livefreeordie Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Γενικα στα λεωφορεια παιζουν πολλα νευρα. Δεν ειναι μονο οι γεροι. Προσφατα στη Θεσσαλονικη,μπαινω στο αστικο,φισκα φυσικα να μη μπορεις να παρεις ανασα ,οπως συνηθως και να σπρωχνονται ολοι απο παντου. Προσπαθω να περασω να σταθω καπου κι ακουμπαω κυριολεκτικα(!) μια γυναικα ελαχιστα με τη τσαντα που ειχα στην πλατη(γινοταν μηπως κι αλλιως). Κυριολεκτικα ομως την ακουμπαω ! Και με πιανει απο το χερι κι αρχιζει! τι νομιζεις πως κανεις; Δε σεβεσαι τιποτα με χτυπησες(;;; ) με τη τσαντα και δε ζητας και συγνωμη,δεν εισαι μονη σου εδω περα,κανενας σεβασμος κι αλλα τετοια. Και να φωναζει σαν υστερικη λες και τη μαχαιρωσε κανεις. Κι ηταν δεν ηταν 40. Το απολυτο ξεσπασμα μιας κακιας ημερας προφανως ,με την πρωτη αφορμη και με τον πιο αγενη τροπο. Βεβαια εχω δει πολλα τετοια περιστατικα,αυτο το εχω φρεσκο απλα. Ειμαστε αρκετα τραγικοι σαν λαος ,το εχω διαπιστωσει απο καιρο. 3
Βασίλης_29 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Τραγικά περιστατικά και τα 2 τελευταία. Τελικά από οτι κατάλαβα το καλύτερο που έχεις να κάνεις αν συμβεί τίποτα σε ΜΜΜ και σε αρχίσει κάποιος διάφορα είναι να κάνεις σαν να βρίσκεσαι στο υπερπέραν, ούτε να γυρίσεις να τον κοιτάξεις και να το παίξεις και Κινέζος, δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να γίνει.
ikaruga24 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Ναι και οι επόμενοι θα κράξουν εκείνους κοκ. Γενικά από κράξιμο καλά πάμε.. Σε τι μας οφελεί δεν καταλαβαίνω;; Οι αδερφοί Κύπριοι αφήσαν την Λαική να χρεοκοπήσει για να τη βγάλουν καθαρή. Και σε ρωτάω εσένα προσωπικά που έχεις τους κόπους μιας ζωής σε καταθέσεις σε κάποια Ελληνική τράπεζα: Θες να γίνει το ίδιο και στην Ελλάδα; Εν ολίγης τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα από όσο ωραιοποιημένα τα παρουσιάζεις. Η μόνη εύκολη απάντηση είναι το κράξιμο. Δεν την άφησαν, το ήθελαν γιατί δεν πίστεψαν ότι θα γινόταν. Μόλις έγινε αντιλαμβάνονταν ότι τα πράγματα ήταν τελικά σοβαρά και εν τέλη σκυψανε το κεφάλι και πήγαν παρακάτω. Επίσης εδώ στην Ελλάδα το πρόβλημα μας δεν είναι το ίδιο με αυτούς. Αν ήταν το ίδιο θα μας έκαναν και εμάς. Κατά τα άλλα όμως το "κράξιμο" έχει να κάνει με μια αρρωστημενη κατάσταση που αρκετοί δεν λένε να καταλάβουν ότι είναι ο νούμερο ένα παράγοντας βυθισης της χώρας σε αυτόν τον βουρκο...ακόμα και σήμερα αν βγεις και ρωτήσεις θα σου πουν για κακούς ξένους, κακές τράπεζες, κακοί εξωγήινοι, τα πάντα όλα ΕΚΤΟΣ από τους ίδιους. Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβαν σε καιρό ευημερίας και ειρήνης έφυγαν γύρω στο μισό εκατομμύριο νέοι από επίσημα στοιχεία (δηλαδή βάλε άλλα τόσα ανεπίσημα). 1
Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Γενικα στα λεωφορεια παιζουν πολλα νευρα. Δεν ειναι μονο οι γεροι. Προσφατα στη Θεσσαλονικη,μπαινω στο αστικο,φισκα φυσικα να μη μπορεις να παρεις ανασα ,οπως συνηθως και να σπρωχνονται ολοι απο παντου. Προσπαθω να περασω να σταθω καπου κι ακουμπαω κυριολεκτικα(!) μια γυναικα ελαχιστα με τη τσαντα που ειχα στην πλατη(γινοταν μηπως κι αλλιως). Κυριολεκτικα ομως την ακουμπαω ! Και με πιανει απο το χερι κι αρχιζει! τι νομιζεις πως κανεις; Δε σεβεσαι τιποτα με χτυπησες(;;; ) με τη τσαντα και δε ζητας και συγνωμη,δεν εισαι μονη σου εδω περα,κανενας σεβασμος κι αλλα τετοια. Και να φωναζει σαν υστερικη λες και τη μαχαιρωσε κανεις. Κι ηταν δεν ηταν 40. Το απολυτο ξεσπασμα μιας κακιας ημερας προφανως ,με την πρωτη αφορμη και με τον πιο αγενη τροπο. Βεβαια εχω δει πολλα τετοια περιστατικα,αυτο το εχω φρεσκο απλα. Ειμαστε αρκετα τραγικοι σαν λαος ,το εχω διαπιστωσει απο καιρο.Γι αυτο σπανια ανεβαινω στο λεωφορειο...btw γενικως στα λεωφορεια του Οασθ γινεται χαμος.Αλλα αμα ειναι να απεργησουν ξανα τωρα οπως τις προαλλες,θα φροντισω να παρω μηχανακι
Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Ας πω κ εγώ την εμπειρία μου... Πριν δύο βδομάδες περίπου γύρισα με το μετρό στο σπίτι μου το μεσημέρι κ ήμουν τόσο κουρασμένη που με πήρε ο ύπνος στην θέση μου. Εντομεταξυ το βαγόνι ήταν άδειο. Και κάποια στιγμή μπαίνει ένας γερος και με χτύπησε με την μαγκουρα. Ξυπνάω και πριν προλάβω να καταλάβω τι έγινε γυρνάει και μου λέει "είσαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να σηκωθεις να κάτσω είμαι γερος ανθρωπος"!!! Κοιτάω δεξια αριστερά και σε όλο το βαγόνι ήμασταν 3 άτομα μόνο. Του είχε κολλήσει ότι έπρεπε να σηκωθω εγώ σαν ανδειξη σεβασμού και μόνο. Άσχετα που ήταν όλο άδειο το βαγόνι. Και δίπλα μου θα μπορούσε να κάτσει. Και μετά άρχισε η κλασική φασαρία του τύπου "δεν σεβεσαι τίποτα κτλ κτλ και γιατί δεν σηκώθηκες να κάτσω κ αν σε είχα εγώ παιδί θα σε είχα στρώσει κτλ κτλ". Επειδή όμως δεν είναι άνθρωπος της βαβουρας σηκώθηκε κ κατέβηκα. γύρω στα 85 θα ήταν ο παππούς... Θέλω να πω πως πλέον σπάνια να βρεις ευγενικό ηλικιωμένο άτομο στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Οι περισσότεροι είναι του στιλ "μα είσαι υποχρεωμένος".Επρεπε να του πεις,οι θεσεις δεν ειναι γεματες,μπορεις να πιασεις μια.Μερικοι απο δαυτους θελουν σφαλιαρες.Και οχι δεν σε σεβομαι εφοσον εχει θεσεις διπλα σου που δεν καθεται κανεις.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Vapir χρειαζόταν εκεί...
McNerd Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Οι συζητησεις εδω σ'αυτό το νημα, με αναγωγές της κρισης στην εποχή του βενιζέλου και γενικα πολιτική κουβεντα καφενείου, φτιάχνουν ατμόσφαιρα πανομοιότυπη με λεωφορείο φορτωμένο με ηλικιωμενους, με το που ανεβαίνεις σε χτυπάει η μίρλα στη μάπα. Δικαιωσατε τον τιτλο του νηματος με αναπαντεχο τρόπο. 1
lek88 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Επρεπε να του πεις,οι θεσεις δεν ειναι γεματες,μπορεις να πιασεις μια.Μερικοι απο δαυτους θελουν σφαλιαρες.Και οχι δεν σε σεβομαι εφοσον εχει θεσεις διπλα σου που δεν καθεται κανεις. Δεν ήθελα να κάτσω να μαλωσω γιατί δεν θα έβγαινε πουθενά και θα ήμουν και με νεύρα όλη μέρα μετά. και δεν άξιζε. Φαινόταν ότι ψαχνοτανε για φασαρία ο παππούς. Του λέω "μα όλο το βαγόνι άδειο ειναι" και μου λέει ναι αλλά πρέπει να σηκωθεις να κάτσω. Τι να πω εγώ από κει και πέρα μετά... Είχε κολλήσει η βελόνα στο "μα πρέπει να σηκωθεις".. . Ευτυχώς δεν είναι όλοι έτσι όμως... Αυτοί που είναι έτσι θέλουν όντως σφαλιάρες.
