Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Glikos είπε

Είχα μια από το Lidl στα 10 ευρώ. Απλή, αλλά με οκ ενδείξεις. Τις προάλλες μου έσπασε πριν καν ανέβω. Την ακούμπησα στο πάτωμα με πολύ ελαφριά δύναμη και έγινε κομμάτια. Δεν ξέρω γιατί, ίσως  είχε καμιά ρωγμή , ίσως κάτι άλλο. Τέσπα, είδα έφερε μια διαγνωστική το Lidl , φτηνή, ίσως την αγοράσω. Όχι ότι θα έχει τις τρελές ενδείξεις, αλλά για 12-13 ευρώ την δουλειά της την κάνει.

Δε το πήρες το μάθημά σου; 😜

Καλά, πέρα από την πλάκα κι η δική μου που υποτίθεται είναι ένα κλικ καλύτερη (OMRON - 40 ευρώ) έχει 1,5 - 2 κιλά απόκλιση απ' του διατροφολόγου μου.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Haldol είπε

Δε το πήρες το μάθημά σου; 😜

Καλά, πέρα από την πλάκα κι η δική μου που υποτίθεται είναι ένα κλικ καλύτερη (OMRON - 40 ευρώ) έχει 1,5 - 2 κιλά απόκλιση απ' του διατροφολόγου μου.

Ε πιστεύω έτυχε, εξάλλου την είχα 2+ χρόνια οπότε τα έβγαλε τα λεφτά της. Ψάχνω μια απλή εκεί στα 15 ευρώ, ίσα ίσα να μου βγάζει πόσα κιλά είμαι. Τώρα αν πάρω αυτή από το Lidl στα 13 που θα έχει και κάποιες παραπάνω ενδείξεις (όχι ότι θα είναι τόσο accuirate),  why not. Έχω βάλει στο μάτι και την Huawei. 

29 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Σίγουρα δεν ήταν από απλό γυαλί, αλλά και από plexi glass να ήταν δεν θα ήθελα να ήμουν επάνω από τα κομμάτια που περιγράφεις...

Ναι ευτυχώς δεν έγινε όταν ανέβηκα.

Δημοσ.

Έχω εδώ και χρόνια μια Withings. Αν γέρνεις προς μια μεριά στο επισημαίνει και δεν σε ζυγίζει αν δεν πατήσεις σωστά. 10 φορές σερί να ανέβεις, θα σου βγάλει το ίδιο βάρος ακριβώς.
Αναγνωρίζει τα διαφορετικά άτομα που ανεβαίνουν και τους δείχνει πόσο έχασαν/πήραν από το τελευταίο ζύγισμα. Τα υπόλοιπα (δείχνει καιρό, κάνει upload το βάρος σε Online πλατφόρμα τα θεωρώ δευτερεύοντα).
Είναι ακριβή, ναι, αλλά ό,τι πληρώνεις, παίρνεις (συνήθως)

Δημοσ.

Και εγώ πήρα πρόσφατα μία ψηφιακή με 10 ευρώ από το παζάρι στον Πειραιά (περίπου σαν αυτή) γιατί η αναλογική με έδειχνε 5 κιλά πάνω κάτω.

Εάν βρεις το σημείο που πατάς (κάθε πόδι πάνω από τα στρογγυλά πόδια της) ακριβώς στη μέση ζήτημα να χάσει 100-200 γραμμάρια από μέτρηση σε μέτρηση.Την τσέκαρα και με φαρμακείου καθώς και με 10κιλο δοχείο που ζύγισα και ήταν τελείως ακριβής.

Θεωρώ πολλά  λεφτά να δώσει κάποιος 60 και 100 ευρώ για μία ζυγαριά.Είδα μία παρόμοια και μάλλον λίγο κατώτερη στο Σκλαβενίτη με 17 ευρώ.Έλεγα και εγώ να πάρω του lidl που την είχε πριν κανένα μήνα 20 ή 22 ευρώ αλλά γιατί να δώσω άλλα τόσα λεφτά για κάτι παρόμοιο.Βέβαια να δω και την αντοχή της.Το καλό είναι ότι μόλις κατέβεις σε 5-6 δευτερόλεπτα σβήνουν όλες οι ενδείξεις μόνες  και μόλις ανέβεις ενεργοποιείται αυτόματα και σε ζυγίζει χωρίς να χρειάζεται να σκύψεις να πατήσεις κάποιο κουμπί για on - of. 

Ναι θέλει προσοχή στο πάτημα γιατί δεν ξέρω αν αυτό είναι τζάμι ή το άλλο το πλαστικό ξεχνάω πως το λένε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Xiaomi mi scale είναι πολύ καλή. Την αγόρασα από το mi store στο golden hall. Την έχω βαλει διπλα δίπλα με μια garmin ανάλογη ζυγαριά και δείχνουν πάντα το ίδιο. Πάντως μέσα στη μέρα είναι λογικο να αλλάζει το βάρος 1-2 κιλά. Εννοείται το βάρος δεν αλλάζει σε λίγα λεπτά, εκτός αν το έχεις ρίξει στα πιτόγυρα!

Επεξ/σία από cambo99

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...