Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λεπον, θέλω ένα ζελέ το οποίο να έχει κράτημα αλλά να μην κολλάνε μεταξύ τους τα μαλλιά, να είναι αεράτα.Δεν ξέρω εάν τα λέω καλά ή το σκέφτομαι λάθος.κάτι φρουκτις,888,κτλπ τα έχω δοκιμάσει, τα κολλάνε και είναι πατημένα κάτω.κανείς trendy boy νιώθει να με βοηθήσει;

Δημοσ.

Καμιά πάστα σε ψήνει; Αλλά δεν κρατάνε τόσο δυνατά.

πομαδα. ψαχτο στα μπαρμπεραδικα.

Ναι, για να 'σαι σαν λαδωμένος ποντικός! Ότι πιο λιπαρό υπάρχει. Το επόμενο στάδιο μετά την πομάδα είναι να πασαλείψεις τσιλαδιά γουρουνιού πάνω στο κεφάλι.

• Like 3
Δημοσ.

Δεν έχω πρόβλημα, απλά ναι όπως είπες να μην γυρίζω σπίτι και να πρέπει να λουστώ λες και έχω λίγδα στο μαλλί

Δημοσ.

Eγω αυτο χρησιμοποιουσα πριν παρω λακ και δεν ειχα παραπονο. Ειναι αναλογα το μηκος των μαλλιων βεβαια. Εχει το καλο οτι δεν λαδωνει καθολου τα μαλλια και δεν κολλανε οπως λες.

import_image_Fructis_Style_Surf_Hair_Tex

• Like 1
Δημοσ.

να μην γυρίζω σπίτι και να πρέπει να λουστώ

Λούσου ρε βρωμιάρη δεν θα πάθεις τιποτα μην το φοβάσαι το νερό !

====

Φόλες τα Garnier , πολυ 'νερουλα'

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ τα σνομπάρω αυτά αλλά μια μέρα ήθελα να μην πετάνε κάτι φύτρες και έβαλα λίγο από το ζελέδι του αντρός. Δεν γυάλιζε καθόλου και σχεδόν δεν  φαινόταν ότι έχω βάλει κάτι. Ειναι τούτο δω:

loreal-3356-49318-1-detail.jpg

Δημοσ.

Λούσου ρε βρωμιάρη δεν θα πάθεις τιποτα μην το φοβάσαι το νερό !

====

Φόλες τα Garnier , πολυ 'νερουλα'

Αυτό που έβαλα εγώ είναι πηλός πάντως και έχει ωραίο κράτημα και ματ, δεν είναι νερουλό.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ τα σνομπάρω αυτά αλλά μια μέρα ήθελα να μην πετάνε κάτι φύτρες και έβαλα λίγο από το ζελέδι του αντρός. Δεν γυάλιζε καθόλου και σχεδόν δεν  φαινόταν ότι έχω βάλει κάτι. Ειναι τούτο δω:

loreal-3356-49318-1-detail.jpg

Αυτό είναι πάστα, όχι ζελέ. Αυτό του πρότεινα πριν. Δεν έχει τόσο δυνατό κράτημα, αλλά δεν λαδώνει, δεν γυαλίζει, δεν αφήνει ασπράδια, δεν, δεν. Γενικότερα είναι προτιμότερο εάν δεν θέλεις να βγάζει μάτι ότι κάτι έχεις βάλει, αλλά απλά τα μαλλιά να έχουν μία φόρμα.

Το Matt & Messy της L'Oreal το έχω κι εγώ, είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Δημοσ.

Δεν μαρεσουν τα "mainstream" προιοντα,σχεδον παντα ειναι μπουρδες.

Θα σου συνιστούσα να μην παρεις ζελε,αλλα πυλο,αφου δεν θες να κολλανε οι τριχες μεταξυ τους.

Εγω που εχω σκληρο μαλλι,αγορασα αυτον: Davines more inside strong moulding clay.

Ειμαι πολυ ευχαριστιμενος απο αυτον τον πυλο,εχει δυνατο κράτημα.

Επισης μην πας σε κομμωτηριο και απλα πεις θελω ζελε/πυλο/οτιδηποτε πολλα μαγαζια εχουν οτι να ναι μαρκες που δεν υπαρχει καμια πληροφορια για αυτα στο ιντερνετ.

Σου βαζω φωτο απο το μαλλι μου:

e90ypxa.jpg

Δημοσ.

Αυτό είναι πάστα, όχι ζελέ.

Ε καλά, δεν ξέρω τις λεπτομέρειες επειδή τα σνομπάρω όπως είπα. 'Ολα ζελέδια τα λέω όπως οι άντρες λένε όλα τα είδη μακιγιάζ "βαφτικά".

Ειμαι πολυ ευχαριστιμενος απο αυτον τον πυλο,εχει δυνατο κράτημα.

Και σεισμούς αντέχει με τέτοιο κράτημα.

• Like 3
Δημοσ.

dapper-dan-deluxe-pomade-100ml-64-p.jpg

Dapper-Dan-Matte-Paste2.jpg

IMG_7809_web_1024x1024.jpg?v=1463152488

Το άσπρο για γυαλιστερό αποτέλεσμα τα άλλα για ματ. Δεν αφήνουν ασπράδια και φεύγουν με το νερό εύκολα
15 ευρώ αλλα μην νομίζεις οτι ειναι ακριβό 6 μηνες τους βγαζει στο νερο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...