vrwmiaris Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Λεπον, θέλω ένα ζελέ το οποίο να έχει κράτημα αλλά να μην κολλάνε μεταξύ τους τα μαλλιά, να είναι αεράτα.Δεν ξέρω εάν τα λέω καλά ή το σκέφτομαι λάθος.κάτι φρουκτις,888,κτλπ τα έχω δοκιμάσει, τα κολλάνε και είναι πατημένα κάτω.κανείς trendy boy νιώθει να με βοηθήσει;
Haldol Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Καμιά πάστα σε ψήνει; Αλλά δεν κρατάνε τόσο δυνατά. πομαδα. ψαχτο στα μπαρμπεραδικα. Ναι, για να 'σαι σαν λαδωμένος ποντικός! Ότι πιο λιπαρό υπάρχει. Το επόμενο στάδιο μετά την πομάδα είναι να πασαλείψεις τσιλαδιά γουρουνιού πάνω στο κεφάλι. 3
vrwmiaris Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν έχω πρόβλημα, απλά ναι όπως είπες να μην γυρίζω σπίτι και να πρέπει να λουστώ λες και έχω λίγδα στο μαλλί
lifeowner771 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Eγω αυτο χρησιμοποιουσα πριν παρω λακ και δεν ειχα παραπονο. Ειναι αναλογα το μηκος των μαλλιων βεβαια. Εχει το καλο οτι δεν λαδωνει καθολου τα μαλλια και δεν κολλανε οπως λες. 1
zio10 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ πιο παλιά χρησιμοποιούσα αυτό και ήμουν ευχαριστημένος:
Mau-Maus Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 να μην γυρίζω σπίτι και να πρέπει να λουστώ Λούσου ρε βρωμιάρη δεν θα πάθεις τιποτα μην το φοβάσαι το νερό ! ==== Φόλες τα Garnier , πολυ 'νερουλα' 3
idomeneas7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ τα σνομπάρω αυτά αλλά μια μέρα ήθελα να μην πετάνε κάτι φύτρες και έβαλα λίγο από το ζελέδι του αντρός. Δεν γυάλιζε καθόλου και σχεδόν δεν φαινόταν ότι έχω βάλει κάτι. Ειναι τούτο δω:
zio10 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Λούσου ρε βρωμιάρη δεν θα πάθεις τιποτα μην το φοβάσαι το νερό ! ==== Φόλες τα Garnier , πολυ 'νερουλα' Αυτό που έβαλα εγώ είναι πηλός πάντως και έχει ωραίο κράτημα και ματ, δεν είναι νερουλό. 2
Haldol Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ τα σνομπάρω αυτά αλλά μια μέρα ήθελα να μην πετάνε κάτι φύτρες και έβαλα λίγο από το ζελέδι του αντρός. Δεν γυάλιζε καθόλου και σχεδόν δεν φαινόταν ότι έχω βάλει κάτι. Ειναι τούτο δω: Αυτό είναι πάστα, όχι ζελέ. Αυτό του πρότεινα πριν. Δεν έχει τόσο δυνατό κράτημα, αλλά δεν λαδώνει, δεν γυαλίζει, δεν αφήνει ασπράδια, δεν, δεν. Γενικότερα είναι προτιμότερο εάν δεν θέλεις να βγάζει μάτι ότι κάτι έχεις βάλει, αλλά απλά τα μαλλιά να έχουν μία φόρμα. Το Matt & Messy της L'Oreal το έχω κι εγώ, είμαι πολύ ικανοποιημένος.
DYEL Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν μαρεσουν τα "mainstream" προιοντα,σχεδον παντα ειναι μπουρδες. Θα σου συνιστούσα να μην παρεις ζελε,αλλα πυλο,αφου δεν θες να κολλανε οι τριχες μεταξυ τους. Εγω που εχω σκληρο μαλλι,αγορασα αυτον: Davines more inside strong moulding clay. Ειμαι πολυ ευχαριστιμενος απο αυτον τον πυλο,εχει δυνατο κράτημα. Επισης μην πας σε κομμωτηριο και απλα πεις θελω ζελε/πυλο/οτιδηποτε πολλα μαγαζια εχουν οτι να ναι μαρκες που δεν υπαρχει καμια πληροφορια για αυτα στο ιντερνετ. Σου βαζω φωτο απο το μαλλι μου:
idomeneas7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτό είναι πάστα, όχι ζελέ. Ε καλά, δεν ξέρω τις λεπτομέρειες επειδή τα σνομπάρω όπως είπα. 'Ολα ζελέδια τα λέω όπως οι άντρες λένε όλα τα είδη μακιγιάζ "βαφτικά". Ειμαι πολυ ευχαριστιμενος απο αυτον τον πυλο,εχει δυνατο κράτημα. Και σεισμούς αντέχει με τέτοιο κράτημα. 3
Thaninho Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Το άσπρο για γυαλιστερό αποτέλεσμα τα άλλα για ματ. Δεν αφήνουν ασπράδια και φεύγουν με το νερό εύκολα15 ευρώ αλλα μην νομίζεις οτι ειναι ακριβό 6 μηνες τους βγαζει στο νερο
Θεkλα Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Και παει οσο ενα αντιστοιχο βαζακι χαβιαρι μαλλον εεε; Edit: μετα ειδα το υπολοιπο της απαντησης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα