alxlightning Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δηλαδή εμάς από Δυτική Θεσσαλονίκη άμα μας πούνε, άντε βρε βασικέ να το θεωρούμε προσβολή; Δοκιμασε το σε κατοικο πανοραματος Πρέπει να πάτε για καφέ να τα πείτε και από κοντά γρηγορο escalation/αβολο σκηνικο μου φαινεται, εστω και υποθετικα
McNerd Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 ποιο ειναι το αντίθετο του βασικος δεν εχω καταλάβει (σε ελλ και αγγλ) cool? αλκαλικός? τι? 1
alxlightning Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 ποιο ειναι το αντίθετο του βασικος δεν εχω καταλάβει (σε ελλ και αγγλ) cool? αλκαλικός? τι? δεν υπαρχει αντιθετο, αμαν με τα διπολα. είναι ένα χαρακτηριστικο, αν είναι σωστο και βαρετο και χιλιοειπωμενο είναι βασικο. οτιδήποτε ανεμπνευστο είναι βασικο. δεν είναι αναγκαστικα κακο όμως, απλα first world problem.
Valerie_ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 μόνο ο άλεξ θα μπορούσε να εξηγήσει τόσο καλά τον όρο basic. που εγώ το πετυχαίνω κυρίως μαζί με το bitches. σ'αγαπώ άλεξ <3 3
zio10 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 πραγματικα με αναζωογονεί κάθε διαδραση με εσενα ζιο, νιώθω ότι εισαι τρελος, μετα νιώθω ότι εγω είμαι τρελος και μετα γελαω μονος μου. αγαπη <3 Πολλές φορές σε χάνω ρε συ alx! Χρησιμοποιείς κάποιες εκφράσεις που δεν μπορώ να τις παρ - ακολουθήσω! 1
deesnider Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Ή απλώς τυχαίνει να μας αρέσει γευστικά, όπως άρεσε και στις δύο πρώην Αφροαμερικάνες συμπαίκτριές μου u.u Δεν είναι πια; 3
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δεν είναι πια συμπαίκτριές. Πρώτα μπαίνει η εθνικότητα και μετά το ουσιαστικό που την προσδιορίζει
deesnider Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Δεν είναι πια συμπαίκτριές. Πρώτα μπαίνει η εθνικότητα και μετά το ουσιαστικό που την προσδιορίζει Το «πρώην», πρέπει να μπει πριν από το «συμπαίκτριες», για δηλώσει ότι δεν είναι πλέον συμπαίκτριές σου. Ασχέτως τού ότι, βάσει λογικής, το νόημα είναι επίσης προφανές με τον τρόπο που το είπες, βάσει συντακτικού σημαίνει ότι δεν είναι πλέον Αφροαμερικανές. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2016 από deesnider
zio10 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δεν είναι πια; Ελληνοποιήθηκαν...ξέρεις τώρα τι γίνεται στο μπάσκετ... 2
technology_guy Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Κάτι σε ζεστό γι' αυτές τις μέρες εκτός από το pumkin spice υπάρχει;
star12 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 παντως κατα νοεμβρη μεσα βγαινουν και οι χριστ γευσεις που ναι ολα τα λεφτα
zio10 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 παντως κατα νοεμβρη μεσα βγαινουν και οι χριστ γευσεις που ναι ολα τα λεφτα Ρόφημα μελομακάρονο;; 1
alxlightning Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Ρόφημα μελομακάρονο;; σε ποιον αρεσουν καν τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες μου φαινονται φουλ αγευστα και ανεμπνευστα αυτά τα γλυκα γενικα ζαχαρη νερο κι αλευρι δε μπορω να τα παρω στα σοβαρα σαν γλυκα
Προτεινόμενες αναρτήσεις