alxlightning Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 τελικα μαθαμε που πανε οι γεροι κάθε πρωι?θυμαμαι από γυμνασιο που πηγαινα σχολειο με αστικο προς μαρουσι ο,τι ωρα και να εμπαινες ηταν αυτοι που πηγαιναν γηροκομειο η υγεια, με το βιβλιαριο στο χερι και παρα παρα πολλοι αναστεναγμοι, ηταν οι γιαγιάδες με σακουλες σκλαβενιτη δεμενες.Γενικα πολύ περα δωθε χωρις λογο στις περισσοτερες περιπτώσεις.Δεν τους σεβομαι σε γενικες γραμμες, δεν ταυτιζομαι σε κανενα επιπεδο με αυτους. Ουτε βιωματικα, ουτε με αποψεις, ουτε με πρακτικες. Μου φαινονται απλα άλλο ειδος ανθρωπων με παραξενες συνήθειες και υπερβολικες απαιτησεις. Γενικευτικα αυτά, προφανως και εχω συμπαθησει και ανθρώπους μεγαλύτερους σε ηλικια. Σπανια όμως, συνηθως δεν καταλαβαίνω και δεν καταλαβαινουν και δεν οδηγει καπου αυτό. 1
McNerd Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 καλού κακού ξεκίνα να ταυτίζεσαι γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα. 3
idomeneas7 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Οταν πουρεψουμε εμεις θα μπαινουμε σε φορουμ να κραζουμε τους νέους. 3
Dannie Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Γενικα στα λεωφορεια παιζουν πολλα νευρα. Δεν ειναι μονο οι γεροι. Προσφατα στη Θεσσαλονικη,μπαινω στο αστικο,φισκα φυσικα να μη μπορεις να παρεις ανασα ,οπως συνηθως και να σπρωχνονται ολοι απο παντου. Προσπαθω να περασω να σταθω καπου κι ακουμπαω κυριολεκτικα(!) μια γυναικα ελαχιστα με τη τσαντα που ειχα στην πλατη(γινοταν μηπως κι αλλιως). Κυριολεκτικα ομως την ακουμπαω ! Και με πιανει απο το χερι κι αρχιζει! τι νομιζεις πως κανεις; Δε σεβεσαι τιποτα με χτυπησες(;;; ) με τη τσαντα και δε ζητας και συγνωμη,δεν εισαι μονη σου εδω περα,κανενας σεβασμος κι αλλα τετοια. Και να φωναζει σαν υστερικη λες και τη μαχαιρωσε κανεις. Κι ηταν δεν ηταν 40. Το απολυτο ξεσπασμα μιας κακιας ημερας προφανως ,με την πρωτη αφορμη και με τον πιο αγενη τροπο. Βεβαια εχω δει πολλα τετοια περιστατικα,αυτο το εχω φρεσκο απλα. Ειμαστε αρκετα τραγικοι σαν λαος ,το εχω διαπιστωσει απο καιρο. Επειδη μου εχει τυχει και εμενα να με βαρεσει καποιος με σακιδιο στην πλατη θα σου ελεγα απλα οτι ΠΟΤΕ δεν ανεβαινεις σε λεωφορειο με σακιδιο στην πλατη δεν μπορεις να ελεγξεις ποιον μπορει να χτυπησεις ειδικα αν εχει πολυ κοσμο το θεωρω λαθος(ασχετα αν εσυ λες οτι απλως την ακουμπησες και μπορει ναναι αληθεια). 6
l337 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Επειδη μου εχει τυχει και εμενα να με βαρεσει καποιος με σακιδιο στην πλατη θα σου ελεγα απλα οτι ΠΟΤΕ δεν ανεβαινεις σε λεωφορειο με σακιδιο στην πλατη δεν μπορεις να ελεγξεις ποιον μπορει να χτυπησεις ειδικα αν εχει πολυ κοσμο το θεωρω λαθος(ασχετα αν εσυ λες οτι απλως την ακουμπησες και μπορει ναναι αληθεια). +1 Κανένας νορμάλ άνθρωπος δεν μπαίνει σε ΜΜΜ με το σακίδιο (ή τσάντα ή whatever) στη πλάτη εκτός από κάτι εγωκεντρικά ζώα του στυλ "είμαι ΕΓΩ, και όλοι τραβάτε να γαμ..είτε". Εξαιρείται το παραπάνω μόνο αν εκείνη τη στιγμή το μέσο είναι άδειο. Vapir χρειαζόταν εκεί... Δεν αναφέρομαι σε σένα (ούτε στον Vapir), αλλά με αφορμή αυτό που γράφεις στο παραπάνω ποστ σου, έχω να πω πως τις μαγκιές κάποιος καλό είναι να τις κάνει σε ομοίους του.. αλλιώς είναι απλά κλανιές. 5
Βασίλης_29 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 +1 Κανένας νορμάλ άνθρωπος δεν μπαίνει σε ΜΜΜ με το σακίδιο (ή τσάντα ή whatever) στη πλάτη εκτός από κάτι εγωκεντρικά ζώα του στυλ "είμαι ΕΓΩ, και όλοι τραβάτε να γαμ..είτε". Εξαιρείται το παραπάνω μόνο αν εκείνη τη στιγμή το μέσο είναι άδειο. Μάλιστα, άρα όλοι όσοι μπαίναμε στο Α15, Β15 για να πάμε στο ΤΕΙ δεν ήμασταν normal..... να μην μιλήσω για τις ημέρες που είχαμε και τεχνικό σχέδιο, κουβαλούσαμε σάκα στην πλάτη συν την τετράγωνη σχεδιοθήκη με τα χαρτιά και τα μαραφέτια. 1
livefreeordie Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Επειδη μου εχει τυχει και εμενα να με βαρεσει καποιος με σακιδιο στην πλατη θα σου ελεγα απλα οτι ΠΟΤΕ δεν ανεβαινεις σε λεωφορειο με σακιδιο στην πλατη δεν μπορεις να ελεγξεις ποιον μπορει να χτυπησεις ειδικα αν εχει πολυ κοσμο το θεωρω λαθος(ασχετα αν εσυ λες οτι απλως την ακουμπησες και μπορει ναναι αληθεια). Καταρχας οχι μπορει να ναι αληθεια. ΕΙΝΑΙ αληθεια. Ισα που την ακουμπησε η τσαντα κι αναρωτιεμαι κι αν ενιωσε και τιποτα γιατι εγω δε το καταλαβα καν. Κι επισης, δεν ηταν σακιδιο! Αλλα μια απλη τσαντα πλατης. Μικρη. Ημουν εκει για 2 μερες κι ειχα ελαχιστα πραγματα μεσα που χρειαζομουν. Τι ακριβως ηθελες να κανω δλδ; Να μη παρω τιποτα μαζι για να μην ενοχληθει κ καθε κομπλεξικος;; Μολις ειχα μπει και φυσικα μολις στεκομουν μετα τα σπρωξιδια θα την κρατουσα στο χερι. Ουσιαστικα απο τα σπρωξιδια κιολας την ακουμπησε,γιατι κανεις δε σεβεται τιποτα εκει μεσα και κανουν ολοι σα ζωα. Φυσικα αυτο ομως το παραβλεπουμε. Αλλα απο τα συμφραζομενα καταλαβαινω πως εισαι ενας απο αυτους τους υστερικους κι εσυ που ολοι βριζουμε και μας κανουν τη ζωη δυσκολη για το τιποτα. Δε λεω να σου φερει κανενα τεραστιο σακιδιο ο αλλος στη μαπα,αυτο ειναι αλλο,οχι ομως πως δε μου εχει συμβει απειρες φορες,αλλα βρισκεσαι σε δημοσιο χωρο με πολυ κοσμο και πρεπει να κατανοησεις και παλι οτι δε μπορουν να γινονται ολα οπως τα θες. +1 Κανένας νορμάλ άνθρωπος δεν μπαίνει σε ΜΜΜ με το σακίδιο (ή τσάντα ή whatever) στη πλάτη εκτός από κάτι εγωκεντρικά ζώα του στυλ "είμαι ΕΓΩ, και όλοι τραβάτε να γαμ..είτε". Εξαιρείται το παραπάνω μόνο αν εκείνη τη στιγμή το μέσο είναι άδειο. Αλλο ενα τρανο παραδειγμα. Μαζευεστε πολλοι ομως σε αυτη τη χωρα κι ανησυχω. Οπως βλεπετε ,δεν ειναι οι γεροι το προβλημα αλλα οι νεοτερες γενιες. Αξεστοι και μαγκες,ειμαι εγω κι αλλος κανεις. Ρε αντε απο δω... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα