι/μαρκα να προτεινετε; Στην ερμου πχ και στο κεντρο; 

Δημοσ.

Τι budget έχεις; Έχεις κάποιο στυλ υπόψιν;

budget νορμαλ θα ελεγα.. ουτε πολυ χαμηλο ουτε πολυ ψηλο.. ειμαι τελειως ασχετος απο μοδα για να σου πω στυλ :P

Δημοσ.

budget νορμαλ θα ελεγα.. ουτε πολυ χαμηλο ουτε πολυ ψηλο.. ειμαι τελειως ασχετος απο μοδα για να σου πω στυλ :P

Εεεε σίγουρα θα ξέρεις. Θες κάτι πιο αθλητικό ή κάτι πιο preppy ή σε πιο rock; (googlare τα :P)

Δημοσ.

Τα πιο όμορφα ντυσίματα ειναι τα απλά

μονο ενα τζιν παντελόνι και ενα λευκό η μαύρο πουκάμισο ειναι σούπερ ντύσιμο απο 20 μεχρι 60 χρονών !

aspropoukamiso02.jpg

• Like 2
Δημοσ.

μονο ενα τζιν παντελόνι και ενα λευκό η μαύρο πουκάμισο ειναι σούπερ ντύσιμο απο 20 μεχρι 60 χρονών !

Αρκεί να έχεις και το σώμα της φωτογραφίας  :ph34r:

Προσωπικά δεν μπορώ πουθενά να βρω ρούχα (φθηνά) που να μου αρέσουν. Πάω σε H&M, Pull And Bear, Zara κτλπ και όλα ή είναι πανάκριβα ή της νέας μόδας. Νέα μόδα? μπλούζες μέχρι τα γόνατα που το small χωράνε 2 small μέσα. Τζιν μέχρι την γάμπα και παντελόνια βράκες.

• Like 1
Δημοσ.

aspropoukamiso02.jpg

Ναι ,μονο που το συγκεκριμενο στυλ οι πιο πολλοι το εχουν τροποποιησει και το εχουν φτασει στην απολυτη καγκουρια :P 

TS,δεν υπαρχει κατι συγκεκριμενο που να θεωρειται ''ωραιο'',στον καθενα παει κατι διαφορετικο. Πηγαινε και δοκιμασε διαφορα ρουχα και δες τι σου αρεσει/πηγαινει.

• Like 1
Δημοσ.

Αρκεί να έχεις και το σώμα της φωτογραφίας :ph34r:

Προσωπικά δεν μπορώ πουθενά να βρω ρούχα (φθηνά) που να μου αρέσουν. Πάω σε H&M, Pull And Bear, Zara κτλπ και όλα ή είναι πανάκριβα ή της νέας μόδας. Νέα μόδα? μπλούζες μέχρι τα γόνατα που το small χωράνε 2 small μέσα. Τζιν μέχρι την γάμπα και παντελόνια βράκες.

Οντως και απορω πως τα αγοραζουν. Η εχω δει προσφατα πολλους με μπλουζες γεματες τρυπες. Μαλλον νεα μοδα κ αυτο.

TS δεν μας ειπες και την ηλικια σου.

Σχετικα με στυλ θα σ πω με βαση την δικη μ γνωμη μιας κ παταω στα πρωτα -αντα, και σιγα σιγα βελτιωνω στυλ. Για χειμωνα:

Μια καλη "αναβαθμιση" εφοσον δεν τεινεις προς rock η sport στυλ, ειναι να δεις προς casual/preppy.

Για κατω πχ δες για παντελονια chinos. Πιο safe χρωματα για αρχη (μαυρο η μπλε σκουρο) και αν εισαι πιο extreme κοιτας για πιο "μοδατα" χρωματα later. πχ βουργουνδι που ναι στην μοδα κλπ. Περα απο τα chinos μετα κανα πιο καλο/σοβαρο τζιν (οχι σκισιματα κλπ).

Για πανω οι επιλογες ειναι ειτε πουκαμισα ειτε πουλοβερ ειτε συνδυασμος τους (απο μεσα πουκάμισο κ απο πανω πουλοβερ). πουλοβερ ειτε τα κλασσικα (με v η με λαιμοκοψη) ειτε αμανικα (καζακα).

Για παπουτσια που ταιριαζουν σε αυτο το στυλ θα δεις κανα casual σε μαγαζια.

Για καλοκαιρι παλι κανα chino (ψιλο υφασμα,οχι χοντρο) κ πανω κανα πουκαμισο παλι αλλα εχω δυσκολια κ εγω να βρω καλα κ κοντομανικα.

Μπορεις να παρεις πχ βολτα την Ερμου ενα πρωι και να μπεις σε hm zara pull n bear, mango man κλπ και ολο κ κατι θα βρεις ειδικα τωρα π λογικα εχουν φερει της νεας σεζον κ εχουν νουμερα. στο ζαρα ειχα δει κατι ωραια πουκαμισα στα 30ε, που αξιζουν, οποτε τσεκαρε κ εκει.

Μετα αλλα μαγαζια περα απο κεντρο θα βρεις και στα mac arthrur/εκπτωτικο χωριο αλλα ειναι μαρκες οποτε ανεβαινεις σε budget.

Δημοσ.

Μερικά κομμάτια που συνδυάζονται εύκολα και μπορείς να τα βρεις σε pull&bear, H&M, American Eagle κλπ.:

1)

Mens-Jeans-Boot-Cut-Leg-Slightly-Flared-

2)

Unique-mens-leather-belts-style.jpg

3)

s-l300.jpg

4)

2015-Fall-New-Men-s-Fashion-knitted-Cash

5)

2016-Casual-font-b-Shirts-b-font-font-b-

6)

polo-mens-t-shirts-01_p_1884478_404304.j

7)

Outdoor-2016-Men-Sport-Pants-New-Brand-H

8)

93037898_LRG.jpg

9)

Sport-Jacket-font-b-Men-b-font-Slim-Zipp

10)

men-black-biker-leather-jacket_2.jpg

11)

SE6602---Nya-M%C3%A4n-Och-Kvinnor-Conver

12)

65-Christian%20Louboutin%20Men%20Shoes%2

13)

95183.jpg

• Like 1
Δημοσ.

εγώ θα πρότεινα να αποφύγεις όλα αυτά που έχουν να κάνουν με την μόδα, πχ τα κολλητά τζίν , τις μπλούζες μέχρι την γάμπα.

Όντως μια ασφαλή σοβαρή επιλογή είναι τα τσίνος, τα βρίσκεις παντού τώρα πια και σε πολλά χρώματα,για τον καιρό που έχει τώρα μπορείς να κοιτάξεις καμιά polo μπλούζα, είτε κάποια φθηνή απο τα γνωστά μαγαζιά είτε κάποια μάρκας ( τόσες υπάρχουν).
Μπορείς για αρχή να αγοράσεις διαχρονικά χρώματα πριν πας σε σχέδια και έντονα χρώματα,(μαύρο γκρί μπλε καφέ) 
Επίσης και τα blue jeans αν έχεις το σώμα του παραπάνω ,και ας έχουν 5 φθορές(απο φυσικού του), θα δείχνει ακόμα πιο ωραίο.με μια άσπρη κοντομάνικη ( μη το παρατραβάμε το πουκάμισο).Αν πάλι είσαι πολύ λεπτός απέφυγε τα τζίν γενικότερα, δύσκολα θα βρεις κάτι να ταιριάζει σε έσενα.

Δημοσ.

Μερικά κομμάτια που συνδυάζονται εύκολα και μπορείς να τα βρεις σε pull&bear, H&M, American Eagle κλπ.:

1)

Mens-Jeans-Boot-Cut-Leg-Slightly-Flared-

2)

Unique-mens-leather-belts-style.jpg

3)

s-l300.jpg

4)

2015-Fall-New-Men-s-Fashion-knitted-Cash

5)

2016-Casual-font-b-Shirts-b-font-font-b-

6)

polo-mens-t-shirts-01_p_1884478_404304.j

7)

Outdoor-2016-Men-Sport-Pants-New-Brand-H

8)

93037898_LRG.jpg

9)

Sport-Jacket-font-b-Men-b-font-Slim-Zipp

10)

men-black-biker-leather-jacket_2.jpg

11)

SE6602---Nya-M%C3%A4n-Och-Kvinnor-Conver

12)

65-Christian%20Louboutin%20Men%20Shoes%2

13)

95183.jpg

Εσύ,αδικεύεσαι με αυτό που ασχολήσε, άλλον κλάδο έπρεπε να ακολουθείς.

Υ.Γ την ζακέτα στο 8 που την βρίσκω;

Δημοσ.

Εχει αρχισει να μη μου αρεσει το ντυσιμο μου, ολο φοραω φορμα η σορτσακι με ενα T-shirt.. θελω κατι πιο "ενδιαφερον" στο ντυσιμο μου.. βλεπω αλλους συνομιληκους και ντυνονται τοσο ωραια.. εχετε καποιο μαγαζι/μαρκα να προτεινετε; Στην ερμου πχ και στο κεντρο; 

Μαγαζιά θα βρεις παντού , εγώ θα σου πρότεινα στις πρώτες αγορές που θα κάνεις να πας παρέα με μια κοπέλα(φίλη,αδερφή,ξαδέρφη) , το γυναικείο γούστο και μάτι να το εμπιστεύεσαι :P  

Επίσης μπορείς να ψάξεις και μερικές ιστοσελίδες που ανεβάζουν άρθρα για την ανδρική μόδα,μπορείς και από εκεί να πάρεις ιδέες.

http://www.the-man.gr/moda/

http://www.stylemag.gr/ANDRAS_ca-1882.aspx

Πάντως θα χρειαστείς αρκετό μπάτζετ για τα πρώτα σου ψώνια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...