star12 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 πρωτο τις βρισκω κοροιδια της τιμες τους.και ιδιως για τη γευση,οσες φορες επαιρνα λευκη μοκα η σοκολατα παντα ωρες ωρες ηταν σαν να το χαν καψει. δευτερον της αγγλιας πχ ειναι 1000000000 φορες καλυτερα με πιο πολλες επιλογες.κατι χριστουγεννα του 2009 ειχαν βγαλει μια τρομερη γευση, κατι σαν σοκολατα ηταν, και αξιζε το παραπανω ευρω η λιρα απ αλλα καφε και τριτον.το καλοκαιρι μονο φραπουτσινο καραμελ και μοκα και το χειμωνα πλεον σοκολατα φουντουκι
george_gr1 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μονο εγω δεν ξαναπατησα επειδη ειπαν ενα φρεντο καπουτσινο στον ΓΙΩΡΓΟ!!???? Ισα που αντεχω τα υποχρεωτικα χαμογελα, αλλα αυτο παρα παει, ηθελα να φυγω τρεχοντας και να βγω απο την τζαμαρια οχι απο την πορτα. Ρε μαλακα... στο Γιωργο... δε μπορω να το διαγραψω απο τη μνημη μου 1
technology_guy Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μονο εγω δεν ξαναπατησα επειδη ειπαν ενα φρεντο καπουτσινο στον ΓΙΩΡΓΟ!!???? Ισα που αντεχω τα υποχρεωτικα χαμογελα, αλλα αυτο παρα παει, ηθελα να φυγω τρεχοντας και να βγω απο την τζαμαρια οχι απο την πορτα. Ρε μαλακα... στο Γιωργο... δε μπορω να το διαγραψω απο τη μνημη μου Ειναι πολιτικη των καταστηματων να ρωτανε το ονομα σου για να στο γραψουν πανω στο ποτηρι (βλακια λιγο αλλα τεσπα). Δεν καταλαβαινω τι σε πειραξε τοσο πολυ ομως.
Θεkλα Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μονο εγω δεν ξαναπατησα επειδη ειπαν ενα φρεντο καπουτσινο στον ΓΙΩΡΓΟ!!???? Ισα που αντεχω τα υποχρεωτικα χαμογελα, αλλα αυτο παρα παει, ηθελα να φυγω τρεχοντας και να βγω απο την τζαμαρια οχι απο την πορτα. Ρε μαλακα... στο Γιωργο... δε μπορω να το διαγραψω απο τη μνημη μου Απο τοτε σου εμεινε το Γιωργος; 6
chill Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Ειναι πολιτικη των καταστηματων να ρωτανε το ονομα σου για να στο γραψουν πανω στο ποτηρι (βλακια λιγο αλλα τεσπα). Δεν καταλαβαινω τι σε πειραξε τοσο πολυ ομως. Σε starbucks στην Βαρκελώνη το έτος 2012 μου ζητάνε όνομα, τους λέω Πάνος. Γράφουν πάνω στο ποτήρι μου Pablo... . . . την επόμενη πάμε πάλι για καφέ, ζητάει όνομα ο ίδιος μπαρισταντόρ, του λέω Πάνος. Γράφουν πάνω στο ποτήρι μου Pedro.... . . . την μεθεπόμενη ξανά, ο ίδιος μου ζητάει όνομα.....του λέω Clara και με κοίταζε καλά καλά . Στο ποτήρι μου γράφτηκε το σωστό!!!! Στο 1+1 το τιμούσα εβδομαδιαίως. Αφού μου το κόψε η voda τέλος. 2,5 ανά ρόφημα τα δίνω......5+ € όχι. Mikel dunno δεν μου κάνει αίσθηση να πάω...δεν έχω δοκιμάσει ποτέ. 2
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δεν μου αρεσουν οι mass καφετέριες τυπου starbucks αλλα οσες φορες εχω αναγκαστεί να παω ενεκα παρεας, πήρα ειτε ροφημα σοκολατα ειτε americano. Συμπαθητικές γευσεις αλλα not my cup of tea.
vrwmiaris Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Θεσσαλονίκη εκτός από εκείνο στην Αριστοτέλους υπάρχει;
isim Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Τιποτα, δεν φτιαχνουν καφε εκει. Αν θελω γαλατακι πινω και σπιτι μου
MikeJ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Αν θυμάμαι καλά δεν έχω πάρει ποτέ κάτι. Είχα μπει σε ένα πριν κάπου 10 χρόνια. Ζήτησα φρέντο εσπρέσο και μου είπε η κοπέλα ότι δεν έχουν...μετά ρώτησα αν μπορείς να καπνίσεις γιατί ήμουν με παρέα που κάπνιζε και είπε πάλι όχι, ε και φύγαμε Μόλις συμπύκνωσες σε δυο προτάσεις γιατί τα Starbucks δεν έπιασαν ποτέ στην Ελλάδα.... ( + τις αστεία υψηλά τιμές για καφέ στο χέρι) 2
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Almost everything... My top 3 Pumpkin Spice w Blended creme S'mores w Blended creme Oprah Cinnamon Chai creme. Υπέροχες επιλογές! Μόνο με vodafone και συγκεκριμένες μέρες.Δεν ήταν συγκεκριμένες. Μετά από ένα διάστημα ήταν οποιαδήποτε μέρα. (το ξέρω γιατί το χρησιμοποιούμε συχνά φίλη).
Valerie_ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Θεσσαλονίκη εκτός από εκείνο στην Αριστοτέλους υπάρχει; έκλεισε εκείνο απέναντι από τον Λευκό Πύργο;
technology_guy Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Σήμερα πήρα ξανά ένα caramel frapuccino. Μόνο εμένα μου φαίνεται πως δεν έχει τόσες επιλογές όσες στο εξωτερικό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις